Herkese merhabalar 5 yıldır süren inişli çıkışlı bir ilişkim var. 6 aydır da nişanlıyız. İkimiz de memuruz şuan iş dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz maddi olarak herhangi bir problemimiz yok. Nişanlımın ailesi de çok iyi insanlar benim ailem de öyle biz ne dersek o olur bize karışmazlar. Lakin biz çok kavga ediyoruz yani 3 4 günde bir kavga çıkıyor hiç yoktan sebeplerden mesela geçenlerde görüntülü konuşuyoruz bizimki hemen bunalıyor sıkılıyor konuşurken hadi kapatalım diyor bende sinir oluyorum sonra kavga çıkıyor konu çok farklı yerlere gidiyor kavganın birini örnek vermek için söyledim. Ayrılık istemesine gelince geçenlerde sosyal medyadan bir kız takip istediği göndermiş bende tanıyorum kızı ama sevmiyordum sevmememin nedeni de bu kız sanki fırsat kolluyor gibi ard niyetli olduğunu düşünüyorum bize karşı geçenlerde bir bizim resmimizi paylaştı hemen nişanlımı takipten çıkmış bende dedim bak seni takipten çıkmış diye hemen bizimki de çıktı takipten daha sonra iki hafta geçmeden kız geri istek atıyor niye hayırdır dedim o da ben nerden bileyim dedi kavga çıktı olay büyüdü ben sanırım biraz ağır konuştum g.tunu başını sallama adam ol falan dedim o da bunun üstüne benim numaramı falan sildi bitti dedi nişanlım sert mizaçlı hırçın birisi yengeç burcu şimdi telefonlarımı açmıyor annesine falan bir şey söylememiş daha ama annesiyle konuşuyoruz ama kendisi açmıyor konuşmak istemiyor bitti diyor ben ayrılmak istemiyorum ne yapmam lazım lütfen