• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ayrılmak istiyor lütfen yardımcı olun

Ne sabır varmış adamda beee. Aklı olsa o gün terkederdi seni. Sanane kardeşim arkadaşları ile ne konuşuyor ne paylaşıyor. Bir de habersiz program yüklüyorsun. Yaptığın şey terbiyesizlik.
Sana arkadaşların hiç mi yazmıyor özel şeyler. O senin teli karıştırsa ne yaparsın? Hasta mısın sen.
Şüphelendim sonra eski sevgilisiyle bir kaç mesajını gördüm ondan sonra kıyamet koptu zaten

Şabanın filminde geçen replik.
Sen gelme ulan ayı diyordu.
Size de sen sevme diyorum.
Kendi hastalıklı hallerinizi kimsenin çekme zorunluluğu yok.
Telefona casus uygulama yüklemek ne demek.
Adamda gram akıl varsa ardına dönüp bakmaz.
Gerçi bakmamış gibi görünüyor.
Hastalıklı bir durum yok şüphelendim ve şüphelerimde haklılık payı çıktı
Ayı kelimesini size iade ediyorum

Bana demiyor ama ben takip ediyorum aslında yaptığım doğru değil biliyorum ama 2 sene önce ondan habersiz telefonuna program yükleyip takip etmiştim arkadaşlarıyla falan konuşmaları hoş değil belden aşağı birbirlerine kadın gönderdiklerini gördüm ondan sonra zaten öğrendi kıyamet koptu sonra tekrar barıştık ama bu konuşmalar videolar benim aklımda kaldı sürekli takipçi listesine takip ettiklerine bakıyorum
Program yükleyecek kadar güvenmediğin birini nasıl sevebiliyorsun. Adam ayrılmakla iyi yapmış kurtulmuş senden

kolay tabii ki niye kolay olmasin?
duyan da iki cocuk var üçüncüye hamilesin , kredi borcunuzun da 60 ayi kaldi sanar.
nişan bu günler icindir. köprüden önceki son çıkış. iliski hakaretlerde devam ediyorsa ayrilacak tabii ki. merak etmeyin piyasada düşünüp konuşan, kavganin da adabini bilen - dedektif gibi insani didmeyen tonlarca kadin var bekar. onlardan birini bulur, bir gün de pisman olmaz bence.

senin eski kalıp iliski dedigin "o sana niye bakti" diye karisina sinirlenip "kuyrugunu sallamasan - g.tünu basini oynatmasan bakmazdi" diye kadini döven, evde konusmalarini dinleyip belki bir açığını yakalarim diye karisinin esyalarini karistiran manyak kocalarin olduğu toksik ilişkiler. yoksa benim annem babam da eski model, 35+ yildir evliler. hic böyle sacmaliklara tanik olmadim
kesinlikle yenGEnC yenGEnC
benim ailemde de eski model evlilikler var bizde eşimle eski sayılırız
hiç böyle değiliz

@pempepanter00 barışmamanız sizin için ne hayırlısı
ne o öyle casus programı vs

birde görüntülü konuşmada insan sevgilisi nişanlısı ile konuşuyor sıkılır mı yaaa
bir düşünün isterseniz

Biriyle nişanlandınız diye sizin malınız olmuyor, casus program yüklemek nedir bu hastalık.
Adamın kendi arkadaşlarıyla yaptığı geyik muhabbete kadar okumuşsunuz, ben utandım sizin yerinize. İnsanlar sizinle evli bile olsa herkesin bir özel alanı, bir sınırı var.
Adamın da zerre kadar aklı yok. O programı öğrendikten sonra ayrılacaktı. Kaç yıllık eşim böyle bir şey yapsa artık eski eşim olurdu

Herkese merhabalar 5 yıldır süren inişli çıkışlı bir ilişkim var. 6 aydır da nişanlıyız. İkimiz de memuruz şuan iş dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz maddi olarak herhangi bir problemimiz yok. Nişanlımın ailesi de çok iyi insanlar benim ailem de öyle biz ne dersek o olur bize karışmazlar. Lakin biz çok kavga ediyoruz yani 3 4 günde bir kavga çıkıyor hiç yoktan sebeplerden mesela geçenlerde görüntülü konuşuyoruz bizimki hemen bunalıyor sıkılıyor konuşurken hadi kapatalım diyor bende sinir oluyorum sonra kavga çıkıyor konu çok farklı yerlere gidiyor kavganın birini örnek vermek için söyledim. Ayrılık istemesine gelince geçenlerde sosyal medyadan bir kız takip istediği göndermiş bende tanıyorum kızı ama sevmiyordum sevmememin nedeni de bu kız sanki fırsat kolluyor gibi ard niyetli olduğunu düşünüyorum bize karşı geçenlerde bir bizim resmimizi paylaştı hemen nişanlımı takipten çıkmış bende dedim bak seni takipten çıkmış diye hemen bizimki de çıktı takipten daha sonra iki hafta geçmeden kız geri istek atıyor niye hayırdır dedim o da ben nerden bileyim dedi kavga çıktı olay büyüdü ben sanırım biraz ağır konuştum g.tunu başını sallama adam ol falan dedim o da bunun üstüne benim numaramı falan sildi bitti dedi nişanlım sert mizaçlı hırçın birisi yengeç burcu şimdi telefonlarımı açmıyor annesine falan bir şey söylememiş daha ama annesiyle konuşuyoruz ama kendisi açmıyor konuşmak istemiyor bitti diyor ben ayrılmak istemiyorum ne yapmam lazım lütfen
Yaklaşık 23 yillik evliyim yemin ediyorum şu cümleyi eşime kurmadım kurmam her şeyden evvel kendime yakistirmam siz nasıl kendinize yakistirip kurdunuz
Ve evet erkek olsam bana bu cümleyi kuran kadınla da evlenmem
Bir daha ki ilişkinizde saygıyı asla kaybetmeyin olur mu

Casus programı, oranı buranı sallama cümleleri… Yani ilişki öyle gevşemiş ki don lastiği kıvamına gelmiş. Bence bitmesi en hayırlısı

Herkese merhabalar 5 yıldır süren inişli çıkışlı bir ilişkim var. 6 aydır da nişanlıyız. İkimiz de memuruz şuan iş dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz maddi olarak herhangi bir problemimiz yok. Nişanlımın ailesi de çok iyi insanlar benim ailem de öyle biz ne dersek o olur bize karışmazlar. Lakin biz çok kavga ediyoruz yani 3 4 günde bir kavga çıkıyor hiç yoktan sebeplerden mesela geçenlerde görüntülü konuşuyoruz bizimki hemen bunalıyor sıkılıyor konuşurken hadi kapatalım diyor bende sinir oluyorum sonra kavga çıkıyor konu çok farklı yerlere gidiyor kavganın birini örnek vermek için söyledim. Ayrılık istemesine gelince geçenlerde sosyal medyadan bir kız takip istediği göndermiş bende tanıyorum kızı ama sevmiyordum sevmememin nedeni de bu kız sanki fırsat kolluyor gibi ard niyetli olduğunu düşünüyorum bize karşı geçenlerde bir bizim resmimizi paylaştı hemen nişanlımı takipten çıkmış bende dedim bak seni takipten çıkmış diye hemen bizimki de çıktı takipten daha sonra iki hafta geçmeden kız geri istek atıyor niye hayırdır dedim o da ben nerden bileyim dedi kavga çıktı olay büyüdü ben sanırım biraz ağır konuştum g.tunu başını sallama adam ol falan dedim o da bunun üstüne benim numaramı falan sildi bitti dedi nişanlım sert mizaçlı hırçın birisi yengeç burcu şimdi telefonlarımı açmıyor annesine falan bir şey söylememiş daha ama annesiyle konuşuyoruz ama kendisi açmıyor konuşmak istemiyor bitti diyor ben ayrılmak istemiyorum ne yapmam lazım lütfen
Şu adamların dangalaklıklarını burca falan bağlamayın adam resmen kıza yapışmış işte biri benim nişanlı olmamdan rahatsız oluyorsa eşek değilim beni beğendiğini anlarım yani niye ısrarla istek atayım

Size yine bu gün acilmis “eşim durduk yere boşanmak istiyor “ konusunu okumanızı tavsiye ediyorum oradaki erkek de yengeç burcu ve kendi hataları olmasına rağmen en ufak kavgada zeytin yağı gibi üste çıkıp boşanmaya getirmiş lafı. Böyle tartışmayı ver barışmayı bilmeyen erkekler defolup gitsin boşver asla üzülme hemen yüzüğünü falan gönder bunlar manupilasyon ustası bunlarla ömür geçmez
Benım erkek arkadasımda yengeç burcu prenses ve kendisine bişey yapılınca oda hemen çekip gidiyor kendş yapınca ağlar zırlar mesela. Neyse konu sahıbı siz normal değilsiniz. Ne demek casus programı? Suç bu kanunda farkında mısınız? Keşke şikayet etseymiş sizi madem adamın kı normal değil (ki evet değil sadakatsiz) neden barıştın? İyi o zaman yüzük takıldı dıye her manyaklığa da herkes sussun. Kıza gelincede . Kızla arasında bişey olmasada olacak bilgin olsun ilgisi var
çünkü

Bana demiyor ama ben takip ediyorum aslında yaptığım doğru değil biliyorum ama 2 sene önce ondan habersiz telefonuna program yükleyip takip etmiştim arkadaşlarıyla falan konuşmaları hoş değil belden aşağı birbirlerine kadın gönderdiklerini gördüm ondan sonra zaten öğrendi kıyamet koptu sonra tekrar barıştık ama bu konuşmalar videolar benim aklımda kaldı sürekli takipçi listesine takip ettiklerine bakıyorum
Adamın ne mal olduğunu bile bile ilişkiyi sürdürmüş birde nişan yapmışsınız, aferin !!!!adama sen ne halt yersen ye seni bırakmam sen bulunmaz Hint kumaşısın bende kendimi çok değersiz görüyorum demişsiniz.....

Toksik ilişkiden ve üçüncü şahısların konusunun geçtiği ilişkilerden hayır geldiği nerede görülmüş? Kendinize saygınız olsun lütfen size değer veren bir erkekle ilişki yaşama şansınız varken ısrarla böyle erkeklerin burnunu havaya neden kaldırıyorsunuz? O bitirdim diyorsa 'hayır ben bitirdim' diyip yol verin.

Back