• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla yine ayrılma eşiğine geldik....?

Bence sen bu kişiyi çok da sallamıyosun ayrıl en iyisi yazıktır. Seven insan kolay kolay ayrılalım diyemez

Korku değil..o haksızdı, ve sinirle söylediğim bir sözdü.. o uzattı..

O haksız değilmiş bacım sen haksızsın
İmşallah seni terk eder. Sende aynı senin ona davrandığın gibi sana davranan birini bulursun. O zaman anlarsın belki. Adam senden sevgi istemiş bee. Ondna bu kadar çabalaması.

Ben onun telefonunu açarken gerçekten de ayrılma düşüncesi ile açmadım, dün akşam 20.00 den beri hiç mesajlaşmadık,ertesi gün günaydın dedi ve direkt yine bir tartışma şekli ile aradığı için beni sinirlendim ve ağzımdan o söz çıktı... önceden ayrılma konusunu açsam olmaz ayrılma diye birşey yok derdi.. şimdi dediği ise düğüne 1 ay kala bile benim yanımda olmayan insan evlenince de ayrılmak ister .. düşüncesi bu... peki seven insan bu durumda kabul eder mi ayrılığı?? evlilikte huursuzluk olmazsa karşılıklı ben neden ayrılmak isteyeyim ki ??

Ooh premsese gel
Karşı taraf ayrılalım diyince mi mors oldun?
sen derken iyiydi ama dimi

çoçuğa yazık.. 3,5 sene sevmeden oyalamışsın ayrılırım tehditleri vs.. o sana bir kere daha dersen biter demiş.. Bu kadar mıydı hemen vazgeçti diyorsun sizinki şımarıklık başka bir şey değil.. O adamı haketmiyorsunuz.. Bir günaydın mesajını çok görüyorsunuz 1 ay sonra evleneceğiniz adama güzel bir sıfat kullanmamanızda onu sevmediğinizin başka bir göstergesi.

Sen Seviyorum Diyorsun Ya İnan Zerre Sevmiyorsun Seven İnsan Senin Anlattığın Gibi Davranmaz ve Her ne Olursa Olsun Sevmediğin Kişiyle Evlenme Yakma O Adamın Hayatını Yıkma Hayallerini Bırakacaksan Şimdi Bırak Çeksin Acısını Evliyken Yapma Bence...

Dediklerinizin bazılarına katılıyorum ama, 3.5 yılda bir insan hep sabrediyorsa,alttan alıyorsa bu sevgi değil midir? ben kendi sevgimden şüphe ederim, ama onunkinden etmem.. bu yorumunuz acımasız olmuş..

Pohh nasıl bir konu bu diyesim geldi.
Kesinlikle bu sevgi değil.
Tamamen eziklik. O kadar zavallı görünüyor ki nişanlın
eminim benimle birlikte yazdıklarını okuyan herkes acımıştır.
Nasıl bir çaresizlik yaşıyorsa
Yapışmış sana..
Sende istediğin gibi oynuyorsun yada oynamak istiyorsun..
Sana karşı ilk kez hamle yapmış
Sende ilk hamlesinde tutuşmuşsun :)
O kadar fark yok yani aranızda.
Bunları yermek olsun diye yazmıyorum
çok samimiyim..

Benim anladigim tek sey var sen bu cocuga asik degilsin. Ilgisi sende aliskanlik yapmis o ilgiyi kaybetmekten korkuyorsun.

Yazik uzuldum cocuga. Gunaydin yazmak cok zor olmasa gerek. Birde tutmus babasinin davetini reddetmissin.

Ayril cocukdan onu sevmeye sevmeye devam ederek kendi egon tatmin oluyor diye ona zulm etme.

Pohh nasıl bir konu bu diyesim geldi.
Kesinlikle bu sevgi değil.
Tamamen eziklik. O kadar zavallı görünüyor ki nişanlın
eminim benimle birlikte yazdıklarını okuyan herkes acımıştır.
Nasıl bir çaresizlik yaşıyorsa
Yapışmış sana..
Sende istediğin gibi oynuyorsun yada oynamak istiyorsun..
Sana karşı ilk kez hamle yapmış
Sende ilk hamlesinde tutuşmuşsun :)
O kadar fark yok yani aranızda.
Bunları yermek olsun diye yazmıyorum
çok samimiyim..

Annemin dediği şey ne biliyor musunuz.. Kardeşim ve bana diyor ki sizden görmedim ben Oğuz'dan gördüğüm saygıyı diyor... Ben ve kardeşim saygısız değiliz, ama nişanlımın çok daha saygılı olduğundan bahşediyor.. Hadi beni sevmiyor diyelim, neden benim anneme babama, ebeme dedeme son derece saygılı...
Yani onlara olan saygısının nedeni bana olan sevgisi olamaz mı? Burda gördüğüm konular hep eşim anneme babama saygısız vs şeklinde.. Benim nişanlımda bu yoksa bu bile sevgi belirtisi değil midir ?
Ayrıca şunu da söyleyim kendisi kimseye eyvallahı olmayan biridir.. Kendi parasını kendi kazanan kimseye muhtaç olmayan, ve beni kimseye muhtaç etmeyecek biri.. Gayet te yakışıklı.. 24 yaşında her işini kendi halleden biri için ne ezikliğinden bahsediyorsunuz???

Annemin dediği şey ne biliyor musunuz.. Kardeşim ve bana diyor ki sizden görmedim ben Oğuz'dan gördüğüm saygıyı diyor... Ben ve kardeşim saygısız değiliz, ama nişanlımın çok daha saygılı olduğundan bahşediyor.. Hadi beni sevmiyor diyelim, neden benim anneme babama, ebeme dedeme son derece saygılı...
Yani onlara olan saygısının nedeni bana olan sevgisi olamaz mı? Burda gördüğüm konular hep eşim anneme babama saygısız vs şeklinde.. Benim nişanlımda bu yoksa bu bile sevgi belirtisi değil midir ?
Ayrıca şunu da söyleyim kendisi kimseye eyvallahı olmayan biridir.. Kendi parasını kendi kazanan kimseye muhtaç olmayan, ve beni kimseye muhtaç etmeyecek biri.. Gayet te yakışıklı.. 24 yaşında her işini kendi halleden biri için ne ezikliğinden bahsediyorsunuz???

Hıııı evet böyle yazınca daha anlaşılır oldu.
Tüm bu muameleye, Sana
olağanüstü aşkından dolayı boyun eğiyor.
Yoksa sen de ona zaten pislikmiş gibi davranmıyorsun
bunlar ilişkinizin normal dinamiği.
Kendi parasını kendi kazanan, Kimseye muhtaç olmayan
gayet yakışıklı, üstelik 24 yaşında inanılır gibi değil...
Adam sana tutsak, kilit nokta sensinmişsin.
Çok özür ben
gerçekten anlayamamışım olayı :sus:

Valla nişanlına yazık.Taaa burdan ben acıdım adamın haline.
Sürekli ayrılalım diyen sizsiniz karşı taraf bir daha böyle söylersen biter demiş.Tak etmiş artık canına yani taş olsa sabrı çatlar ayol.
Birde siz sevmeden önceki ayrılalım dediklerinizde adam orada kederlenirken gülmek felan, gerçekten çok vicdansızsınız.Bir insanın duygularıyla oynamak nasıl bir psikolojidir?

Hıııı evet böyle yazınca daha anlaşılır oldu.
Tüm bu muameleye, Sana
olağanüstü aşkından dolayı boyun eğiyor.
Yoksa sen de ona zaten pislikmiş gibi davranmıyorsun
bunlar ilişkinizin normal dinamiği.
Kendi parasını kendi kazanan, Kimseye muhtaç olmayan
gayet yakışıklı, üstelik 24 yaşında inanılır gibi değil...
Adam sana tutsak, kilit nokta sensinmişsin.
Çok özür ben
gerçekten anlayamamışım olayı :sus:

neden dalga geçer gibi yazıyorsunuz,konuyu ciddie almadan yorum yapıyorsunuz ki, anlayamıyorum.. ben olanları anlattım inanıp inanmamak size kalmış..

neden dalga geçer gibi yazıyorsunuz,konuyu ciddie almadan yorum yapıyorsunuz ki, anlayamıyorum.. ben olanları anlattım inanıp inanmamak size kalmış..

Dalga geçmiyorum,
Sen bana nasıl yaklaştıysan aynı şekilde
karşılık verdim.
Madem öyle az önce karşılıklı yazdıklarımızı koy bir kenara
unut gitsin,
Bu konuyu sen değil de bir başkası açmış gibi
baştan sona tekrar tekrar oku.
Belki o zaman gözden kaçırdığın noktaları yakalayabilirsin.
Bilmiyorum
kendin baştan sona nişanlını gömmüşsün,
Ne yaptıysam peşimden ayıramadım bile demişsin..
Bu yazdığın çok daha alçakça gibi görünüyor ne dersin..
Ezikten çok daha beter lanse etmişsin..
Ama ben ezik dediğim için
bana
bir kere o ezik değil taaam mı diye parmak sallıyorsun.
Pardon?
derler adama...

Bu yazdıklarıma da ne yazsam da karşılık versem çabasında değil
tarafsız olarak,
ne söylediğime odaklanarak
anlamaya çalışarak yaklaşırsan
daha doğru birşey yapmış olursun, tamamen kendin için..

Dalga geçmiyorum,
Sen bana nasıl yaklaştıysan aynı şekilde
karşılık verdim.
Madem öyle az önce karşılıklı yazdıklarımızı koy bir kenara
unut gitsin,
Bu konuyu sen değil de bir başkası açmış gibi
baştan sona tekrar tekrar oku.
Belki o zaman gözden kaçırdığın noktaları yakalayabilirsin.
Bilmiyorum
kendin baştan sona nişanlını gömmüşsün,
Ne yaptıysam peşimden ayıramadım bile demişsin..
Bu yazdığın çok daha alçakça gibi görünüyor ne dersin..
Ezikten çok daha beter lanse etmişsin..
Ama ben ezik dediğim için
bana
bir kere o ezik değil taaam mı diye parmak sallıyorsun.
Pardon?
derler adama...

Bu yazdıklarıma da ne yazsam da karşılık versem çabasında değil
tarafsız olarak,
ne söylediğime odaklanarak
anlamaya çalışarak yaklaşırsan
daha doğru birşey yapmış olursun, tamamen kendin için..

Pardon,ben öyle anlamışım..
Diyeceğim şu ki tek zaafı bana , benim dışımda pasif,ezik,yüzsüz bir insan değil.. Yaşına göre çok olgun, efendi bir insan..
düğün yapacağız,ama ailesinden çok fazla maddi destek yok ve tüm borcun altından tek başına çıkmaya çalışıyor.. şunu size samimi bir şekilde söylüyorum ki onun yaşında olan insanlar, gezme tozma derdinde ama o öyle değil.. ikimize bir gelecek hazırlamak için çalışıp didiniyor.. ben onu ezik gibi ifade etmiş olabilirim,ki öyle etmişim.. hatalıyım orada.. çünkü benim dışımda hiçbir konuda zayıf bir insan değil..

Pardon,ben öyle anlamışım..
Diyeceğim şu ki tek zaafı bana , benim dışımda pasif,ezik,yüzsüz bir insan değil.. Yaşına göre çok olgun, efendi bir insan..
düğün yapacağız,ama ailesinden çok fazla maddi destek yok ve tüm borcun altından tek başına çıkmaya çalışıyor.. şunu size samimi bir şekilde söylüyorum ki onun yaşında olan insanlar, gezme tozma derdinde ama o öyle değil.. ikimize bir gelecek hazırlamak için çalışıp didiniyor.. ben onu ezik gibi ifade etmiş olabilirim,ki öyle etmişim.. hatalıyım orada.. çünkü benim dışımda hiçbir konuda zayıf bir insan değil..

böyle dersen işte bende sana o zaman derim
demek ki seni seviyor.
Sende toparla kendini..
Seviyorum diyorsun bunu bize değil
bizzat kendisine söyle..
Muhatabın evleneceğin adam farkındasındır umarım.
(dalga geçmedim) :süslü:

böyle dersen işte bende sana o zaman derim
demek ki seni seviyor.
Sende toparla kendini..
Seviyorum diyorsun bunu bize değil
bizzat kendisine söyle..
Muhatabın evleneceğin adam farkındasındır umarım.
(dalga geçmedim) :süslü:

Bugüne kadar 1 kere bile söylemedim.. Bir mesajlaşmada seni çok seviorum yazmıştı, şakasına bende ona bende seni yazmıştım.. telefonun ekran görüntüsünü almış :) şoka girebilir.. evlendikten sonra olabilir ya da en uygun zamanda söyleyeceğim ama :)

Bugüne kadar 1 kere bile söylemedim.. Bir mesajlaşmada seni çok seviorum yazmıştı, şakasına bende ona bende seni yazmıştım.. telefonun ekran görüntüsünü almış :) şoka girebilir.. evlendikten sonra olabilir ya da en uygun zamanda söyleyeceğim ama :)

Sende hic is yok alinma yine
hazir baris bayraklari dalgalanirken :)
Insan nisanlisinin ustune atlar,
Her kosede minciklamaya calisir..
Sen seni seviyorum diyeceksin hala
:dondurma:

Sende hic is yok alinma yine
hazir baris bayraklari dalgalanirken :)
Insan nisanlisinin ustune atlar,
Her kosede minciklamaya calisir..
Sen seni seviyorum diyeceksin hala
:dondurma:

yok alınmam,haklısın :) gerçekten benim ona yaptıklarım karşısında taş olsa çatlardı.. ama bir söz var ya bir musibet bin nasihatten iyidir diye, dünkü bana ders oldu... yine ayrılma fikrini ben attım ortaya o da, düğüne 1 ay kalmış benden ayrılmayı düşünüyorsun hala, böyle bir insan evlenince de beni bırakır dedi ve istemeyerek tamam ayrılalım dedi.. bu bana ders oldu.. artık tavır ve davranışlarımda daha dikkatli olcam..

Çok hakkına girdim,üniversitede beraber okuduk, orada rezil ettim, askere gitti orada rezil ettim, işe girdi orada çalışırken rezil ettim.. ( rezil edişim şöyle , kavga ve tartışmalarımız ve onun buralarda zaman zaman benimle konuşurken telefonda ağlaması).. Mevlana demişki;Seni seveni zehir olsa da yut.Seni sevmeyeni Bal olsada unut . DEMİŞ.. ve ben açıkçası ondan önceki beni nişanlım kadar sevmeyen birini daha değerli tutmuştum :KK43:

Son düzenleme:
Seviyorsan kazanmaya çalış, içini dök. Tüm yaptıkların için üzgün olduğunu ve geride kalması gerektiğini söyle.

Ciddi anlamda sevmiyorsan da hemen bitir.

Siz adama işkence etmekten hoşlanıyorsnuz. Bana seni seviyorum desin üstüme düşsün ben ayrılmak isteyeyim o pervane olsun vs vs. Adama da yazık. Seviyorsanız sevgisine karşılık verin sevmiyorsanız yol verin. Fazla naz aşık usandırır. Allah muhafaza düğüne 10 gün varken yeter ve diyip çekip gider arkadan bakakalırsınız. Bu güzel sevginin karşılığını verin. Sonuçta kocan olacak ama sen hala seviyorum demedim diyorsun ilginççç

Back