- 26 Mayıs 2016
- 1.734
- 2.968
- 48
- Konu Sahibi sensizlink
İkinizin de tepkileri aşırı ne sen haklı ne o ortak noktada buluşun derim ama çocuğu sevdiğini pek düşünmüyorum sanki eski sevgilinin acısıyla bağlanmışsın ve seneler geçmiş gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onun telefonunu açarken gerçekten de ayrılma düşüncesi ile açmadım, dün akşam 20.00 den beri hiç mesajlaşmadık,ertesi gün günaydın dedi ve direkt yine bir tartışma şekli ile aradığı için beni sinirlendim ve ağzımdan o söz çıktı... önceden ayrılma konusunu açsam olmaz ayrılma diye birşey yok derdi.. şimdi dediği ise düğüne 1 ay kala bile benim yanımda olmayan insan evlenince de ayrılmak ister .. düşüncesi bu... peki seven insan bu durumda kabul eder mi ayrılığı?? evlilikte huursuzluk olmazsa karşılıklı ben neden ayrılmak isteyeyim ki ??
Merhaba kızlar,
Ben 10 aydır nişanlıyım ve 1.5 ay sonra düğünüm var,tabi olursa....Sıkıntımı anlatayım,nişanlımla 3.5 yıldır tanışıyoruz,okulda tanıştık ve o zamanlar ben daha önceki sevgilimden ayrıldım, ve çok mutsuzdum kendisi çıktı karşıma.. anlatınca durumu ben beklerim ona duygularının bitmesini dedi,ve birsüre sonra çıkmaya başladık..
Eski sevgilimin acısıyla ben nişanlıma zamanında çok kötü davrandım,üzdüm kırdım.. ama bırakmadı beni.. Yakamı kurtaramadım.. Kendisi efendi,abdestli namazlı biri.. Okul bitti,ve askere gitti gelmesine yakın nişanlandık.. ama 10 aydır mutsuzum.. hep tartışma hep kavga gürültü... mesela dün sabah bana günaydın diye mesaj attı,ben uyandım mesajını gördüm ama o an yazmadım duşa girdim çıktım.. saat 11.30 felan bu beni aramaya başladı felan neymiş ilk ona günaydın yazıp öyle işimi halledebilirmişim bu büyük bir sorun oldu..Neyse dün öyle geçti, bu sabah akşama bizi babası davet etti, gidecektik , daha sonra babasını arayıp bir nedenden gelemeyeceğimizi söyledim.. nedeni ise;sabah ona sadece günaydın yazmam.. hitapta bulunmamam... babasını aradığımda kendisi de yanındaymıştı gelemeyeceğimizi söyleyince o beni aradı. açtım.. yine tartışma yine hır gür..
Dedim işine geliyorsa böyle, ben içimden gelince hitapta bulunurum senin ikazlarınla değil, işine gelmiyorsa annene babana söyle gelsinler alsınlar bohçalarınızı dedim.. (Ben kendisine ayrılma konusunu 3.5 yılda çok söyledim,ayrılmayı çok istedim ve beni bırakmamıştı... geçen haftaki tartışmada da bu konuyu açtım bana dedi ki birdaha ayrılık konusunu açarsan açıklama yapmana gerek yok bitti de yeterli dedi) bugün geçen günü hatırlatarak ben o lafımın arkasındayım,peki dedi,bitsin dedi.. ama bunları söylerken sesi titriyordu... konuşurken dedimki bu lafım gerçekten senin için ayrılmak için geçerli bir sebep mi evetse bu telefonu ebediyen kapatıyorum bitti dedim.. son defa bu konuda taviz veriyorum hayır değil dedi,yani bitirmek istemediğini söyledi.. 1buçuk saat konuştuk,kapatırken de yazmak istediğinde yazarsın,ben seninle konuşmayacak biri değilim dedi.. (daha öncesi ben seninle konuşmak istemiyorum demiştim mesajla).. Ve 12.30 da oldu en son bu olaylar,o saatten beri ses seda yok.. yoksa ayrılmayı mı istiyor,ya da benden mi bekliyor? Ne yapayım sizce ne olur fikir verin...
Dediklerinizin bazılarına katılıyorum ama, 3.5 yılda bir insan hep sabrediyorsa,alttan alıyorsa bu sevgi değil midir? ben kendi sevgimden şüphe ederim, ama onunkinden etmem.. bu yorumunuz acımasız olmuş..
Gelpisipisi adlı üye çok acımasız yorum yapmış, onu görünce emin olduğum halde içim bir tuhaf oldu... Sizce de öyle olabilir mi, bu saplantı diyor aşk ve sevgi olamaz diyor sizce ?bu aşktır..
ve aşkın gözü kördür .. ama evlendikten sonra insanın gözü açılır.. bu çocuğunda elbet gözü açılacaktır..
Gelpisipisi adlı üye çok acımasız yorum yapmış, onu görünce emin olduğum halde içim bir tuhaf oldu... Sizce de öyle olabilir mi, bu saplantı diyor aşk ve sevgi olamaz diyor sizce ?
Bunu sana söylemek için geç kalmış ve sen onun için öyle şımarmışsın bana alınma ama senin yolundan bende geçtim eşimden önce erkek arkadaşım vardı çok severdi beni ama ben orta halli çocuğa yapmadığım blöf kalmadı ben ayrılalım diye intihara kalkıştı falan ama oda onun blöfüymüş bişey yapmadı :) canından bezdirirdim peşimden koşardı bitmesin ben sensiz olamam diye, ayrıldım o kendi hayatında bende eşimle tanıştım tanıştıktan sonra benimle ciddi ciddi konuştu eğer ki bana bi kere bile ayrılalım bitti dersen o an bitmiştir geri dönüşü olmaz dedi ve ben asla ağzıma bile alamadım korkudan bence bunu söylemekte geç kalmakla birlikte nişanlın haklıhaklısınız.. peki eğer bundan sonra evli bile olsak bir defa daha ayrılığı anarsan o an biter ne demek ??? Yani evli olsak bile silecek sanırım, bu sözün üzerine nasıl davranmalıyım ??
Dediklerinizin bazılarına katılıyorum ama, 3.5 yılda bir insan hep sabrediyorsa,alttan alıyorsa bu sevgi değil midir? ben kendi sevgimden şüphe ederim, ama onunkinden etmem.. bu yorumunuz acımasız olmuş..
Bu bahsettiğim son olay bugün sabah oldu saat 12.30 sıralarında ve o Zaman'dan bu saate kadar ne bir mesaj be bir arama yapmadı.. Ben de yapmadım.. Telefonumu kapatıp birkaç gün ona da kendime de izin mi vereyim, ya da Nasıl davranmalıyım sizce ?ben öyle düşünmedim.. ama ikinizde olgun olmadığınız ortada..
çocuk sana aşık olduğu için herşeyine eyvallah demiş bunca zaman ama insanın bir patlama noktası olur .. 4500. kez bir insana ayrılalım dersen bir gün tamam der çeker gider bakakalırsın.. zira bu yaptığın aşkı öldüren bir davranış..
yavaş yavaş sana olan aşkını öldürdüğünde karşılaşacağın tavır bu olur şaşırman hata..
Bu bahsettiğim son olay bugün sabah oldu saat 12.30 sıralarında ve o Zaman'dan bu saate kadar ne bir mesaj be bir arama yapmadı.. Ben de yapmadım.. Telefonumu kapatıp birkaç gün ona da kendime de izin mi vereyim, ya da Nasıl davranmalıyım sizce ?
Evet hatalı davrandığım Zaman'lar oldu.. Onun bana olan sevgisinin aslında sevgi değil de saplantı olduğunu söyleyen kişiler var, sizce de öyle mi?bence sen bu çocuğu sevmiyorsun
o seni seviyor, ama 1 sabreder 2 sabreder, çok şımarık davranıyorsun. seviyor bile olsa erkek bitsin deyince kolay kolay geri dönmez o yüzden o lafı etmememe çalışıyor gibi duruyor.
sen de çocuk musun sinirle ayrılalım diyorsun.hoş zaten 3.5 yıl boyunca da ayrılalım demişsin. yuh derim yani. büyü öyle evlen.
saplantılı olsa tavır yapmazdı. sürekli arar rahatsız ederdi.Evet hatalı davrandığın zamanlar oldu.. Onun bana olan sevgisinin aslında sevgi değil de saplantı olduğunu söyleyen kişiler var, sizce de öyle mi ?
Sizin gibiydim İlk 1 sene.. Tabi bir yandan da üzülüyordum onun icin.. Biraz da ilişkiler konusunda tecrubesizdim. Böyle birşeyin içine girince garip bir hal aldı. Elimi tutmasına dahi izin vermezdim.. Konumda da var.. Güven problemim vardı. Soguktum.. Sürekli ayrılığı soyluyordum.. Zaten onun hakkında iyi şeyler de duymuyordum..Mesajlarına aramalarina cevap vermezdim.. Kaçan kovalanır misali.Ama güvenmediğimden kendimi kaptırmak istemediğimden..Sonra ne mi oldu.. Onla 2 yıl gecti.. 2 .yılında da onu düşünmeden edemiyordum.. Sürekli arasın mesaj yazsın istiyordum.Içten içe kıskanmaya başladım.. Tabi belli etmezdim.. Evlilik düşünüyorduk.Neyse aldatildim.. Aldatilirken beni sevdiğini söylüyordu.. Ve onun için söylenenler doğru çıktı.. İşte sorumsuz olduğu falan..Çok acı çektim.Aşırı kilo verdim . Üzerinden çok zaman gecmedi. Geçen sene bu zamanlar zırıl zırıl ağlayıp yataktan cikmiyordum.Yemekten kesilmiştim.. Sonra geri dönmek istedi .Kabul etmedim.Tek başkası degil bir sürü kızla konuştuğunu öğrendim..Yakaladım da.. Gerçekten çok ağırdı.Hiç geçmeyecek gibiydi.. Sağolsun burdaki arkadaşlarda cok destek oldular. Yalnız kalmadim.. Yine çok teşekkür ederim bu arada.Atlatmama yardımcı oldunuz. Ve umarım konu sahibi korktuğunuz başınıza gelmez.. O zaman anlarsınız karşı tarafı.Bu korku bende de var... bugün ayrılsam vicdanım rahat olmaz,çok hakkına girdim.... Sizden bir ricam olabilir mi ? ne yaşattınız ve yaşadınız özel deilse biraz bahseder misiniz ?
Peki bana olan duygusunun saplantı olduğu konusunda fikriniz nedir ?Anammmm.... Bir de böyle erkekler var:) bir de bizimkiler var:) yazık çocuğa...
Hadi kendi aranızdaki şeyleri geçtim de ne diye babasını arıyorsun, çocukluk olmuş o.. Ve ailesine karşı rencide etmişsin nişanlını...
Seninki sevmek değil ilgisinden memnun olmak belki de.. Çünkü seven sevdiğini zor durumda bırakmak istemez..
ayrılsın kurtulsun sizden bu nedir ya bulunmaz hint kumasimisinMerhaba kızlar,
Ben 10 aydır nişanlıyım ve 1.5 ay sonra düğünüm var,tabi olursa....Sıkıntımı anlatayım,nişanlımla 3.5 yıldır tanışıyoruz,okulda tanıştık ve o zamanlar ben daha önceki sevgilimden ayrıldım, ve çok mutsuzdum kendisi çıktı karşıma.. anlatınca durumu ben beklerim ona duygularının bitmesini dedi,ve birsüre sonra çıkmaya başladık..
Eski sevgilimin acısıyla ben nişanlıma zamanında çok kötü davrandım,üzdüm kırdım.. ama bırakmadı beni.. Yakamı kurtaramadım.. Kendisi efendi,abdestli namazlı biri.. Okul bitti,ve askere gitti gelmesine yakın nişanlandık.. ama 10 aydır mutsuzum.. hep tartışma hep kavga gürültü... mesela dün sabah bana günaydın diye mesaj attı,ben uyandım mesajını gördüm ama o an yazmadım duşa girdim çıktım.. saat 11.30 felan bu beni aramaya başladı felan neymiş ilk ona günaydın yazıp öyle işimi halledebilirmişim bu büyük bir sorun oldu..Neyse dün öyle geçti, bu sabah akşama bizi babası davet etti, gidecektik , daha sonra babasını arayıp bir nedenden gelemeyeceğimizi söyledim.. nedeni ise;sabah ona sadece günaydın yazmam.. hitapta bulunmamam... babasını aradığımda kendisi de yanındaymıştı gelemeyeceğimizi söyleyince o beni aradı. açtım.. yine tartışma yine hır gür..
Dedim işine geliyorsa böyle, ben içimden gelince hitapta bulunurum senin ikazlarınla değil, işine gelmiyorsa annene babana söyle gelsinler alsınlar bohçalarınızı dedim.. (Ben kendisine ayrılma konusunu 3.5 yılda çok söyledim,ayrılmayı çok istedim ve beni bırakmamıştı... geçen haftaki tartışmada da bu konuyu açtım bana dedi ki birdaha ayrılık konusunu açarsan açıklama yapmana gerek yok bitti de yeterli dedi) bugün geçen günü hatırlatarak ben o lafımın arkasındayım,peki dedi,bitsin dedi.. ama bunları söylerken sesi titriyordu... konuşurken dedimki bu lafım gerçekten senin için ayrılmak için geçerli bir sebep mi evetse bu telefonu ebediyen kapatıyorum bitti dedim.. son defa bu konuda taviz veriyorum hayır değil dedi,yani bitirmek istemediğini söyledi.. 1buçuk saat konuştuk,kapatırken de yazmak istediğinde yazarsın,ben seninle konuşmayacak biri değilim dedi.. (daha öncesi ben seninle konuşmak istemiyorum demiştim mesajla).. Ve 12.30 da oldu en son bu olaylar,o saatten beri ses seda yok.. yoksa ayrılmayı mı istiyor,ya da benden mi bekliyor? Ne yapayım sizce ne olur fikir verin...