- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi sensizlink
-
Blöf yaniKorku değil..o haksızdı, ve sinirle söylediğim bir sözdü.. o uzattı..
Senin niyetini biz anlamadık ama seven bi insan sevilmedigini hissettigi an evli olup 3 çocugu bile olsa ayrılmak ister bu adam niye yolun basindayken istemesin.. isterse düğüne bi gün kalsın sen bu adami yeterince sevip değer göstermiyorsan o da gurur yapar bi yerde yine bırakır gider..Ben onun telefonunu açarken gerçekten de ayrılma düşüncesi ile açmadım, dün akşam 20.00 den beri hiç mesajlaşmadık,ertesi gün günaydın dedi ve direkt yine bir tartışma şekli ile aradığı için beni sinirlendim ve ağzımdan o söz çıktı... önceden ayrılma konusunu açsam olmaz ayrılma diye birşey yok derdi.. şimdi dediği ise düğüne 1 ay kala bile benim yanımda olmayan insan evlenince de ayrılmak ister .. düşüncesi bu... peki seven insan bu durumda kabul eder mi ayrılığı?? evlilikte huursuzluk olmazsa karşılıklı ben neden ayrılmak isteyeyim ki ??
Merhaba kızlar,
Ben 10 aydır nişanlıyım ve 1.5 ay sonra düğünüm var,tabi olursa....Sıkıntımı anlatayım,nişanlımla 3.5 yıldır tanışıyoruz,okulda tanıştık ve o zamanlar ben daha önceki sevgilimden ayrıldım, ve çok mutsuzdum kendisi çıktı karşıma.. anlatınca durumu ben beklerim ona duygularının bitmesini dedi,ve birsüre sonra çıkmaya başladık..
Eski sevgilimin acısıyla ben nişanlıma zamanında çok kötü davrandım,üzdüm kırdım.. ama bırakmadı beni.. Yakamı kurtaramadım.. Kendisi efendi,abdestli namazlı biri.. Okul bitti,ve askere gitti gelmesine yakın nişanlandık.. ama 10 aydır mutsuzum.. hep tartışma hep kavga gürültü... mesela dün sabah bana günaydın diye mesaj attı,ben uyandım mesajını gördüm ama o an yazmadım duşa girdim çıktım.. saat 11.30 felan bu beni aramaya başladı felan neymiş ilk ona günaydın yazıp öyle işimi halledebilirmişim bu büyük bir sorun oldu..Neyse dün öyle geçti, bu sabah akşama bizi babası davet etti, gidecektik , daha sonra babasını arayıp bir nedenden gelemeyeceğimizi söyledim.. nedeni ise;sabah ona sadece günaydın yazmam.. hitapta bulunmamam... babasını aradığımda kendisi de yanındaymıştı gelemeyeceğimizi söyleyince o beni aradı. açtım.. yine tartışma yine hır gür..
Dedim işine geliyorsa böyle, ben içimden gelince hitapta bulunurum senin ikazlarınla değil, işine gelmiyorsa annene babana söyle gelsinler alsınlar bohçalarınızı dedim.. (Ben kendisine ayrılma konusunu 3.5 yılda çok söyledim,ayrılmayı çok istedim ve beni bırakmamıştı... geçen haftaki tartışmada da bu konuyu açtım bana dedi ki birdaha ayrılık konusunu açarsan açıklama yapmana gerek yok bitti de yeterli dedi) bugün geçen günü hatırlatarak ben o lafımın arkasındayım,peki dedi,bitsin dedi.. ama bunları söylerken sesi titriyordu... konuşurken dedimki bu lafım gerçekten senin için ayrılmak için geçerli bir sebep mi evetse bu telefonu ebediyen kapatıyorum bitti dedim.. son defa bu konuda taviz veriyorum hayır değil dedi,yani bitirmek istemediğini söyledi.. 1buçuk saat konuştuk,kapatırken de yazmak istediğinde yazarsın,ben seninle konuşmayacak biri değilim dedi.. (daha öncesi ben seninle konuşmak istemiyorum demiştim mesajla).. Ve 12.30 da oldu en son bu olaylar,o saatten beri ses seda yok.. yoksa ayrılmayı mı istiyor,ya da benden mi bekliyor? Ne yapayım sizce ne olur fikir verin...
Ben onun telefonunu açarken gerçekten de ayrılma düşüncesi ile açmadım, dün akşam 20.00 den beri hiç mesajlaşmadık,ertesi gün günaydın dedi ve direkt yine bir tartışma şekli ile aradığı için beni sinirlendim ve ağzımdan o söz çıktı... önceden ayrılma konusunu açsam olmaz ayrılma diye birşey yok derdi.. şimdi dediği ise düğüne 1 ay kala bile benim yanımda olmayan insan evlenince de ayrılmak ister .. düşüncesi bu... peki seven insan bu durumda kabul eder mi ayrılığı?? evlilikte huursuzluk olmazsa karşılıklı ben neden ayrılmak isteyeyim ki ??
Günaydın msj sen yazmış ve bekleyen sen olsaydın adamı canından bezdirdin. Bi sevmiyor istemiyor pis kaka adam derdin.aldatıyor bile denirdi.Merhaba kızlar,
Ben 10 aydır nişanlıyım ve 1.5 ay sonra düğünüm var,tabi olursa....Sıkıntımı anlatayım,nişanlımla 3.5 yıldır tanışıyoruz,okulda tanıştık ve o zamanlar ben daha önceki sevgilimden ayrıldım, ve çok mutsuzdum kendisi çıktı karşıma.. anlatınca durumu ben beklerim ona duygularının bitmesini dedi,ve birsüre sonra çıkmaya başladık..
Eski sevgilimin acısıyla ben nişanlıma zamanında çok kötü davrandım,üzdüm kırdım.. ama bırakmadı beni.. Yakamı kurtaramadım.. Kendisi efendi,abdestli namazlı biri.. Okul bitti,ve askere gitti gelmesine yakın nişanlandık.. ama 10 aydır mutsuzum.. hep tartışma hep kavga gürültü... mesela dün sabah bana günaydın diye mesaj attı,ben uyandım mesajını gördüm ama o an yazmadım duşa girdim çıktım.. saat 11.30 felan bu beni aramaya başladı felan neymiş ilk ona günaydın yazıp öyle işimi halledebilirmişim bu büyük bir sorun oldu..Neyse dün öyle geçti, bu sabah akşama bizi babası davet etti, gidecektik , daha sonra babasını arayıp bir nedenden gelemeyeceğimizi söyledim.. nedeni ise;sabah ona sadece günaydın yazmam.. hitapta bulunmamam... babasını aradığımda kendisi de yanındaymıştı gelemeyeceğimizi söyleyince o beni aradı. açtım.. yine tartışma yine hır gür..
Dedim işine geliyorsa böyle, ben içimden gelince hitapta bulunurum senin ikazlarınla değil, işine gelmiyorsa annene babana söyle gelsinler alsınlar bohçalarınızı dedim.. (Ben kendisine ayrılma konusunu 3.5 yılda çok söyledim,ayrılmayı çok istedim ve beni bırakmamıştı... geçen haftaki tartışmada da bu konuyu açtım bana dedi ki birdaha ayrılık konusunu açarsan açıklama yapmana gerek yok bitti de yeterli dedi) bugün geçen günü hatırlatarak ben o lafımın arkasındayım,peki dedi,bitsin dedi.. ama bunları söylerken sesi titriyordu... konuşurken dedimki bu lafım gerçekten senin için ayrılmak için geçerli bir sebep mi evetse bu telefonu ebediyen kapatıyorum bitti dedim.. son defa bu konuda taviz veriyorum hayır değil dedi,yani bitirmek istemediğini söyledi.. 1buçuk saat konuştuk,kapatırken de yazmak istediğinde yazarsın,ben seninle konuşmayacak biri değilim dedi.. (daha öncesi ben seninle konuşmak istemiyorum demiştim mesajla).. Ve 12.30 da oldu en son bu olaylar,o saatten beri ses seda yok.. yoksa ayrılmayı mı istiyor,ya da benden mi bekliyor? Ne yapayım sizce ne olur fikir verin...
Günaydın msj sen yazmış ve bekleyen sen olsaydın adamı canından bezdirdin. Bi sevmiyor istemiyor pis kaka adam derdin.aldatıyor bile denirdi.
Simdi aynilarini ben sana yazıyorum. Bu çocuk seni terk etmeli senden ona yar olmaz.
..o haksızdı, ve sinirle söylediğim bir sözdü.. o uzattı..
Ikinuzde haksizsiniz. Ama en lafı sen saldırıp saygısızca davrandığını düşündüğümden sen daha çok haksizsin. Bu çocuk oyuncak maymunun değil git ara arama ara ama sende konuşmak istemiyorum nasıl dersin. Adam gibi bir laf de ta bitir yada adam gibi ilişkiyi devam ettir.o derece mi haksızım ben....
Tek diyeceğim şey.. Yasattiginizi yaşamadan ölmezsiniz. Gün gelir devran döner..Durumlar tersine döner.. Bunu da yaşayan biri olarak söylüyorum..
cok haksizsiniz bence. surekli ayrilik lafini kullaniyorsunuz. belliki adam sizi seviyor ve biraz ilgi bekliyor bu suc degil.. evlilik ciddi bir olaydir cocukluk yaparak devam ettiremezsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?