Nişanlımla yaşadığım ilişki ve sonrası çok kötü oldu lütfen yardım

Erkeklerde bazi virusler aktif gozukmuyomus sanirim kadinlarda daha cok gosteriyonus kendini.. malum vajina acik bi bolge.. trasi filan bos ver ya.. tedavini ol yeterli.. prezervatif kullansaydinizda bu adamla evlenmicek miydin? Illa gececekti sana.. tabii oncesinde test yaptirirsaniz bilmem ne yapilabilirdi
Evet haklısınız bu durum geçer mi tedavi olsak

Tövbe yarabbim, insanlar sana dil döküyor yaiki saattir geçmişten almıştır diye ki azicik aklin varsa anlaman lazim zaten tabi ki senden öncekilerden kapmis hastalik. Ama senin tek derdin hala benden sonra kimse olmus mu derdi. Belki hiv kaptın hala mi ayikmiyorsun
Kan testi yaptı doktor negatif çıktı ben bundan sonra ne yapabiliriz onu düşünüyorum

Ya ben biliyorum zaten lütfen pislik demenize gerek yok her şeyi anlattı bana
Babana bile güvenmeyeceksin diye bir söz vardır , nişanlın bu , sana “evet 2 gün önce biriyle birlikte oldum” mu diyecek ?

Lütfen evleneceğiniz insanları gözünüzde devleştirmeyin

Evet haklısınız bu durum geçer mi tedavi olsak
Bu virusler tamamen gecmiyormus. Yaktirma vs tedavisi ama bagisikligini guclu tutmaya bak.. cunku ne zaman bagisiklik duser enfeksyonlar hastaliklar ortaya cikar. Mesela ucukta oyle.. bagisiklik duser ucuk cikar.. herpes bizde ya vardir ya yoktur ama.. herpes virusu bulasicidir.. bir kez bulasincada tekrar cikabilir.

Kan testi yaptı doktor negatif çıktı ben bundan sonra ne yapabiliriz onu düşünüyorum
Son şüpheli ilişkinizden kaç gün geçti.
Dünya Sağlık Örgütü'ne göre son ilişkiden 90 Gün geçtiyse doğru sonuç veriyor. Ondan önceki sonuçlar yanıltıcı olabiliyor. Yine de 1-2 ay sonra yeniden yaptırın.

Benim erkek arkadaşımda da var siğil. Uzun yıllar geçmeyebiliyor maalesef. Kendisi sık sık doktora gitti ve bulaşmadığını kesin öğrenince benimle yakınlaştı. Bence nişanlınız bencil biri ve yalan söylüyor. Siz ona baktınız mı siğil var mıydı acaba gözüken ?

Basur bulaşıcı değildir ayrıca. Bu anüste olur, siğiller bacak içi ya da genital bölgede gözükür.

Bence ikiniz birlikte gidin doktora ve kendinizi aptal yerine koydurmayın lütfen.

Şu anda durum ne? Doktorunuz ne söyledi tam olarak? Siz panikle yazdığınız için yazdıklarınız pek mantıklı gözükmüyor.

1. Nişanlınızla nasıl bir cinsel ilişki yaşadınız? Anal seks mi? Oral ya da sürtünme mi?

2. Nişanlınızın hayat kadını ile birlikte olup olmadığını sordunuz mu? Siz ne kadardır berabersiniz, yani başka kadınla birlikte olmadığını iddia ettiği süre ne kadar?

3. Kadın doğum doktoruna birlikte gidin ve durumu birlikte açıklayın. Eğer nişanlınız saçma sapan bir şey söylerse doktor uyarır. Oradan da ona uygun doktora yönlendirilirsiniz ihtiyaç olursa.

İş yerine de kadın hastalıkları alanına gitmeniz gerektiğini söyleyin. Kimse bir şey sormaz zaten. Doktordan raporunuzu alırsınız en azından saatlik yaktırma işlemleri için.

Geçmiş olsun.
Merhaba hepsini yaşadık açıkçası ve korunmadık salak kafam birlikte olalı 14 ay oldu sordum birlikte olmamış ama aktif otel hayatı olan bir sevgilisi vardı biliyorım nişanlım kendisi diyor beraber gidelim bakınalım ikimizde diye

Senden önce bu hastalığı olan biri ile birlikte olmuş. Böylece kendisi de hastalığı kapmış.

Sonra hayatına sen girmişsin. Ve birliktelikle birlikte sana bulaşmış.

Keske seni uyarsaydı. Nişanlın bencil bir öküz. Sana hastalık geçme olasılığını söyleyip önlem alabilirdi.

Sevmek böyledir çünkü.
Bence sevildiğine emin olmadan önce tekrar düşün.

Merhaba hepsini yaşadık açıkçası ve korunmadık salak kafam birlikte olalı 14 ay oldu sordum birlikte olmamış ama aktif otel hayatı olan bir sevgilisi vardı biliyorım nişanlım kendisi diyor beraber gidelim bakınalım ikimizde diye
Yani sizin 14 aydır nişanlınızla aktif cinsel hayatınız var ve yeni bu sorunlar başladı. Doğru mu anladım?

Eğer böyleyse, ya nişanlınız sizi aldattı ya da eğer siz ağdaya gidiyorsanız siğil oradan bulaştı. Doktorun bölgenin büyüklüğüne şaşırması da ondan olabilir.

Eğer her türlü ilişkiyi yaşamaya devam ederseniz başka sağlık sorunlarıda bekliyor sizi.

Yani sizin 14 aydır nişanlınızla aktif cinsel hayatınız var ve yeni bu sorunlar başladı. Doğru mu anladım?

Eğer böyleyse, ya nişanlınız sizi aldattı ya da eğer siz aldata gidiyorsanız siğil oradan bulaştı. Doktorun bölgenin büyüklüğüne şaşırması da ondan olabilir.
14 ay cok uzun dimi? Arada biseyler yapmis erkek arkadas yoksa ilk iliskiden sonra olmazmiydi bu sigil? Kafamda deli sorular

X