Nişanlımla yapamıyoruz.. Lütfen biraz fikir verin

Okudum ve daraldım yanı kusura bakmada neden bırakamıyorsunuz aılecek bu cocugu çok zengin diye m i?? Ailen ayrıl dıyecegine görevınden istifa et mi diyor!! Ya sonrası adam senınle evlenmek ıstemıyor ama devamlı ısrar edıyorsun herseyı zorla yaptırıyorsun gururun nerede senın ya çok merak edıyorum neden kendını kenetledın kı bu adama bu kadar???

Ben tercih yaparken tercihlerimde de beraberdik. Tercih dışında yani 26 ile atandım ben. Böyle bi yere atanabileceğimi düşünmeden.. Kaldı ki beyefendiyle planlarımız bu yöndeydi, sen atanırsın 1 sene sonra eş durumundan gelirsin korkma derdi. Ne olduysa nişandan sonra oldu. Babası da çok kızıyor oğluna ama o da zorla bi şey yaptıramaz ki.. Annesi ve babası da utandılar, annesi mahçup olduğunu söylüyor, babasının tansiyonu oynuyor falan.. Kaldıki ben de zorla olsun istemiyorum. Arkadaşın derdi biraz daha gezmek tozmak, gözü hala bu tarz işlerde yani. Bütün bunların yanında inanılmaz da kıskanç ve baskıcı bi insandır. Mesela görev yaptığım yerdeyken 1 kere telefonunu açmasam okulu arar, arkadaşlarımı arar, ilçe milli eğitimi bile arar! Kimseyle görüşemem, kimseyle konuşamam.. Böyle de dengesiz bi insan! Bu dengesizliği yüzünden bu iş buralara kadar geldi

13 sene derken hic az uz degil farkindayim. Cok normal cesaret edememek. Ama gecen giden 13 senene kiyamamazlik edersen gelecekteki onlarca senene yazik etmis olursun. Allah nasip ederse 80 yasjna kadar yasiycagini dusunursek 13 seneni heba ettigini kabullenip ilerki geri kalan yillarini pismanlik duymadan yasamaya karar versen en hayirlisi olur.

Yok ailemin maddi durumu da gayet yerinde, merak etmeyim Üniversiteden beri altında arabası olan, gayet rahat bir yaşam süren bi insanım. Öyle bi şey değil yani. Ailem zaten onu istemiyor, her fırsatta hatta her gün bırak bunu diyor. 13 yıl boyunca beraber çok şey yaşadık. Bende artık o anne baba gibi bi olgu oldu, aileden biri gibi. Bu yüzden bu kadar zorlandım. Dışardan çok kolay sert konuşuyosunuz ama işin içinde öyle olmuyor..

canım ben bu adamda evlilik yapılacak bir taraf göremedim. nasıl söylemiyor ailesine nikah olacağını, üstğüne de 2 gün telefon açmamak ne demek. adamın ağzından lokma geçmemesi lazım sen doğuda çalışıyosun o çeşmede kızlarla geziyo. neyse seviyosan sen bilirsin ama 13 yıl da kolay çöpe atılacak bi mazi değil. bide 13 yıldır birlikteyiz cinsellik yaşamıyoruz demişsin. bir erkek liseden beri hiçbir şey yaşamaması imkansız senle yaşamıyosa başka ile kesin yapmıştır bunu da kabul edevbilecek misin.. artık evli sayılırsınız bazı şeyleri aşmış olsanız daha mı iyiydi, evlendikten sonra cinsel sorun yaşayan çok çift var burda okudugum kadarıyla

en başında dedin zorla istettim diye
evlensende bu adamla uzun vadeli olmaz
bu adam keyfine bakar seni yakar haberin olsun
Nişanı at sende rahatla o adamla rahat rahat keyfine baksın

Adam seni sevmiyor bu belli, neden hala ayrılmamakta ısrarcısın?
Zaten aldatmış bir de.
Nikahı kıymadan ayrılıp kendi yoluna bak.

Nikah masasına otur ve eğer zor gelmeyecekse dayanabileceksen "HAYIR" de.

Evlenme bu adamla evlenme canım, seni üzecek. Yol yakınken dön, acı çekeceksin ama ileride çekeceğin acılar, zengin züppe hareketleri, aldatmalar, param var sanane demeler daha çok canını yakacak.

Böyle bir insana aşık olamazsın alışkanlık bu ve alışkanlıklardan vazgeçmek zor değildir

Ayrilmayacaksin o belli de, yarin oturma o nikah masasina, en azından bikac ay daha zaman ver kendine.
Inan bana doguda 1 donem daha kalmak, yanlis bir evlilik yapmaktan iyidir.
Ekime kadar düşün, cok iyi düşün ama... bu adam sana bugune kadar ne verdi, neler aldi, seni ne kadar onemsedi, ne kadar saygi duydu, ne kadar sadik oldu, bundan sonra nasıl bir eş olacak... yaz bunlari, sonra da yabanci biri gibi oku.

Cunku şu yazdiklarindan ben en ufak bir ask kirintisi goremedim.
Sen de aşık degilsin, kendini kandırma, seven bir kadin "biz cinsellik yasamiyoruz o yuzden normal mi" demez, seven bir kadin, sevdigi erkege baska birinin dokunmasina tahammul edemez, onu paylasamaz...

Seninki sadece kotu bir aliskanlik, kurtul ondan!

bu adam konusunda ısrarınızın nedeni nedir?

Eski ilişkime benzettim ...
Liseden beri beraberlik ite kaka devam ediliyor, sürekli kavga huzursuzluk var ama ayrı kalinamiyor yalvarinca yakarinca aglayinca dayanamayıp dönülüyor ...
En sonu da bizim ki gibi olmuş aldatma ...
Devam etme.arkadaşım . Tam ve pislik karşında ki adam . O pislige hayatının dersini ver ve o ailesine evlenecegiz dedikten sonra ( tabi derse) ayrıl .Hiçbir şey söylemeden hemde.. Unutamasin o pislik omrh boyunca

Bu ilişki basbayağı bitmiş üzgünüm ama...
Adam evlenmek istememiş ki memlekete geri dönebilmen için mecburen evet demiş. Bu kadar ısrarla ve karşı taraf istemezken evlenmek cesaret işi. 13 yıl diye bu kadar ısrar ediyorsun, gururunu ayaklar altına alıyorsun ama karşındaki adam adam değil. Bir kere senin güzelm mesleğini bile küçümsemiş, emeğinin hakkı maaşını burun kıvırmış senin hiç bir şeyine değer vermiyor ki, sana değer versin. Bu kadar şımartmışsın şu saatten sonra siz evlenseniz de böyle olur işte.
Ki seni aldatmış, evlenmek için bunu da mı görmezden geleceksin? Nereye kadar görmezden gelip zorla istediğini yaptıracaksın ki??
İki koca gün sana geri dönmeyip kızlarla eğlenen gönül eğlendiren adama nişanlım diyorsun bu adamı koca yapacaksın yani kendine. Daha ne diyeyim ki ben sana...
Bu adamın sana sevgisi kalmamış. Uzatmaları bile sırf sen atan diye susuyor bence. Bunu bile bile istemeyen birini evliliğe zorlama. Sonu boşanma olur sen aldatılmalara göz yummazsan bu muameleye göz yummazsan yani

Özür dilerim ama bende böyle birini bulsam evlenmek isterim sevmesem bile... Her yediğim halta beni koruyup, haklı çıkarıp göz yumacak bir kadın kolay bulunmuyor bu zamanda malum...
Boynuzların arşa değmiş ama biz sevişmiyoruz o genç bir erkek diyorsunuz göz yumuyorsunuz..
Terör bölgesindesiniz gelmeniz için alt tarafı nikahı erkene alçak hava atmak için buna da hayır diyor. Elaleme atacağı bir hava kadar değeriniz yok gözünde..
E ama ev tuttu hayal kurdu beni seviyor. Parası var harcamayı da seviyor belli evi de ondan zevkle tutmuş. Sevgi ölçütü bu değildir, sevgi ölçütü önemsemedir. Bu adam siz ölmüşsünüz onda bile değil. Seven adam nikah gününü almayı bırak dönüp buraya gel der o yakındaki ölüm olayını duyunca.
Gözünü kapamışsın daha iyisini bulamam aman evde kaldı demesinler, 13 yıl gezdi demesinler diye gidiyorsun. Kendi hayatını yakacaksın bu nedenle...

13 yil az degil ama belli ki adamda bi ask kalmamış aliskanlik olmus. Sizi avucunun icinde goruyo. Her turlu siz bir sure daha dpguda gorev yapacaksiniz hic minnet etmeyin bence artik nisanliniza

Adam hcbi zaman evlenmeye yanasmamis.hep senn zorlamanla olmus biseyler..nikah gunude dahil..zaten isteyen biri olsa nikahta gunler kala baska kizlarla takilmazdi..bundan sana ne koy olur ne kasaba..sirf gorev yerin degissn diye bi cile cekilmez..evlenirsn yarin obur gun sorunlar daha da buyur adam ortada cunku.nisanliyken bitir bu isi...

sana değer vermedigi başından belli neden illa isteme nişan olsunn diye istedin...ki belli adam evlenmek istemiyo ...babası bile bunaldi demiş sana ...cocukmu bu sen bayansin kendini bu kadar hafife aldırma 2 gün boyunca tel acmiyo msjlara cvp vermiyo ve sen halen ne yapacağını bilmiyorsun ...kararlı ol geleceğin için nişanı boz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…