Nişanlımla yapamıyoruz.. Lütfen biraz fikir verin

Sanırım sızın ayrılamamanızın nedenı harcadıgınız 13 sene, bır an once tayınınızın çıkması istegi ve nısanlınızın durumunun ıyı olması, yanı sızın gıbı kutsal mesleğe sahıp bırının biraz kendıne çeki düzen verıp kıymetını bılıp gururuna sahip çıkması gerekir

Nikahı istese şimdide başkana kıydırabilir. İstese yine havasını çok güzel atar. Adamı evliliğe sürüklüyor gibi duruyorsun arkadaşım.
13 yıl gitmiş bi 13 yıl daha bunları çekebilecek misin?

cok pisman olacaksin belli. ama nikahlanmis olacaksin ve daha dugun olmadan bosanacaksin. daha sonra baskasiyla evlenmek istediginde falan bu nikah hep karsin cikacak. sorunlar sorunlar sorunlarrrr

bu adam seni artık sevmiyor
ya erkek olmaya gerek yok
benim sevdiğim uzaktlarda zor durumda Allah ın bi köyünde olcak ben de nikah için süründürcem onu!
kusura bakma ama bırak ne hali varsa görsün
sen de dua et bir tamamla görev yılını bence çok ciddi boyuta geleceğine inanırsan durumun kaçarsın
gözlemle dikkatli köyü köyün etrafındkileri neler oluyor diye ..gerekirse kendine sığınabileceğin yardım isteyebileceğin köyden birileri var mı
yoksa edin öyle birilerini
bilemedim istersen istifa et ama ömrün boyunca öğretmenlik bi daha zor atanırsın kolay değil biliyorsun

ya sizin oralardan para karşılığı biriyle göstermelik nikah olsa şimdilik? sonra siz taşınıp yerleşince bozarsınız nikahı?
hiçbir şey canınızdan değerli değil

Adami evlilige zorla ikna etmissin kendini daha fazla yipratma ve gururlu ol cek git derim

Öncelikle ben yazacağım ama siz uygular mısınız bilmiyorum... Tecrübe diye bir şey var bir kısmı yaşanacak diğer kısmı etrafınızda yaşananları gözlemleyerek kazanılır... İşte ben size her iki şekilde de kazandığım tecrubemle şunu söyleyeceğim bu adamla evlenmeyin! Ömrü hayatınızda en büyük hatayı yaparsınız! Adam sizi zerre umursamıyor! Sanırım onun gözünde " cepte " konumundasınız ... İlişkide ısrarcı olmanız ve bir çok şeyi zorla yaptırmış olmanız gerçekten kötü olmuş ola ki evlenirseniz bunu ömür boyu söyleyeceğinden emin olabilirsiniz...kendinize yeni bir sayfa açmanızı bu ilişkiyi bitirmenizi nacizane olarak tavsiye ederim ama elbette ki karar sizin hayat sizin Allah yardımcınız olsun

Herkese teşekkür ederim. Zaten o fotoğrafı gördüğümü söylediğim an ayrılmıştım, ona her şeyin bittiğini söylemiştim. Şu anda görüşmüyoruz yani. Bunların hepsi benim hatam, bu iş buraya kadar benim yüzümden geldi. Ben sadece hayatımda tek insan olsun, onunla da devam etsin istemiştim. Nasip kısmet değilmiş. Çünkü kendimden çoooooook ödün verdim, hep affettim hep tamam dedim. Kişiliğimi yok saydım. Şu an bunu yazarken bile ağlıyorum. Çok üzülüyorum, çok zor geliyo ama hepinizin dediği şey doğru zaten, onu hayatımdan çıkarıyorum. Sıkıntı yaşadığım nokta şu; kendimi bildim bileli hep o vardı hayatımda, bundan sonrası nasıl olacak? Allah hepimizin yardımcısı olsun ama o da İnşaallah bana yaşattıklarını yaşamadan gözlerini yummaz bu hayata..

size oyle cumleler kurması son derece kompleksli , yetersiz ve cahıl oldugunu gosterır
evlılıgınızın 1. yılında naptım ben dıyebılırsınız
kendıne guvenen karakterlı ınsan saglam durur
bununkısı nasıl bı durustur yahu
bence sızı kaybettıgıne yansın
gecmıs olsun...

13 yıl az zaman değil tbiki birlikte büyümüşsünüz resmen ama kendine yazık etmene değer mi?

İş nikah kıymak değil geçinebilmek. Hele ki o fotoğrafları gördükten sonra yüzüne bile bakmamanız lazım eğer affederseniz devamı gelir bence.

Ama ben bu kadar yılımı verdim denemek istiyorum evlenince belki herşey düzelir diyorsanız denyin tabiki. Çocuk olmadan sonra evlenip boşanmak dert değil. 3 5 eşyayı da dert edecek değilsiniz..

sen birde bu insanla evlenmeyi mi düşünüyorsun, seni sevmediği apaçık ortada ve işin kötüsü saygısı da yok, biraz gururlu olun

Ay dayanamadım kusura bakmayın dayanamadım okurken o nasıl bir insan öyle? İnsanlar 30-40 yıllık evliliklerini bitiyor bundan sonra sizin istediğiniz gibi olacak emin olun. İlk etapta zor gelebilir ancak doğru düzgün bir paylaşım, saygı,sevgi olmayan ilişkiden daha zor olmayacak. Kendinize yol arkadaşı seçiyorsunuz bunun için yalnızca "seviyorum, ölüyorum"lar yeterli değil. Sevdiğiniz kadar uyum da önemli, saygı da önemli, iletişim de önemli bunlar olmadan sağlıklı bir evlilik nasıl olur? Bunlar olmadan evlilik yapanlar hem kendileri mutsuz oluyor hem de dünyaya çocuk getirip onları mutsuz ediyor. Bir mesleğiniz, ekonomik özgürlüğünüz var, sizin yanınızda durmaya çalışan bir aileniz var anladığım kadarıyla ne kadar güzel şeyler bunlar mutlu olun, kendinizi sevin, değer verin kendinize. Tabiri caizse bir şımarık çocuğun oyuncağı olmaktan kurtulduğunuz için sevinin.

Sen aklını mı kaçırdın,sakın ama sakın evlenme. Bizim de bu yıl 13.senemiz. Senenin fazlalığına aldanıp da uzun yıl olunca böyle oluyor gibi sakın düşünme. Bizim asla senin anlattığın tarzda bir durum olmadı. Direk yanlış adama saplanıp kalmışsın sen

Bir de nikahın yarın Ay nolur bu konu fake olsun,noluuuurrr

Hala ne demeye nika yapmaya çalışıyorsun ki? Zorla kendini aldırıp bir de onun lafını mı çekeceksin? Kendini bu aşağlaman niye özür dilerim ama dümdüz zengin ....i adam, seni sallamıyor. Üstelik 2 kızla gördüm, beni de aramadı diyorsun. Sonrası malum türk filmi, sen evde ağla bebe büyüt. O seni aldatsın.. Göre göre bile bile başını yakma derim.

adam evlenmek istemiyor bu çok açık.
baskıyla nişanı yaptırmışsınız ve yine aynı baskıyla nikah yaptırmaya çalışıyorsunuz.
sizin tabirinizle atar yapıyor olması tüm bunlardan sıkıldığı anlamına geliyor bence.
sizin orada kalmanıza nasıl tahammül ettiğine gelince...
adam umursamıyor çok açık
diğer yandan siz tercih yaparken nikah olur tayin alırım diye mi düşündünüz?
bu adam hayatınızda yokmuş gibi düşünün ve kararlarınızı öyle verin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…