Nişanlımla yapamıyoruz.. Lütfen biraz fikir verin

Nişanlınız çocuk ruhlu birisi, olgun bir kişiliğe sahip değil çünkü hayatında zorluk görmemiş.13 yılın verdiği bir Alışkanlık var, o alışkanlığı bozmaya henüz cesareti yok.
Sizi kaybetmeyi Göze alamıyor ama sizinle de pek yapamıyor.o Yüzden sizi sürüncemede tutuyor

Saf olduğum bi gerçek..

13 yıl nedir ya ? On-üç-yıl.Kaç yaşındasınız ? Çok merak ettim.
Zaten ilişki sizin ittirmenizle yürüyor belliki.Hiç sadık,güvenilir,seven bir adam göremedim ben karşımda.Benim düşüncem şöyle.Adam varlıklı diyorsunuz.Bulmuş sizin gibi düzgün birini bir yandan kaçırmak istemiyor ama bir yandanda aklı dışarda kalmış.Ki bence o kız olayıda ilk vukuatı değildir.Evlilik süresincede bu böyle devam eder.Sevgi,aşk,sadakat beklemeyin bu saatten sonra.Sosyal medyaya fotoğraf koyacak kadar rahat bi adam olmuş çünkü.Kaybetme korkusunu hissettirebilirsiniz ? Bi ihtimal ?

İşte yaşadığım şey de bu; sürekli bu durumdayım, sürüncemede..! Ailemi de buna maruz bırakıyorum, kendime çok kızıyorum Uyku tutmuyor, dengem bozuldu artık..

Sevgi, ask ve saygi üc gün kapinin önünde aglamak ile olmaz. Ki o'da bir numara zaten. Adam biliyor ne mok yerse yesin, senin gönlünü almak icin biraz aglar, biraz zirlar ve sen tekrar cepte oluyorsun.

Adam seni sevseydi ite, kalka kiz isteme olmazdi. Hatta simdi erken nikah yapmak isterdi, ki dogu'ya gitme diye. Yani adam seni resmen aldatiyor ve sen halen "biz ayrilamayiz" diyorsun. Söyleyecegim cok sert olacak fakat karsimdaki senin gibi gurursuz ve yapiskan olsaydi bende ona saygi duymazdim. Hele ben ukela, bencil zengin cocugu olacam, ohoooo...

Ben 27, o 28 yaşında. Liseden beri beraberiz. Sosyal medya kullanmıyor nişanlım, beraber takıldığı kuzeninin beğendiği fotoğraftan gördüm.. Kesinlikle ilk vukuatı değil, ona ben de inanıyorum. Kızamadığım bi nokta var ama; hep ben vardım hayatında ve biz cinsellik yaşamıyoruz onunla, genç bi erkek, bi taraftan da normal mi acaba diyorum

sen de genç bir kadınsın, sen neden cinsellik yaşamıyorsun? onun hakkı genç erkek ihtiyacı var öylemi, kusura bakmayın ama namus sadece kadına özgü bir olgu değildir

Neyyyyy ? Büyü filan mı yaptılar size açın gözünüzü lütfen. İlk defa böyle bir şey duyuyorum ya.Cinsellik yaşamıyosunuz diy göz mü yumacaksınız ? Sonra da kocam diyip koynuna gireceksiniz.Midem almadı inanın.Gurur denen şey nerde kaldı ?

İşte yaşadığım şey de bu; sürekli bu durumdayım, sürüncemede..! Ailemi de buna maruz bırakıyorum, kendime çok kızıyorum Uyku tutmuyor, dengem bozuldu artık..
Özgüvenle ilgili sorununuz mu var? Niye bu kadar alttan alıyorsunuz ? Karşınızdaki sizi ve duygularınızı hiç dikkate almıyor.
Sizi sosyal medya vasıtasıyla eşinize,dostunuza mahçup ediyor.seven insan sevdiğinin gurur ve haysiyetini düşünüp bunu yapar mı sence

Evet adam sizi seviyor ama diger kızları da seviyor sorun da bu.yani muhtemelen varlıklı bir ailesi olduğu icin Afedersiniz kici zor görmemiş sizin de temiz, ailesine yaraşır biri olduğunuzu düşündüğü için evleniyor.diger takıldığı kızlar günübirlik. sizin gibi sadık da olmazlar düzgün bir vasıfları da yok ideal tercih siz oldugunuz icin böyle. nişanı atın eminim kendiniz gibi birisi çıkar karşınıza.bu adam fazla havai sürekli parasıyla herseyi satın alabileceğini düşünen birisi gbi gözüküyor.

Eh sende genc bir kadinsin, hormonlarin yok mu ? Sen niye baskalari ile beraber olmuyorsun?

Ve o fotografin sosyal medyaya düsecegini bilmiyormuydu sanki? Adam hem aldatiyor, hem aldatmanin fotorafini cekiyor, ani ölümsuzlestirmek istiyor beyefendi

Bence sende artik özgüven sorunu var. Yarin acilen bir psikologtan randevu alman lazim.

ya adam seni resmen eziklemis "ogretmen oldun ben o parayi bir gunde harcarim" ne aptalca bir dusunce bu yaaa bikere ben bunu kaldiramam resmen sizi asagilamis.

sonra herseyi zorla yaptirmissiniz ite kaka nisan pesinden nikah istemek falan... zaten dusunceli bi adam olsa senin tayinin icin kendi hesap eder bunlari bence sizi pek takmiyor.
en son dusuncenize gelmiyorum bile "zaten cinsellik yasamiyoruz ne yaaaa pessssss.... ne icin kendini bu kadar rencide ediyorsun demezler mi adama??? ( dedim bile )

Bakın hepinize hak veriyorum, zorla kaktırmışsın vs diyorsunuz, haklısınız.. Ama bu insan benimle evlenmek istediğini, hayatını benimle geçirmek istediğini vs sürekli dile getiriyor. Evliliğe yönelik şeyler de yapıyoruz. Ev tuttuk mesela, eşya alışverişi yapıyoruz falan. İşin bu kısımlarında falan çok istekli, hevesli, işte evlendiğimizde şöyle yaparız şunu şöyle yapalım gibi konuşmalar yapan, planlar kuran bi insan. Bunlardan her iki tarafın ailesi de haberdar. Ailesinin haberdar olmadığı şey nikahımızı ekimde değil de onun öncesinde ağustos ayında yapacak olmamızdı. Onu da h.sonu söyleyeceğim demişti. Kendisi siyasi bir partiye üye, o partinin üyelerini çağıracak, belediye başkanına nikah kıydıracak, işin aslı hava atacak; ama benim durumumu hiç önemsemiyo çünkü çok bencil! İşin bu kısmında sıkıntı yaşıyoruz; benim sıkıntım evlenmek değil, ben nikahı düğünle beraber istiyorum sadece diyor.

sizin gözünüze perde inmiş göremiyorsunuz gerçekleri. evlendikten snra burda yine konu atacaksınız.esim beni önemsemiyor gözü dışarda diye. ne desek boş evlenmeyi kafaya koymuşsunuz ama o nikah ekimde olur bu gidişle.

açık ve net size mesleğinize duygularınıza önem göstermeyen fakat sizi kaybedicegini anladığı zaman sizi ikna eden biri
böyle biriyle olmaz siz bence eksi ve artılarını iyice bir düşünün yarın evlenip ayrilmak daha çok yakıcak canınızı ...

Okuduklarımdan en ufak elle tutulur bır sey göremedim ilişkinize dair. O sızı gercekten isteseydi nişan siteme olayı ıcın sızın dııl onun hmadı gelelim dıye ısrar etmesı gerekırdı. Ustelık maddı durumu gayet iyiymiş, yanı parası olmaz siteme ıcın para bırıktırıyordur onu anlarım.

Bu adam sızı sevmiyor sadece ehlinin altında ıyı bır es olabileceğinizi düşünmüyor belki sadece. Sızı sevse bır an once nıkahı kıyıp sızın tayın olaylarınızı ayarlamanızı isterdi.

Ayrıca bunları bosuna yazdım zaten aldatılmıssınız siz terörün gobegınde sıkıntı ıcındeyken o Çeşme de gunünü gün edıyor... Sakın evlenmeyın boyle bırıyle ısınız gücünüz var kutsal bır meslegınız var sızı sevecek bırıyle olun lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…