- Konu Sahibi derdimederman
-
Oturma şeker zorlayan yok...............
Yarın öbürgün senin yaptığını çocuğunda sana yapacak.Ozaman anlarsın.....................
hiçbirine katılmıyor...
Allahın hiçbir kulu bana annemden yakın olamaz...hiç kimse olamaz...hiçkimseyi de annemin babamın yerine koyamam...severim, saygı duyarım, hata yapmamak kırmamak için elimden geleni yaparım, ama herkes yerinde...hiçkimseyi annemin babamın yerine koyamam...onlar da beni kızlarının yerine koyamazlar...yapamayacağım şeyi başkasından da beklemem ben...bence kimse beklemesin...
Yalnış konuşuyorsun.Herkesin senin gibi annesi babası hayatta değil....................
Ayrıca büyük konuşmayın.Allahtan ne geleceği belli olmaz.Olumlu olun.
Gençlere örnek olmalıyız bence................................................
Yalnış konuşuyorsun.Herkesin senin gibi annesi babası hayatta değil....................
Ayrıca büyük konuşmayın.Allahtan ne geleceği belli olmaz.Olumlu olun.
Gençlere örnek olmalıyız bence................................................
Valla eşiniz size değer vermiyorsa,hor görüyorsa eviniz şatoda olsa,altın kaplama da
olsa beraberliğinizin hiç bir anlamı kalmaz..
Oturma şeker zorlayan yok...............
Yarın öbürgün senin yaptığını çocuğunda sana yapacak.Ozaman anlarsın.....................
Gecelikle gezecekse gelin damat ta paraya kıyacak,geline ev kiralayacak
okadar..........................................
arkadaşlar olayı duygusal boyuta taşımanın anlamı yok bence...kayınvalide kötüdür öcüdür demedim...ayrıca kayınvalidemle ne kadar yi anlaştığım da bilinir...severim onu o da beni...hiç bir sorun da yaşamadık çok şükür...ama bu gerçekleri engellemez...evlenmek, bir aile olmak iki kişilik...açlığı da, keyfi de aşkı da göz yaşını da bir arada yaşayabilmek...
yeni evli bir kadın, yahu cilve yapacam kocama, bornozla çıkacak banyodan, evimin içinde minicik eteklerele gezecem...ya da hayır, adam sinirimi tepeme çıkardı sonuna kadar tartışacağım, küseceğim konuşmayacağım belki...belki tavır yapacağım...kocama şık bir sofra hazırlayıp keyifle yemek yiyeceğim belki...belki onunla duşa gireceğim...bişrsürü şey yazabilirim...
peki bunların hangisini evde kayınvalidem kayınpederim varken yapabilirim söyler misiniz...
içime ata ata sonunda çatlarım heralde...
dedim ya bu kadar duygusallığa siz kayınvalide olmayacak mısınız gibi sözlere gerek yok...bu iş mantık işi...
benim mantığım kabul etmiyor, etmez...he ben kayınvalide olunca, oğlumun karısına ev tutacak, ona bir hayat verecek gücü yoksa otursun oturduğu yerde, kimsenin kızına sıkıntı çektirmeye hakkım yoktur benim...
ben de aynen bunu söyledim...
gücü yoksa da evlenmeyecek...
hiçbirine katılmıyor...
Allahın hiçbir kulu bana annemden yakın olamaz...hiç kimse olamaz...hiçkimseyi de annemin babamın yerine koyamam...severim, saygı duyarım, hata yapmamak kırmamak için elimden geleni yaparım, ama herkes yerinde...hiçkimseyi annemin babamın yerine koyamam...onlar da beni kızlarının yerine koyamazlar...yapamayacağım şeyi başkasından da beklemem ben...bence kimse beklemesin...
ben de aynen bunu söyledim...
gücü yoksa da evlenmeyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?