• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akıl verin lütfen yoksa bu adamı öldürcem...

Sizi çok iyi anlıyorum.Gecen gün bir arkadaşa ailecek yemeğe gittik.Masadan kalkınca ev sahipleri karı koca masayı topladılar,çocuklarin yere döktüklerini kocası süpürdü felan.O anda kendimi dusündüm,eşime baktım baktım sağolsun hiç yardım etmez sinirlerim bozuldu.Hatta ilerleyen saatlerde bayan arkadaş eşinin ev işlerinde ki yardımlarını anlattı.Nerdeyse eşimi parçalayacaktim oracikta.Bana o gün bir haller oldu.O günden beri eşim oturdukça tepki gösteriyorum.Biraz biraz yardım etmeye başladı.Ama yetmez mücadeleye devam.Nedir bunlardan çektiğimiz yahu

vallahi icinde yoksa annesi bu hususta bir seyler gosterip ogut vermediyse. Siz biz egitemeyiz. İcinden gelmeyeni surekli durtmek lazim, e ona soyleyipte kendimi yoracagima kendim yaparim.
Elinde kumanta son ses televizyon bir elindede telefon birakin oyle yasasinlar.

bazı şeyleri yaptıkça kişinin görevi gibi algılanıyor. Yapma niye yapıyosun ki sana yazık değil mi, kaldı ki 4.30 a kadar yatmak ne demek iş olmasa da o saate yatsa benim sinirim bozulur.
Ben baştan seçenek sunuyorum süpürecek misin silecek misin diye, itiraz hakkı kalmıyor :)
Evde şu an 7 yaşındaki kızımla 3 kişiyiz ve herkes ucundan tutar temizlik yapılırken, görgüsüzlük bence biri çalışırken diğerinin oturması. Oğlum doğacak şimdi inan ki kızımdan çok alıştırıcam temizliğe düzene ki gidip kimsenin başını yakmasın

Bunun sebepleri "ogluma ev islerinde elini surdurmedim, mutfaga sokmadim" diye boburlenen anneler. Bekarken alismamis demek ki yardim etmeye. Evlenince de kadin yeaaaaaaa yapar yeaaaaa diye bekler oluyorlar. Bence siz de sundugunuz her seyi azaltin.. ya degerinizi bilir ya da mecbur kalip bi is in ucundan tutar. Belki soylenip durur ama oyle de soyleniyor boyle de soyleniyor

En bastan hata yapmissin
Ne diye hersyi ustlendin
Calis para kazan
Cocuk dogur
Bide ebin tum isini ustlen
Yazik gunah ya
Peki ne diye cumartesi sancin olmasina ragmen dip bucak temizlik yapiyorsun sen hastasin cocuk hasta kocansa tam bi moron gibi yatiyor
Niye hayati zorlastirdin kahvaltini yapip oglinla guzelce ilgilenseydin uzansaydin
Esin de uyaninca evin o halini bi gorseydi

Çok şükür kvm eşime bekarken iş yaptırıyormuş. Bir masa silmek, perde takmak, süpürmek, cam silmek vs. gibi. Şimdi sofrayı toplamadan kalkmaz. Ben izin versem bir sürü işimde yardımcı olur ama çalışmadığım için gerek duymuyorum. Yani erkek çocuk annelerine çok iş düşüyor bu konuda. Lütfen müstakbel gelinlerinizi düşünün. :KK51:

Benim abilerim sagolsun her is gelir ellerinden. Annem iyi ogretmis. Gerci babam da evde yemek yapmayi falan severmis. Yemekte cocuklari falan hep babam yedirirmis. Biz kalabalik bi aileydik. Yengelerim hep ev hanimi. Ve abilerim isten gelip yardim eder yengelerime. Bu yuzden cok şansli goruyorum nedense onlari. Benim kocam da ayni konu sahibinin esi gibi. Hic bir ise elini atmadigi gibi evi acayip bir sekilde de kirletir. Ulan sabah dabah baskasinin konusunda kendi konumu actim resmen. Ne kadar da dertliymisim. :KK70:

kusura bakma ama alıştırmışsın. ütülesene deyince cebinden ütü çıkarıp koşa koşa ütülemeye başlama sne de. hizmetçi misin? bırak kirli kalsın. pis gömlekle işe gitsin. napıcak boşayacak mı?

Benim abilerim sagolsun her is gelir ellerinden. Annem iyi ogretmis. Gerci babam da evde yemek yapmayi falan severmis. Yemekte cocuklari falan hep babam yedirirmis. Biz kalabalik bi aileydik. Yengelerim hep ev hanimi. Ve abilerim isten gelip yardim eder yengelerime. Bu yuzden cok şansli goruyorum nedense onlari. Benim kocam da ayni konu sahibinin esi gibi. Hic bir ise elini atmadigi gibi evi acayip bir sekilde de kirletir. Ulan sabah dabah baskasinin konusunda kendi konumu actim resmen. Ne kadar da dertliymisim. :KK70:

colin seni hiç böyle düşünmemiştim. üzüldüm :(

Brn de bi sıkıntı yok ya. Ben normalim. Kocam normal degil. :olamaz: Kv sagolsun hala oglunun suyunu bile kalkar kendi getirir. Paşa cocugu bizim kocalar :KK34:

yani seni kocanın gömleğ,pisliğ, yemeği peşinde perişan olurken düşünemedim de.

yani seni kocanın gömleğ,pisliğ, yemeği peşinde perişan olurken düşünemedim de.
Ahahaha sen labaratuarda elimde deney tupleriyle falan mi dusundun :KK48:
Şaka bir yana bende de pislige karsi tahammulsuzluk var. Hadi ben de yapmayayim desem asla duramam. O yuzden mecbur yapiyorum. Yoksa hersey oldugu yerde kala kala fosilleşir de yine kimse kaldirmaz. Bir de pislikten hic rahatsiz olmuyorlar. Ailecek alismislar normal geliyor onlara. o_O

Ahahaha sen labaratuarda elimde deney tupleriyle falan mi dusundun :KK48:
Şaka bir yana bende de pislige karsi tahammulsuzluk var. Hadi ben de yapmayayim desem asla duramam. O yuzden mecbur yapiyorum. Yoksa hersey oldugu yerde kala kala fosilleşir de yine kimse kaldirmaz. Bir de pislikten hic rahatsiz olmuyorlar. Ailecek alismislar normal geliyor onlara. o_O

tamam olarak öyle değil de :D bilemedim ya. açıkçası burda dan dan yorum yapan senin benim gibi üyeleri bi koca ile hayal edemiyorum hiç. kendim bekarım ya ondan sanırım :D

tamam olarak öyle değil de :KK70: bilemedim ya. açıkçası burda dan dan yorum yapan senin benim gibi üyeleri bi koca ile hayal edemiyorum hiç. kendim bekarım ya ondan sanırım :KK70:
Ben dan dan yorum mu yapiyorum kiz. Gayet ilimli yazarim ben. Disardan oyle mi gorunuyorum cidden?
Bilmiyorum belki aldatma konularinda falan sert yapmisimdir. Baska da elimden geldigince ilimli yazafim. Ha arada uyelerle polemige giriyorum durduk yere. :KK48: Vallahi o da cok dusunmeden yazdiklari icin.
Evlilik de oyle pek matah birsey degil zaten. Sadece aksamlari birine sarilip sicak sicak yatmak guzel. :KK53: Başkaca bir esprisi yok.

Bugüne kadar ne annesi ses çıkarmış, ne siz ses çıkarmışsınız, kendisi de nankörmüş, ortaya bu çıkmış.

Ayda bir yetmez miymiş.
Siz neden ayda iki diyorsunuz ki?
Alın her hafta yardımcı, paranın değil canınızın kıymetini bilin.
Eşiniz de bir zahmet bütçe ayırsın.
Ayıramıyorsa da keyfine o kadar düşkün olmasın, haftalık temizliği üstlensin.

Ben dan dan yorum mu yapiyorum kiz. Gayet ilimli yazarim ben. Disardan oyle mi gorunuyorum cidden?
Bilmiyorum belki aldatma konularinda falan sert yapmisimdir. Baska da elimden geldigince ilimli yazafim. Ha arada uyelerle polemige giriyorum durduk yere. :KK48: Vallahi o da cok dusunmeden yazdiklari icin.
Evlilik de oyle pek matah birsey degil zaten. Sadece aksamlari birine sarilip sicak sicak yatmak guzel. :KK53: Başkaca bir esprisi yok.

evlilikmatah değil deyip en güzel yanını söylemen. vur hançeri vur vur :D

Bu hep annelerin yetiştirdiği paşa erkek çocuklarından dolayı ,annelerin suçu umarım oğlunuz babasına benzemez

Back