herkese merhaba.
ben de eşimde aynı iş yerinde çalışıyoruz 3 yaşındada bi oğlum var 4,5 yıldır evliyim. oğlum kreşe gidiyor sabah beraber çıkıyoz akşam beraber dönüyoruz yani eşimle şartlarımız eşit ki çoğu zaman ben ondan daha yoğun çalışıyorum. Evin bütün işi yemeği temizliği ütüsü çamaşırı bende elini hiç bir işe attığı yok. Geçen cumartesi yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. Cumartesi sabah uyandık oğlumla tabi eşim uyanmadı uyuyor. Oğlumla kahvaltımızı yaptık bende adet olmuşum acayip sancım var o halde kalktım bütün evi dip bucak temizledim. Tuvalet banyo çamaşırları bi yandan makinaya atıyom biyandan kuruyanları topluyom bu aradada oğlum hastaydı sürekli bişiler istiyordu iki arada bi derede onun istediklerinide yapıyordum. Mutfak dolabı balkon temizliği buzdolabı temizliği derken saat öğleden sonra 4,30 oldu (bu kadar yaptığım iş konusunda ayrıntı vermemin nedeni ne kadar yorulduğumu anlatabilmek için) bu arada eşim hala uyuyo yani saat 4,30 oldu ve o hala uyuyo tabi çamaşır yerleştirmek için yatak odasına girip çıkarken gördümki eşim yatağın içinde elinde telefonla oynuyo beynimden aşağı kaynar sular döküldü ben o kadar iş yaparken beyefendi keyif çatıyo ama yinede bişi demedim. Beyimiz kalktı kahvaltı hazırladım bişiler yapmadınmı kahvaltıya dedi (her haftasonu börek poğaça vb. şeyler yapıyom ya alıştı ) yok yapmadım vaktim olmadı dedim. Yemeğini yedi sofrayı toplamak yine bana düştü. Dışarı çıkacaktık gömleğimle pantolonumu ütülesene dedi tamam dedim tam ütülüyom oğlanı yıkamamız lazım gel oğlanı yıkayalım dedi bende elimde ütü var sen yıka dedim ben tek başıma yıkayamam beraber yıkayalım dedi. Vaktimiz yok o zaman gel sen ütüyü yap ben çocuğu yıkayım dedim. Vay senmisin bunu diyen ben ne bilirim ütü yapmayı bilmem ne bir sürü şey söyledi. Sabahtan beri eşek gibi iş yapmışım eline sağlık diyeceğine bide bi sürü söylendi. Kaç gündür o kadar kötüyümki her zaman böyleydi hiç bi zaman iş yapmazdı ama cumartesi günkü olay bardağı taşıran son damla oldu. Gözümden o kadar düştüki görmek bile istemiyom ondan midem bulanıyor o derece. Böyle bir adamla napcam ben akıl verin bana. Şimdiden hepinize teşekkürler.