• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akıl verin lütfen yoksa bu adamı öldürcem...

Düzelir ama ufak ufak alıştırarak düzelir. İşe uyandırmakla başlayabilirsiniz. Uyansın, kahvaltı hep birlikte yapılsın. Hem çocuğunuzun da babasıyla, ailesiyle zaman geçirmeye ihtiyacı var. Kahvaltıdan sonra baba oğul oyun oynasınlar. Ne oynayacaklarını gösterin, lego olur, puzzle olur, boyama olur yaşa göre her neyse.
Eşinizden her hafta dozunu arttırarak yardım isteyin. İlk başta mesela siz süpürürken şunu kirliğe atar mısın, şunu çeker misin veya çırpar mısın gibi yardımlar olabilir. Sonra ben mutfağı silerken sen koridoru süpürür müsün dersiniz. Bir anda temizliğe girişmesi uzak ihtimal ama böyle adım adım ilerleyebilirsiniz.
15 günde bir veya en azından ayda bir büyük temizlik için yardımcı çağırın, yükünüz biraz azalsın. Camları, dolapları siz silmeyin, yardımcı silsin.

Ben çocuklardan sonra işi bıraktım ama evde daha yoğun çalışıyorum. Daha yemi oturdum valla ama ben uyanıklık yapıyorum. Asla ütüsünu yapmam hatta kendi ütüm varsa veririm bunuda utulermisin aşkım derim:deli: Evi süpürttürurum süpürmezse surat yaparım. Valla söyleniyorum ben sizde söylenin hatta yapmayın. Ben 8 de kalkıyorum eşimde 9 da kaldırıyorum kahvaltı birlikte yapılacak çünkü. Çöplere ellemem camlara ellemem. Valla iki küçük çocukla zaten yipraniyorum illaki yardım edecek...sizin işiniz daha zor. Ama karşınıza alın ve konuşun umarım anlar.

Ben çocuklardan sonra işi bıraktım ama evde daha yoğun çalışıyorum. Daha yemi oturdum valla ama ben uyanıklık yapıyorum. Asla ütüsünu yapmam hatta kendi ütüm varsa veririm bunuda utulermisin aşkım derim:deli: Evi süpürttürurum süpürmezse surat yaparım. Valla söyleniyorum ben sizde söylenin hatta yapmayın. Ben 8 de kalkıyorum eşimde 9 da kaldırıyorum kahvaltı birlikte yapılacak çünkü. Çöplere ellemem camlara ellemem. Valla iki küçük çocukla zaten yipraniyorum illaki yardım edecek...sizin işiniz daha zor. Ama karşınıza alın ve konuşun umarım anlar.

Kusura bakmayın ama bu erkekleri niye böyle alıştırıyorsunuz . Hem dışarıda çalış hem içeride .çamaşırlar için kurutma makinesi alın , ev için yardımcı tutun niye bu kadar kendinizi yıpratıyorsunuz

Biz annemizin karnında öğrendik ütüyü de temizliği de çocuk bakmayı da sanki!!! Yapma bırak pis pis giysin gitsin gömleğini çamaşırını!

Bacım sen deli misin yaa !! neden kendine bu eziysti yapıyorsun tut kendine bir yardımcı haftalık zaten bir müddet sonra eşin birlikte yapalım diyecek para gidiyor ya içi gider erkeklerin

çalışan ailelere yarcımcı şart. haftada bir gelse size yeter her geldiğinde dip temzlik yapmaz ayda bir yaparsınız. onun dısında vereceğiniz para 200 civarı bişi olur aylık. böylece sizde hem eşinize bol vakit ayırırsınız. keza çocugunuza da öyle.
ayrıca haftasonları da kalkıp börek yapabilirsiniz. :)) çok yada az nelere paralar harcıyoruz boşu boşuna . barı evde olcağınız zaman ev işleriyle kendinizi strese sokmazsınız. stres yapmayın tipik erkek yani. bi an parlar anında söner

Madem ev işi benim görevim de çalışıp para getirmekte senin görevin deyip bırak işi bir kaç ay burnu sürtsün yetistiremesin o zaman anlar belki seni.

Kadininin calismasi cidden evilikte cok zor basta esinizi alistirmayacaktiniz simdi işiniz zor

Sabır taşı mısın sen?
Bu kadar verici olma kimseye karşı.
Değeri de olmaz, hatta jest olarak yaptığın şeyler bi süre sonra göreve dönüşür, bi kere yapmazsan hesabı bile sorulur.
Eline maşayı alma zamanın gelmiş.:sinirli:

Kelin ilaci olsa basina surermis bacim..Bir an beni anlatiyormussunuz gibi oldu...
Allah yardimcimiz olsun.......

Esini boyle bile bile evlenmedinmi hayr anlamadm erkek adam illaki ev isinden anlamaz erkeklern yuzde 70i boyledir cok istisna yani elini ev isine suren veya karisina yardm eden erkekler...ahh keske istedigimiz gbi olsalar ama maalesef kocanin burda birz dha anlayisli dvranip seni brz dha alttan almasi ve yrdmci olmasi lzmms sen de dzgnce derdini anlat yetisemiyrm hepsine brdn yrdm et bna brz elnden geldigince de bakalm ne dicek :KK12::kahve:

azonce ayni seyi dusundum ya evde kostur cocuk o butun saydiklarin...esimde odada ders yapiyo elinde cay oh bekar gibisin dedim yaa ben kendi kendjme bu yuku tasiyorum tek basima cocuk buyutuyorum gunduz istesin aksam odadan cikmiyon ders calisuyon dedim hemen aldi cocukla ilgilendi asla simartmamak lazim ise yaramalari lazim ya cocukla ilgilenseler yeter

bastan ipleri vermisiniz eline
benim esimde is yapmaz çocuga bakitirim çocuga git babani kaldir deseydin yapardi ki, benim ki iki yaisnda git kaldir dedigimde kosa kosa gidiyor kalk diye yakasini birakmaz uyutmam o saate kadar
ama ben ev hanimiyim tabi sartlar ayni deil

herseyi birden yigmayin onune
yavas yavas uyandirmadan

3 yasindaki çocuk buyuk zaten yikyamayacak ne varkii
gerçekten simarmis esiniz

İlk önce her dediğine tamam dememekle başlayabilirsin ;) çalışıyorsun ne uğraşıyorsun al yardımcı haftada bir bütün işi yapsın sen rahatına bak ne bu kölelik bacım ya

Valla baştan yapmışsın hatayı şimdiden sonra nasıl eğitilir bilemedim canım.
Allah yardımcın olsun

15 gün yapmayın , evi biraz öyle görsün.O zaman yardım eder.
Bencillik bu başka birşey değil.sizde insansınız.

E canım sen hak etmişsin kusura bakma da. Adama kul köle olmuşsun bir dediğini iki etmemişsin şimdi tabi gık diyemezsin.

Ya hanımlar ben anlamıyorum sizi. Kendinizi bu kadar ezdirmekten çile çekmekten zevk mi alıyorsunuz?

Back