• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası yaşananlar

Rica ederim ne demek, hepimiz sıkıntılı dönemler atlatıyoruz. Ama söylediğim gibi önemli olan atlatabilmek ve sonra ki sürecin sağlıklı ilerlemesi. Problemin çözülmesine çok sevindim. Musmutlu bir hayat diliyorum bebeğinizle :)

Bayılıyorum böyle sonlara.Şimdi sevginiz kat kat artar.Tebrik ederim.

Hata sende.Annen de gram hata yok.Kadini kv nin bunaltmasina goz yummussun.Daha basta esine biz boyle konusmamistik annen boyle boyle davraniyor diye konusacaktin.Konusmadigin icin annen artik dayanamamis o söylemiş.E zaten kv anneni kiskandigi icin olay patlamış.

Hala eşim de esim diyorsun ödün patlıyor araniz bozulacak diye kalkmis o kv nin evine gitmissin bir de.Sen anneni nasil ezersin bu kadar bak eşini cok pohpohladigin icin adam iyice naza cekmis umrunda degil.

Annecigine cok üzüldüm kadinin bir gram sucu yok ama kizi bile arkasinda durmuyor vay haline..

Çok yanlış düşünüyorsunuz. Ama size kızamıyorum çünkü siz bu 4 aylık süreçte yaşadığım sıkıntıların ayrıntılarını bilemediğiniz için, gördüğünüz kadarıyla, duyduğunuz kadarıyla, önyargılarınızla eleştiri yapıyorsunuz. Ama ben üşenmeden tek tek size cevap vereceğim.

1- Kv min annemi bunaltmasına göz yummadım. Anneme iş buyurduğu zaman ona dedim ki "Annem buraya ben istediğim için geldi, iş yapacaksa kızına yapıyor. Benim de bu konuda bir beklentim varsa bunu anneme ben söylerim. Kızıyım. Ama senin anneme iş buyurmaman gerek. Annem de bundan kırılır" dedim. Ha size göre belki "anneyi savunmak ya hani" "kaynana, sen kendini ne zannediyorsun. Annem o annem benim. Sen karışma." Mı demeliydim acaba.. Her neyse.. Kv'me bu açıklamayı da annemin yanında değil, ayrı bir köşede yaptım. Annemin yanında ona söylediğim tek şey, "Anne, ne yapılması gerekiyorsa sen söylemeden de biz biliyoruz, sen geç içeri istersen. Dizin başladı bak." Ben anneciğimin kafasını rahat tutuyordum siz merak etmeyin. O Benim annem. Kimse anneme değer vermediğimi ima edemez bu şekilde.

2- Ben bu durumdan "sizin endişe ettiğiniz gibi" eşime ve kv me, hamileliğim boyunca belirli aralıklarla bahsettim. İyice akıllına yer etsin, sonradan problem çıkmasın istedim. Yani sizin yapmadığımı söylediğiniz o konuşmayı her zaman yaptım. Doğum yaptım eve geldim, yine yaptım. Eşim de farklı bir kafadaydı anlamadı, ikiside benim annem. İkiside gelsin. Birine git desem kırılır dedi. Ne demek istediğimi çok öncesinden anlaması gerekirken, iş başa düşünce anlamadı. Yani sizin dediğiniz gibi ben bu konuşmayı yapmayıp yapmayıp da anneme bırakmadım. Annemin masa da bunu konuşacağından haberim bile yoktu. Konuştu. Kv yanlis anlayip istenmedigini dusundugu icin annesinin tavrindan dolayi esimde yanlis anladi. Yanlış düşünüyorsunuz dedi. Annem Hatalı mıydı, hayır değildi. Ama şunu da belirtmek isterim, annem bu konuyu masada açtığında eve gelmemin 2. Gunuydu.. Yorum sizin olsun yine..

3- Eşimi koruduğum, pohpohladığım yok. Aramız bozulacak diye ödümün koptuğu hiç yok! Bakın ben 22 yaşındayım. 45 yaşında bir kafaya sahibim. Ve bu berbat bir şey. Olgunluk bazen insanın korkulu rüyası oluyor. Çünkü işe yaramadığı zaman düşüncelerin kitleniyor, duyguların kitleniyor. Cevap alamadığın zaman, duvara doğru haykırıyormuşsun gibi. İstediğin kadar akıllı ol, vefakar ol, istediğin kadar yırtık ol deyim yerindeyse. Yalnız hissediyorsun! Ben bir sürü hayal kurdum evime geldiğimde. Bebeğimle iyi zamanlar geçirmek ümidiyle heyecan duydum. Sütüm kesildiğinde ne yapacağımı bilemedim. Bebeğimi boş memeye emzirirken hüngür hüngür ağladım. Sütümü kesenin bu olay olduğunu mu sanıyorsunuz! Bu sadece ipin küçük ucuydu. Kendimi ifade edemedim, strese girmekten eşimle 4 ay boyunca tartışmaktan, anlamasını sağlamaya çalışmaktan, kv me cevaplar vermekten, kendime, bebeğime yetememekten ne hissettiğimi ben bilirim. 4 duvar arasında tamamen asosyal bir lohusa. 4 duvar arasında sürekli karşı karşıya olduğu bir koca! Bazen her şeye ha s** r demek istiyorsun. Ama olmuyor. Sakın bana eşimle kötü olmaktan korktuğumu söyleme! Ben ona en büyük cezayı verdim. Aşık olduğum adamdan elimi ayağımı çektim.
Ama dün gece ilk defa çözüm odaklı yaklaştı ve bende onu itmedim, kazandım. Ben dün gece ilk defa rahat bir uyku çektim.

4- "kadinin bir gram sucu yok ama kizi bile arkasinda durmuyor vay haline." Bütün bu yazdıklarımı şu cümlenize borçluyum. Vay haline.. Kimse anneme bu şekilde acıyamaz. O benim her şeyim. En iyi arkadaşım. Tek gerçek arkadaşım. Onu kimseye ezdirmedim! Yaşadığım sancıları koltuğunuzda oturup elinizde kahvenizi yudumlarken yorumlamak kolay tabii.. Ben güçlü bir kadınım. Yaşadıklarımla ilgili hiçbir şey bilmiyorsunuz siz. Hiçbir şey..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim :) Burada böyle şeyler yaşanıyor olabilir, benim için sorun değil.

Bu arada ifade şekliniz aynı deyince merak ettim arkadaşı aradım, sanırım kazen bey de şikayetçiymiş sürekli üyelik açmasından. Bunun yasak olması gerekiyor.. Ama ifadeler arasında nasıl bir benzerlik var, benim ki nasılmış ben onu merak ettim :)

Anneniz o konuşmayı masada yapmamalıymış.ama nolursa olsun eşinizde annenizle o şekilde konuşmamalıydı.heleki siz o haldeyken sizi öyle üzmek.bence eşiniz köprüleri yakmak için bahane aramış resmen.annen yazık hem hakarete uğramış hem davet ediyor onu bide hala gitmiyor fazla şımarmış o valla ben bile burda sinir oldum.arada kalmak çok kötüdür Allah yardımcınız olsun

Yaşadıklarımla ilgili hiçbir şey bilmiyorsunuz siz. Hiçbir şey

Güzel arkadaşım ne güzel olay çözülmüş. Açıkçası eşinin son tavrındaki güzel davranışlar bana o adamla telefonu elinden alıp çemkiren adam aynı olamaz dedirtti. Alıntıladığın arkadaşın üslubunda sıkıntı var ama ona cevap verirken ben annemi ezdirmem falan diyorsun ya 4 aydır yaptığının tam olarak ne olduğunu merak ediyorum. Eşine süre vermek diyebilirsin ama bu sürede annenin özür dilememesi daha iyi olabilirdi. Neyse sonuç itibari ile anneniz bence oldukça ezilmiş bu 4 ayda. Sizin süre vermek gibi güzel bir amacınız olabilir ama bu sonucu değiştirmiyor. Gene de sevindim en azından süre verdiğinize değecek bir tavrı olmuş eşinizin.

Yaşadıklarınız hakkında hiç bir şey bilmiyoruz derken sanırım bu olaydan bağımsız konuştunuz. Yani bu olay hakkında da sizin anlattığınız kadar bilebiliyoruz ve yorumlayabiliyoruz sonuçta. 4 ayda neler yaşadığınızı da ben bu mesajda gördüm. Onun dışında çok ılıman bir tablo çiziyordunuz. Eşinizle aranız düzelmişti. Kvye cevaplar verdim bu 4 ayda falan demişsiniz ben bunları şimdi bu mesajda gördüm. Siz anlatmazsanız biz nerden bilebiliriz ki? Anlatmanız için de birinin kötü üslup ile bir şeyler yazmasını beklemeseydiniz keşke. En başından hepsini söyleseydiniz.

İYİ HABERR ! :KK49:Dün gece eşim tahminlerimi boşa çıkarmayıp yanıma geldi. Şu koca 4 aya yaydığımız tartışmaları, iniş çıkışlı sitemlerimi, ona olan uzaklığımı iyice arttırdığım şu son 1 haftada buna daha fazla dayanamayacağını biliyordum. Evin neşeli küçük annesi gitmiş, yerine depresif, gözleri dolu dolu ama son derece öfkeli bir kadın gelmişti. Sanki eşine karşı hiçbir duygusu kalmamış gibi davranan. Sanırım en çok bundan korkuyor. Kendimi bu kadar geri çekip, sonunda patladığım zamandan.. Çünkü onun geri dönüşü olmayan kararları, benim de geri dönüşü olmayan duygularım var. O kararlı gittiği fikirle yaşayabilir ama benim geri dönüşü olmayan duygularımla başa çıkamaz.

Bunu anlamış olmalı ki yanıma geldi. Sakindik.. Tv açık, ama duymuyoruz.
"Bugün telefonda bu patlamanın sebebi neydi?"
"Her zaman ki sebep. Farklı bir şey olmadığını biliyorsun."
"Ama bu diğerlerinden farklıydı. Çok ağır konuştun. Neden birden bu kadar ani tepki verdin?"
"Çünkü kendimi geri çektiğim bir süre vardı. Benden istediğin zaman. Hani şu ne o zaman zarfında ne değişeceğini anlamadığım ama yine de sana tanıdığım şu süre.. Yine de o arada yükselsem de kendimi sana karşı bir adım geri çektim. Asıl tepkilerimi vermem gereken zaman da verememenin üstümde ağırlığı, pişmanlığı.. Yine de anlamaya çalıştım sabırlı olmaya çalıştım. O yüzden bu tepkim bir an anda sana kocaman geldi. Bastırdığım duyguları serbest bıraktım. Çünkü sabrımın kalmadığı o son noktadayım. Sen benim son noktalarımı bilirsin."
"Bu kadar beklememin sebebi daha önce anlattığım gibi istenmediğimi düşünüyor olmam. Anneminde aynı şekilde. Bunun öncesini de biliyorsun, ama o bana bunu yaptı, ben ona bunu yaptım demek istemiyorm. Buna gerek yok. Biz bir aileyiz. Aslında mutlu bir aileyiz. Bu konunun fazla uzadığını biliyorum. Ama tek istediğim beni anlamandı."
"Ben seni anladım zaten. En başından beri o tepkileri neden verdiğini anlıyorum. Ama aşırı tepki çok yanlış tepki. O günden beri sana doluyum. Bir yanlış anlama ve akabinde aşırı yanlış tepki. Evet bizim seninle bir problememiz yok. Mutlu bir ailemiz var. Ama bu sorunu durmadan halının altına ittiğin için, bunun durmadan patlak vermesi çok normal. Bu konu hiç kapanmayacak ki"
"Ben ailenin evine gideceğim. Bunu senin için değil, olması gerektiği için yapacağım. Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum. Tabi ki seni bu kadar üzmek istemezdim seninde etkin malum. Ama içinin rahat olması için bu şekilde söylüyorum."
"Ben bana lütufta bulunmanı istemiyorum. Öyle yaptığını söylemiyorum ama ben sadece senin doğru olduğuna inandığın için, mantıklı olanın bu olduğunu bildiğin için bunu yapmanı istiyorum. Başından beri anlamanı istediğim tek şey bu. Ortada tek bir doğru var, ben onu görmen için çabalayıp durdum sadece."
"Hayır bir lütuf olarak düşünme. Bende başından beri olması gerekenin bu olduğunu biliyorum zaten. Annene yaptığım saygısızlığın da farkındayım. Mantıklı olanı bu değildi tabi ki. Gitmemek, görüşmemek böyle bir doğru mantık olamaz.. Sadece benim de içime attığım şeyler vardı. Ama bazen sineye çekip olması gerekeni yapmalı insan. Senin de sineye çektiklerin var. Ben sadece seninle mutlu olmak istiyorum. Kararlarımızı kendimiz verelim istiyorum. Lütfen sende bu yüzden canını sıkma artık.gittigim zaman bana ters de konussalar alttan alacagim. Sana demeyecegim bak gittim boyle boyle oldu diye. Ama seni bir daha uzmeyecegim"
"Bende annenlere giderken, ailenle görüşürken zoruma gitmez en azından.. Daha rahat atarım adımlarımı. Ben ne annene, ne de sana asla saygısızlık yapmadım. Bunu çok iyi bilirsin."
"Biliyorum aşkım. Çay var mı bakalım?"
"Evet, var. Teşekkür ederim.."
"Teşekkürlük bir şey değil, ben teşekkür ederim."

Vee sarılalım sıkı sıkıııı :KK74:
Mutluyum arkadaşlar..
Yorumlarınız, destekleriniz için çok teşekkür ederim.
Ay cok sevindim ama aslinda ben esinin geri adim atacagini biliyordum. Esin anlattigin kadariyla vicdanli biri.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet mağdur bendim ve çok yıprandım. Çok ağladım. Daha 10 günlük bebeğm vardı o zamanlar.. Emzirmeye çalışırken ağlıyordum. Aslında ne annem ne de kv.. Eşimin bunu yapmaması gerekirdi. Burada böyle naif konuştuğuma bakmayın. Eşimle yaptığımız bu konuşmanın 4 aylık bir evveliyatı var. Dün akşam üzeri ben eşime demediğimi bırakmadım. Bir kadının ağzına yakışmayacak kelimeler, ağır kelimeler kullandım. Dayanamadım çünkü çok fena patladım. Ne olursa olsun artık dedim yani.. Bu yazdığım konuşmayı da gece yaptık. Ben yorgundum.. Malum bebeğimle ilgilenmekten, üstüne eşime patlamanın vermiş olduğu bitkinlik.. Çıldırmış gibiydim. Sakinleşmiştim o saatte.. Durulmuştum. Eşim de gelip bu konusmayo yaptı. Aslında çoktan her şeyi boşvermiştim ben. Ama oda kendini 4 aydır ilk kez bu kadar iyi ifade etti.. Bende konuşmasına izin verdim. Onu itmek yerine böyle bir an da kazanmak istedim. Sevincimi sizinle paylaştım. Eşime karşı bu kadar sevgi pıtırcığı olmadım tabi.. Aileme yaklaşımına göre karar vereceğim. Bu arada ben edebiyatla ilgiliyim. Bir yerlerde yazmışlığım var. Bu yüzden kendimi ifade biçimim size durumu çok sakin karşılıyormuşum gibi gelmiş olabilir. Kesinlikle hayır..
Canim yuva kolay kurulmuyo dagitmakta i kadar basit olmamali bence. Eminim esin anneciginin gonlunu alacaktir.

Güzel arkadaşım ne güzel olay çözülmüş. Açıkçası eşinin son tavrındaki güzel davranışlar bana o adamla telefonu elinden alıp çemkiren adam aynı olamaz dedirtti. Alıntıladığın arkadaşın üslubunda sıkıntı var ama ona cevap verirken ben annemi ezdirmem falan diyorsun ya 4 aydır yaptığının tam olarak ne olduğunu merak ediyorum. Eşine süre vermek diyebilirsin ama bu sürede annenin özür dilememesi daha iyi olabilirdi. Neyse sonuç itibari ile anneniz bence oldukça ezilmiş bu 4 ayda. Sizin süre vermek gibi güzel bir amacınız olabilir ama bu sonucu değiştirmiyor. Gene de sevindim en azından süre verdiğinize değecek bir tavrı olmuş eşinizin.

Yaşadıklarınız hakkında hiç bir şey bilmiyoruz derken sanırım bu olaydan bağımsız konuştunuz. Yani bu olay hakkında da sizin anlattığınız kadar bilebiliyoruz ve yorumlayabiliyoruz sonuçta. 4 ayda neler yaşadığınızı da ben bu mesajda gördüm. Onun dışında çok ılıman bir tablo çiziyordunuz. Eşinizle aranız düzelmişti. Kvye cevaplar verdim bu 4 ayda falan demişsiniz ben bunları şimdi bu mesajda gördüm. Siz anlatmazsanız biz nerden bilebiliriz ki? Anlatmanız için de birinin kötü üslup ile bir şeyler yazmasını beklemeseydiniz keşke. En başından hepsini söyleseydiniz.

Ben konumun sayfalar sürmesini istemedim. Zaten yeterince uzun bir konu olmuştu. Annemi ezdikleri doğrudur. Aöa ben annemi ezdirmedim. Arada fark var. bir insanın söyleyeceklerini hava da yakalayamıyorsunuz, söylemek istediğinde söylüyor. Ama ben bunların altında kalmadığımı söylüyorum. Burada benim bile bile annemi ezdirdiğim gibi bir tablo çizildi. Özellikle o arkadaş tarafından. Şimdi bu mesajda yeni okuduğunuz şeyler var. Ama siz önyargıda bulunmadınız. Direkt beni hayırsız evlat olarak görmediniz. Annem hak etmediği tepkilerle karşılaştı diye anlattım, özet özet geçtim. Asıl anlamanızı istediğim kısım eşime karşı, onun ailesine karşı nasıl bir yol izlemeliyimdi. O yüzden konuyu olduğu gibi anlattım kabaca. Sonrasında sorulan sorulara verdiğim cevaplarla verdiğim karşılık tepkileri detayları da anlattım zaten

Ben konumun sayfalar sürmesini istemedim. Zaten yeterince uzun bir konu olmuştu. Annemi ezdikleri doğrudur. Aöa ben annemi ezdirmedim. Arada fark var. bir insanın söyleyeceklerini hava da yakalayamıyorsunuz, söylemek istediğinde söylüyor. Ama ben bunların altında kalmadığımı söylüyorum. Burada benim bile bile annemi ezdirdiğim gibi bir tablo çizildi. Özellikle o arkadaş tarafından. Şimdi bu mesajda yeni okuduğunuz şeyler var. Ama siz önyargıda bulunmadınız. Direkt beni hayırsız evlat olarak görmediniz. Annem hak etmediği tepkilerle karşılaştı diye anlattım, özet özet geçtim. Asıl anlamanızı istediğim kısım eşime karşı, onun ailesine karşı nasıl bir yol izlemeliyimdi. O yüzden konuyu olduğu gibi anlattım kabaca. Sonrasında sorulan sorulara verdiğim cevaplarla verdiğim karşılık tepkileri detayları da anlattım zaten

Evet sizi hayırsız evlat olarak görmedim ama anneniz için tarifsiz üzüldüm ve bana yeterince çabalamamışsınız gibi gelmişti. Çabaladığınızı bilseydim en azından mutlu olurdum bir anne adayı olarak. Konu o olmadığı için de bu yönde yorum yapmadım ben. Ama geri planda anneniz için çok ama çok üzüldüm.

Evet sizi hayırsız evlat olarak görmedim ama anneniz için tarifsiz üzüldüm ve bana yeterince çabalamamışsınız gibi gelmişti. Çabaladığınızı bilseydim en azından mutlu olurdum bir anne adayı olarak. Konu o olmadığı için de bu yönde yorum yapmadım ben. Ama geri planda anneniz için çok ama çok üzüldüm.

Tabi ki haklısınız. Ama dediğim gibi detayları sonraki mesajlarımda açıkça dile getirdim. Uzun uzun nasıl hareket ettiğimi yazdım. Yani bu son mesajıma varana kadar zaten daha öncesinde dile getirdim. Konumu da fazla uzun tutmamak adına kabaca anlattım. Anneme bunlar olurken benim kenardan izlediğimi düşüneceklerini düşünmedim açıkçası.. Ama yine de soru işareti kalmasın diye sonradan eksikleri tamamladım. Ayrıca, ben annemi ezdirdim annem hak etti demişim gibi yorumlar aldım bazı kişilerden. O yüzden artık son bir düzenleme daha yaptım

Tabi ki haklısınız. Ama dediğim gibi detayları sonraki mesajlarımda açıkça dile getirdim. Uzun uzun nasıl hareket ettiğimi yazdım. Yani bu son mesajıma varana kadar zaten daha öncesinde dile getirdim. Konumu da fazla uzun tutmamak adına kabaca anlattım. Anneme bunlar olurken benim kenardan izlediğimi düşüneceklerini düşünmedim açıkçası.. Ama yine de soru işareti kalmasın diye sonradan eksikleri tamamladım. Ayrıca, ben annemi ezdirdim annem hak etti demişim gibi yorumlar aldım bazı kişilerden. O yüzden artık son bir düzenleme daha yaptım
Sizi kirdiysam özür diliyorum alintiladiginiz mesajimda biraz sert çıkmışım farkettim sonra okuyunca ama inan bu tamamen annene yapılanlara cok üzüldüğüm içindi.Öncelikle konunda detay vermedigin icin, ilkbasta annenin arkasında durmadigin hatta kv ne o kadar olaya ragmen gittigin,senin ailen özür dileyip babanin evinize kadar gelmesine karsin esinin kaprisli tavirlari ve inatla senin ailene gitmemesi gibi durumlarini okuyan pek cok kisi gibi benim de gözümde oldukca farkli bir durum belirdi.Bu surecte sen kv ye bile giderken annenin nasil arkasında durdugunu ben anlayamadim.Cok guzel cumlelerle kendini ifade etmissin bana cevabinda ancak kusura bakma ben hala anneni ezdirdigin fikrimin arkasindayim.Sanma ki kahvemi yudumlayip uzaktan ahkam kesiyorum ben de lohusayken cok sorun yaşadım.Bir gun konu acar anlatirim detayli.Ama her ne olursa olsun ailemi ezdirmem.Eşim bir gun kv doldurusuyla gelmişti daha 10 gunluk lohusayken ondan sonra kv cocugu sadece ben izin verdigim zaman gördü.Eşime resti cekmistim.Hoş bendeki kvnin yaninda eminim seninkinin lafi bile olmaz.Cok uzatmayacagim senden cok daha sikintili seyler yasadim sonu nereye varirsa varsin ailemi ezemediler.

Katilirsin katılmazsin konu acinca her yoruma acik olmak gerek.Yine de onceki yorumumda sert yazdigim icin özür dilerim.Okuyunca tutamamisim kendimi.

Sizi kirdiysam özür diliyorum alintiladiginiz mesajimda biraz sert çıkmışım farkettim sonra okuyunca ama inan bu tamamen annene yapılanlara cok üzüldüğüm içindi.Öncelikle konunda detay vermedigin icin, ilkbasta annenin arkasında durmadigin hatta kv ne o kadar olaya ragmen gittigin,senin ailen özür dileyip babanin evinize kadar gelmesine karsin esinin kaprisli tavirlari ve inatla senin ailene gitmemesi gibi durumlarini okuyan pek cok kisi gibi benim de gözümde oldukca farkli bir durum belirdi.Bu surecte sen kv ye bile giderken annenin nasil arkasında durdugunu ben anlayamadim.Cok guzel cumlelerle kendini ifade etmissin bana cevabinda ancak kusura bakma ben hala anneni ezdirdigin fikrimin arkasindayim.Sanma ki kahvemi yudumlayip uzaktan ahkam kesiyorum ben de lohusayken cok sorun yaşadım.Bir gun konu acar anlatirim detayli.Ama her ne olursa olsun ailemi ezdirmem.Eşim bir gun kv doldurusuyla gelmişti daha 10 gunluk lohusayken ondan sonra kv cocugu sadece ben izin verdigim zaman gördü.Eşime resti cekmistim.Hoş bendeki kvnin yaninda eminim seninkinin lafi bile olmaz.Cok uzatmayacagim senden cok daha sikintili seyler yasadim sonu nereye varirsa varsin ailemi ezemediler.

Katilirsin katılmazsin konu acinca her yoruma acik olmak gerek.Yine de onceki yorumumda sert yazdigim icin özür dilerim.Okuyunca tutamamisim kendimi.

Öncelikle özür dilemeniz ince br davranış teşekkür ederim hassasiyetiniz için. Bende size fazla yüklenmiş olmak istemem. Birazda içimi döktüm sanırım mesajımda..
Sanırım her ne kadar annemi korumaya çalışsam da onun ezildği gerçeğini duymak istemedim. Zoruma gitmesinden çok kanıma dokunuyor bu.. Bu yüzden bu kadar kızdım tepki gösterdim mesajınızın üstüne. Kv evine hiç gitmemeliydim, ama 1 kez gittim.. Eşim bir şekilde hatasını anlasın düşüncesiyle yaptım bunu. Çünkü bende kv evine gtmiyordum. O 1 gidişten sonra eşimin aynı tas aynı hamam gittiğini görünce bir daha gitmedim.. Düşüncenizi bu şekildr dile getirdiğiniz için saygı duyuyorum ama tekrar söylüyorum, olmayan bir şeyi kabul edemem, annemi laflarıyla o duruma düşürmüş olmaları bunu benim yaptırdığım, benim yüzümden olduğu anlamına gelmez. Laflarını havada yakalayamadım malum.. Ama sonrasın da ne gerekiyorsa o şekilde davrandım. Ayrıca ailem özür falan dilemedi. Sadece babam eşime, eşimin söyledikleriyle kendini yanlış ifade etmiş, sende hata etmişsin diye bir konuşma yaptı. O zaman eşim babamla gayet olumlu konuştuysa da, eşim gitmek istemedi. Zaman isteyip durdu.. Ama ben düşündüğünüz gibi geniş biri değilim.. Ben annemi ayaklar altına aldırmak istemedim. Hazmedemediğim şeyler yüzünden zaten bu duruma geldim.

Back