- Konu Sahibi derdimederman
-
oturmayın...ailesiyle birlikte oturmayın...gerekirse 1. katta oturun ama o eve gelin girmeyin...
girmeyin ki evliliğinizin keyfini çıkarın, ev üstüne ev olmaz...
hem siz neden daha nişanlıyken bu kadar stresi yaşıyorsunuz ki...yerinizde olsam nişanı da evliliği de bir daha düşünürdüm...kayınvalidenizi tanımam, ne kadar iyidir bilemem ama bence %50dir ihtimal...ve o %50için ben riske girmem...ben flört edip evlenmiş olmama rağmen ilk yıl çok zordu çok...zaten zor olan evliliğin ilk günlerinde kayınvalidemle oturuyor olsaydım ne halde olurdum şimdi bilemiyorum...yerinizde olsam asla kabul etmem onlarla oturmayı...yok mu maddi gücü, beklesin biraz daha nişanlınız, maddiyatı düzeltince evlenirsiniz...
oturmayın...ailesiyle birlikte oturmayın...gerekirse 1. katta oturun ama o eve gelin girmeyin...
girmeyin ki evliliğinizin keyfini çıkarın, ev üstüne ev olmaz...
hem siz neden daha nişanlıyken bu kadar stresi yaşıyorsunuz ki...yerinizde olsam nişanı da evliliği de bir daha düşünürdüm...kayınvalidenizi tanımam, ne kadar iyidir bilemem ama bence %50dir ihtimal...ve o %50için ben riske girmem...ben flört edip evlenmiş olmama rağmen ilk yıl çok zordu çok...zaten zor olan evliliğin ilk günlerinde kayınvalidemle oturuyor olsaydım ne halde olurdum şimdi bilemiyorum...yerinizde olsam asla kabul etmem onlarla oturmayı...yok mu maddi gücü, beklesin biraz daha nişanlınız, maddiyatı düzeltince evlenirsiniz...
neden bu kadar kötü görüyorsunuz birlikte oturmayı anlamış değilim.
negüzel bir büyük olacak önünüzde . yol gösteren ...
siz onu anne gibi severseniz oda sizi evladından daha fazla sever inanın ..
kiraya çıkmaya gücümüz yok diyosun , aynı evde yasamayı istemiyosun .. evlenmeye karar verdiniz madem ikisinden biri mutlaka olacak .. kiraya çıkamıyosanız birlikte oturun .. hiç bişey kaybetmezsiniz .. saygıda kusur etmeyip kendi anne babanızın yerine koyarsanız daha da fazla kazanırsınız bence .. yeri gelecek kendi annenizden bile yakın olacaklar size .. bence iyi düşünün. birlikte oturmanın hiç bir zararını görmezsiniz bence ..
Gecelikle gezecekse gelin damat ta paraya kıyacak,geline ev kiralayacak
okadar..........................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?