- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki senin nisanlin em kucik bi meslegi falan varmi yani eltin ve abisi mevki olarak ustunmu yada afadersiniz burunları mi heo havada genelde maddi durum iyi olunca herye haklati oldugunu dusunurler boyle kucuk beyinlilerdeGenel olarak nişanlım en küçük olduğu için hepsine karşı daha sabırlı ve saygılı 4 kardeşler ve diğer abisi de oradaydı oda ağladığımı görünce boşver dedi sadece.. daha sonra da büyük abisi geldi niye ağladın sen abicim dedi anlattılar olayı büyük terbiyesizlik etmiş ben konuşurum sen haklısın dedi ama benim yüreğim kalbim çok kırıldı nişanlımı bile görmek istemiyorum
ömür boyu yüzüne bakmam, o kayın olcak adamın...ayrıca nişanlın seni savunmuyorsa, gerçekten işin yaş....gururlu bir insan bu işi bitirir bence.Son bi haftadır nişanlımla çok tartışıyoruz fikirlerimiz isteklerimiz hep farklı fakat sonunda doğru yolu buluyoruz düğüne 3 ay kaldı ikimizde gerginiz ortada bir ev eşya hiç bişey yok.. neyse konu bu değil gerginliğimin sebebi abisi.. dün abisi, uzak bi yerden gelicekti bizde nişanlımla beraberiz işyerinde sabahtan aradı, tek gel eşyalar var dedi. tamam dedi benim dans kursum vardı kadın yarım saat sürer diyince nişanlım da ben pubg oynayayım arabada seni bekleyeyim dedi..
yarım saat sonra çıktım beni durağın birine bırak eve gidiyim abin yengen eşyayla geliyor dedim..gel beraber gidip alalım Deniz havası al biraz dedi bırakmadı.. sonra abisini eltimi bide bebeği var küçük daha orda abisi resmen bana bakarak ‘ben sana tek gel demedim mi? Bunu niye getirdin yanında? ‘ dedi.. ben bozuntuya vermedim ama çok üzüldüm..
neyse Doğum günüydü kayınvalideme geldik ben nişanlımla iş saatleri konusunda tartıştım, susmasını rica ettim oda hala kendini affettirmeye çalışırken güldürmeye çalışıyodu beni eltimde ordan bişey dedi nişanlımda buyur doktor hanım bundan sonra sana soralım dedi gülerek; abisi de ne biçim konuşuyorsun lan karımla diye küfür ederek “sende amma y*v*ksın ben sana demedim mi tek gel!! diye dedi.. abi geldik işte tamam dedi.. Galenia denizi çok seviyor bırakamadım dedi.. “ nasıl bırakamadın? bindircen durağa gitçek evine!” dedi..
bende dayanamadım söze girdim “abi (bu) diye bahsettiğin benim bi ismim var.. ayrıca onun nişan.... derken “sakın öyle bi hata yapma Kızım! bana yükselme ben x değilim sakın sakın bozulmayalım.. ben senle konuşmuyorum kardeşimle konuşuyorum.” dedi.. ben şok oldum gözlerim doldu çantamda selpak aramaya başladım sessizce de yana doğru döndüm ağlıyorum.. git karının gözyaşlarını sil aferin oğlum dedi çıktım odadan banyoda artık koyverdim çok ağırıma gitti.. sonra kayınvalide geldi kızım boşver terbiyesiz o bizim biraz dedi.. bende; benim ailemde kimse bana sesini böyle yükseltmedi, nasıl aileniz var ben içinde olmak istemiyorum.. dedim çıktım.
nişanlıma da gelme bana onca lafı söylettin sesin çıkmadı şimdi de çıkmasın..dedim ona rağmen eve bıraktı beni öptü biz çok mutlu olucaz ben seni ömürlük seviyorum dedi. ama ben eksildim sanki, çok üzüldüm ona mesaj attım olamayacağımızı ailene karşı şimdi beni savunamıyorsan ilerde el de kaldırır o adam bana kesinlikle muhatap olmak istemiyorum belki de acele ettik aileler de evleniyor sonuçta dedim yüz yüze konuşalım dedi.. kafam çok karmaşık
Aynen arkadaşım bunca zaman sevdiğimiz beklediğimiz insanlar bizim degil baskalarından yana olup kırdıkları üzdükleri ilk yanında olan insanlara oluyor. Rabbim dilerim dogru insanı karsına çıkarır her sey gönlünce olsunBeni savunamayacak aile icinde rencide olmama izin verecek aglaticak napim ben oyle aile reisini.. koca moca olmaz ondan ilerde. Mangal gibi yuregi olcak bikere koca dediginin.
Ben orda ona ben sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun? Benim anam babam bana sesini yükseltmiyor diye carlardım ama nişanlımla yeni tartışmıştık oda bende sinirliydik dolmuşum direk ağlayıp odadan çıktım sonrasında kayınvalide çıkıştı ayıp ama yaptığın hadi hadi al karını çocuğunu evine git huzur bozmaya yer arama dedi.. izlemediler yani ama bence orda kimse öyle tepki beklemedi çünkü herkes en az benim kadar şok olmuş şekilde kaldı bi süre..
Nişanlına tepki vermekte konuşmak istememkte çokk çokkk yerden göge kadar haklısın bi insan bi ünsanı ezemez sanırım kendi aile içlerinde idare etmeye cok alışmışlar neticede kimse kimsenin hakeretini duymak zorunda degil helede bi hayat birleşiyorsa bunlar ilerisi içinde onemli bazı şeyler vardır belki miniciktir ama zamanında yapılması gerekir buda öle Rabbim kolaylık versin gercekten bi eş adayı böle yaptıysa bi sus bile diyemediyse ilerisi için düşündüm dersem yalan diyemem.Genel olarak nişanlım en küçük olduğu için hepsine karşı daha sabırlı ve saygılı 4 kardeşler ve diğer abisi de oradaydı oda ağladığımı görünce boşver dedi sadece.. daha sonra da büyük abisi geldi niye ağladın sen abicim dedi anlattılar olayı büyük terbiyesizlik etmiş ben konuşurum sen haklısın dedi ama benim yüreğim kalbim çok kırıldı nişanlımı bile görmek istemiyorum
Yok daha öncesinde annesine ve karısına benim de olduğum yerde bağırdı genel olarak agresif enerji emen bi tip evine gitmiyorum o yüzden ama kayınvalidemin evi ve Doğum günü sürprizi yapmak için toplanmışlar ben nişanlıma pasta almaya giderken çok yorgunum ben Burdan eve gitsem olur mu dedim.. Doğum günü var tüm aile beraber ben seni bırakırım dedi.. nişanlım öyle pasifte değildir normalde bana hiç laf söyletmez annesi uzağa giderseniz evinize gelmem demişti sen bilirsin anne biz düzenimizi nereye kurarsak oraya gelirsin demiştiBen sizin yerinize olsam bu evlilik icin tekrar ayrintili bir sekilde dusunurum. Ne kadar saygisiz bir davranis. Bu abinin mizaci mi bu yani herkese boyle saygisiz mi davraniyor? Ne ara bu kadar yuz goz olundu. Bu adam her zaman boyleyse siz niye illa onlari karsilamaya gidiyorsunuz ki. Hayatimda muhattap olmayi istedigim en son kisilik su anlattiginiz abi gibiler. Nisanlim hatta esim ne kadar zorlarsa zorlasin niye muhattap olayim niye ayni ortamfa olayim ki bu tarz insanlarla.
Ben kalkıp önce kapıya gittim kapı önüne çıkmıştı sigara içmeye karısı da yanındaydı sakinleştirmeye çalışıyodu geri döndüm banyoya girdim omlar gidene kadar da hiç çıkmadım kayınvalidenin bağırdığını duydum sonra da def olup gittiler hatta o sinirle montsuz çıktım ne yapacağımı bilemedim bağırınca falan bide bana vurmaya kalkar diye düşündüm çünkü dengesiz karısına el kaldıran bana mı vurmucak