• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla çıkmazdayım

Buna nasıl karar verdiniz? 26 yaşındayım pubg oynayan 40 yaşında adam da var sadece eşyaların o kadar büyük olacağını düşünmemiş veya gerçekten Deniz havası almamı istediği için birini dinleme alışkanlığı yok normalde çünkü 53 kilo bi kızım küçücük yer kaplıyorum bu kadar sinirlencek bişey yoktu..

Takılma boşver aglamak demek yaş küçüklüğü demek değil ben sinirlendiğim zaman konuşamam aylayacagimi bilirim çünkü ama nişanlık kesinlikle çok pasif kalmış çok yada senin yanında tartışma istemedi abisinin ne mal olduğunu bildiği için bilmiyorum zamana bırak ve gör

Olayın üstüne çok uzun bi mesaj attım beni korumaması üstüne pasif kaldın bi laf söyleyemedin yarın bi gün o adam bana el de kaldırır ben bunu haketmiyorum balık baştan kokar sonradan üzülmektense şimdi üzülürüm daha iyi dedim.. oda yüz yüze konuşalım bunları dedi
Evet yüzyüze ciddi bir konuşma yap bencede , ama diğer mesajına istinaden dalardım ama abi kardeşin arasına girdin olacaktı demişya seninki ,düşününce burda haklılık payı var nişanlınında ...
Yani onunda o şokla eli kolu bağlanmış sanki

kesinlikle iflah olmaz bir terbiyesiz. nişanlınız sizi korusa iyiydi ama sanırım kendisine de laf edince bir şey diyemedi abisinin huyunu biliyor sonuçta. sizde iyi düşünün sinirle hareket etmeyin ama hemen yüz yüze görüşmeyin belki anlık öfkeyle pişman olacağınız hatalar yaparsınız.

Bu nasıl abi ya? Siz neden kendinizi savunmadınız da ağlayarak orada durmaya devam ettiniz?
Adam hem sizden eşyaymışsınız da duymuyormuşsunuz gibi "bu" diye bahsediyor hem de "yükselme bana bozulmayalım" diyor.
"Bozulursan bozul lan" denir böylesine.
Nişanlınız da eziğin teki kusura bakmayın. Böyle adamla evlenilmez.

Bu olay böyle kapanırsa bu muameleye her yerde maruz kalırsınız.
Ayrılmayacaksanız abisi herkesin içinde sizden özür dilemeli.

Ne demek biz karar veririz? Yani cidden istenmedigin yere gitmen, hiçmi gururuna dokunmuyor? Eltine "bu adami bosa" deyip o adami alman hiçmi tezzatlik degil? Derdin kendini saydirman ama çok yanlis tavir ve taktikler ile yapiyorsun. Aile ile simdiden çok fazla yüz göz olmussun.

Ne demek elimi ayagimi çok bagliyorsun? Orda kaynin karisini korudugunda sorun yoktu ama. Nisanlin seni koruyunca ailesi niye sana sarsin? Sarsa bile orda yine tekrar seni korumaliydi. Yani gücü sadece sana yetiyor nisanlinin, kendi ailesine degil.

Sirf sana kizgin diye ailesine karsi korumuyor. Güya cezalandiriyor. Diyorum ya, olgun degil. 32 yasinda olmasi beni sok etti. Tavri 21 yasindaki bir ergenden farksiz.

Ve benim derdim seni karalamak degil. Seni tanimiyor etmiyorum. Sadece gözünü açmaya çalisiyorum. Konu açtin yorum yapiyorum. Sanirim sen herkesin kaynini yermesini istiyorsun. Ben diyorum ki sorun kayninda degil, nisanlinda ve sende.
Şurdan bak birde nişanlım istiyor gelmemi o benim akşam saatinde tek başıma
Takılma boşver aglamak demek yaş küçüklüğü demek değil ben sinirlendiğim zaman konuşamam aylayacagimi bilirim çünkü ama nişanlık kesinlikle çok pasif kalmış çok yada senin yanında tartışma istemedi abisinin ne mal olduğunu bildiği için bilmiyorum zamana bırak ve gör
daha öncesinde karısı nişanlımı bi kaç kez aramış beni dövüyor öyle oluyo böyle oluyo diye yardım istemiş nişanlım da abisine vurmuş burnu kırılmış o günden sonra karısına hiç bişey anlatma demiş ona rağmen kız arıyor bütün abilerini anlatıyor gidip konuşuyorlar iki günde bir adamla öyle bela lanet bi insan düşünün.. dün o pisliğin Doğum günüydü o yüzden de kimse bişey demek istemedi ve burnunu yeni yaptırdı nefes alamıyor nişanlım da pişman olduğu için vicdan var biraz hep o getirdi götürdü hastaneye abim babam başımızda yokken bize babalık yaptı dedi.. bilmiyorum yine de bana göre şeyler değil bunlar

Pardon da eşi niye abiyi sakinleştiriyor ona karşı yapılan bir durum yok ki anlattıklarınızda..nişanlın arabada sana laf söylediğinde esprili bir şekilde sizi görmeden duramadığını işlerinizi halledip birlikte birşeyler yapacağınızı falan söyleyip abinin ağzını kapatabilirdi. Ya da sizi koruması demek illa dalmak demek değil ki.. nişanlınız kendine çeki düzen vermezse karakteri bu şekildeyse gerçekten işiniz zor. Hakkınızda hayırlısı olsun ciddi ciddi oturup konusun

Evet yüzyüze ciddi bir konuşma yap bencede , ama diğer mesajına istinaden dalardım ama abi kardeşin arasına girdin olacaktı demişya seninki ,düşününce burda haklılık payı var nişanlınında ...

Ya cocuk abisini almaya gidiyor nezaketen yaninda kimi gotururse goturur cok keyfine duskunse atlasin taksiye gelsin hem suclu bir durumda neden arasina kiz cagiz girmis olsun nisanlisi korkagin teki

Bağlanmıştan da öte eve bırakırken sen benim normal kız arkadaşım olsan aynı hareketi yapsa sana sus derdim onu da dışarı çağırır hayırdır sen bana atar yapıyosun kız arkadaşımın yanında derdim ama ömür boyu seni görecekler Sana kin gütsün İstemiyorum çünkü çok dengesiz bi insan ne dersem diyeyim umrunda olmazdı.. ben abimi tanıyorum dedi sadece hatta geçenler de adamın karısı bekliyo demiş büyük abisi oooo karın mı var senin karın mı oldu daha nişanlı değil misiniz siz? Demiş yani düşünün öyle bi öküzlük var içinde

Nisanlin saygısızlık yapmadan da abisine cevabını verebilirdi." galenia galenia nin gelmesini ben istedim " derdi..."sigdiramayacagin esyayi yanina alma " derdi.....ama birsey demesi lazimdi.Senin o ortamda verebilecegin bir cevap yoktu çünkü karşında iletişime açık bir insan yok.Kaynini sen secmedin güzelim ama nisanlini sen seçtin,koy sapkani önüne otur düşün..

Ben kalkıp önce kapıya gittim kapı önüne çıkmıştı sigara içmeye karısı da yanındaydı sakinleştirmeye çalışıyodu geri döndüm banyoya girdim omlar gidene kadar da hiç çıkmadım kayınvalidenin bağırdığını duydum sonra da def olup gittiler hatta o sinirle montsuz çıktım ne yapacağımı bilemedim bağırınca falan bide bana vurmaya kalkar diye düşündüm çünkü dengesiz karısına el kaldıran bana mı vurmucak

Her ailenin böyle bir dengesizi var sanırım, ama siz bu aileye gelin olacaksınız bu kişiyi baştan yerine oturturacaksiniz. Nişanlın izi bu konuda beklemeyin. Genelde böyle insanlar aileleri izin verdiği için bu kadar terbiyesiz olabiliyor. Benin kaynim biz eşimle nişanlıyken bana bir el kol hareketi yaptı. O an öyle bir yerine oturturdum ki, hem özür diledi hemde ondan sonra bir daha saygida kusur etmedi. Herkes haddini bilsin. Nişanlın iz da hiç ahkam kesmesin. Dalabilecegini abisi bikseydi baştan böyle konuşmaz. Iyi hoş. Birsey yapmadığını da size bağlamis

Son bi haftadır nişanlımla çok tartışıyoruz fikirlerimiz isteklerimiz hep farklı fakat sonunda doğru yolu buluyoruz düğüne 3 ay kaldı ikimizde gerginiz ortada bir ev eşya hiç bişey yok.. neyse konu bu değil gerginliğimin sebebi abisi.. dün abisi, uzak bi yerden gelicekti bizde nişanlımla beraberiz işyerinde sabahtan aradı, tek gel eşyalar var dedi. tamam dedi benim dans kursum vardı kadın yarım saat sürer diyince nişanlım da ben pubg oynayayım arabada seni bekleyeyim dedi..
yarım saat sonra çıktım beni durağın birine bırak eve gidiyim abin yengen eşyayla geliyor dedim..gel beraber gidip alalım Deniz havası al biraz dedi bırakmadı.. sonra abisini eltimi bide bebeği var küçük daha orda abisi resmen bana bakarak ‘ben sana tek gel demedim mi? Bunu niye getirdin yanında? ‘ dedi.. ben bozuntuya vermedim ama çok üzüldüm..
neyse Doğum günüydü kayınvalideme geldik ben nişanlımla iş saatleri konusunda tartıştım, susmasını rica ettim oda hala kendini affettirmeye çalışırken güldürmeye çalışıyodu beni eltimde ordan bişey dedi nişanlımda buyur doktor hanım bundan sonra sana soralım dedi gülerek; abisi de ne biçim konuşuyorsun lan karımla diye küfür ederek “sende amma y*v*ksın ben sana demedim mi tek gel!! diye dedi.. abi geldik işte tamam dedi.. Galenia denizi çok seviyor bırakamadım dedi.. “ nasıl bırakamadın? bindircen durağa gitçek evine!” dedi..
bende dayanamadım söze girdim “abi (bu) diye bahsettiğin benim bi ismim var.. ayrıca onun nişan.... derken “sakın öyle bi hata yapma Kızım! bana yükselme ben x değilim sakın sakın bozulmayalım.. ben senle konuşmuyorum kardeşimle konuşuyorum.” dedi.. ben şok oldum gözlerim doldu çantamda selpak aramaya başladım sessizce de yana doğru döndüm ağlıyorum.. git karının gözyaşlarını sil aferin oğlum dedi çıktım odadan banyoda artık koyverdim çok ağırıma gitti.. sonra kayınvalide geldi kızım boşver terbiyesiz o bizim biraz dedi.. bende; benim ailemde kimse bana sesini böyle yükseltmedi, nasıl aileniz var ben içinde olmak istemiyorum.. dedim çıktım.
nişanlıma da gelme bana onca lafı söylettin sesin çıkmadı şimdi de çıkmasın..dedim ona rağmen eve bıraktı beni öptü biz çok mutlu olucaz ben seni ömürlük seviyorum dedi. ama ben eksildim sanki, çok üzüldüm ona mesaj attım olamayacağımızı ailene karşı şimdi beni savunamıyorsan ilerde el de kaldırır o adam bana kesinlikle muhatap olmak istemiyorum belki de acele ettik aileler de evleniyor sonuçta dedim yüz yüze konuşalım dedi.. kafam çok karmaşık
Bence abisi senin bundan sonra hep açığını arayıp nişanlının gözünde düşürmek isteyecektir ayrıca nişanı bozarsan seni sevseydi bırakmazdı diyip kafasını bulandırır senin yerinde olsaydım aileme söylerdim aile büyükleri konuşsun abisinin kulağını ceksinler ve senin ile hiç muhatap olmayacağının sözünü almalısın bunu yapmazsan ilerde canın daha çok yakacak

Ya cocuk abisini almaya gidiyor nezaketen yaninda kimi gotururse goturur cok keyfine duskunse atlasin taksiye gelsin hem suclu bir durumda neden arasina kiz cagiz girmis olsun nisanlisi korkagin teki
Nişanlısı daha önce abisinin burnunu kırmış , çokta korkak olduğunu düşünmüyorum açıkçası , aile içi başka şeyler yaşadıkları için kendi içlerinde sorunları var belliki yani aslında konu sahibi çocuktan ayrılsa bile o çocuk kimle beraber olursa olsun sorun yaşayacaklar o abiyle

Son bi haftadır nişanlımla çok tartışıyoruz fikirlerimiz isteklerimiz hep farklı fakat sonunda doğru yolu buluyoruz düğüne 3 ay kaldı ikimizde gerginiz ortada bir ev eşya hiç bişey yok.. neyse konu bu değil gerginliğimin sebebi abisi.. dün abisi, uzak bi yerden gelicekti bizde nişanlımla beraberiz işyerinde sabahtan aradı, tek gel eşyalar var dedi. tamam dedi benim dans kursum vardı kadın yarım saat sürer diyince nişanlım da ben pubg oynayayım arabada seni bekleyeyim dedi..
yarım saat sonra çıktım beni durağın birine bırak eve gidiyim abin yengen eşyayla geliyor dedim..gel beraber gidip alalım Deniz havası al biraz dedi bırakmadı.. sonra abisini eltimi bide bebeği var küçük daha orda abisi resmen bana bakarak ‘ben sana tek gel demedim mi? Bunu niye getirdin yanında? ‘ dedi.. ben bozuntuya vermedim ama çok üzüldüm..
neyse Doğum günüydü kayınvalideme geldik ben nişanlımla iş saatleri konusunda tartıştım, susmasını rica ettim oda hala kendini affettirmeye çalışırken güldürmeye çalışıyodu beni eltimde ordan bişey dedi nişanlımda buyur doktor hanım bundan sonra sana soralım dedi gülerek; abisi de ne biçim konuşuyorsun lan karımla diye küfür ederek “sende amma y*v*ksın ben sana demedim mi tek gel!! diye dedi.. abi geldik işte tamam dedi.. Galenia denizi çok seviyor bırakamadım dedi.. “ nasıl bırakamadın? bindircen durağa gitçek evine!” dedi..
bende dayanamadım söze girdim “abi (bu) diye bahsettiğin benim bi ismim var.. ayrıca onun nişan.... derken “sakın öyle bi hata yapma Kızım! bana yükselme ben x değilim sakın sakın bozulmayalım.. ben senle konuşmuyorum kardeşimle konuşuyorum.” dedi.. ben şok oldum gözlerim doldu çantamda selpak aramaya başladım sessizce de yana doğru döndüm ağlıyorum.. git karının gözyaşlarını sil aferin oğlum dedi çıktım odadan banyoda artık koyverdim çok ağırıma gitti.. sonra kayınvalide geldi kızım boşver terbiyesiz o bizim biraz dedi.. bende; benim ailemde kimse bana sesini böyle yükseltmedi, nasıl aileniz var ben içinde olmak istemiyorum.. dedim çıktım.
nişanlıma da gelme bana onca lafı söylettin sesin çıkmadı şimdi de çıkmasın..dedim ona rağmen eve bıraktı beni öptü biz çok mutlu olucaz ben seni ömürlük seviyorum dedi. ama ben eksildim sanki, çok üzüldüm ona mesaj attım olamayacağımızı ailene karşı şimdi beni savunamıyorsan ilerde el de kaldırır o adam bana kesinlikle muhatap olmak istemiyorum belki de acele ettik aileler de evleniyor sonuçta dedim yüz yüze konuşalım dedi.. kafam çok karmaşık

Zoruma giden de o oldu bide bana diyor ki beni x sanma beni öyle kafana göre ezemezsin.. sustum hiçbişey demedim daha sonrasında konuşulurken konu büyük abisi sen cevap veremedin mi abicim dedi galenia öyle saygısızlık etmez abi bilmiyo musun dedi nişanlım Peki onun bana ettiği terbiyesiz saygısız davranışı n’olucak? Çok öfkeliyim çok

Diyemediniz mi bende senin karina benzemem , kendimi ezdirmem diye
O mahluga ayri kizdim , onun karisina ayri kizdim , nisanliniza ayri kizdim

Bu aile ile evlenilmez ablacim , cok cekersin , yol yakinken iyice dusun , gerekiyorsa yasadiklarini ailenle paylas onlarin da fikrini al

Eltim beni sürekli arar eşiyle sorunlarını anlatır dövdüğünü falan anlatınca çok sinirlendim bu hayatı çekmek zorunda değilsin söyle anne babana dedim ben senin kadar güçlü değilim dedi.. günahını almak istemiyorum ama belki de bunları araları iyi olunca anlattı adam da bana kuruldu haliyle.. ama ne olursa olsun ben kendime laf söyletmicem
Aile işlerine karışmışsınız. Adam da size karşı öfke beslemiş. Şu an nişanlı da olsanız hala resmi olarak aileden değilsiniz sizin kendi karı koca ilişkilerine bu şekilde karışmanız tepki uyandırmıştır. Adamın yaptığı hoş değil ama nişanlının da seni koruyamayacağını görmüş oldun yolun başında.

Bağlanmıştan da öte eve bırakırken sen benim normal kız arkadaşım olsan aynı hareketi yapsa sana sus derdim onu da dışarı çağırır hayırdır sen bana atar yapıyosun kız arkadaşımın yanında derdim ama ömür boyu seni görecekler Sana kin gütsün İstemiyorum çünkü çok dengesiz bi insan ne dersem diyeyim umrunda olmazdı.. ben abimi tanıyorum dedi sadece hatta geçenler de adamın karısı bekliyo demiş büyük abisi oooo karın mı var senin karın mı oldu daha nişanlı değil misiniz siz? Demiş yani düşünün öyle bi öküzlük var içinde
Ay yazık yahu o çocuğada o abiyle ,gayette mantıklı hareket etmiş aslında bak ,yani öyle bir öküze ne diyebilirki insan Yok laftanda anlamayacak ...

Ya benden o inşanların içinde tekrar özür diler.. yada bu iş biter.!

Tehlikeli sulara girersin bu resti cekersen.
Bitireceksen bitirirsin.Bu kadar basit.Boyle hanzo adami anasi,abisi yola getirememis siz mi yola getireceksiniz ?Bu size karsi yapacagi son terbiyesizlik olmayacak ki.

Yazdıklarını Sadece Okuduğum Halde hayretler içerisindeyim .. ! Bu nasıl bir Aile ve bu Nasıl bir Aile Ahlakı Anlamiş değilim , Nişanlın Abisine müdahale etmesi gerekirdi bence Ağzının payınıda vermeliydi kimse sana böyle davranmaya Hakkı Yok Bence kendini ezdirme bunlar Nişanlıyken böyleyse evlenince ne olur bilemem , Seni seviyorum herşey iyi olacak diyor ama ortada icraat Yok Ben senin yerinde olsam bir daha evlilik kararımı gözden geçiririm sonuçta aileylede evleniyorsun aksini kimse iddia edemez daha şimdiden böyleyse Nişanlın ilerde kabusun olur

Back