Genel olarak nişanlım en küçük olduğu için hepsine karşı daha sabırlı ve saygılı 4 kardeşler ve diğer abisi de oradaydı oda ağladığımı görünce boşver dedi sadece.. daha sonra da büyük abisi geldi niye ağladın sen abicim dedi anlattılar olayı büyük terbiyesizlik etmiş ben konuşurum sen haklısın dedi ama benim yüreğim kalbim çok kırıldı nişanlımı bile görmek
Ben senin yerinde olsam.abisi gelip benden ozur dilemeden barismam, eger abisine ozur diletemiyorsa ayrilirim cok.net, boyle terbiyesizlik olmaz abisi karisina laf ettirmiyor ama senden bir cop gibi bahsedebiliyor ve o ailede kimse o abiye laf etmiyor...nisanlin ya bu durumu cozup senden ozur diletecek yapamiyorsa ayril gitsin
Çok teşekkür ederim aslında çok da fena bi insanım asla lafımı esirgemem hatta kayınvalideyi aldım karşıma konuştum bi kere o bile benden çekinir sen beni üzersen oğlunda üzülür ben diğer gelinlerin gibi değilim çekip giderim demiş insanım tabi eksik cümle kurdum şuan.. diğer eltiler galenia herkesin hakkından gelecek falan diyormuş hatta ama kimseye saygımı bozmadım kendime üzülüyorum layık mıyım böyle bi aileye diye oğulları iyi olabilir ama benim ailem çok sessiz sakin insanlar bilseler böyle bişey olduğunu direk bozarlar bende zaten yüzükleri çıkardım yarın gidip vericem.Abisi planlı bir şekilde sizi bozmuş zaten. Tek gel demesinin nedeni sizi bir nedenden dolayo görmek istememesi. Sonra bunu niye getirdin demesi ve evde olanlar filan hepsi planlı yapılmış. Nişanlınız da annesi de nedenini biliyo muhtemelen. Sizin yüzünüze karşı bunları dediyse arkanızdan da sallamıştır zaten. Sizi üzmek için demiyorum umarım yanlış anlaşılmam. Çok kibar birisiniz size böyle davranılmasına çok üzüldüm.
Eşya olsun olmasın ben oraya gelmişim yani bunun için geç değil mi ayrıca biz beraber çalışıyoruz aynı iş yerimiz var bu adam bizim 7/24 beraber olduğumuzu biliyor.. ben takılsam peşine hadi neyse Deniz otobüsüyle insan ne kadar eşya alabilir yanına bebek arabası bide bi kaç bavul diye düşündük.. ki bi şekilde sığdırdıkta arabaya benim nişanlım hergün boş vakitlerinde oyun oynar bu beni rahatsız etmez herkesin stres atma yöntemi farklıdır yada maç özeti izler amaç orda kursun içine giremediği için beni beklemesi sonuç odaksız farklı yerlere takılıyorsunuz.. evet beni korumadı çünkü ona göre abisi densiz takıldığın şeye bak kimse kaaale almaz onu ailede dedi çıktı işin içinden zoruma giden de bu oldu
Ben orda ona ben sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun? Benim anam babam bana sesini yükseltmiyor diye carlardım ama nişanlımla yeni tartışmıştık oda bende sinirliydik dolmuşum direk ağlayıp odadan çıktım sonrasında kayınvalide çıkıştı ayıp ama yaptığın hadi hadi al karını çocuğunu evine git huzur bozmaya yer arama dedi.. izlemediler yani ama bence orda kimse öyle tepki beklemedi çünkü herkes en az benim kadar şok olmuş şekilde kaldı bi süre..Hıım okey , bak derdi bu olabilir gerçekten , yazık yahu kadınada...
Aslında böylesine aynı üslupla cevap vermek gerek hakediyorlar , alışık olmadığın için sinirlerin bozulmuş haliyle ...
Eltim beni sürekli arar eşiyle sorunlarını anlatır dövdüğünü falan anlatınca çok sinirlendim bu hayatı çekmek zorunda değilsin söyle anne babana dedim ben senin kadar güçlü değilim dedi.. günahını almak istemiyorum ama belki de bunları araları iyi olunca anlattı adam da bana kuruldu haliyle.. ama ne olursa olsun ben kendime laf söyletmicem
Çok yanlış düşünüyorsunuz beni tanımadan bu kadar kesin yargı yanlış sizinde derdiniz yorum yapmak değil karalama kampanyası şuan..Evet abisi sizin beraber takildiginizi biliyor ve ondan dolayi kardesini tembih ediyor! Adam istemedi iste, niye israr ile halen ikiniz gidiyorsunuz? Niye bos yerine zorluk ciksin? Simdi bunlarin yasanmasi çokmu iyi oldu? Yani abisinin yaptigi terbiyesizlik tamam, ama tamamen haksizda degil. Tembihledigi halde niye bu israr? Getiridikleri esyayi kendileri hesapladilar zaten, siz niye hesapliyorsunuz?
Ve kimse abisini kaale almiyor diye onun sana bu sekilde konusma hakkini vermez.
Diyorum ya, ikinizde olgun degilsiniz. Evliligi böyle flört gibi saniyorsunuz, yine hep 24/7 beraber takilip canim cicim olayi oldugunu saniyorsunuz ki degil. Bu olay gösteriyor zaten bunu. Nisanlin abisini dinlemeyip seni götürmeyi biliyor, ama seni korumayi bilmiyor. Sende lafi yapistirip aglamadan evi terk edebilirdin, banyoda takilmanin yerine. Yani derdin dram yaratmak, rest çekip tepki vermek degil.
Ee aferin kayınvalideyede bak , daha ne diyebilirdi zaten , sen zaten o şokla sinirle normal bir tepki vermişsin ,insanın ağrına gider ...Ben orda ona ben sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun? Benim anam babam bana sesini yükseltmiyor diye carlardım ama nişanlımla yeni tartışmıştık oda bende sinirliydik dolmuşum direk ağlayıp odadan çıktım sonrasında kayınvalide çıkıştı ayıp ama yaptığın hadi hadi al karını çocuğunu evine git huzur bozmaya yer arama dedi.. izlemediler yani ama bence orda kimse öyle tepki beklemedi çünkü herkes en az benim kadar şok olmuş şekilde kaldı bi süre..
Bunun benzeri ben yeni evliyken başıma geldi ve eşim nişanlınız gibi pasif kaldı.Bende aynısını dedim muhatap olmak istemiyorum dedim. abartma o benim abim bişey olsa yine ilk o koşar o sinirlenince ne dediğini bilmiyor dedi... ki bu adam karısını bile döven pislik bi adam nefret ediyorum ondan.. başından beri sevmedim ama saygısızlıkta etmedim ama nişanlım mı artık onu da bilmediğim kişiye dedim bana bi kere bunu yaptı ikinciye Asla susmam dedim.
Olayın üstüne çok uzun bi mesaj attım beni korumaması üstüne pasif kaldın bi laf söyleyemedin yarın bi gün o adam bana el de kaldırır ben bunu haketmiyorum balık baştan kokar sonradan üzülmektense şimdi üzülürüm daha iyi dedim.. oda yüz yüze konuşalım bunları dediEe aferin kayınvalideyede bak , daha ne diyebilirdi zaten , sen zaten o şokla sinirle normal bir tepki vermişsin ,insanın ağrına gider ...
Sakinleşince abiyi karşıma alıp konuşurdum ben heralde sen hayırdır benimle derdin ne diye,
Peki şu an ne yapmayı düşünüyorsun , olayın üstüne nişanlınla konuştunmu
Abisi mağarada yaşıyor sanırım. Bir sürü hakarete uğramışsın sesini çıkarmayan nişanlın adam değil. Ayrıl gitsin.Son bi haftadır nişanlımla çok tartışıyoruz fikirlerimiz isteklerimiz hep farklı fakat sonunda doğru yolu buluyoruz düğüne 3 ay kaldı ikimizde gerginiz ortada bir ev eşya hiç bişey yok.. neyse konu bu değil gerginliğimin sebebi abisi.. dün abisi, uzak bi yerden gelicekti bizde nişanlımla beraberiz işyerinde sabahtan aradı, tek gel eşyalar var dedi. tamam dedi benim dans kursum vardı kadın yarım saat sürer diyince nişanlım da ben pubg oynayayım arabada seni bekleyeyim dedi..
yarım saat sonra çıktım beni durağın birine bırak eve gidiyim abin yengen eşyayla geliyor dedim..gel beraber gidip alalım Deniz havası al biraz dedi bırakmadı.. sonra abisini eltimi bide bebeği var küçük daha orda abisi resmen bana bakarak ‘ben sana tek gel demedim mi? Bunu niye getirdin yanında? ‘ dedi.. ben bozuntuya vermedim ama çok üzüldüm..
neyse Doğum günüydü kayınvalideme geldik ben nişanlımla iş saatleri konusunda tartıştım, susmasını rica ettim oda hala kendini affettirmeye çalışırken güldürmeye çalışıyodu beni eltimde ordan bişey dedi nişanlımda buyur doktor hanım bundan sonra sana soralım dedi gülerek; abisi de ne biçim konuşuyorsun lan karımla diye küfür ederek “sende amma y*v*ksın ben sana demedim mi tek gel!! diye dedi.. abi geldik işte tamam dedi.. Galenia denizi çok seviyor bırakamadım dedi.. “ nasıl bırakamadın? bindircen durağa gitçek evine!” dedi..
bende dayanamadım söze girdim “abi (bu) diye bahsettiğin benim bi ismim var.. ayrıca onun nişan.... derken “sakın öyle bi hata yapma Kızım! bana yükselme ben x değilim sakın sakın bozulmayalım.. ben senle konuşmuyorum kardeşimle konuşuyorum.” dedi.. ben şok oldum gözlerim doldu çantamda selpak aramaya başladım sessizce de yana doğru döndüm ağlıyorum.. git karının gözyaşlarını sil aferin oğlum dedi çıktım odadan banyoda artık koyverdim çok ağırıma gitti.. sonra kayınvalide geldi kızım boşver terbiyesiz o bizim biraz dedi.. bende; benim ailemde kimse bana sesini böyle yükseltmedi, nasıl aileniz var ben içinde olmak istemiyorum.. dedim çıktım.
nişanlıma da gelme bana onca lafı söylettin sesin çıkmadı şimdi de çıkmasın..dedim ona rağmen eve bıraktı beni öptü biz çok mutlu olucaz ben seni ömürlük seviyorum dedi. ama ben eksildim sanki, çok üzüldüm ona mesaj attım olamayacağımızı ailene karşı şimdi beni savunamıyorsan ilerde el de kaldırır o adam bana kesinlikle muhatap olmak istemiyorum belki de acele ettik aileler de evleniyor sonuçta dedim yüz yüze konuşalım dedi.. kafam çok karmaşık
Bende aynısını dedim muhatap olmak istemiyorum dedim. abartma o benim abim bişey olsa yine ilk o koşar o sinirlenince ne dediğini bilmiyor dedi... ki bu adam karısını bile döven pislik bi adam nefret ediyorum ondan.. başından beri sevmedim ama saygısızlıkta etmedim ama nişanlım mı artık onu da bilmediğim kişiye dedim bana bi kere bunu yaptı ikinciye Asla susmam dedim.
Ben kalkıp önce kapıya gittim kapı önüne çıkmıştı sigara içmeye karısı da yanındaydı sakinleştirmeye çalışıyodu geri döndüm banyoya girdim omlar gidene kadar da hiç çıkmadım kayınvalidenin bağırdığını duydum sonra da def olup gittiler hatta o sinirle montsuz çıktım ne yapacağımı bilemedim bağırınca falan bide bana vurmaya kalkar diye düşündüm çünkü dengesiz karısına el kaldıran bana mı vurmucakO abiyi ne nisanda ne düğününde yeri yok bana göre. Sen orda bi güzel ağzının payını vermeliydin
Çok yanlış düşünüyorsunuz beni tanımadan bu kadar kesin yargı yanlış sizinde derdiniz yorum yapmak değil karalama kampanyası şuan..
Ne olursa olsun ben onun karısı olcak insansam abisine sorcak değilim nereye gidip gitmeyeceğimi onlar değil biz karar veririz. Onun başka amacı vardı bana göre kavga çıkarmak istedi benim nişanlım 32 yaşında yaşla olgunluk olmuyor malesef burda çoğu insana da evlenmediğim halde evlilik pembe gözlüklerle bakmak değildir diye konuşmuşumdur ben evliliğin nasıl kurum olduğunu ne zor olduğunu biliyorum benim annem babam birbirini hiç kırmadı hala birbirlerine askım canım derler sizin evliliği nasıl gördüğünüzle alakalı nişanlım da belki bana kızgınlıktan o an sesini çıkaramadı bana dediği de sen benim çok elimi ayağımı bağlıyorsun ben orda ona dalardım ama bu sefer tüm aileyi birbirine kattı abi kardeşi düşman etti diye sana saracaklardı dedi bende bu kararı verdim işte
Nişanlın yine abisine laf söyletmemiş sen bu aileye gelin gidersen bu olayın üstüne sende de akıl yok kusura bakma.Ben kalkıp önce kapıya gittim kapı önüne çıkmıştı sigara içmeye karısı da yanındaydı sakinleştirmeye çalışıyodu geri döndüm banyoya girdim omlar gidene kadar da hiç çıkmadım kayınvalidenin bağırdığını duydum sonra da def olup gittiler hatta o sinirle montsuz çıktım ne yapacağımı bilemedim bağırınca falan bide bana vurmaya kalkar diye düşündüm çünkü dengesiz karısına el kaldıran bana mı vurmucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?