Nişanlımla çıkmazdayım

Abisi dengegesizmis o yuzden cevap vermemis iyi halt etmis biraz daha susmaya devam etsin senide onuda dovsun

Adamın size karşı bi zoru var gibi geldi bana.
Denyo herif.
Herkesin içinde özür dilerse nişanlınız bunu sağlarsa belki şans verebilirsiniz.
Ama onun dışında nişanlınız basiretli bir adam değil.
Aile de o öküz adamın elinde oyuncak olmuş bir aile.
Nişanlınızla da zaten sorunlarınız varmış.
İncelmişken kopması hayırlı olabilir. Bunu bi düşünün.ileride çok ezdirir sizi eşiniz olacak adam.

Çok teşekkür ederim aslında çok da fena bi insanım asla lafımı esirgemem hatta kayınvalideyi aldım karşıma konuştum bi kere o bile benden çekinir sen beni üzersen oğlunda üzülür ben diğer gelinlerin gibi değilim çekip giderim demiş insanım tabi eksik cümle kurdum şuan.. diğer eltiler galenia herkesin hakkından gelecek falan diyormuş hatta ama kimseye saygımı bozmadım kendime üzülüyorum layık mıyım böyle bi aileye diye oğulları iyi olabilir ama benim ailem çok sessiz sakin insanlar bilseler böyle bişey olduğunu direk bozarlar bende zaten yüzükleri çıkardım yarın gidip vericem.

Evet abisi sizin beraber takildiginizi biliyor ve ondan dolayi kardesini tembih ediyor! Adam istemedi iste, niye israr ile halen ikiniz gidiyorsunuz? Niye bos yerine zorluk ciksin? Simdi bunlarin yasanmasi çokmu iyi oldu? Yani abisinin yaptigi terbiyesizlik tamam, ama tamamen haksizda degil. Tembihledigi halde niye bu israr? Getiridikleri esyayi kendileri hesapladilar zaten, siz niye hesapliyorsunuz?

Ve kimse abisini kaale almiyor diye onun sana bu sekilde konusma hakkini vermez.

Diyorum ya, ikinizde olgun degilsiniz. Evliligi böyle flört gibi saniyorsunuz, yine hep 24/7 beraber takilip canim cicim olayi oldugunu saniyorsunuz ki degil. Bu olay gösteriyor zaten bunu. Nisanlin abisini dinlemeyip seni götürmeyi biliyor, ama seni korumayi bilmiyor. Sende lafi yapistirip aglamadan evi terk edebilirdin, banyoda takilmanin yerine. Yani derdin dram yaratmak, rest çekip tepki vermek degil.

Hıım okey , bak derdi bu olabilir gerçekten , yazık yahu kadınada...
Aslında böylesine aynı üslupla cevap vermek gerek hakediyorlar , alışık olmadığın için sinirlerin bozulmuş haliyle ...
Ben orda ona ben sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun? Benim anam babam bana sesini yükseltmiyor diye carlardım ama nişanlımla yeni tartışmıştık oda bende sinirliydik dolmuşum direk ağlayıp odadan çıktım sonrasında kayınvalide çıkıştı ayıp ama yaptığın hadi hadi al karını çocuğunu evine git huzur bozmaya yer arama dedi.. izlemediler yani ama bence orda kimse öyle tepki beklemedi çünkü herkes en az benim kadar şok olmuş şekilde kaldı bi süre..

Aileye girmeden bile aile olaylarina dahil olmak. Bravo! Evlendikten sonrada mesafe istenilir. Iste bu sekilde yüz göz olunca "bende çantamda selpak ariyordum" oluyor. Aileler huzursuz oluyor. Bastan mesafeni koysaydin bunlar yasanmazdi iste. Evlendikten sonra çok daha büyük sorunlarin olacak, aha burda yaziyorum.

Allah yardımcın olsun. Ne kadar dengesiz bir abi de olsa nişanlının o sözlere maruz kalmanı engellemesi gerekirdi...

Çok yanlış düşünüyorsunuz beni tanımadan bu kadar kesin yargı yanlış sizinde derdiniz yorum yapmak değil karalama kampanyası şuan..
Ne olursa olsun ben onun karısı olcak insansam abisine sorcak değilim nereye gidip gitmeyeceğimi onlar değil biz karar veririz. Onun başka amacı vardı bana göre kavga çıkarmak istedi benim nişanlım 32 yaşında yaşla olgunluk olmuyor malesef burda çoğu insana da evlenmediğim halde evlilik pembe gözlüklerle bakmak değildir diye konuşmuşumdur ben evliliğin nasıl kurum olduğunu ne zor olduğunu biliyorum benim annem babam birbirini hiç kırmadı hala birbirlerine askım canım derler sizin evliliği nasıl gördüğünüzle alakalı nişanlım da belki bana kızgınlıktan o an sesini çıkaramadı bana dediği de sen benim çok elimi ayağımı bağlıyorsun ben orda ona dalardım ama bu sefer tüm aileyi birbirine kattı abi kardeşi düşman etti diye sana saracaklardı dedi bende bu kararı verdim işte

Ee aferin kayınvalideyede bak , daha ne diyebilirdi zaten , sen zaten o şokla sinirle normal bir tepki vermişsin ,insanın ağrına gider ...
Sakinleşince abiyi karşıma alıp konuşurdum ben heralde sen hayırdır benimle derdin ne diye,
Peki şu an ne yapmayı düşünüyorsun , olayın üstüne nişanlınla konuştunmu

Bunun benzeri ben yeni evliyken başıma geldi ve eşim nişanlınız gibi pasif kaldı.
Bu yüzden birkaç ay eşime olan kırgınlığım geçmedi. Çünkü insan hazmedemiyor.
Eğer o dönem nişanlı olsaydım kesinlikle ayrılırdım.

O abiyi ne nisanda ne düğününde yeri yok bana göre. Sen orda bi güzel ağzının payını vermeliydin

Ben sizin yerinize olsam bu evlilik icin tekrar ayrintili bir sekilde dusunurum. Ne kadar saygisiz bir davranis. Bu abinin mizaci mi bu yani herkese boyle saygisiz mi davraniyor? Ne ara bu kadar yuz goz olundu. Bu adam her zaman boyleyse siz niye illa onlari karsilamaya gidiyorsunuz ki. Hayatimda muhattap olmayi istedigim en son kisilik su anlattiginiz abi gibiler. Nisanlim hatta esim ne kadar zorlarsa zorlasin niye muhattap olayim niye ayni ortamfa olayim ki bu tarz insanlarla.

Olayın üstüne çok uzun bi mesaj attım beni korumaması üstüne pasif kaldın bi laf söyleyemedin yarın bi gün o adam bana el de kaldırır ben bunu haketmiyorum balık baştan kokar sonradan üzülmektense şimdi üzülürüm daha iyi dedim.. oda yüz yüze konuşalım bunları dedi

Abisi mağarada yaşıyor sanırım. Bir sürü hakarete uğramışsın sesini çıkarmayan nişanlın adam değil. Ayrıl gitsin.

Burada vermiş sinyali
Ömür boyu muhattap olacaksın demiş
Nişanı atın ya da atmamak için sizden özür dilesin.

Abisi gerçekten sana karşı çok kabalık etmiş ama yerinde olsam onun için üzülmeme bile değmez derim bende hakettiği şekilde davranırım ona. Ve bidaha kesinlikle muhattap olmam aynı ortamdada bulunmam
Herkes haddini bilecek
Burda önemli olan nişanlının seni ailesine ezdirmemesi onunla bu konuyu ciddi olarak oturup konuşun. Bu mevzu nişanlının abisine karşı saygısından dolayı susacak kadar hafif bir mesele değil. Nişanlın seninle evlenecekse haksız yere seni kimsenin üzmesine izin vermemeli. İstemezsen abisini görmezsin olur biter ama nişanlın bundan sonra nasıl hareket edecek asıl önemlisi o

O abiyi ne nisanda ne düğününde yeri yok bana göre. Sen orda bi güzel ağzının payını vermeliydin
Ben kalkıp önce kapıya gittim kapı önüne çıkmıştı sigara içmeye karısı da yanındaydı sakinleştirmeye çalışıyodu geri döndüm banyoya girdim omlar gidene kadar da hiç çıkmadım kayınvalidenin bağırdığını duydum sonra da def olup gittiler hatta o sinirle montsuz çıktım ne yapacağımı bilemedim bağırınca falan bide bana vurmaya kalkar diye düşündüm çünkü dengesiz karısına el kaldıran bana mı vurmucak

Ne demek biz karar veririz? Yani cidden istenmedigin yere gitmen, hiçmi gururuna dokunmuyor? Eltine "bu adami bosa" deyip o adami alman hiçmi tezzatlik degil? Derdin kendini saydirman ama çok yanlis tavir ve taktikler ile yapiyorsun. Aile ile simdiden çok fazla yüz göz olmussun.

Ne demek elimi ayagimi çok bagliyorsun? Orda kaynin karisini korudugunda sorun yoktu ama. Nisanlin seni koruyunca ailesi niye sana sarsin? Sarsa bile orda yine tekrar seni korumaliydi. Yani gücü sadece sana yetiyor nisanlinin, kendi ailesine degil.

Sirf sana kizgin diye ailesine karsi korumuyor. Güya cezalandiriyor. Diyorum ya, olgun degil. 32 yasinda olmasi beni sok etti. Tavri 21 yasindaki bir ergenden farksiz.

Ve benim derdim seni karalamak degil. Seni tanimiyor etmiyorum. Sadece gözünü açmaya çalisiyorum. Konu açtin yorum yapiyorum. Sanirim sen herkesin kaynini yermesini istiyorsun. Ben diyorum ki sorun kayninda degil, nisanlinda ve sende.

Nişanlın yine abisine laf söyletmemiş sen bu aileye gelin gidersen bu olayın üstüne sende de akıl yok kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…