Nişanlımla çıkmazdayım

Bu aileyle bu şekilde olmaz. Herkesin içinde o hıyar sizden özür dileyecek belki. Nişanlınız çok pısırık. Olay bitip hiç yerine konulduktan sonra yemişim öpücüğünü. Sadece siz ezilmeyeceksiniz böyle giderse. Çocuğunuz olur onu da ezerler. Sürekli üstünüze gelinir. Ayrıca o ne biçim kv be. Oğlu öyle konuşurken sus essegin sıpası ne biçim konuşuyorsun nasıl demez. Ciddi bir tavırla hepsi hizaya geçmeden evlenmeyin. Yoksa çok çekersiniz bu daha fragman.

Bence iyice dusunup tartin bu durumu sakinlestikten sonra. Butun ailenin tepkisiz kalmasi iyiye isaret degil. Belki de kavga cikarir diye korktular topluluk icinde, suclamak istemiyorum onlari da. Fakat icine gireceginiz aile buysa isiniz zor...

Iyi de dayanmissiniz. Ben kesin orda sesimi yukseltir butun kopruleri yakardim.

Abi terbiyesiz fakat nisanlandi hem pasif hem laf dinlemiyor. Abi cidden "yanliz gel" demis ve dinlemiyor. Arabada pubg oynayip senide götürüyor. Olgun degil yani. Yaslar küçük sanirim. Sende hemen aglamaya basladigina göre.

Bence ikinizde evlilik için olgun degilsiniz. Yerine göre davranip, yerine göre cevap veremiyorsunuz. Evlendikten sonra daha çok konu açarsin gibime geliyor.

Şuan aradığında açmıyorum ne olcak onu da bilmiyorum ki ben asla susmam normalde ama adam dengesiz muhatap olmak istemedim ağlamaktan da zaten konuşamadım kimseyle..

Buna nasıl karar verdiniz? 26 yaşındayım pubg oynayan 40 yaşında adam da var sadece eşyaların o kadar büyük olacağını düşünmemiş veya gerçekten Deniz havası almamı istediği için birini dinleme alışkanlığı yok normalde çünkü 53 kilo bi kızım küçücük yer kaplıyorum bu kadar sinirlencek bişey yoktu..

Senin nişanlı da iş Yok adam kadınının arkasında durduğu sürece adamdr öyle abisine susup seni savunamayandan köyde olmaz kasabada. Çok sinirleniyorum böyle tiplere

Olay sonrasında nişanlının söylediği şeylerden evlendikten sonra nasıl bir hayatının olacağı ortaya çıktı.
Ne olursa olsun abimdir biz küçüğüz saygısızlık yapmayalım diyecek.
Çok iyi düşün, sonra da kk da ailesinin ezdiği kadınların konularını oku, sonra karar ver.

Istersen 40 kilo ol, ne alaka ya? Esya var iste, adam önceden kardesini tembih ediyor. Baska bir zaman denize gidilemiyormuda? Pubg elbette oynanir fakat arabada yarim saat beklemede hemen oyuna sarilmasi bana biraz ergence geliyor. Sonrada aile icinde seni korumamasida ayni seyi düsündürdü.

Ya benden o inşanların içinde tekrar özür diler.. yada bu iş biter.!

Abiye bak. Evin icinde racon kesiyor resmen... Biraz abinin dilinden oldu ama:)
Adam hic egilip bukulmemis, kazik gibi.

Eşya olsun olmasın ben oraya gelmişim yani bunun için geç değil mi ayrıca biz beraber çalışıyoruz aynı iş yerimiz var bu adam bizim 7/24 beraber olduğumuzu biliyor.. ben takılsam peşine hadi neyse Deniz otobüsüyle insan ne kadar eşya alabilir yanına bebek arabası bide bi kaç bavul diye düşündük.. ki bi şekilde sığdırdıkta arabaya benim nişanlım hergün boş vakitlerinde oyun oynar bu beni rahatsız etmez herkesin stres atma yöntemi farklıdır yada maç özeti izler amaç orda kursun içine giremediği için beni beklemesi sonuç odaksız farklı yerlere takılıyorsunuz.. evet beni korumadı çünkü ona göre abisi densiz takıldığın şeye bak kimse kaaale almaz onu ailede dedi çıktı işin içinden zoruma giden de bu oldu

Zaten bir süre görüsmeyin.ozur dilemezse hiç konuşmayın nişanlıniza da bunu açıkça söyleyin..

Evlilik kararınızı tekrar gözden geçirin..

Hadi eşya var bilmem ne daha en başta tek gel denmezki zaten , seninle derdi var abinin ...
Eltim beni sürekli arar eşiyle sorunlarını anlatır dövdüğünü falan anlatınca çok sinirlendim bu hayatı çekmek zorunda değilsin söyle anne babana dedim ben senin kadar güçlü değilim dedi.. günahını almak istemiyorum ama belki de bunları araları iyi olunca anlattı adam da bana kuruldu haliyle.. ama ne olursa olsun ben kendime laf söyletmicem

Abisi planlı bir şekilde sizi bozmuş zaten. Tek gel demesinin nedeni sizi bir nedenden dolayo görmek istememesi. Sonra bunu niye getirdin demesi ve evde olanlar filan hepsi planlı yapılmış. Nişanlınız da annesi de nedenini biliyo muhtemelen. Sizin yüzünüze karşı bunları dediyse arkanızdan da sallamıştır zaten. Sizi üzmek için demiyorum umarım yanlış anlaşılmam. Çok kibar birisiniz size böyle davranılmasına çok üzüldüm.

Hıım okey , bak derdi bu olabilir gerçekten , yazık yahu kadınada...
Aslında böylesine aynı üslupla cevap vermek gerek hakediyorlar , alışık olmadığın için sinirlerin bozulmuş haliyle ...

Geçmiş olsun. Allah seni o ayının elinden kurtarsın inşallah. Gelişmeleri buraya yaz

Sebebi kesinlikle bu o zaman. Eltiniz de garip. Size niye anlatiyor siddet gordugunu. Gitsin bosansin o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…