Şuan aradığında açmıyorum ne olcak onu da bilmiyorum ki ben asla susmam normalde ama adam dengesiz muhatap olmak istemedim ağlamaktan da zaten konuşamadım kimseyle..Valla iyi dayanmışsın ben lafımı asla esirgemem o nedemek öyle ya bide dalga gecer gibi yaptığı davranışa bak cevap vermedin mi terbiyesiz ahlaksız herif nişanlınla sakın görüşme bi sure aramalsrina mesajlarına cevap verme ayrıl demiyorum ama burnu surtsun evlencegi karıyı korumasını bilsin asalak
Buna nasıl karar verdiniz? 26 yaşındayım pubg oynayan 40 yaşında adam da var sadece eşyaların o kadar büyük olacağını düşünmemiş veya gerçekten Deniz havası almamı istediği için birini dinleme alışkanlığı yok normalde çünkü 53 kilo bi kızım küçücük yer kaplıyorum bu kadar sinirlencek bişey yoktu..Abi terbiyesiz fakat nisanlandi hem pasif hem laf dinlemiyor. Abi cidden "yanliz gel" demis ve dinlemiyor. Arabada pubg oynayip senide götürüyor. Olgun degil yani. Yaslar küçük sanirim. Sende hemen aglamaya basladigina göre.
Bence ikinizde evlilik için olgun degilsiniz. Yerine göre davranip, yerine göre cevap veremiyorsunuz. Evlendikten sonra daha çok konu açarsin gibime geliyor.
Senin nişanlı da iş Yok adam kadınının arkasında durduğu sürece adamdr öyle abisine susup seni savunamayandan köyde olmaz kasabada. Çok sinirleniyorum böyle tiplereSon bi haftadır nişanlımla çok tartışıyoruz fikirlerimiz isteklerimiz hep farklı fakat sonunda doğru yolu buluyoruz düğüne 3 ay kaldı ikimizde gerginiz ortada bir ev eşya hiç bişey yok.. neyse konu bu değil gerginliğimin sebebi abisi.. dün abisi, uzak bi yerden gelicekti bizde nişanlımla beraberiz işyerinde sabahtan aradı, tek gel eşyalar var dedi. tamam dedi benim dans kursum vardı kadın yarım saat sürer diyince nişanlım da ben pubg oynayayım arabada seni bekleyeyim dedi..
yarım saat sonra çıktım beni durağın birine bırak eve gidiyim abin yengen eşyayla geliyor dedim..gel beraber gidip alalım Deniz havası al biraz dedi bırakmadı.. sonra abisini eltimi bide bebeği var küçük daha orda abisi resmen bana bakarak ‘ben sana tek gel demedim mi? Bunu niye getirdin yanında? ‘ dedi.. ben bozuntuya vermedim ama çok üzüldüm..
neyse Doğum günüydü kayınvalideme geldik ben nişanlımla iş saatleri konusunda tartıştım, susmasını rica ettim oda hala kendini affettirmeye çalışırken güldürmeye çalışıyodu beni eltimde ordan bişey dedi nişanlımda buyur doktor hanım bundan sonra sana soralım dedi gülerek; abisi de ne biçim konuşuyorsun lan karımla diye küfür ederek “sende amma y*v*ksın ben sana demedim mi tek gel!! diye dedi.. abi geldik işte tamam dedi.. Galenia denizi çok seviyor bırakamadım dedi.. “ nasıl bırakamadın? bindircen durağa gitçek evine!” dedi..
bende dayanamadım söze girdim “abi (bu) diye bahsettiğin benim bi ismim var.. ayrıca onun nişan.... derken “sakın öyle bi hata yapma Kızım! bana yükselme ben x değilim sakın sakın bozulmayalım.. ben senle konuşmuyorum kardeşimle konuşuyorum.” dedi.. ben şok oldum gözlerim doldu çantamda selpak aramaya başladım sessizce de yana doğru döndüm ağlıyorum.. git karının gözyaşlarını sil aferin oğlum dedi çıktım odadan banyoda artık koyverdim çok ağırıma gitti.. sonra kayınvalide geldi kızım boşver terbiyesiz o bizim biraz dedi.. bende; benim ailemde kimse bana sesini böyle yükseltmedi, nasıl aileniz var ben içinde olmak istemiyorum.. dedim çıktım.
nişanlıma da gelme bana onca lafı söylettin sesin çıkmadı şimdi de çıkmasın..dedim ona rağmen eve bıraktı beni öptü biz çok mutlu olucaz ben seni ömürlük seviyorum dedi. ama ben eksildim sanki, çok üzüldüm ona mesaj attım olamayacağımızı ailene karşı şimdi beni savunamıyorsan ilerde el de kaldırır o adam bana kesinlikle muhatap olmak istemiyorum belki de acele ettik aileler de evleniyor sonuçta dedim yüz yüze konuşalım dedi.. kafam çok karmaşık
Buna nasıl karar verdiniz? 26 yaşındayım pubg oynayan 40 yaşında adam da var sadece eşyaların o kadar büyük olacağını düşünmemiş veya gerçekten Deniz havası almamı istediği için birini dinleme alışkanlığı yok normalde çünkü 53 kilo bi kızım küçücük yer kaplıyorum bu kadar sinirlencek bişey yoktu..
Ya benden o inşanların içinde tekrar özür diler.. yada bu iş biter.!Çok çirkin ve iğrenç bir tavır abisininki.
Haklısınız tepkinizde, ki gayet de kibar davranmışsınız.
O abi sizden bir çöp gibi bahsedemez.
Çözümü nasıl olur bilemedim ama Allah yardımcınız olsun demeye geldim.
Özür diler ve tekrar etmeyeceğine dair söz verirse iyi olur.Ya benden o inşanların içinde tekrar özür diler.. yada bu iş biter.!
Eşya olsun olmasın ben oraya gelmişim yani bunun için geç değil mi ayrıca biz beraber çalışıyoruz aynı iş yerimiz var bu adam bizim 7/24 beraber olduğumuzu biliyor.. ben takılsam peşine hadi neyse Deniz otobüsüyle insan ne kadar eşya alabilir yanına bebek arabası bide bi kaç bavul diye düşündük.. ki bi şekilde sığdırdıkta arabaya benim nişanlım hergün boş vakitlerinde oyun oynar bu beni rahatsız etmez herkesin stres atma yöntemi farklıdır yada maç özeti izler amaç orda kursun içine giremediği için beni beklemesi sonuç odaksız farklı yerlere takılıyorsunuz.. evet beni korumadı çünkü ona göre abisi densiz takıldığın şeye bak kimse kaaale almaz onu ailede dedi çıktı işin içinden zoruma giden de bu olduIstersen 40 kilo ol, ne alaka ya? Esya var iste, adam önceden kardesini tembih ediyor. Baska bir zaman denize gidilemiyormuda? Pubg elbette oyanir fakat arabada yarim saat beklemede hemen oyuna sarilmasi bana biraz ergence geliyor. Sonrada aile icinde seni korumamasida ayni seyi düsündürdü.
Genel olarak nişanlım en küçük olduğu için hepsine karşı daha sabırlı ve saygılı 4 kardeşler ve diğer abisi de oradaydı oda ağladığımı görünce boşver dedi sadece.. daha sonra da büyük abisi geldi niye ağladın sen abicim dedi anlattılar olayı büyük terbiyesizlik etmiş ben konuşurum sen haklısın dedi ama benim yüreğim kalbim çok kırıldı nişanlımı bile görmek istemiyorum
Eltim beni sürekli arar eşiyle sorunlarını anlatır dövdüğünü falan anlatınca çok sinirlendim bu hayatı çekmek zorunda değilsin söyle anne babana dedim ben senin kadar güçlü değilim dedi.. günahını almak istemiyorum ama belki de bunları araları iyi olunca anlattı adam da bana kuruldu haliyle.. ama ne olursa olsun ben kendime laf söyletmicemHadi eşya var bilmem ne daha en başta tek gel denmezki zaten , seninle derdi var abinin ...
Eltim beni sürekli arar eşiyle sorunlarını anlatır dövdüğünü falan anlatınca çok sinirlendim bu hayatı çekmek zorunda değilsin söyle anne babana dedim ben senin kadar güçlü değilim dedi.. günahını almak istemiyorum ama belki de bunları araları iyi olunca anlattı adam da bana kuruldu haliyle.. ama ne olursa olsun ben kendime laf söyletmicem
Hıım okey , bak derdi bu olabilir gerçekten , yazık yahu kadınada...Eltim beni sürekli arar eşiyle sorunlarını anlatır dövdüğünü falan anlatınca çok sinirlendim bu hayatı çekmek zorunda değilsin söyle anne babana dedim ben senin kadar güçlü değilim dedi.. günahını almak istemiyorum ama belki de bunları araları iyi olunca anlattı adam da bana kuruldu haliyle.. ama ne olursa olsun ben kendime laf söyletmicem
Geçmiş olsun. Allah seni o ayının elinden kurtarsın inşallah. Gelişmeleri buraya yazEltim beni sürekli arar eşiyle sorunlarını anlatır dövdüğünü falan anlatınca çok sinirlendim bu hayatı çekmek zorunda değilsin söyle anne babana dedim ben senin kadar güçlü değilim dedi.. günahını almak istemiyorum ama belki de bunları araları iyi olunca anlattı adam da bana kuruldu haliyle.. ama ne olursa olsun ben kendime laf söyletmicem
Sebebi kesinlikle bu o zaman. Eltiniz de garip. Size niye anlatiyor siddet gordugunu. Gitsin bosansin o zaman.Eltim beni sürekli arar eşiyle sorunlarını anlatır dövdüğünü falan anlatınca çok sinirlendim bu hayatı çekmek zorunda değilsin söyle anne babana dedim ben senin kadar güçlü değilim dedi.. günahını almak istemiyorum ama belki de bunları araları iyi olunca anlattı adam da bana kuruldu haliyle.. ama ne olursa olsun ben kendime laf söyletmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?