Nişanlımla çıkmazdayım

Yillarca babami amcamlar halamlar yonetti gecmis olsun canim simdide yular onlarda

Nişanlınıza bir tek ben üzüldüm galiba. Kadınlar kulübünün kerizi miyim ben neyim gönlümü aldı adam.

Çok fevri kararlar vermişsiniz. Keşke annesini aramasaydınız. Hemen yüzük atmasaydınız. Ama olan olmuş hem güzel göz dağı olmuştur. Bir daha o abiyle aynı ortama girmemek için bahaneniz de hazır.

Adamın basireti bağlanmış işte konuşamamış o an. Bir daha olursa bitirirsiniz her şeyi.

Şimdi ben barışmanızı istiyorum ama nasıl olacak bilemedim. Barışmak için siz adım atarsanız yaptıklarınızın anlamı kalmayacak. Nişanlınız da sessizce bekliyor. Bu konuyu düşünmem lazım

Adam ya sana bi sebepten dolmus ya da buyuk gicigi var nefret ediyor anlamadim gitti. Simdiden susan nisanlin ilerde seni hic sallamaz.

Gelmiyor da yazmıyor da sessizliğe büründü benden bişey bekliyor ama o kadar lafın üstüne adım atarsam yaptıklarımın bi anlamı kalmayacak fazla naz aşık mı usandırdı dersiniz?

Adam ya sana bi sebepten dolmus ya da buyuk gicigi var nefret ediyor anlamadim gitti. Simdiden susan nisanlin ilerde seni hic sallamaz.
Abisiyle babamı yanıma getirip babamın yanında yaptığının yanlış olduğunu onun yüzünden bizim bu raddeye gelmememizi istemediğini söyledi bende bi daha muhatap olmak istemediğimi söyledim yüzükleri nişanlıma verdim ama nişanlım ailesine ben bi karar verene kadar bekleyin karışmayın hiç bişeye biz şuan toparlama aşamasındayız demiş yani bohça verilmedi ama yüzükler onda..

Gelmiyor da yazmıyor da sessizliğe büründü benden bişey bekliyor ama o kadar lafın üstüne adım atarsam yaptıklarımın bi anlamı kalmayacak fazla naz aşık mı usandırdı dersiniz?

Bence sıkmak istemiyor çünkü düşünmeniz gerektiğini mesaj atmamasını falan söylemişsiniz. Ters teper diye korkup sessiz bekliyordur. Nişanlınız size değer veriyor bence psikopat abisi yüzünden bitirmeyin.

Nişanlınız dayanamayıp iletişime geçecektir diye düşünüyorum. Biraz daha bekleyin.

Bende ne düşüneceğimi şaşırdım böyle böyle koparsak diye korkuyorum dışarda kimsenin birşeyden haberi yok fotoğraflarımızı sosyal medyadan kaldırmamış whatsap durumu GY ‘ydi hâla da öyle bide bana şey dedi; biz hiç ayrılmadık, nişanlandıktan sonra doğru düzgün kavgamız bile olmadı, beni burdan engelleme ki bu sürede seni özlediğimde fotoğrafına bakabileyim bende tamam dedim engellemedim.. bitirmiş bi adam bunu söylemez zaten ama bu sessizlik bizi bitirmez inşallah

bence abisi sinir hastası ve ailesine, kardeşlerine karşı çok büyük öfkesi var onları sevse size böyle davranmazdı. Dengeli biri olsa ailesini sevmese de yine böyle davranmazdı. Sizi tanımadan önce iki kardeş arasında çok şey geçmiş belli ki. belki nişanlınız daha beter tepki verecek herşeyi mahvedecek diye seslenmemiş olabilir çünkü abisini tanıyor

kına ve düğünümüzü burnumuzdan getiren abisi ( nefretle yazıyorum bu kelımeyi )
ayy şuan öyle sinirle yazıyorum ki yazıp yazıp geri siliyorum ne yazacagımı şaşardım sana inan bana

ben hata ettim düğün günü salondan babamın evine gitmeliydim gitseydim 13 senedir onun kavgasını etmezdim ,
kocamın beni savunamadıgını görmezdim en azından ,
neyse daha çok soşmayım ben ,

şimdi haklısın derler düğünden sonra
- o büyük ne dediki ,
- sende ne kadar çok uzatıyorsun ,
- özür diledi işte ,
- görüşmemek için bahane üretiyorsun ,
- haklısın dedik suç işledik , der seni sinir hastası ederler ,

kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben senden bayaa büyüğüm ,
o verdiğin yüzüğü birdaha parmagına takma ,
hee sen dersenki ben çok dişliyim onları muma döndürürüm diyorsan
en başından tavrını koyacaksın ,

Bence öyle ergence tavırlar yapmayın, engellemek foto silmek filan.
Kararınız netleşsin, konuşun bir kez daha. Eğer olumsuz sonuçlanırsa yaparsınız böyle şeyleri.
Üzücü oldu bu konu.
Eltinizden bir ses çıktı mı?
Ya da kayınvalideden tekrar?

galenia bundan sonra ne karar alırsın bilmiyorum ama bu sert vuruşu yapman gerekiyordu. Hiç öyle gaza geldim falan deme. Burda yüzlerce konu açılıyor yok sustum yok aile yok şu bu. Olan kadına oluyor. Baştan bu ayarı vermen çok çok iyi oldu. Hiç üzülme olanlar için her şerde bir hayır vardır. Herkes ne konuşacağını nerde duracağını bilsin. Ayrıca dışarıya karşı savunmak başka şey aileye karşı savunmak başka şey. Bundan sonra da hakkında hayırlısı olsun.

Merhaba,
Durumu kurtarmak için size yöntem önermek istiyorum. Hem adım atan da olmamış oluyorsunuz. Bir mesaj yazıp "seninle (örneğin) önümüzdeki hafta çarşambaya kadar görüşmeyelim, çarşamba günü gelince de sakince oturur, ne yapacağımızı konuşuruz" dersiniz. böylece istediğiniz kadar zamanı hem kendinize vermiş olursunuz hem de karşınızdaki değer verdiğiniz kişiyi karın ağrıları ile kıvrandırmaktan kurtarmış olursunuz. malum, belirsizlik çok kötü bir şey. kimsenin adım atmasına gerek de kalmaz. süre geçince de zaten sinirleriniz yatışmış olur, oturur düzgünce "ben bu şartlar altında devam edemem" deyip pazarlığınızı edersiniz. o da zaten dediğiniz gibi sizi çok seviyorsa "haklısın, bir daha böyle bir şey olmasına asla izin vermeyeceğim" der ve tatlıya bağlarsınız. yok eğer tatlıya bağlanmazsa gene kaybedecek bir şeyiniz olmaz, anlaşamıyorsunuz demektir :)

beni burdan engelleme ki bu sürede seni özlediğimde fotoğrafına bakabileyim
Sadece bana mı nişanlın aşırı duygularına oynuyormuş gibi geliyor ne yani kendi telefonunda senin hiç foton yokmuymuş bakabileceği ay sürekli drama filmi replikleri beni benden aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…