Ben olsam bayilirdimT Tatlianne20 şok oldum
Ben gercekten skldim artik aile yuva olacaklari yonetenlerden yaa zarardan baska sey değil herseyin yeri ayrı.Ben olsam bayilirdim
Gelmiyor da yazmıyor da sessizliğe büründü benden bişey bekliyor ama o kadar lafın üstüne adım atarsam yaptıklarımın bi anlamı kalmayacak fazla naz aşık mı usandırdı dersiniz?Nişanlınıza bir tek ben üzüldüm galiba. Kadınlar kulübünün kerizi miyim ben neyim gönlümü aldı adam.
Çok fevri kararlar vermişsiniz. Keşke annesini aramasaydınız. Hemen yüzük atmasaydınız. Ama olan olmuş hem güzel göz dağı olmuştur. Bir daha o abiyle aynı ortama girmemek için bahaneniz de hazır.
Adamın basireti bağlanmış işte konuşamamış o an. Bir daha olursa bitirirsiniz her şeyi.
Şimdi ben barışmanızı istiyorum ama nasıl olacak bilemedim. Barışmak için siz adım atarsanız yaptıklarınızın anlamı kalmayacak. Nişanlınız da sessizce bekliyor. Bu konuyu düşünmem lazım
Abisiyle babamı yanıma getirip babamın yanında yaptığının yanlış olduğunu onun yüzünden bizim bu raddeye gelmememizi istemediğini söyledi bende bi daha muhatap olmak istemediğimi söyledim yüzükleri nişanlıma verdim ama nişanlım ailesine ben bi karar verene kadar bekleyin karışmayın hiç bişeye biz şuan toparlama aşamasındayız demiş yani bohça verilmedi ama yüzükler onda..Adam ya sana bi sebepten dolmus ya da buyuk gicigi var nefret ediyor anlamadim gitti. Simdiden susan nisanlin ilerde seni hic sallamaz.
Şuan sessiz kalıyoruz ikimizde ne olur ne olmaz zaman göstericekZararın neresinddn donsen kar kurtulduğuna sevin..
Gelmiyor da yazmıyor da sessizliğe büründü benden bişey bekliyor ama o kadar lafın üstüne adım atarsam yaptıklarımın bi anlamı kalmayacak fazla naz aşık mı usandırdı dersiniz?
Bende ne düşüneceğimi şaşırdım böyle böyle koparsak diye korkuyorum dışarda kimsenin birşeyden haberi yok fotoğraflarımızı sosyal medyadan kaldırmamış whatsap durumu GBence sıkmak istemiyor çünkü düşünmeniz gerektiğini mesaj atmamasını falan söylemişsiniz. Ters teper diye korkup sessiz bekliyordur. Nişanlınız size değer veriyor bence psikopat abisi yüzünden bitirmeyin.
Nişanlınız dayanamayıp iletişime geçecektir diye düşünüyorum. Biraz daha bekleyin.
Umarım öylediro seni rahatsız edip daha çok sıkmak istemiyordur... yoksa şu anki sessizlik içini kemiriyordur eminim:)
Bence öyle ergence tavırlar yapmayın, engellemek foto silmek filan.Bende ne düşüneceğimi şaşırdım böyle böyle koparsak diye korkuyorum dışarda kimsenin birşeyden haberi yok fotoğraflarımızı sosyal medyadan kaldırmamış whatsap durumu G♥Y ‘ydi hâla da öyle bide bana şey dedi; biz hiç ayrılmadık, nişanlandıktan sonra doğru düzgün kavgamız bile olmadı, beni burdan engelleme ki bu sürede seni özlediğimde fotoğrafına bakabileyim bende tamam dedim engellemedim.. bitirmiş bi adam bunu söylemez zaten ama bu sessizlik bizi bitirmez inşallah
Eger aile hepbkarar aliuorsa evlenincede gider sorun olur heppŞuan sessiz kalıyoruz ikimizde ne olur ne olmaz zaman göstericek
Sadece bana mı nişanlın aşırı duygularına oynuyormuş gibi geliyor ne yani kendi telefonunda senin hiç foton yokmuymuş bakabileceği ay sürekli drama filmi replikleri beni benden aldıbeni burdan engelleme ki bu sürede seni özlediğimde fotoğrafına bakabileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?