- 1 Aralık 2020
- 4.281
- 49.065
Bunlardan hiçbbiiiiiiiir b.k olmaz. KPnin parası var diyorsun alsaymış arabayı onun parasını bile oğluna yıkma derdinde. Böyle varyemez tipler kafadan sakat oluyor, hem paraları oluyor hem de çocuklar evlenecek diyince benden para çıkmaz muhabbetine giriyor . İnsan utanır yahhuuu, paran var oğlun evleniyor. Valla çok kızdım babanın yerinde olsam bunları kovardım. baban borç işlerini biliyor mu? Hayat boyu borç öderdin öyle varyemezlerden para çıkmaz ev araba alır size borcu krediyi yıkar yıllar yılı o adama çalışırdın sakın sakın sakın evlenme. Burdaki liboşça yorumları da dinleme başını yakma, o ailenin kalitesi yerlerde oğulları da onlarla aynı kafadadır emin ol. kaç kaç kaçççççççç
Kızlar yorumlarınız gerçekten çok şaşırtıcı. Adam oğluna şu an Türkiyede oldukça lüks sayılan bir araç almış. Kredinin yarısını ödüyor. Baya cimri ilan etmişsiniz ya ondan söylüyorum. Nişanlı kişisi artistlik yapıp lüks araç alıp yüksek miktarda borçlanacağına ev eşyasını alsaymışValla sizin akıbetiniz belli. Varlık içinde size yokluk çektirecek kendine müslüman yaşayan bir aile işte. Ben karşıyım böyle varlık içinde cimrilik yapan ailelere. Tamam size ev, araba almasınlar. Ama evlilik aşamasında da çocukların için destekte bulunursun bunu yapmayan ebeveyn yok ki Allah aşkına durumu çok kötü olanlar hariç kimin anne babası kendi düğünlerini kendileri yapsınlar demiş? Bizim geleneklerimizden aile bağlarımızdan bahsediyorum sonuçta. Ayrıca onlar destek olmayacağı gibi sizi de kemirecekler yavaş yavaş. Babası çok sinsi biri belli. Hiç bulaşmayın derim. Bu sayfada nelerini okuduk. Önce her şeyi eşimle biz hallettik ailesi destek olmadı diyip sonra eşinin aynı zamanda anne babasına ev, araba almak için kredi çekip karısının da maaşını dahil ettiği bir yamyamlığı da okuduk. Bu böyle sonuçlanıyor. Anne baba dediğin böyle şeylerin hesabını yapmamalı evlatları için destekte bulunmaktan kaçmamalı ki durumları iyiymişte.