Nişanlımın annesi

Balık baştan kokarmış.Sizde ne kadar şanslısınız.Baştan kokmuş .Benımkılerde keske bu kadar koksaydıda kacsaydım.Çok ıyı olurdu .Ben olsam kacardım .Kaçın.Boşanmak nısan atmaktan 1000 kat daha kotu.Buyukler bıle artık nişan atnaya danışma dıyorlar .

Nişanlın konusmammi gerekiyor diyerek çizgisini zaten belli etmiş ya boyun ey yada işi bitir. Nisanlini senden taraf olduğunu düşünmüyorum eğer böyle olsaydı o kadın sana bunları yapamazdi

Belayaa atlar giderimm diyosun yani

Pardon da evlenmek zorunda mısınız?
Insanlar mutlu olmak için evlenir,bile bile lades demek neden?
Aşkınız yada sevginiz,bu sartlarda mutlu olmanıza yetmez.
Hayata bakış açıları, zihniyetleri belli. Degistiremeyeceginize göre bye bye demeniz gerekir. Arkaniza bakmadan kacin.

Bildigin gundelikci istemis kendisine.Ama ucrete tabii olmayanindan.Hem gundelikci hem de ucrete tabii olmayanlara kayinvaliden sifat olarak gelin diyor kuvvetle muhtemel.Bence bu yolun sonunda senin icin mutluluk yok.

Ayrıl gitsin evlenince her gün görüşmek ister eşin seni savunamaz her gün ağlarsın kuzum.. Şimdi ağlamadan bırak daha mutlu ol.
Annesine karışma diyemiyorsa zaten sana diyecek bu net kural

Hak verecek var tabii yanan bu kızımız olacak çünkü..

Aslında onun için hiç enerjim kalmadı. Benim düğünüm ivin bile enerjim kalmadı.. hayattan bıktım diyebilirim şu dönemde.. ayrılmayı düşünüyorum ama ne zaman dile getireceğim bilmiyorum
Hemen söyle düşünme yapamayacağıma karar verdim, beni çok yıprattınız de açıkça inan bana ilerde çok çekersin.

Birkaç sayfa okudum, arada gelişme var mı bilmiyorum ancak sevgili konu sahibi, gayet mantıklı biri izlenimi veriyorsunuz, lütfen izlenimde kalmasın. İnanın çok ah vah dersiniz, başınızı vuracak taş ararsınız. Aklınızı başınıza alın ve ayrılın.

Sizden mal gibi bahseden bir kadın, tercihlerinize saygı duymayan bir kadın, annesinin ağzına bakan ve psikolojik baskı yapan bir erkek... Evlerden ırak. Yazık etmeyin kendinize.

Üzülecegim ama sonunda belki sukredecegim diye düşünüyorum kolay atlatiirim inşallah bu dönemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…