Nişanlımın annesi

Aynı benim kv böyle. Kendisiyle görüşmüyorum üst katımda olduğu halde nefret ediyorum kendisinden. Eşim benim yanımda anlayışlı olmasaydı şimdiye çoktan ayrılmıştık. Nişanlınızın hareketlerini tavrını iyi tartın biçin. Yanınızda değilse koşarak kaçın

O bnmleyken annesine bişey demiyor ama eltimden öğrendiğim kadarıyla diyormus annesiyle knusuyormuas ama bu knuda belli ki konuşmadı cunku annesinin o iğrenç kelimesine karşı konuşsa bile bunu benim bilmem gerekirdi diye düşünüyorm..

Çok iyi düşünün derim. Bence de konuşmamıș gibi duruyor

Bnde bazen böyle düşünüyorum eğlencelik mis gbi

Daha demin bir üyenin konusundan ;

Annesine temizliğe gitmiştim iki üç sefer. En son evi badana yapmışlar her yer batmıştı beni çağırmıştı. Başta gitmek istemedim ama eşim yarın bir gün seninde ihtiyacın olur diye diye ikna etti. Kendi kızları yakın olmasına rağmen gelmedi ben gittim. Kaynanam yaşlı değil eli ayağı tutuyor. Benden iyi iş yapar. Bide yardımcı kadın vardı. Üçümüz aynı odadayız. Kadın dedi ki bu zamanın gelinleri hiç iş yapmıyor. Kaynanam da ee yapmazsa yaptırırlar dedi. O güne kadar her şeyine sustum ama bu lafı çok zoruma gitti. Sonra akıllandım ve kendisine mesafe koymak istedim ama suçlu olan deli olan ben oldum. Ki bu laf üzerine belkide ortalığı ayağa kaldırmam gerekirdi ama ben ne yaptım sustum duymamazlıktan geldim. Saygısız olmayayım diye sustukça üzerime geldiler. Soğuk durdum sadece yine kötü oldum

Kaynananın '' Nah ayrı ev, sabah gelir akşam gider. '' lafı aklıma bunu getirdi.

Aynı kafada kişilikleri belli ki ondandır

Birde bu nah kelimesini her okuduğumda canım aşırı sıkılıyor yaa seviyesiz kadın niye düşmüşüm diye kendime kızıyorum

Aynı kafada kişilikleri belli ki ondandır
He işte, herif rica minnet ikna ettiği karısı için anasına '' İki haşladım, yola geldi, şimdi yalayacak o evi. '' diye caka satmış belli ki, kaynana da inanmış. İnanmasa da inandım der, o da konuya komşuya caka satacak.

Zaten kaynanaya yakın konu komsu yapıyor herşeyi pislik insanlar

İşin zor farkındasın en azından mutsuz olduğunun evlenmeden. Ki nişanlında pek oralı değil duruyor. Kayınvalidem evlendiğimde komşusuyla gelmişti.evdeki bir eşyamız için bunu niye böyle aldınız olmamış diye kayınvalidemin ismini söyledi. O an şaşkınlıkla birşey diyemedim ya da toyluk diyelim. Bu arada eşyaların hepsini biz aldık düğün vs herşeyi eşimle biz yaptık.Kayınvalidem öyle beğendiler kendileri dedi sadece. Neyi nasıl anlatıyorlar bilmiyorum. Kimi kayınvalide etrafa hava atmaya bayılıyor benim sözüm ge çti benim dediğim oldu. Eee noldu oğlunun mutluluğu hayatı onunda ayrı bir ailesi olduğu. Diyeceğim o ki yakmayın kendinizi çok mutsuz olursunuz. Hele yanınızda olmayan bir eşle.

Arkadaşa katılıyorum o bilmez ne demek. Şimdiden usulunce cevap vermezseniz ilerde çok yıpratırsınız kendinizii.içinize attığınız şeyler ilerde patlıyor. Değiştin oluyor. Tavır koymazsanız ezilirsiniz kendi hayatınız olmaz. Yolun başında başınızı yakmayın.

Kaynana fena belli yapıcak bişiler. İş senin nişanlında bitiyo mesafeyi koyabilecek mi seni koruyup kollayabilecek mi otur iyice konuş kem küm ederse bi daha düşün evlilik meselesini

Nişanlılık dönemi bazı seyleri anlama hatta çözme durumudur . Benmde gmrümcem karışıyordu beyaz eşya ben inox istedim yok beyaz olsunmuş fln filan hatta görümcem bizimle eşya bakmaya gelmemesine rağmen karıştı bi gün dayanamadım nişanlıma senn kardesin böyle her şeye karışıyor mu ya dedim kbakma ama işimiz var dedim ne bu böyle ya durumu çöz yoksa ben konuşursam konu farklı yerlere gidecek dedim .. hatta bi tartışma da ben bitirmiştim bitti ya dedim kv fln araya girmişti de düzelmişti nerede nikah yapacağımıza kadr karışmıştı görümcem baya tartıştım eşimle posta koydum o da kardeşine ayar vermişti Hee vermeseydi ne olurdu sanırım biterdi umurumda da olmaz herkes yerini ve haddini baştan bilmeli bu benm içinde dahil. Ve nişanlımı karşıma aldım annen kardeşinle arana girmem karışmam ta ki onlar seninle benm hayatıma karışmadıkları sürece demiştim .. şimdi çok şükür 9 aylık evliyiz o olaylardan sonra bi daha olmadı.. He şimdi olursa zaten ben nişanlma bırakmam söylerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…