Nişanlımın annesi

Moralim şimdi bozulsunda sonra bozulmasın istiyorm. Annemle knustum eğer mutsuzsan ben senin arkandayım dedi sonra uzulecegine şimdi üzül dedi o yüzden bu cesareti aldım. Ailem başta istemedigi için karşı tarafı kndim istediğim için hiç cesaretim yoktu aslında bunları ona söylemeye ama sabahlara kadar uyuyamıyorum artık sabah kalkınca ilk isim bunu düşünmek oluyor

Derdiniz mobilya da onu dedi bulaşık makinesine karıştı olmasın. Daha büyük derdiniz var nişanlınızın tepkisinden de belli zaten. Size evinizi otel gibi kullandıracaklar yeme içme bir olacak. Hatta belki uyumaya bile yollamayacaklar.
Nişanlınızın tavrı farklı olsaydı böyle söylemezdim. Ama bildiğin aynı eve gelin gidiyorsunuz. İstediğiniz kadar gelmen gitmem deyin. Kandırıyorlar.
Ya ayrılın ya büyük bi kavga patlatıp herkese haddini bildirin.

Benimki de yapmaya çalıştı aynısını. Biz evlendik ama ben yurtdışında olduğum için ev düzmedik henüz. Daha nişanlıyken birlikte bakarız bizim tecrübemizden yararlanmanız lazım demişti. Ben de ihtiyacımız olursa yararlanırız dedim. Eşime de tavrımı çok net bir şekilde söyledim. Benim ailem zaten karışmaz, onunki de karışmak istese de biz karıştırmıyoruz.
Onun gönlünü edicem derken huzurunuzdan olursunuz. Kimseyi işinize karıştırmayın.

Evet aslında o bilmez demesi her şeye karışmasından daha çok canımı yaktı aslinda
Canın yandıysa söyle. Ağlamayana emzik vermezler.
Nişanlın buna laf etmediyse onun da kalıbına...
Kadını bıraksan sen bilmezsin diye oğlunun koynuna da girecek...

Anneleri getirerek söz hakkı veriyorsunuz. Cebinize paranızı koyup gidip alışverişinizi kendiniz yapmanız gerekirdi, böyle şeyler tek senin kararınla olmaz, nışanlının da bu şekilde düşünmesi gerekirdi. Umarım toplayıp kendi kararlarınızı alabilecek ve uygulayabilecek hale getirirsiniz.

Diğer gelinler onunla iyi anlasiyorlar ama küçük yaşta evlenmişler 16 17 yaşında..

Şimdi annesine tepki koyan ve konuşmam mı gerek diyen nişanlın var ya
İşte o evlendikten sonra tamamen anneci olacak haberin olsun.
Katlanırım diyosan sorun yok
Ben evlendikten sonra hallederim kv ye tepki koyarım gidip gelmem diyosan da hiiçte öyle kolay olmuyor
Felaket tellalcılığı yapmak istemem de burada bana hak verecek yüzlercesi var.

Ailenin haberi var mı bunlardan. Çok seviyorum evleneceğim diyorsan işin çok zor bunlar fragman niteliğinde.

Ailenin haberi var mı bunlardan. Çok seviyorum evleneceğim diyorsan işin çok zor bunlar fragman niteliğinde.
Benim de babam vefat etti.. annem ve kardeşlerim var.. anneme dün anlattım ve benim yanımda olduğunu kararlarının arkasinda olduğunu üzülmemek gerektigini söyledi.. cok korktuğumu söyledim.. kaybedecek olan onlar hiç korkacak biseyin yok senin ben senin arkandayım dedi..

Sana hak veriyorum derdimi burda açmak istedim ki sizin fikirlerinizi alayım istedim kendi kndime sikinti mi yaoiyorm diye..pek bir çevrem yok bunlarj anlatacak bir arkadaşım yok

Tek kelime sakın evlenip hayatını zehir etmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…