Nişanlımın annesi ve ev yerleştirmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir siz evleniyorsunuz, bir sizin esyanız var gibi 🤣 bazı yörelerde istenmese bile ev yerleşir ceyiz görmeye gelirler. Hic olmadı evin videosu cekilir WhatsApp'dan birbirleriyle paylasırlar abartmayın yani. Esyanızı insanlar görünce ne olacak?

ya aramızda kalsın ama siz olayı çok yanlış biliyorsunuz
kim niye sizin evinize eşyanıza heves etsin
piremses gelinler herkes onlara özeniyor düğün video-fotosunu görmek için deliriyor
kocasına göz koyuyor eşyasını kıskanıyor vs sanıyor ama öyle değil ya
(aslında altınları bir miktar kıskanabilirim ) :KK53:
bak yemin ederim değil
o videolar falan bitsin diye içimizden dua ediyoruz ben arada gözümü kapatıp uyuyorum falan yani
evi eşyası hiç ilgimi çekmiyor
özel sizin özeliniz hiç kimseyi de ilgilendirmiyor ayıp olmasın diye ayak uyduruyoruz işte
Düğünüm harikaydı, hala anımsar gülümserim, aşırı eğlenmiştim ama kendi düğün videomu izleyince ben bile sıkılıyorum ajdjdkdkd durmadan göbek atıp kudurmusuz işte oynarken güzel ama izlerken sonsuz bir döngü..

Yukardada yazdim. Siz nisanlinizdan bir öğrenin öyle adetleri var mi diye. Varsa istemediginizi söylersiniz. Yoksa da bosuna sıkıntı yapiyorsunuz.
Adetleri olup olmadığını sormadım ama annesinin bu konulara meraklı olduğunu konuşmalarından sezinledim birkaç kere buna benzer şeyleri küçük küçük söyledi ve anlatıyor da etrafındakileri. Şöyle yaptık şöyle koyduk aman da aman diye anlatmayı da seviyor karakter olarak.

Adetleri olup olmadığını sormadım ama annesinin bu konulara meraklı olduğunu konuşmalarından sezinledim birkaç kere buna benzer şeyleri küçük küçük söyledi ve anlatıyor da etrafındakileri. Şöyle yaptık şöyle koyduk aman da aman diye anlatmayı da seviyor karakter olarak.
Kadın, oglunu evlendiriyor normal değil mi anlatması?
Belki size garip gelebilir ama o oyle seviyordur sevinmeniz gerekir bence sizi ve oglunu yaptıklarını yasadıklarınızı farklı da anlatabilirdi kötü de olabilirdi hersey.

ya aramızda kalsın ama siz olayı çok yanlış biliyorsunuz
kim niye sizin evinize eşyanıza heves etsin
piremses gelinler herkes onlara özeniyor düğün video-fotosunu görmek için deliriyor
kocasına göz koyuyor eşyasını kıskanıyor vs sanıyor ama öyle değil ya
(aslında altınları bir miktar kıskanabilirim ) :KK53:
bak yemin ederim değil
o videolar falan bitsin diye içimizden dua ediyoruz ben arada gözümü kapatıp uyuyorum falan yani
evi eşyası hiç ilgimi çekmiyor
özel sizin özeliniz hiç kimseyi de ilgilendirmiyor ayıp olmasın diye ayak uyduruyoruz işte
Koltuklarım bebe pembesi ve mavisi, ne akla hizmet aldıysam, yeni gelin de değildim o zaman iki çocuğum vardı. Tekrar kaplatıcam gördükçe sinir basıyor artık 🤣

Eşyaya düşkün değilim. Nişanlımın annesi bendeki eşyaların düğünden sonra yani ben temelli taşındıktan sonra olması fikrini ortaya kendisi attı. Ben başta karşı çıktım ama böyle şeyler oldukça daha iyi olacak gibi hissetmeye başladım şimdi. İşiniz mi var yerleştirirsiniz diyor. Evet vardı. Anahtarı alma durumum şöyle yok eşyalar kısım kısım gelecek ve ben başka bir şehirdeyim tüm bu sürecin dışındayım. Tam olarak tanımıyorum daha ama kendim orada olsam mesafemi ayarlarım diye düşünüyorum saygısız arsız birisi de değil.
Eşyalar parça parça da gelse hepsi geldikten sonra çeyizi de götürüp yerleşin anahtarı alın. Alamazsanız da boş beya dağınık eve gitmeyin. En güzel günleri ev eşya yerleştirmekle geçirmeyin.

Koltuklarım bebe pembesi ve mavisi, ne akla hizmet aldıysam, yeni gelin de değildim o zaman iki çocuğum vardı. Tekrar kaplatıcam gördükçe sinir basıyor artık 🤣

yani bu öyle bir şey ki ona buna gösteriş olsun diye değil de kendi zevkine göre yaptığın için gözün zaten başkasını görmüyor
misal benim evim üstüne para versem konu sahibi istemez mesela ama bana üstüne para versen başka bi şeyle değişmem
çünkü bana göre zevkime göre keyfime göre
her yerde antika var kendi yaptığımız seramikler var kızımın yaptığı resimler var upuzun uçuş uçuş perdeler var yerlere kadar camlar var,evime vitrin sokmam,jaluzi maluzi hayatta kullanmam,onbes kişik yemek masam yok ,pembik tuvalet takımlarım yok
şimdi bana 78585858 tllik altın varaklı koltuk takımı ver napayım ben onu ,bunu seviyorum
en en en benim en iyisi benim en güzeli benim herkes bana bakacak herkes beni kıskanacak herkes benim eşyama göz dikecek falan
off çok saçma

Son düzenleme:
Yaa bu sendrom bende de vardı evlenmeden önce. 😀😀😀 Herhalde eşyaya fazla mı mana yüklediysem artık bilemiyorum cahilliğimden diyeyim. 😀 Konu sahibi bırak gören görsün valla bişey olmuyor.

Yaa bu sendrom bende de vardı evlenmeden önce. 😀😀😀 Herhalde eşyaya fazla mı mana yüklediysem artık bilemiyorum cahilliğimden diyeyim. 😀 Konu sahibi bırak gören görsün valla bişey olmuyor.
:skandal::skandal: nası yani
eskimiyor mu,orası burası sökülmüyor mu
nazar falan değmiyor mu
şaka şaka :KK47:
daha yazmıyom bu konuya

Bu kadar takıyorsanız orda oturmayı nasıl kabul ettiniz baya bi konularını okuyacağız gibi kvde hergün sizde komşularıyla falan güzel cesaret

yani bu öyle bir şey ki ona buna gösteriş olsun diye değil de kendi zevkine göre yaptığın için gözün zaten başkasını görmüyor
misal benim evim üstüne para versem konu sahibi istemez mesela ama bana üstüne para versen başka bi şeyle değişmem
çünkü bana göre zevkime göre keyfime göre
her yerde antika var kendi yaptığımız seramikler var kızımın yaptığı resimler var upuzun uçuş uçuş perdeler var yerlere kadar camlar var,evime vitrin sokmam,jaluzi maluzi hayatta kullanmam,onbes kişik yemek masam yok ,pembik tuvalet takımlarım yok
şimdi bana 78585858 tlilik altın varaklı koltuk takımı ver napayım ben onu ,bunu seviyorum
en en en benim en iyisi benim en güzeli benim herkes bana bakacak herkes beni kıskanacak herkes benim eşyama göz dikecek falan
off çok saçma
Ya hanımefendi özellikle görmeyeyim diyorum durup durup alakasız yorum yapıyorsunuz konuma. Ne güzel sizin adınıza sevindim ağız tadıyla oturun evinizde. Sizin kayınvalideniz de siz evde yokken meraklı gözlerle gelip gidip yorum yapmamış demek ki evinize yapsa da umursamamışsınız helal size koca yüreklisiniz. Ben aksine kimse beni kıskanmasın umursamasın gelip bakmasın sanki 5 yıldır orda oturuyormuşum gibi davranılsın istiyorum. Anlamıyorsunuz ısrarla. Öyle varakların pembelerin hayatımda yeri yok. Eşyanın önemi yok. Ben benden uzaktaki evime bakılmasın istiyorum sadece ya.

Ya hanımefendi özellikle görmeyeyim diyorum durup durup alakasız yorum yapıyorsunuz konuma. Ne güzel sizin adınıza sevindim ağız tadıyla oturun evinizde. Sizin kayınvalideniz de siz evde yokken meraklı gözlerle gelip gidip yorum yapmamış demek ki evinize yapsa da umursamamışsınız helal size koca yüreklisiniz. Ben aksine kimse beni kıskanmasın umursamasın gelip bakmasın sanki 5 yıldır orda oturuyormuşum gibi davranılsın istiyorum. Anlamıyorsunuz ısrarla. Öyle varakların pembelerin hayatımda yeri yok. Eşyanın önemi yok. Ben benden uzaktaki evime bakılmasın istiyorum sadece ya.

yav he he

Off cidden yeni evlenenlerin evine su düğün videosu olayı yüzünden sevmiyorum. Kendi düğün videomu bile izlemedim. Kaynimin evine her gittiğimiz de düğün videosu aciyorlardi. Kabus gibiydi 😂
Şaka gibi gelecek lakin gerçek, o düğün, nişan, sünnet videolarını izlemeye can atan insanlar da var, 80 sonlarında düğünde video çekimi sükse yapmak manasına geliyordu, herkes video çekimi yaptırıyordu hadi özendi kendi düğünüdür yaptı diyelim, herkesi eve toplayıp videoyu seyrettirme yanısıra bir de video seyretmeye gelemeyenlerin sizin düğün videosunu yollasanıza görümcemle eltimgil bize gelecek hep beraber izleyeceğiz diyenler oluyordu, sanırsınız evde parliament pazar gecesi sineması izleniyor🙄
64B5DF88-FF59-4118-87B6-4254EA30268F.jpeg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X