- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
- Konu Sahibi Bilgelik--
tam tersi o bana sen hastası diyor
Ha birde size bunu diyor , pes ! Aşmış bu adam. Sizde safsınız ya evlenin gitsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam tersi o bana sen hastası diyor
insanlar mutlu olmak icin evlenir.. neden daha nisanliyken kendini gosteren bi adamla cebellesme yoluna gidiyorsun bile bile? evet, bu gittigin yol evlilige degil de omur boyu mucadeleye gidiyor.. neden peki? bu kadar mi degersizsin, ailenin cocuklarinin muradini gormeye bu kadar mi haklari yok? gerci annen de ilgincmis ya, neyse..
ozetle, bu forumu madem bu kadar seviyosun, takipcisin, nisan atmayip bile bile lades deyip bosanan kadinlarla dolu, biri de lavantakokulusandik.. lutfen, kendine gel..
bi psikiyatr diyor ki, bize asla gercek hastalar gelmez; gercek hastalarin hasta ettikleri gelir..Ha birde size bunu diyor , pes ! Aşmış bu adam. Sizde safsınız ya evlenin gitsin.
haydi hayirlisi.. Allah hakkinda hayirli olani versin..ayrılmak en doğrusu mantığımla gideecegım ağlayıp duracak olsm da
Ha birde size bunu diyor , pes ! Aşmış bu adam. Sizde safsınız ya evlenin gitsin.
bi psikiyatr diyor ki, bize asla gercek hastalar gelmez; gercek hastalarin hasta ettikleri gelir..
bi psikiyatr diyor ki, bize asla gercek hastalar gelmez; gercek hastalarin hasta ettikleri gelir..
sen de asik degilsin.. olmamalisin.. kadinlar erkeklerin kendilerine olan sevgisine asik olurlar.. o kadar itme kakma hakarete ragmen oldugunu iddia ettiginiz duygu, ask filan degil.. ismi nedir bilmiyorum, ama ask degil..o kadar kızıyorum ki kendime bunca lafını neden alttan aldım diye. ama dedimm ya mantıkla hareket edip bitirecegım sürmüyor benım tek başıma itmem ile
Evet malesef öyle...öyle mi gözüküyor sizce.. bana da maalesef öyleymıs gibi geliyor
O aşamalardan geçmiş biri olarak gülüyorum sana :)) Kendime de çok güldüm çünkü sonradan. Görsen o kadar çok dramatize etmiştim ki durumu. Ayıldım, bayıldım, abimle babamla tartıştım. Eve misafir geldiğinde yanlarına çıkmadım konusu açılacak vs diye. Sokağa çıkmadım haftalarca. Ayy ne saçmalıklar :)) İnsanlar benimle dalga geçecek, yüzüme vuracak diye ağlıyordum. Bir baktım ki benim nişanım kimsenin umurunda değil. Bir Allah'ın kulu tek bir laf etmedi biliyo musun. Sanki beni tanıyan bütün insanlar sözleşmiş gibi ya da böyle bir olay hiç olmamış gibi davrandılar. Başkasını sevemem, bir daha evlenemem vs diyordum. Evlendim, bak çocuk da yaptım :)) Hem de nasıl büyük bir aşkla sevdim. Üstelik aşk buymuş.sadece ondan ayrıldıktan sonra o süreçle baş edemeyecegım diye korkuyorum
aynen oyle.. zaten gercek hastalar yaptiklarinin bilincinde olsalar, azcik durup dusunseler, bunca kotuluk olmaz.. sinir, hayret, cildirma, hepsi harmanlanir bende, karsimda kendinde olan tum yanlislari bana yapistirmaya calisan ve buna kendini inandiran bi bozuk kisilik gorunce.. Allah uzak tutsun..O kadar doğru bir söz ki lavanta, hayatımın her köşesinde gördüm bunu.
haydi seni gectim, annen nasil normal karsiliyor onun sana hakaretlerini?hasta oldum zaten mutsuzum heyecan yok insan gelinlik falan bakmaz mı hiç bir sye heyecan duyup bakmıyorum ki cunku sorun yumağı var ve sonu karanlık geliyor. hatta annem nişanlandığım gün rüya görmüş nişanlım krnlık odadymış benı çağırıyormuş annem dur gitme diyormuş oyle uyanmıs
annesi de 'normaldir, erkektir, hakaret eder' diyormus canim.. bizim kadar telasli degil yani hakaretler konusunda, ilginc..Af edersinde, evlilikte mok mu vardi da hemen al acele nisanlanip evlenmek istiyorsun? Yani halen okula gidiyorsun, paran yok. Nisanlin desen sürekli hakaret, küfür kullanan, annene dahi saygisiz davranan insan. Üstüne bide borçlari var, annesinin paçasindan ayrilmayip, annesinin alt katinda kalmak istiyor. Ve borç halindeyken halen evlenmek istiyor.
Ya böylelerini nereden buluyorsunuz? Sana geri zekali diyen bir adam ile hangi mantik ile evlenme karari aliyorsun? Yani hayir sadece sen mutsuz kalsan, sorun olmaz. Burda annelere üzülüyorum, diger topiktede evli bir bayan, esi ile tartisiyor ve esi gidip annesini ariyor "kizinizi geri alin" felan filan diyor. Anne tüm gece agliyor, kizi ise misil misil kocasina sarilarak uyumus. Ayni sekilde artik senin annende hep üzülecek, mutsuz kalacak. Yani kendine saygin kalmadiysa bile, bare annene saygidan ötürü bu adam ile iliskini bitir.
annesi de 'normaldir, erkektir, hakaret eder' diyormus canim.. bizim kadar telasli degil yani hakaretler konusunda, ilginc..
ayrılırsam pişman olmam değil mi ileride
hayir canim, kv bu telkini veriyor, konu sahibi de dogru soylemis gibi bizle paylasiyor.. 'oyle dedi o da, ne bileyim' modunda..Yalnis anlamis olma? Yani bunu kaynanasi diyor anladigim kadari ile. Yoksa biraz saçma degil mi? Adam kizina geri zekali, aptal diyebilirmis fakat kizin annesine ses yükseltince yüzük atilir?? Yani hangi anne bu mantikta olabilir?