nişanlımdan sizce ayrılmalı mıyım?? nolur yardım

Sana su diyim.
Zamaninda takmayan erkekti, belki duzelir diye bi umit devam etmek isteyense arkadasimdi.
Arkdasim ayrildi.
Su ansa arkdasim cok cok mutlu ve oglan bil bakalim ne diyor; barisalim evlenelim ben senin degerini bilemedim sen gibisni bulamam daha.

Onun nisanlisida aynen boyle annesine saygisizlik etmisti. Tabi daha fazla sorunlarda vardi.
Hikayenin gerisini arkdasimdan dinle sen.
Faydasi olucaktir sana eminim.

bende mutlu olurum inşallah ya sanki dünyam karardı

fake değil keşke öyle ols keşke ama ben cokkk safım yumuşak davranışlyım galiba ama ayrılmayı daha doğru bulyıorm

Güzel kardeşim , bu saflık değil ki.. Bunları göremeyecek kadar saf olduğunuzu düşünüyorsanız evliliğe zaten hazır değilsiniz.
Bu adam gidip tedavi olsun.
Daha nişanlısınız ya , adamın kapınızı aşındırması lazım, ailenize kırk takla atması lazım, sizi el üstünde tutması lazım; lazım da lazım işte.
Tabiki ayrılmak daha doğru , hatta şart.
Bu adamla evlenmeniz demek kendinizi, onurunuzu, ailenizi, hayatınızı hiçe saymak demektir.
Nişan atmak demek sevgilinden ayrılmak demektir. Basit , çok basit ; büyütmeyin gözünüzde.

şu an hayatının dönüm noktasındasın.Ya ayrılır ama biraz üzülürsün,ama sonunda mutlu olursun ya da evlenir ,ona ve ailesine hizmet eder ,ama yaranamazsın .Şunu da unutma ,%100 dayak yiyeceksin,biliyorsun değil mi? Sonra da bütün evlilikleri ya da ikişkileri kendinin ki gibi sanırsın.Herkes mutsuz,kaynanaya kocaya katlanmak zorunda.Zaten o kaynanayla ,altlı üstlü oturarak hayata 1-0 yenik başlayacaksın.
Evlenme.

sadece ondan ayrıldıktan sonra o süreçle baş edemeyecegım diye korkuyorum
insanlar mutlu olmak icin evlenir.. neden daha nisanliyken kendini gosteren bi adamla cebellesme yoluna gidiyorsun bile bile? evet, bu gittigin yol evlilige degil de omur boyu mucadeleye gidiyor.. neden peki? bu kadar mi degersizsin, ailenin cocuklarinin muradini gormeye bu kadar mi haklari yok? gerci annen de ilgincmis ya, neyse..
ozetle, bu forumu madem bu kadar seviyosun, takipcisin, nisan atmayip bile bile lades deyip bosanan kadinlarla dolu, biri de lavantakokulusandik.. lutfen, kendine gel..

Güzel kardeşim , bu saflık değil ki.. Bunları göremeyecek kadar saf olduğunuzu düşünüyorsanız evliliğe zaten hazır değilsiniz.
Bu adam gidip tedavi olsun.
Daha nişanlısınız ya , adamın kapınızı aşındırması lazım, ailenize kırk takla atması lazım, sizi el üstünde tutması lazım; lazım da lazım işte.
Tabiki ayrılmak daha doğru , hatta şart.
Bu adamla evlenmeniz demek kendinizi, onurunuzu, ailenizi, hayatınızı hiçe saymak demektir.
Nişan atmak demek sevgilinden ayrılmak demektir. Basit , çok basit ; büyütmeyin gözünüzde.

tam tersi o bana sen hastası diyor

Bazı insanlar mutsuz olmaya ant içmiş gibi.

Siz de böylesiniz. Adam belli, sonuç belli daha ne zorluyorsunuz?

Annenize size saygı sevgi duymayan bir adamdan ne bekliyorsunuz?

Az özgüveniniz gururunuz olsun. Sizin kendinize saygınız yoksa annenize olsun!!!

X