nişanlımdan sizce ayrılmalı mıyım?? nolur yardım

Sonu yok arkadaşım nisanliyken boyleyse bu böylede uzarrr gider hic bekleme düzelmesini adama bak sen daha bide suçlu değilim diyormuş.adam dikbasli canım bi omur seni boyle uzecek ileride de bu topik gelecek aklina yol yakınken kacc kacc...

Bu ne saygısızlık? Ne demek bize kimse karışamaz, nasıl olur da bir anneye sesini yükseltebilir bu apaçık terbiyesizliktir. Kv ne demesini bekliyordun, siz sesinizi kv yükseltin bak bakalım noluyo.
O annenize sesini yükseltirken nasıl rahat ettiniz? Hiç mi sinirlenmediniz?

Daha nişanlıyken, tabiri caizse henüz size mecburken bu kadar cesur davranabiliyorsa evlendikten sonra çirkinleşme ihtimali çok yüksek. Ne sebeple olursa olsun üslubuna dikkat etmesi gerekir. Annenle konuşurken daha saygılı olması lazım. Hem senin annen hem de yaşça büyüğü olduğu için. Sana yaptıkları da hoş değil. Her ilişkide kavgalar olur, normaldir. Ama her durumda hakarete yönelmesi hoş değil. Bence biraz da kendi davranışlarını yokla. Belki sen de sebebiyet veriyor olabilirsin. Şunu unutma lütfen; evlenince insanların ahlakı ya da karakterleri düzelmez! Böyle bir ümitle yola çıkarsan hata edersin. Hakkında hayırlısı olsun.

ben onun yerine koyuyorum kendımı kaynanam ne derse desin asla asla tek ses yükseltemem. ama ona göre ve aşlesine göre normal annesi aradı yapma etme bu yüzden yüzük mu atılır erkek o alttan al bak benım oğlum yaşatır gelenı pişman olursun dedi
yaşatsın diyeydin kaynana da bir anormalmiş

bu iş git gide batağa saplanıyor

aklınca seni kıskandırıp nispet yapacak

DÜZELMEZ Mİ Kİ annem istemiyor babam arada kaldı tartışmada o yoktu.bilmiyorum ne yapacağımı bir yandan da diyorum nişanlılıkta böyle mı olur

nişanlıyken böyle ise evlendikten sonra daha beter olur,nişanlınızın ailesi de yaptığı davranışın arkasında durmuş evlendikten sonra da haksızda olsa hep oğullarının yanında duracaklarının sinyalini vermişler,Evlenirseniz sizi çok zor günler bekliyor olacak .ben bir kız annesi olarak annenizin yerine koydum da kendimi ,anneniz çok çok haklı.

Yaaa boyle konularda olumsuz yorumlar yapmak istemiyorum ama gercekten sonunuz iyi gozukmuyor. Nisanlinin belliki Ofke kontrol sorunu var. Ve bu ciddi bi problem. abartiyorsun diyebilirsiniz ama şiddete kadar gidebilecek bi skntı bu. Cunku özeleştiri yapmiyor. Surekli kendi yaptgi her davranisi hakli buluyor. E bide sirtini pohpohlayan herseye oglum hakli diyen bi ailede arkasindayken, bu iş cok zor :KK43: hakkınızda hayirlisi neyse o olsun inşallah arkadaşım.

Daha nişanlıyken, tabiri caizse henüz size mecburken bu kadar cesur davranabiliyorsa evlendikten sonra çirkinleşme ihtimali çok yüksek. Ne sebeple olursa olsun üslubuna dikkat etmesi gerekir. Annenle konuşurken daha saygılı olması lazım. Hem senin annen hem de yaşça büyüğü olduğu için. Sana yaptıkları da hoş değil. Her ilişkide kavgalar olur, normaldir. Ama her durumda hakarete yönelmesi hoş değil. Bence biraz da kendi davranışlarını yokla. Belki sen de sebebiyet veriyor olabilirsin. Şunu unutma lütfen; evlenince insanların ahlakı ya da karakterleri düzelmez! Böyle bir ümitle yola çıkarsan hata edersin. Hakkında hayırlısı olsun.

ben sorgulyorum kendımı tek suç onda demiyorumama çok değer veriyorum tek suçum bu hakaret ettirecek kadar kötü bir sey yapmıyorum bilmiyorum. bende saf gibi oldum iyice

Yaaa boyle konularda olumsuz yorumlar yapmak istemiyorum ama gercekten sonunuz iyi gozukmuyor. Nisanlinin belliki Ofke kontrol sorunu var. Ve bu ciddi bi problem. abartiyorsun diyebilirsiniz ama şiddete kadar gidebilecek bi skntı bu. Cunku özeleştiri yapmiyor. Surekli kendi yaptgi her davranisi hakli buluyor. E bide sirtini pohpohlayan herseye oglum hakli diyen bi ailede arkasindayken, bu iş cok zor :KK43: hakkınızda hayirlisi neyse o olsun inşallah arkadaşım.

bir kere bana vurdu dışarıda iken sinirlendi yine tokat attı hafif şekilde sert değilde şak diye degıl de ne bileyım

salak, gerizekalı vs. bir sey hakkında empati yap dediğimde akıl verme bana der hemen. annesi nişanlılıkta normal erkektir söyler diyor

bu hakaretleri eden siz olsaydiniz annesi ne diyecekti sizce ? Bu mantiktan nefret ediyorum erkektir soyler, erkektir aldatır vs... o kim oluyor ya size saygi duymayan bi insan belli ki. Bunla evlilik de cekilmez olur. Annesini de oglunu uyaracagina erkektir diyor, bi de ayni binada oturacaksiniz. belli ki annesi hep boyle davranacak, dover de sever de modunda. Sizi gectim adam annenize bağırıyor. Simdi bunu yapan ilerde annenize gitmenize, onların gelmelerine de laf söyler işine gelmeyince. Annenize bu sekilde davranabilen biriyle (ki anneniz tamamen hakli. haksiz da olsa farketmez ) bence devam etmeyin.

Saygısı olmayan bir adama kaç gün aşık kalınabilir ? Saygısız davranışları normal gören bir aile var karşınızda. Kimse benim annemden kıymetli değildir düşüncesindeyim. Siz bu hakaretleri unutup sineye çektikce o iyice arsizlasacak. Risk almayın, ayrılin bence.

Huylu huyundan vazgeçmezmiş saygısızlık bir de konu evlenince de düzelmez gibi tam tersi daha kötü olabilir yok yakınken dön :KK20:

Annene sesini yükseltmiş kavga etmiş daha soruyor musun ne yapayım diye.Bu adadam annenizden daha mı değerli. Hadi haklı olsa da kızsa bi nebze anlaşılır ama o da yok

İyi görmüyorum, adam saygısız. Size karşı saygısız, ailenize karşı saygısız. Ailesi de hiç oralı değil. Olmaz bu iş, devam ederseniz çok mutsuz olursunuz. Ailenizin gönlünü alsa ne olacak, tekrar aynı şeyi yapar. Ben olsam ayrılırdım, ayıp denen bişey var. Sizin de biraz gururunuz varsa bitirmelisiniz.

bir kere bana vurdu dışarıda iken sinirlendi yine tokat attı hafif şekilde sert değilde şak diye degıl de ne bileyım

aşkın gözü kördür de bu kadar kör olma lütfen,hakaret ediyor , ileride daha ağır şiddet uygulayacağının öncüsü hafif !!! şiddet uyguluyor halen pişman olurmuyum ayrılırsam diyorsun.eğer evlenirsen pişman olursun.görünen köy kılavuz istemez.

Hakaret ve aileye saygısızlık konusunda keskin çizgilerim vardır diyecektim ki bu mesajı gördüm.

Sizce devam etmeniz için sebep var mı?
Hangi özelliği şiddeti arka plana atıyor?

Annene sesini yükseltmiş kavga etmiş daha soruyor musun ne yapayım diye.Bu adadam annenizden daha mı değerli. Hadi haklı olsa da kızsa bi nebze anlaşılır ama o da yok

o hazır doldurulmuş gibi gelmişti sanki. annem kötü laf söz etmedi ki hatta sucun cpgu kızımda dedi sırf yanlış anlaşılmasın diye

DÜZELMEZ Mİ Kİ annem istemiyor babam arada kaldı tartışmada o yoktu.bilmiyorum ne yapacağımı bir yandan da diyorum nişanlılıkta böyle mı olur
Nisanlilikta aranızda problem olsa böyle olabilir dicem de,sizin anneye terbiyesizlik yapmış. Istememekte çok haklı.kaynananiz ve esiniz sizi cok ezer gibi.nisanliniz çok saygısız agresif duruyor. Evlenince annene gitmicen o bana şunu dedi,bunu dedi diye kin guducek bi tip gibi.kaynananizda artık annenden çıktın kocandir erkektir yapar dicek bi tip gibi.cocuk olunca çocuğu bırak git de diyebilirler. gidemezsin. Bence yol yakinken dönün.su kadarcik yazdiklarinizdan bile bu belli oluyor. Değişmez dahada kotulesir.

X