nişanlımdan sizce ayrılmalı mıyım?? nolur yardım

Uyemiz var bitane burda. Yakindan tanidigim bi arkadasim.
Ismi ;hayatbuya.
Oda tam su an senin yazdiklarini yazdi zamaninda.
Onla konus derim ben.
Bi an omu yazdim sandim konuyu.
O kadr benziyor durumunuz birbirinize.

Samimi söylüyorum; ben o an yüzükleri eline verirdim. Anneme öyle bağıracak adam karşımda duramaz, hayatı dar ederim ona.
Üstelik annenizin dediği birşey yok ortada.
Özür dileyeceğine, suçlu değilim diyor birde; küstahlık bu . Sen o kızı o anne babadan istemişsin e be saygısız.
Şimdi böyleyse, evlenince o evede yollamaz seni.
...

" Ne var bunda " diyen aileyle altlı üstlü oturacaksınız farkında mısınız?
..

Aynısını onun annesine yapın bakalım evlenir mi sizinle ?

[QUOTEk--, post: 41065476, member: 681001"]o hazır doldurulmuş gibi gelmişti sanki. annem kötü laf söz etmedi ki hatta sucun cpgu kızımda dedi sırf yanlış anlaşılmasın diye[/QUOTE]
İşte onj diyorum ben de. Annenize hiç suçu yokmuş bir şeyler demiş sesini yükseltmiş. Kimseye Annenize laf söyletmeyin bu soruyu da sormanız hata direkt ayrılım. En geç bir yıl sonra size daha kötülerini yapar o. Yol yakınken dönün

Samimi söylüyorum; ben o an yüzükleri eline verirdim. Anneme öyle bağıracak adam karşımda duramaz, hayatı dar ederim ona.
Üstelik annenizin dediği birşey yok ortada.
Özür dileyeceğine, suçlu değilim diyor birde; küstahlık bu . Sen o kızı o anne babadan istemişsin e be saygısız.
Şimdi böyleyse, evlenince o evede yollamaz seni.
...

" Ne var bunda " diyen aileyle altlı üstlü oturacaksınız farkında mısınız?
..

Aynısını onun annesine yapın bakalım evlenir mi sizinle ?

asla evlenmez asla cokk düşkün annesine

DÜZELMEZ Mİ Kİ annem istemiyor babam arada kaldı tartışmada o yoktu.bilmiyorum ne yapacağımı bir yandan da diyorum nişanlılıkta böyle mı olur

Nisanlilikta anlasmazliklar olabilir evet ama nisanlin haksiz yere cok saygısızlık etmis. annene bagirmasi normal değil malesef. Hem araları düzelse ne olur ki bu adamin tum zihniyeti dusunceleri degismeyecek ya. Sucunu bile kabul etmiyor.

bir kere bana vurdu dışarıda iken sinirlendi yine tokat attı hafif şekilde sert değilde şak diye degıl de ne bileyım

Bunun serti hafifi mi var ya. Şimdi bunu yapan ilerde tekme tokat dover. evlenirseniz konularinizi okumaya devam ederiz gibi görünüyor bu adamla ilgili

bir kere bana vurdu dışarıda iken sinirlendi yine tokat attı hafif şekilde sert değilde şak diye degıl de ne bileyım

Vurmanın serti hafifimi olur cnm bnm. O el sana kalkmis ve vurmus neticede. illaki 5 parmak iz mi kalacak. bu iliskiye noktayi o el sana kalktgnda koyman lazimdi. Kör topal bi sekilde iliskinizi ite kaka yurutmeye calisiyorsun ama yipranan sensin. Ilerde pisman olmaktansa simdi 10 gun 20 gun agla ama bu adamla evlenipte omur boyu aglama.

ciddi mi mutlu şimdi nasıl atlattı mı korkuyorum ben cok

Sana su diyim.
Zamaninda takmayan erkekti, belki duzelir diye bi umit devam etmek isteyense arkadasimdi.
Arkdasim ayrildi.
Su ansa arkdasim cok cok mutlu ve oglan bil bakalim ne diyor; barisalim evlenelim ben senin degerini bilemedim sen gibisni bulamam daha.

Onun nisanlisida aynen boyle annesine saygisizlik etmisti. Tabi daha fazla sorunlarda vardi.
Hikayenin gerisini arkdasimdan dinle sen.
Faydasi olucaktir sana eminim.

ben sorgulyorum kendımı tek suç onda demiyorumama çok değer veriyorum tek suçum bu hakaret ettirecek kadar kötü bir sey yapmıyorum bilmiyorum. bende saf gibi oldum iyice
Anlıyorum canım seni. Ben yalnızca bir olayı tek taraflı dinlediğimde söylerim bunu. Hani sadece karşı tarafa yüklenmemek için. Annenle ilgili olan durum hariç kendi aranızdaki meseleleri de tekrar bi gözden geçirmeni tavsiye ettim yalnızca. Tekrar ve tekrar söylüyorum, hakaretleri evlenince düzelmez. Nişanlılıkta tartışmalar artar, alışveriş gerginliği olur, cimrilik gibi görünebilir bazı şeyler vs. Hani bunlar düzelebilir ama her sıkıştığında hakaret edilmesi düzelecek bir şey gibi gelmiyor bana. Bir de evlendikten sonra ailesi konusunda biraz daha hassaslaşıyor insan. Ne kadar seversen sev "elin oğlunun" ailene laf etmesi çok dokunur insana. Üstelik böyle bir durumda kayınvalidenin de yapıcı olması ve haklı bile olsa nişanlına haddini bildirmesi gerekirdi. Lütfen iyi düşün. Ben de nişanlanıp ayrıldım. İnsanı çok korkutur, çok üzer ama inan dünyanın sonu değil. Sonra sonra aklı başına gelince insan "iyi ki bitmiş" diyor. Şimdi başka biriyle evliyim, bebek bekliyorum ve eşimi çok seviyorum ama emin ol eşim bile vazgeçilmez değil. Mutlu olmayacağın bir şeyi sürdürme sakın.

asla evlenmez asla cokk düşkün annesine

Saygısızlık yapmış, özür dilememiş ; hatalıda görmüyor kendisini zaten..
Hayat sizin karar sizin.. Belliki bu kişi ileride sizi asla dinlemeyecek, ailenizi hep arka planda tutacak, kendi ailesinden sizi koruyamayacak.
Hakkınızda hayırlısı olsun. İyi düşünün; evlilik nişan gibi değil.

Çok sinirlendim bu yorumunuza. " hafif şekilde, şak diye değilde, ne bileyim "
Nasıl bu kadar umarsız olabiliyorsunuz. Onurunuzu koruyun ve derhal ayrılmalısınız bu kendini adam sanan şey! den.
Ya niye bazı kadınlar bile bile ateşe atıyor kendini ? Çocukmusunuz siz Allah aşkına.
Çocuk bile kabul etmez. Bir çocuğa ufak bir tokat atın, bakalım, sevecek mi sizi bir daha ?

Merhaba arkadaşlar öyle dertliyim ki yerde mı göktemiyim bilemedim ben. burayı üye olmadan hep okuyorum. ailemde bu siteye bağımmlı hatta üye.. size danışmak istiyorum. şimdi ben 25 yaşındayım nişanlımda öyle. severek nişanlandık. 1.5 sene sevgililik ardında sevgili iken iyiyydik hep ilgiliydi nişanlı ikende hep ilgili hakkını yemem lakin sorun var çok sinirli bana hakaret ediyor. salak, gerizekalı vs. bir sey hakkında empati yap dediğimde akıl verme bana der hemen. annesi nişanlılıkta normal erkektir söyler diyor. nişanlım annemle tartıştı dün bu arada 7 aydır nişanlıyız) konu şu nişanlım eşya aldı borçları var onu ödeyecek bende okuyorum babamla annem toparlayınca olsun diye konuştulr. nişanlımda geldiğinde annem söyledi biraz düğün beklesin diye nişanlım anneme karışamaz kimse bize diye sesini yükseltti istemiyorsun sen zaten benı dedi. olay kötü oldu annem istemiyor artık daha kaç günlük damatken sesini yükseltiyor. ben nasıl yüzüne bakayım damat diye diyor ve su anda istemiyor. nişanlımla şimdi konuşmuyoruz o da suçlu degılım diyor. kimse emir edemez diyor. ailesi de normal karşıloyr ne var ki diyor. ki ben kaynanm ile altlı üstlü oturacağım.. nişanlımla annemın arası soğuk şu anda nolcak ne yapıcam ben düzelir mi evlenince böyle yaşayan var mı ne yapayım yardım edinnn nolur... sşze güveniyorm.
'nisanlim cok iyi.. ama bana hakaret ediyor.. annem de nisanlilikta olur oyle diyor, annemle nisanlim tartisti' dan sonrasini okumadim.. fakesin dmi, haydi soyle ve rahatlat bizi..

Çok sinirlendim bu yorumunuza. " hafif şekilde, şak diye değilde, ne bileyim "
Nasıl bu kadar umarsız olabiliyorsunuz. Onurunuzu koruyun ve derhal ayrılmalısınız bu kendini adam sanan şey! den.
Ya niye bazı kadınlar bile bile ateşe atıyor kendini ? Çocukmusunuz siz Allah aşkına.
Çocuk bile kabul etmez. Bir çocuğa ufak bir tokat atın, bakalım, sevecek mi sizi bir daha ?

fake değil keşke öyle ols keşke ama ben cokkk safım yumuşak davranışlyım galiba ama ayrılmayı daha doğru bulyıorm

X