nişanlımdan sizce ayrılmalı mıyım?? nolur yardım

bir de utanmadan 'suclu degilim' demis.. ailesi de desteklemis.. benim kardesim oyle bsy yapacak, babam ayaklarina goturup ozur diletir.. demek ailesi de ayni kafa.. bu tip insanlar kendi yaptklari agir hakaretlere 'ne olmus ki' gozuyle bakip, kendilerine olan en ufacik yanlis anlasilmayi bile (hata bile degil) buyuk bi olay haline getirip ortaligi yikarlar..

Emin ol evlenince herşey daha da kötüye gidecek.Nişanlıyken sana saygısı olmayan erkekten evlenince ne bekliyorsun ki?Seni geçtim ailene saygı duymuyor en başta.Ailesi tarafından aşırı derecede pohpohlanmış kibirli saygısız ve terbiyesiz.Evlenince ailenlede görüştürmez döverde.Öfke kontrolü yok belliki karşısında konuştuğu insan eş adayının annesi.Birde altlı üstlü oturacaksın vay haline.Yol yakınken dön arkana bile bakmadan uzaklaş...

bir de utanmadan 'suclu degilim' demis.. ailesi de desteklemis.. benim kardesim oyle bsy yapacak, babam ayaklarina goturup ozur diletir.. demek ailesi de ayni kafa.. bu tip insanlar kendi yaptklari agir hakaretlere 'ne olmus ki' gozuyle bakip, kendilerine olan en ufacik yanlis anlasilmayi bile (hata bile degil) buyuk bi olay haline getirip ortaligi yikarlar..
Aynen tatlım, bende ona takıldım. Hadi o bi terbiyesizlik yapmıs ama ailesi destekledikten sonra obu terbiyesizlik olarak görmeyecekki. Böyle tiplerim gercekten anne babasından baslıyor sorun, daha küçüklükten hadi oğlum amcalara pipini gösterden, erkektir yapara dogru bir yetiştirme Tarzı var ne yazıkki

Aynen tatlım, bende ona takıldım. Hadi o bi terbiyesizlik yapmıs ama ailesi destekledikten sonra obu terbiyesizlik olarak görmeyecekki. Böyle tiplerim gercekten anne babasından baslıyor sorun, daha küçüklükten hadi oğlum amcalara pipini gösterden, erkektir yapara dogru bir yetiştirme Tarzı var ne yazıkki

Ailesine gore o hakli onlara giore ortada birşey yok laf sözle nisan mi atılır mis

Emin ol evlenince herşey daha da kötüye gidecek.Nişanlıyken sana saygısı olmayan erkekten evlenince ne bekliyorsun ki?Seni geçtim ailene saygı duymuyor en başta.Ailesi tarafından aşırı derecede pohpohlanmış kibirli saygısız ve terbiyesiz.Evlenince ailenlede görüştürmez döverde.Öfke kontrolü yok belliki karşısında konuştuğu insan eş adayının annesi.Birde altlı üstlü oturacaksın vay haline.Yol yakınken dön arkana bile bakmadan uzaklaş...

Maalesef yok. Annesi de diyor ki benim oglyma gelen şanslı olur yaşatır oğlum diyor

Sevgili iken bu adam biyje değildi ki noldu ben anlamadım

Ailesine gore o hakli onlara giore ortada birşey yok laf sözle nisan mi atılır mis
Tabiki o haklı.cünkü ailesi onu dogru yetiştirmiş olsaydı annene nasıl davranması gerektiğini bilirdi. Nişanlıyken kendi aranızda sorunlar olabilir ama aileye yapılan Saygısızlıgı asla kabul etmeyin. Kaldıki anneniz bisey dememiş sadece düğün hakkında fikir belirtmiş, nihayetinde gelin olacak olan onun kızı tabiki fikrini söyleyecek. Bide şiddet falan uygulamış şimdiden, iyi cesaret devam ediyorsunuz.

Maalesef yok. Annesi de diyor ki benim oglyma gelen şanslı olur yaşatır oğlum diyor
Burayamı takıldın tatlım? Annesi tabi oğlunun reklamını yapacak ana haber Bülteni evlenince baslar, o zamanda kızım kapınız ayrı eviniz ayrı biz karışmayız derler haberin olsun. Banada diyorlardı benim oğlum senin icin Ölür bile ne istersen yapr diye, ben inandımmı? Tabiki hayır :KK14:

Tabiki o haklı.cünkü ailesi onu dogru yetiştirmiş olsaydı annene nasıl davranması gerektiğini bilirdi. Nişanlıyken kendi aranızda sorunlar olabilir ama aileye yapılan Saygısızlıgı asla kabul etmeyin. Kaldıki anneniz bisey dememiş sadece düğün hakkında fikir belirtmiş, nihayetinde gelin olacak olan onun kızı tabiki fikrini söyleyecek. Bide şiddet falan uygulamış şimdiden, iyi cesaret devam ediyorsunuz.

Bir arkadasimn var çağır özür dilesib hal olsun dedi dun, ozurle bitiyor mu böyle devamı olur arada dargınlık var kafam bir dünya

DÜZELMEZ Mİ Kİ annem istemiyor babam arada kaldı tartışmada o yoktu.bilmiyorum ne yapacağımı bir yandan da diyorum nişanlılıkta böyle mı olur
Hayır böyle olmaz daha eşi bile olmayan bi kıza bu kadar hakaret edebilen kv saygisizlaşan evlenince tozu dumana katar..
Kendi fikri olabilir ama bunu soyleme tarzı yanliş vr belliki nişanlinizin fıtratı bu ve fıtrat degismez ..
BİDE ŞUNU ARTIK ANLASIN BU KIZLARIMIZ EVLENDİKTEN SONRA ERKEK DEGİŞİR BANA KÜFÜRLER YAGDİRAN AFAM YOLLARİMA GÜL DÖKER DİYE BEKLEMEYİN DEGİSİRDE DAHA BETERE DOGRU GİDEBİLİR..BİDE KÖTÜ GİDEN EVLİLİGE COCUK YAPMAYIN COCUK CAN SİMDİDİ DEGİL SORUMLULUKTUR..KORUNUNUZ EFENİM

Bir arkadasimn var çağır özür dilesib hal olsun dedi dun, ozurle bitiyor mu böyle devamı olur arada dargınlık var kafam bir dünya
Şiddetin özrü olmaz, bikere yapan bidaha yapar. Eger ailesi bunu hos görmemiş olsaydı, nişanlılıgın verdigi stres vs derdim ama böyle bir ailede yetişmiş ve malesef sen ileride şiddet mağduru olacaksın tatlım,görünen köy Kılavuz istemez.

..Sana ve ailene değer vermeyen bir adama kaç gün dayanırsın düşün bir.Nikah olmadan sahiplenmiş annenin senin üzerinde hakkı olmadığını kendine benimsetmiş.Anne lafı dinle pişman olmazsın.Onlar bizden çok daha tecrübeli ve hissleri güçlü.Sonradan pişman olmaktansa şimdi ailen yanındayken kesmen daha kolay olacaktır..Ailen yanında senin için en önemli şey bu..

Bence cok mantikli degil bu yasananlar , nisanlin su anda boyleyse evlendiginizde daha cok ipleri eline almak isteyecektir herseyi gectim ailene saygisi olmayan biriyle bence cok zorluk cekersin cok cok pisman olursun evlendigine... yol yakinken yuva kurulmadan bir seyler dusun derim bu durum hic ic acici degil...

Allah koru yarabbim daha 7 aylık damat adayı yaptığına bak hoş bunun 7 aylığı 7 yıllığı olmaz çok saygısız terbiyesiz hiç kusura bakmayın zaten sizede saygısı yokmuş ki :KK12::KK12:

ailesi de kendisi de kompleksli belli ki.. insanlari oylesine degersiz ve onemsiz gorur ki boyleleri, gururunu da onurunu da incitme hakkini gorurler kendilerinde.. bir de hep onlara ayip olur nedense, kiz evine ayip olmaz hic, kim ki karsi taraf!
onlarin yaptiginin zerresini onlara yapsan, kiyameti indirirler şaşar kalirsin.. 'sen de yaptin aynisini, daha beterini hatta' dersin.. verdigi cevap delirtmeliktir: 'o baska bu baska, ayni sey degil, ben orda su noktada hakliydim ama'.. boyle uzar da uzar.. neticede onlar hep haklidr dogrudur, sen yanlissindir, derdini anlatamadigin gibi, o dert sende kan emici olur, her gun daha cok uzer.. Rabbim hepimizi duzeltsin, guzel niyetli insanlarla karsilastirsin, kör zihniyetten hepimizi korusun..

Her şeyi geçtim benim anneme babama "sen" diye hitap edecek adamı ben nişanlı diye yanımda taşımam. Bir de üstüne ses yükseltecek, bana hakaret edecek. Ben o kadar değersiz değilim. Nişanlıyken böyleyse evlenince ne olur tahmin edemiyorum.

DÜZELMEZ Mİ Kİ annem istemiyor babam arada kaldı tartışmada o yoktu.bilmiyorum ne yapacağımı bir yandan da diyorum nişanlılıkta böyle mı olur
Nişanlilikta niye boyle olsun ya lohusalikmi sanki???Resmen saygisiz hemde şimdiden. Asil Nişanlilikta sana ve ailene değer verip el ustunde tutması gerekirken yaptigina bak simdiden gostermis karakterini aileside onun gibiymis desteklediklerine gore. Ne demek kimse karisamaz o senin annen henuz o evden cikmadin ve senin uzerinde resmen hak sahibi olmuş yazık. Aileside yaptığı saygısızliga destek olmuş tuhaf bir aile.Sinirden nasil yazdim bilmiyorum ozur dilerim.

X