Nişanlımdan ayrılıyorum galiba

o kadar stres doluki okurken ben bile yoruldum burda. böyle durumda devam etmek ne kadar sağlıklı bilemiyorum canım. eve anne baba gelmezse o aile içinde huzur olmaz ama. ileride çocuk olucak hastalıklar olucak. herkes birbirine küs olursa huzur iyice kaçar. bu sorunu halletmeniz şart. ama hallolmazsa ayrılık daha hayırlıdır kanımda. ileride birbirinizi yersiniz böyle sert bi adamla.

Ayrıldık, bayada oldu .. konuyuda o zaman açmıştım, boşanma davası da geçti. şimdi rahatım. gerçi hergün bu olaylar aklıma geliyo ama ilk zamanlar ki gibi değil. 15 ocakta yaşandı bunlar 15 nisandayız ve bunlar olduğu hafta ocakta, ayrıldık zaten. çünkü babamlarla konuşmaya gelmedi kaçalım, sen dik dur baban hatasını anlasın özür dilesin bizden, vs demeye devam etti. bende havanı alırsın dedim :)))
zor oldu ama şimdi çok daha iyiyim. psikopat olduğunu şimdi daha iyi görüyorum. ne kadar şükretsem az bu insandan kurtulduğum için.

oH be sonunda mutlu olabilmene sevindim :)

tarihe hiç bakmadan okumaya dalmışım :))))) hayırlısı canım. Allah gönlüne göre versin bundan sonrada her şeyi

bi dakka bi dakka..
burada ikinizin de çok büyük hataları var.
1. hata bi kere sen ailesini istemiyormuş gibi başta çok sert söylemişsin bence.
daha yumuşak bir şekilde birlikte kalmak istemiyorduk ya aşkım bahanemiz olur şu okulu yazayım hem orası daha nezih bir ortammış ben soruşturdum sizin ilçedeki okulları fln desen sevgilin de ailesini savunmazdı sana karşı.
2. hata bana göre annenin işin içine girmesi. böyle durumlarda herşey ikinizin arasında kalmalı ne demek annen hemen bitir diyor fln gerçekten kabalık etmiş ki sonra özür dilemiş ki bence de dilemeliydi.
3. hata sevgilin de sen de ya ailen ya ben moduna girmemelisiniz. tamam her dakika görüşmek zorunda değilsiniz ancak ailemiz bizim canımız kanımız onlardan kopmamalıyız.
4. hata sevgilinde ne demek bi tokat atsam? tokat atmayı bu kadar basit bişey olarak görüyorsa kocan (hep sevgilin demişim dalıp pardon) bence bu çok büyük bir sorun.
5. hata gidip herşeyi babana anlatmamalıydın bu tip durumlar büyüklere anlatılınca hemen ipler kopar pek nazlı olurlar çünkü hakları da ancak sen her lafını sevgilinin yetiştirmişsin ailene bu kadar iletmemelisin bence baban konuşuyor fln baban araya girmemeli bence kendi aranızda halletmelisiniz sevgilinin konuşmak istememesi doğal.
6. hata konuşmak istemese de kocan babanın suratına telefonu kapatmamalıydı.
7. hata baban bu kadar esip gürleyip olmaz dememeliydi şimdi sözünden dönse bi dert dönmese bi dert.
8. hata sevgilin baban benden özür dileyecek demiş çüş yani. bu kadar gurur yapmasın. kendi de saygısızlık etmiş gelip elini öpüp özür dilemeli babandan paniğe kapılıp kapattım birden amacım o değildi diye.
tabi sen de onun ailesinden özür dilemelisin yanlış anlaşılma oldu şu okul daha iyi diye ilk sıraya onu yazmak istedim fln diye kıvırırsın. ikiniz de hatalar yapmışsınız. sevgilin çok inatçı ve fevri bana kalırsa, sense çok pasifsin ve ailene çok bağımlısın onlarla bu kadar herşeyini paylaşmamalısın bence yanlış.
dipnot: şu tokat işini bir daha konuş! herşeyi geçtim sırf bu sebeple ayrılabilirsin.

aaa çok pardon ya ayrıldığınızı görmemişim bi de tonla analiz yaptım hiç okuma sen en iyisi bunları :)
iyi yapmışsın bence ayrılarak bu kadar başına buyruk biri ömür boyu çekilmez

Son düzenleme:
ahhh ahhh biliyorsun kendi basimdada oldugu icin icim icimi yiyerek okudum ahhh sinirden patlicam simdi ya...baya olmus herhalde atlatmisindir simdiye kadar ama cok sinir oldum o nisanlina...bu erkekler niye bukadar karaktersiz yaaa

benim annemde arayip defalarca özür dilemisti ama iste iyilik harammmmm dedikleri bu olsa gerek...ahhh ahhh

Ayrılın demek biliyorum kolay ama bence ayrılın daha evlenmeden başlamış emin olun evlenince bu kavgalar ıkıye cıkacak ben de aynı seyleri yanı benzerını bızzat yasadım 1 yıllık evlıyım sürekli aileler yuzunden kavga ediyoruz.hayırlısı olsun inşallah.ama hiçbişeyı alttan alma fevri davranma ama sakın alttan alma sessizce bekle seni istiyosa zaten gelir ben istemıyorum felan da deme hatasını söyle bence.ama sakın alttan alma kimse bulunmaz hınt kuması değil.

kızım sen aileni beş para etmez bi adam için amma ezmişsin ya.annem özür dilemeden bitmişti zaten bunu duyunca! delimisin nesin kör topalmsın cüzzamlımısın da bunlasın ısrarla.yalandan vikviklemesin yok baban seni benden ayırıyo da bilmem ne.ailen anlar canım anneler anlar özellikle...bırak sonra çoook üzülürsün.burda yarın birgün beni çocuklarımın önünde dövdü diye konu açarsın

gercekten allah yardımcınız olsun. 4 aylık bi insanın bu kadar terbiyesizleşmesi sizi ve ailenizi bu kadar kırması kabul edilemez bi saygısızlık bana göre. Aileler anlasamayınca iki tarafta yeterince huzursuz oluyo ki bu durum onun cok cok ötesinde bisey. Gercekten cok iyi düsünün böyle bi insan hem sizi hem ailenizi çok yıpratır..

Dort aydir nisanli bir kizim
daha bir kere sorunlarimixi ailelere yansitmafik
laf tasiyip durmussunuz lackaligin dibine vurmussunuz
nisanliniz
siz ve aileniz
Ucunuzde kisilerim yerini onemini kavrausmamissiniz
bu isten hayir gelmez brnim gozumde artik
ayrica tek inatci olan nisanliniz degil

yanlismi anladim?? Resmi Nikah olmus nasil nisanliniz oluyor??? hahaha:)) böyle birseyde ilk defa gordum

bırak bırak hemen bırak neymiş bu böyle ya...
ana kuzusuysa anasıyla otursun..
şimdiden böyleyse aldın basına belayı demektır..

Yazı çok uzun tamamını okumadım ve 4 aydır tanışıyoruz 2 aylık nişanlıyız mı ile başlayan girizgah bile beni şaşırtmışken üstüne bir de ' ya annen ya ben ' demesi benim için yetti de arttı.. Bu ne cürettir yahu..

İleride neler olabileceğini anlamak için alim olmaya gerek yok

Son düzenleme:
Canım benim sakın babanı ezdirme Sana koca olacak insan çok etrafta Ama dünyadaki bütün erkekleri bir araya getirsen sana baba olamaz.Ne biçim bir tavır bu bence babanın değil müstakbel nişanlının babandan özür dilemesi gerekiyor Ayrıca kendi ailesini koruyup kolluyor seninkini sürekli rencide ediypr Bence ailen yanında destekse sana boşver böyle bir insanla ömür geçmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…