4 ay önce tanıştık. 2 aydır da nişanlıydk. nişanlım biraz sinirliydi, o sinirlenince ben sustum ve bazı hatalarını görmezden geldim mutlu mesut bu güne geldik. 2 hafta önce resmi nikah yaptık ben şehir merkezine gelebilyim diye. tayin için okullara bakalım diye telefonda konuşuyorduk. 2 mizde açtık bilgisayarları. ben hangi okulları tercih edeceğimi az çok belirlemiştim. sonra bi okul ismi gördü ve aa bu okul bizim eve çok yakın, yürüyerek bile gidilir, ilk tercihin bu olsun dedi.ben de ben orayı yazmam o zaman dedim. sinirlendi, neden dedi: ben de ailen alt katlarına oturmamı isterlerse, bizde oturmazssak araya soğukluk girer dedim.(bu meseleyi evlenme teklifinden önce konuşmuş ayrı oturacaktık) birden bağırmaya başiladı. senin benim anneme babama olan düşmanlığın ne, ne istiyosun onlardan, niye öyle diyosun, onlara karşı içindeki bu kötülük ne,bu korku ne,onalrda senin suratını görmeye hevesli değiller, bi daha ağzına alma onların adını, onlar senin hakkında iyi şeyler düşünüyolar da sen duysan utanırsın bu dediğinden,utanmalısında dedi. ben de habire savunma yaptım. ben aramızın hiç bozulmaması için öyle dedim, dedim. gerçekten de kötü bi niyetle söylememiştim. birden o okulu yazınca onlar baskı yapcakmış gibi geldi. çnkü 2 katlı evleri var. ben savunma yaparken ağladım bi yandan da. annemde konuştuklarımızı duymuş. (hoparlörle konuşuyodum )ver telefonu dedi. nişanlım anneme bak kızın annemlere karşı nasıl düşünüyo falan demeye başladı. annem de senin annen gelip kendini sevdirmediki, gelip gelinkızım demedi ki dedi. söz de bile yüzü asıktı, ev kıyafetiyle gelmiş bu kızı istemiyo galiba diye akrabalar bile laf etti dedi. nişanlım bu seferde anneme bağırmaya başladı. benim annem istediği kıyafetle gelir kimseyi ilgilendirmez vs. bir sürü laf saydı. annem de bitir bu işi bundan sana hayır gelmez dedi telefonda o duyarken. nişanlım telefonu kapattı.
ertesi gün aradı ya annen ya ben dedi. ben de ne biçim seçenek sunuyosun dedim. annen benden özür dilemezse bi daha yüzüne bakmam onun falan dedi.bi de bi daha bize karışmayacağına söz versin özür dileyip dedi. ben de annem dilemez falan diyodum bu sırada annem dışardaydı içeri geldi.annem yanıma gelince verdim telefonu annem kusura bakma oğlum akşam kızım ağlayınca sinirlendim , hem kaç kere ağlattın onu. ben bi anne olarak üzülüyorum dedi. hatta bide özür diledi.oda bi daha karışmayacağınıza söz verin dedi. annem de inşallah bi daha karışacağımız durumlara gelmezseniz dedi. senin de ilerde evladın olursa anlarsın dedi.gel de buraya konuşalım dedi. o da gelemem şimdi dedi. 1-2 saat sonra aradı,konuşurken dedi ki: evlenince ne senin ailen gelcek evimize ne de benim ailem dedi. ayda 2-3 gün gidip herkes kendi ailesinde kalcak dedi. senin söylediklerinden dolayı ailem seni sildi zaten dedi. ben de size gelmiycem hiç bir zaman dedi. ben de böyle olmaz aileler görüşsün anlaşsın ben sizinkilerin elini öper gönlünü alırım. sen de bizimkilerle görüş dedim. hem benim ailem evlenince benim evime gelir kabul edemem bunu deim. onlar gelirse ben de çıkar giderim evden dedi. bence en iyisi benim dediğim gibi dedi. aileler bize karışamaz ve mutlu oluruz dedi. bende zaten ailem şimdiye kadar karışmadı evlenincede karışmaz ablamlara hiç karışıyolar mı dedim. ancak sen beni döversen öyle karışırlar zaten o zamanda biter dedim. ne yani sana sinirlenip bi tokat atsam hemen karışcaklar mı dedi.sanki bi kız onlarda var ne kıymetliymiş dedi. koca döverde sever de onlara ne dedi. ben de tokat atarsan ben zaten psikolojik açıdan yıkılırım, telafisi olmaz dedim.ve onun istediği okulu yazmam için hala baskı yapıyodu. ben de yazayım 3-4 sıralara dedim. ilk sıraya yaz dedi. ben normal öğretim istemiyorum falan deyince 2. sıraya yaz bak sen beni dinle dedi. neyse telefonu kapattık.
annem babam evdeydi. onların yanına gittim. söyledim nişanlımın fikrini evlenince evimizde 2 aileyide istemediğini. babam ben onla bi konuşuyim telefonunu arada dedi. bende aradım dedim ki babam senle konuşcak. oda ne konuda dedi ben de konuyu söyledim. hayır konuşmak istemiyorum dedi. ben de lütfen konuş dedim babama verdim teli. babam alo deyince kapattı telefonu. ben tekrar aradım babam sinirlendi bak, dedim. ben senle muhatabım, babanla değil dedi. babam daha çok sinirendi. bu adamla olmaz hemen bitirelim dedi. ben şoka girmiştim. aradım söyledim babam böyle diyo dedim, oda sen ne diyosun dedi. ben de babamı ezip geçemem dedim. annesi de dinliyomuş, oradan bağırdı tayini durdurcakmıymış peki diye. nişanlımda bana sordu aynısını, bende hayır dedim. sonra kapattık. biraz sonra aradı. ne düşünüyosun dedi, ben de herşey çok ani oldu bişey düşünemiyorum dedim. bitircekmisin dedi. ben de 1 hafta süre ver düşüncem dedim. avukatla görüştüm dedi. bitireceksek 2 miz birlikte hakime gidip konuşursak evlenmediğmizi,hiç evlilik hayatı yaşamadığımızı 2-3 gün içinde boşanırmışız dedi. ben bi zorluk çıkarmam dedim. oda öyle söyledi.
ertesi gün aradı ben umutsuz konuştum biraz. baban şerefimi 2 paralık etti. 2 insanı ayırmak ne kadar günah, bu günahla cennete girebileceğini mi sanıyo falan filan. ben uyuycam dedim kapattım. sonraki gün yine aradı. :ben ailemle kavga ettim. onlar seni istemiyolar artık, ama ben seni istediğimi söyleyince evlatlıktan red ettiler neredeyse,çok büyük kavga ettim senin için, en iyisi biz bi ev tutup çıkalım, 2 aileyle 1 sene sonra barışırız dedi. ben de benim hayallerim var. gelinlk giycem kına gecesi yapcam, ailemi çğneyemem. 2 mizde ailemizi razı edelim. herşey normale dönsün dedim. oda imkansız hem ben o adamın ayağına gitmem beni senden ayırmak istedi. o ben den özür dilesin, sen babana karşı dik dur ben onu seviyom illaki onla evlenecem de, oda hatasını anlayıp özür dilesin dedi. bende sen telefonu yüzüne kapatmasaydın bunlar olmıycaktı o sana iyi şeyler söyliycekti o zaman dedim. o da konuşmama hakkım yok mu dedi. böyle uzayıp gitti. sonra bir arkadaşına anlatmış durumu. oda senin onlara gidip konuşman gerekiyo, bi aracıyla falan demiş. beni aradı gelsem iyi olcak heralde dedi. ben de zaten ailen hiç arayıp ne oldu diye sormadı. sen de gelmezsen olmaz zaten dedim. o günün akşamında mesaj gönderdi. ben ailemi ikna ettim. babam gelinim diye sayıklamaya başladı bile. sen napıyosun dedi. ben iyi güzel ben de babamla konuşayım yumşatayım onu,o zaman gelin dedim. biz asla gelmeyiz o adamın ayağına, sen babana beni istediğini, illaki evleneceğini söyle hatasını anlasın yazmış. ben de teli kapatıp cvp yazmadım arasada açmıycam zaten.
daha yazacaklarım çok ama herşey aniden böyle oldu. ayrılık aşamasına geildik galiba. hayallerim 1 hafta içinde yıkıldı. nişanlım aşırı derecede inatçı. bu kadar inatçı ve kendi fikrinden şaşmaz olduğunu farkedememiştim.
çok kötüyüm ağlıyorum, düşünüyorum, bişey yiyemiyorum