Nişanlımdan ayrılıyorum galiba

daha 4 aylık biri için emin olki hiç değmez.dua etki gerçek yüzünü şimdi göstermiş sana ya evlenince olsaydı? bence derdi kaçalm edelm dıyıp senı kendi istediklerini yaptırmaya zorlamak. aileleer bahane. baksana günlk kıyafetle gelmiş diosun demekki hiçbseye para harcamak istemiolar bana öle geldi

daha 4 aylık biri için emin olki hiç değmez.dua etki gerçek yüzünü şimdi göstermiş sana ya evlenince olsaydı? bence derdi kaçalm edelm dıyıp senı kendi istediklerini yaptırmaya zorlamak. aileleer bahane. baksana günlk kıyafetle gelmiş diosun demekki hiçbseye para harcamak istemiolar bana öle geldi

elhamdülillah.. evlenince olsaydı daha ağır olurdu. şükür rabbime.. onların ailesi kadar paraya değer veren insan görmedim. hele ki annesi.. para kendilerinden bile kıymetli. taktıkları seti vermiycem diye öyle korkmuşlar ki.. ben sözde ona takılan paraları bile gönderdim,sevinmişlerdir eminim .söz ona takılan paralar ben de kalmıştı,sözden sonra annesi istetti paraları., 345 lirayı.. ben de şok geçirince şaka yaptım dedi, almadı ama ayrılırken gönderdim neyi varsa, bir ipliği bile kalmadı.babası bana sözde para takacakken annesi eliyle gerek yok diye babasını engelledi.. bayram harçlığı verdi annesi bana 10 lira.. elime sıkıştırdı. millet görmesin diye hemen diğer odaya gidip attım pararyı.. yerin dibine geçtim misafirler gördü diye.. .evlerindeki yaşam şartları asgari ücretle geçinen bir aile gibi ama evlerine aylık 5.5 milyar para giriyodu. kaçarsak düğün yapmayacak ve eşya almayacaktı bana öyle söylemişti.yani kaçcam falan da demeden, o kadar da dürüst yani :))
Allah herkesin karşısına değer verecek kıymet bilceke birisini çıkarsın. zor bir imtihandı benim için.

Son düzenleme:
allahaşükür kurtulmuşsun gerçekten yüzlerini göstermişler geç olmadan hayatın mahvolcaktı yoksa. aklı başında birisin ve duygularınla hareket etmeyip mantığınla bitirdin bu işi..

Pardon o adam dediğ sizin babanız mı? Biterse kesinlikle üzülme canım.Tecrübeler konuşuyor.Hatta arkana bile bakma.Okuduklarımdan hiiiç ama hiiiç hoşlanmadım.Sakın bu dediklerimi unutma.

4 ay önce tanıştık. 2 aydır da nişanlıydk. nişanlım biraz sinirliydi, o sinirlenince ben sustum ve bazı hatalarını görmezden geldim mutlu mesut bu güne geldik. 2 hafta önce resmi nikah yaptık ben şehir merkezine gelebilyim diye. tayin için okullara bakalım diye telefonda konuşuyorduk. 2 mizde açtık bilgisayarları. ben hangi okulları tercih edeceğimi az çok belirlemiştim. sonra bi okul ismi gördü ve aa bu okul bizim eve çok yakın, yürüyerek bile gidilir, ilk tercihin bu olsun dedi.ben de ben orayı yazmam o zaman dedim. sinirlendi, neden dedi: ben de ailen alt katlarına oturmamı isterlerse, bizde oturmazssak araya soğukluk girer dedim.(bu meseleyi evlenme teklifinden önce konuşmuş ayrı oturacaktık) birden bağırmaya başiladı. senin benim anneme babama olan düşmanlığın ne, ne istiyosun onlardan, niye öyle diyosun, onlara karşı içindeki bu kötülük ne,bu korku ne,onalrda senin suratını görmeye hevesli değiller, bi daha ağzına alma onların adını, onlar senin hakkında iyi şeyler düşünüyolar da sen duysan utanırsın bu dediğinden,utanmalısında dedi. ben de habire savunma yaptım. ben aramızın hiç bozulmaması için öyle dedim, dedim. gerçekten de kötü bi niyetle söylememiştim. birden o okulu yazınca onlar baskı yapcakmış gibi geldi. çnkü 2 katlı evleri var. ben savunma yaparken ağladım bi yandan da. annemde konuştuklarımızı duymuş. (hoparlörle konuşuyodum )ver telefonu dedi. nişanlım anneme bak kızın annemlere karşı nasıl düşünüyo falan demeye başladı. annem de senin annen gelip kendini sevdirmediki, gelip gelinkızım demedi ki dedi. söz de bile yüzü asıktı, ev kıyafetiyle gelmiş bu kızı istemiyo galiba diye akrabalar bile laf etti dedi. nişanlım bu seferde anneme bağırmaya başladı. benim annem istediği kıyafetle gelir kimseyi ilgilendirmez vs. bir sürü laf saydı. annem de bitir bu işi bundan sana hayır gelmez dedi telefonda o duyarken. nişanlım telefonu kapattı.
ertesi gün aradı ya annen ya ben dedi. ben de ne biçim seçenek sunuyosun dedim. annen benden özür dilemezse bi daha yüzüne bakmam onun falan dedi.bi de bi daha bize karışmayacağına söz versin özür dileyip dedi. ben de annem dilemez falan diyodum bu sırada annem dışardaydı içeri geldi.annem yanıma gelince verdim telefonu annem kusura bakma oğlum akşam kızım ağlayınca sinirlendim , hem kaç kere ağlattın onu. ben bi anne olarak üzülüyorum dedi. hatta bide özür diledi.oda bi daha karışmayacağınıza söz verin dedi. annem de inşallah bi daha karışacağımız durumlara gelmezseniz dedi. senin de ilerde evladın olursa anlarsın dedi.gel de buraya konuşalım dedi. o da gelemem şimdi dedi. 1-2 saat sonra aradı,konuşurken dedi ki: evlenince ne senin ailen gelcek evimize ne de benim ailem dedi. ayda 2-3 gün gidip herkes kendi ailesinde kalcak dedi. senin söylediklerinden dolayı ailem seni sildi zaten dedi. ben de size gelmiycem hiç bir zaman dedi. ben de böyle olmaz aileler görüşsün anlaşsın ben sizinkilerin elini öper gönlünü alırım. sen de bizimkilerle görüş dedim. hem benim ailem evlenince benim evime gelir kabul edemem bunu deim. onlar gelirse ben de çıkar giderim evden dedi. bence en iyisi benim dediğim gibi dedi. aileler bize karışamaz ve mutlu oluruz dedi. bende zaten ailem şimdiye kadar karışmadı evlenincede karışmaz ablamlara hiç karışıyolar mı dedim. ancak sen beni döversen öyle karışırlar zaten o zamanda biter dedim. ne yani sana sinirlenip bi tokat atsam hemen karışcaklar mı dedi.sanki bi kız onlarda var ne kıymetliymiş dedi. koca döverde sever de onlara ne dedi. ben de tokat atarsan ben zaten psikolojik açıdan yıkılırım, telafisi olmaz dedim.ve onun istediği okulu yazmam için hala baskı yapıyodu. ben de yazayım 3-4 sıralara dedim. ilk sıraya yaz dedi. ben normal öğretim istemiyorum falan deyince 2. sıraya yaz bak sen beni dinle dedi. neyse telefonu kapattık.

annem babam evdeydi. onların yanına gittim. söyledim nişanlımın fikrini evlenince evimizde 2 aileyide istemediğini. babam ben onla bi konuşuyim telefonunu arada dedi. bende aradım dedim ki babam senle konuşcak. oda ne konuda dedi ben de konuyu söyledim. hayır konuşmak istemiyorum dedi. ben de lütfen konuş dedim babama verdim teli. babam alo deyince kapattı telefonu. ben tekrar aradım babam sinirlendi bak, dedim. ben senle muhatabım, babanla değil dedi. babam daha çok sinirendi. bu adamla olmaz hemen bitirelim dedi. ben şoka girmiştim. aradım söyledim babam böyle diyo dedim, oda sen ne diyosun dedi. ben de babamı ezip geçemem dedim. annesi de dinliyomuş, oradan bağırdı tayini durdurcakmıymış peki diye. nişanlımda bana sordu aynısını, bende hayır dedim. sonra kapattık. biraz sonra aradı. ne düşünüyosun dedi, ben de herşey çok ani oldu bişey düşünemiyorum dedim. bitircekmisin dedi. ben de 1 hafta süre ver düşüncem dedim. avukatla görüştüm dedi. bitireceksek 2 miz birlikte hakime gidip konuşursak evlenmediğmizi,hiç evlilik hayatı yaşamadığımızı 2-3 gün içinde boşanırmışız dedi. ben bi zorluk çıkarmam dedim. oda öyle söyledi.
ertesi gün aradı ben umutsuz konuştum biraz. baban şerefimi 2 paralık etti. 2 insanı ayırmak ne kadar günah, bu günahla cennete girebileceğini mi sanıyo falan filan. ben uyuycam dedim kapattım. sonraki gün yine aradı. :ben ailemle kavga ettim. onlar seni istemiyolar artık, ama ben seni istediğimi söyleyince evlatlıktan red ettiler neredeyse,çok büyük kavga ettim senin için, en iyisi biz bi ev tutup çıkalım, 2 aileyle 1 sene sonra barışırız dedi. ben de benim hayallerim var. gelinlk giycem kına gecesi yapcam, ailemi çğneyemem. 2 mizde ailemizi razı edelim. herşey normale dönsün dedim. oda imkansız hem ben o adamın ayağına gitmem beni senden ayırmak istedi. o ben den özür dilesin, sen babana karşı dik dur ben onu seviyom illaki onla evlenecem de, oda hatasını anlayıp özür dilesin dedi. bende sen telefonu yüzüne kapatmasaydın bunlar olmıycaktı o sana iyi şeyler söyliycekti o zaman dedim. o da konuşmama hakkım yok mu dedi. böyle uzayıp gitti. sonra bir arkadaşına anlatmış durumu. oda senin onlara gidip konuşman gerekiyo, bi aracıyla falan demiş. beni aradı gelsem iyi olcak heralde dedi. ben de zaten ailen hiç arayıp ne oldu diye sormadı. sen de gelmezsen olmaz zaten dedim. o günün akşamında mesaj gönderdi. ben ailemi ikna ettim. babam gelinim diye sayıklamaya başladı bile. sen napıyosun dedi. ben iyi güzel ben de babamla konuşayım yumşatayım onu,o zaman gelin dedim. biz asla gelmeyiz o adamın ayağına, sen babana beni istediğini, illaki evleneceğini söyle hatasını anlasın yazmış. ben de teli kapatıp cvp yazmadım arasada açmıycam zaten.

daha yazacaklarım çok ama herşey aniden böyle oldu. ayrılık aşamasına geildik galiba. hayallerim 1 hafta içinde yıkıldı. nişanlım aşırı derecede inatçı. bu kadar inatçı ve kendi fikrinden şaşmaz olduğunu farkedememiştim.

çok kötüyüm ağlıyorum, düşünüyorum, bişey yiyemiyorum:43:

Canım beni yanlış anlamanı istemem ama kesinlikle bitirmelisin bunu böyle biri çekilmezki ya nedemek tokat atarım koca döverde severde nedemek ya sakın birlikte olmak gibi bi hata yapma derim ben böyle hata yapanların sonlarını görüyoruz sakın lütfen biraz daha mantıklı düşün kalbin taş değilya mutlaka başkasına aşık olursun ve onuda unutursun :59:

Canım beni yanlış anlamanı istemem ama kesinlikle bitirmelisin bunu böyle biri çekilmezki ya nedemek tokat atarım koca döverde severde nedemek ya sakın birlikte olmak gibi bi hata yapma derim ben böyle hata yapanların sonlarını görüyoruz sakın lütfen biraz daha mantıklı düşün kalbin taş değilya mutlaka başkasına aşık olursun ve onuda unutursun :59:

konunun sonunu okumadın galiba:)) ocakta oldu ve bu olaylar üzerine ayrıldım, boşandık bile.. başlarda çok üzülmüştüm ama geçti. bu söylediklerini, hiç bir suçum ve kötü lafım olmamasına rağmen benle çekişmesini aklıma getirdim onu hatırladıkça.. hakkaten geçiyomuş, hiç geçmeyecek sanmıştım midemde taş gibi oturan madde hiç gitmiycek sanmıştım ama geçti çok şükür..
Allah doğru insanla karşılaştırsın inş. daha da unuturum o zaman

konunun sonunu okumadın galiba:)) ocakta oldu ve bu olaylar üzerine ayrıldım, boşandık bile.. başlarda çok üzülmüştüm ama geçti. bu söylediklerini, hiç bir suçum ve kötü lafım olmamasına rağmen benle çekişmesini aklıma getirdim onu hatırladıkça.. hakkaten geçiyomuş, hiç geçmeyecek sanmıştım midemde taş gibi oturan madde hiç gitmiycek sanmıştım ama geçti çok şükür..

Ay canım kusura bakma yazıyı okurken okadar sinirlendimki başlarını okumamışım =))) sonradan gördüm bende ama iş işten geçmişti :79: neyse cnm Allah inşallah iyi insanlarla karşılaştırır seni öpüyorum çok :3:

evet ailem dahil oldu o zaman özellikle annem.. ama ben çok saf davrandığımı ona karşı şimdi anlıyorum. iyikide dahil olmuşlarda boşanmışız diyorum. daha evlenmeden boşandık yani, iyi de oldu.. çünkü çok sineye çektim kabalıklarını.. neden böyle yaptım bilmiyorum, şimdi anlam veremiyorum kendime ve kızıyorum. bana o gün o kadar çok bağırdı ki okul yazma knusunda ve ben ona savunma yaptım suçlu gibi.. neden? işte ayrılık korkusu vardı, ayrılmak çok korkutuyordu beni. kendime çok kzııyorum ona karşı aynı kabalıkta cevap vermediğim her kelime için pişmanlık duyuyorum. daha önce yaptıklarını aileme yansıtmadım, ufacık bi özürle affettim. eşya bakarken mağaza sahibi tabiki hanım kızımızın istediği olcak deyince, o da gerine gerine "kadın kısmının saçı uzun aklı kısa olur "dedi. lafını bitermeden mağaza sahibi o kadar sinirlendiki nerdeyse kovacaktı. ama ben salak gibi tamam bi daha demiycem sözyle kapattım olayı. maaş kartımı evlenince vermiycem deyincede çok sinirlenmişti, o zaman boşanırız bile dedi. ben de küsmüştüm, af diledi yine hemen barıştım. kendimden nefret ediyorum onunla geçen her dk için. ona değer verdiğim için gerçekten kendimden nefret ediyorum.ben diğer oda da ağlarken ve bana o derece bağırışı taa diğer odaya giderken herkesin anne babası ne oluyo der? annem sesimi duymuş neden ben öyle demek istemedim diyosun sürekli ve o sana karşılğnda bağırıyor. o bağırışı ve hakaretleri hak etmemiştim. kendimi savunamadım ona karşı diye pişmanlık duyuyorum. neyse geçmişte kaldı. konunun sonuna mahkemede ilk celse de bitti yazmak için, yazdım. bu olanlar ocakta yaşandı şimdi nisandayız. ve çoktaan bitti. hala aklıma son olanlar geliyo ve sinirleniyorum bazen. zamanla geçer inş. eski nişanlıma içimden sürekli hakaretetmek geliyo. içimde kaldı valla. ona karşı en ufak kötü bir sözüm olmadan ayrıldık. hak etmeyen insana değer vermiyceksin. böyle terse teper çünkü, o iyiliği güzelliği hak etmiyo..

geçmiş olsun..

ilişkinizin detaylarınıda sizden iyi kimse bilemez tabii,bizler detayları bilmeden anca anlattığınız kadarına yorum yapabiliyoruz..sizi mobilya bakarken bile aşşalamakdan geri durmayan bi insan evlenince ne kadar aşşalardı tahmin bile edemiyorum..

hakkınızda hayırlısı olsun..sizde sizi hakeden biriyle muhakkak karşılaşacaksınızdır inşallah..

Ben olsam kesinlikle bitiririm! Şimdi bitirmesen de birgün mutlaka bitecek.. Tokat bile atarım dio zaten herşey yapmış sanada ailene de bi tokadı kaldı oda tlf.dasın diye yapamadı yani .. Bunla yuva olmaz tımarhane olur ..

daha tanimadan hemen nisanlanmisim ona bi anlam veremedim, daha ne gibi tepki vermesi lazim senin gözlerini acip ayrilman icin. Tokat atmayi normal gören bi insan egtimsiz saygisiz ve kültürsüzdür bu seni döverde aldatirda hepsinide normal görür. .

bu adam şimdilik böyle
yarın öbür gün neler neler yaşayacaksın

bu işin bir de evlilik versiyonu var.
çok kesin ve net söylüyorum evlenince 1 aya kalmaz belki
bir derdim var topiğimden şu başlıkları açıcaksın (KESİN VE NET SÖYLÜYORUM)

1. Eşimle iletişim kuramıyoruz yardım edin
2. Eşim ailemi evde istemiyor geldiklerindede evden gidiyor napacağım ben
3. Kaynanam herşeyime karışıyor.
4. Eşim hamile olmama rağmen bana sert davranıyor
5. Eşim bana hakaret ediyor hiç fiziksel şiddet olmadı ama beni aşşağılıyor
6. Eşim bana vurdu

7. Nişanlımdan Ayrılıyorum galiba değil Kocamdan boşanmak istiyorum ama korkuyorum
8 ve en son Kocam çocuklarımı benden kaçırdı...

Bu kadar geleceğin net canım.
Çünkü 4 aylık adamın cürretine bak şevkatine ve vicdanına bak.
Ya bi de aynı eve girince neler neler olacak.
Bekarken hep iyi yanları düşünüyoruz evlenince ne sorunlarla uğraşılıyor var ya

Yine de bak karar senin :50:

Son düzenleme:
daha 4 ay olmuş tanışalı bu ne hız.ayrıca nişanlınız çok saygısız.bence bir şeyler düzelse evlenseniz bile bu insan sizi ailenizle bile görüştürmez ve eninde sonundada ayrılık gelir arkasından bırak gitsin herkes yoluna yazık günah sonradan üzülmektense şimdi üzül boşver..

4 ay içerisinde nişanlanıp birde evlenmişsiniz. Bu ne acele. Karı koca hayatı yaşamaya başlamamışsınız ama neden böyle apar topar evlendiğinize bir anlam veremedim. Boşanmak bile düşünülmüş. Tokat konusu bile konuşulmuş. Ya annen ya ben diyecek kadar büyük bir yüzsüzlük gösterilmiş. Daha neyi bekliyorsunuz allah aşkına. Yarın öbür gün karı koca hayatınızı yaşamaya başlayıp dayak yedikten sonramı akıllanacaksınız. Karnınızda kucağınızda çocukla bu şekile baskı görüncemi akıllanıcaksınız. Kaybettiğiniz hiç bişey yok. Bir an önce kendinize gelin ve kurtulun bu insanlardan. Size yazık ailenize yazık. Size böyle muamele eden bir adam için kendinizi ve ailenizi üzmeye ne gerek var.

Son düzenleme:

Kullanıcının mesajlarına bakarken buldum ve konunun açılış tarihine baktım. Birkaç sayfa öncesini okumadan yorum yapmamak lazım :))
Sevindim bu mesajına ve o adamdan kurtulmasına.

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar.. Allah razı olsun hepinizden. Allah hiçbirinizi, çoluğunuzu çocuğunuzu böyle insanlarla karşılaştırmasın.
aile çok önemli.. bekar bayanlar evlenecekleri insanların ailelerine özellikle annesine çok dikkat etsinler. çünkü düzgün olmayan aileden düzgün çocuk pek çıkmıyor. bir de bundan sonra tanıştığım bir insan olursa önce damarına basıcam nasıl tepki veriyor anlayışlı mı anlayışsız mı:)) kendime çok kızıyorum neydi acelem, neden çok incelemedim bu insanı hemen evlenmeyi kabul ettim diye.. ama nasipten öte yol gitmiyor.. yaşanacak varmış. bundan sonra hayırlısyla karşılaşmak için dua ediyorum

Son düzenleme:
amannn boşver
biz seni seviyoruz bak

biz neyine yetmeyeceğiz ayollll :46::66:

Son düzenleme:
Back
X