Nişanlımdan ayrılıyorum galiba

daha 4 aylık biri için emin olki hiç değmez.dua etki gerçek yüzünü şimdi göstermiş sana ya evlenince olsaydı? bence derdi kaçalm edelm dıyıp senı kendi istediklerini yaptırmaya zorlamak. aileleer bahane. baksana günlk kıyafetle gelmiş diosun demekki hiçbseye para harcamak istemiolar bana öle geldi

elhamdülillah.. evlenince olsaydı daha ağır olurdu. şükür rabbime.. onların ailesi kadar paraya değer veren insan görmedim. hele ki annesi.. para kendilerinden bile kıymetli. taktıkları seti vermiycem diye öyle korkmuşlar ki.. ben sözde ona takılan paraları bile gönderdim,sevinmişlerdir eminim .söz ona takılan paralar ben de kalmıştı,sözden sonra annesi istetti paraları., 345 lirayı.. ben de şok geçirince şaka yaptım dedi, almadı ama ayrılırken gönderdim neyi varsa, bir ipliği bile kalmadı.babası bana sözde para takacakken annesi eliyle gerek yok diye babasını engelledi.. bayram harçlığı verdi annesi bana 10 lira.. elime sıkıştırdı. millet görmesin diye hemen diğer odaya gidip attım pararyı.. yerin dibine geçtim misafirler gördü diye.. .evlerindeki yaşam şartları asgari ücretle geçinen bir aile gibi ama evlerine aylık 5.5 milyar para giriyodu. kaçarsak düğün yapmayacak ve eşya almayacaktı bana öyle söylemişti.yani kaçcam falan da demeden, o kadar da dürüst yani :))
Allah herkesin karşısına değer verecek kıymet bilceke birisini çıkarsın. zor bir imtihandı benim için.

Son düzenleme:
allahaşükür kurtulmuşsun gerçekten yüzlerini göstermişler geç olmadan hayatın mahvolcaktı yoksa. aklı başında birisin ve duygularınla hareket etmeyip mantığınla bitirdin bu işi..

Pardon o adam dediğ sizin babanız mı? Biterse kesinlikle üzülme canım.Tecrübeler konuşuyor.Hatta arkana bile bakma.Okuduklarımdan hiiiç ama hiiiç hoşlanmadım.Sakın bu dediklerimi unutma.

Canım beni yanlış anlamanı istemem ama kesinlikle bitirmelisin bunu böyle biri çekilmezki ya nedemek tokat atarım koca döverde severde nedemek ya sakın birlikte olmak gibi bi hata yapma derim ben böyle hata yapanların sonlarını görüyoruz sakın lütfen biraz daha mantıklı düşün kalbin taş değilya mutlaka başkasına aşık olursun ve onuda unutursun

konunun sonunu okumadın galiba:)) ocakta oldu ve bu olaylar üzerine ayrıldım, boşandık bile.. başlarda çok üzülmüştüm ama geçti. bu söylediklerini, hiç bir suçum ve kötü lafım olmamasına rağmen benle çekişmesini aklıma getirdim onu hatırladıkça.. hakkaten geçiyomuş, hiç geçmeyecek sanmıştım midemde taş gibi oturan madde hiç gitmiycek sanmıştım ama geçti çok şükür..
Allah doğru insanla karşılaştırsın inş. daha da unuturum o zaman

Ay canım kusura bakma yazıyı okurken okadar sinirlendimki başlarını okumamışım =))) sonradan gördüm bende ama iş işten geçmişti :79: neyse cnm Allah inşallah iyi insanlarla karşılaştırır seni öpüyorum çok

geçmiş olsun..

ilişkinizin detaylarınıda sizden iyi kimse bilemez tabii,bizler detayları bilmeden anca anlattığınız kadarına yorum yapabiliyoruz..sizi mobilya bakarken bile aşşalamakdan geri durmayan bi insan evlenince ne kadar aşşalardı tahmin bile edemiyorum..

hakkınızda hayırlısı olsun..sizde sizi hakeden biriyle muhakkak karşılaşacaksınızdır inşallah..

Ben olsam kesinlikle bitiririm! Şimdi bitirmesen de birgün mutlaka bitecek.. Tokat bile atarım dio zaten herşey yapmış sanada ailene de bi tokadı kaldı oda tlf.dasın diye yapamadı yani .. Bunla yuva olmaz tımarhane olur ..

daha tanimadan hemen nisanlanmisim ona bi anlam veremedim, daha ne gibi tepki vermesi lazim senin gözlerini acip ayrilman icin. Tokat atmayi normal gören bi insan egtimsiz saygisiz ve kültürsüzdür bu seni döverde aldatirda hepsinide normal görür. .

bu adam şimdilik böyle
yarın öbür gün neler neler yaşayacaksın

bu işin bir de evlilik versiyonu var.
çok kesin ve net söylüyorum evlenince 1 aya kalmaz belki
bir derdim var topiğimden şu başlıkları açıcaksın (KESİN VE NET SÖYLÜYORUM)

1. Eşimle iletişim kuramıyoruz yardım edin
2. Eşim ailemi evde istemiyor geldiklerindede evden gidiyor napacağım ben
3. Kaynanam herşeyime karışıyor.
4. Eşim hamile olmama rağmen bana sert davranıyor
5. Eşim bana hakaret ediyor hiç fiziksel şiddet olmadı ama beni aşşağılıyor
6. Eşim bana vurdu

7. Nişanlımdan Ayrılıyorum galiba değil Kocamdan boşanmak istiyorum ama korkuyorum
8 ve en son Kocam çocuklarımı benden kaçırdı...

Bu kadar geleceğin net canım.
Çünkü 4 aylık adamın cürretine bak şevkatine ve vicdanına bak.
Ya bi de aynı eve girince neler neler olacak.
Bekarken hep iyi yanları düşünüyoruz evlenince ne sorunlarla uğraşılıyor var ya

Yine de bak karar senin

Son düzenleme:
daha 4 ay olmuş tanışalı bu ne hız.ayrıca nişanlınız çok saygısız.bence bir şeyler düzelse evlenseniz bile bu insan sizi ailenizle bile görüştürmez ve eninde sonundada ayrılık gelir arkasından bırak gitsin herkes yoluna yazık günah sonradan üzülmektense şimdi üzül boşver..

4 ay içerisinde nişanlanıp birde evlenmişsiniz. Bu ne acele. Karı koca hayatı yaşamaya başlamamışsınız ama neden böyle apar topar evlendiğinize bir anlam veremedim. Boşanmak bile düşünülmüş. Tokat konusu bile konuşulmuş. Ya annen ya ben diyecek kadar büyük bir yüzsüzlük gösterilmiş. Daha neyi bekliyorsunuz allah aşkına. Yarın öbür gün karı koca hayatınızı yaşamaya başlayıp dayak yedikten sonramı akıllanacaksınız. Karnınızda kucağınızda çocukla bu şekile baskı görüncemi akıllanıcaksınız. Kaybettiğiniz hiç bişey yok. Bir an önce kendinize gelin ve kurtulun bu insanlardan. Size yazık ailenize yazık. Size böyle muamele eden bir adam için kendinizi ve ailenizi üzmeye ne gerek var.

Son düzenleme:

Kullanıcının mesajlarına bakarken buldum ve konunun açılış tarihine baktım. Birkaç sayfa öncesini okumadan yorum yapmamak lazım :))
Sevindim bu mesajına ve o adamdan kurtulmasına.

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar.. Allah razı olsun hepinizden. Allah hiçbirinizi, çoluğunuzu çocuğunuzu böyle insanlarla karşılaştırmasın.
aile çok önemli.. bekar bayanlar evlenecekleri insanların ailelerine özellikle annesine çok dikkat etsinler. çünkü düzgün olmayan aileden düzgün çocuk pek çıkmıyor. bir de bundan sonra tanıştığım bir insan olursa önce damarına basıcam nasıl tepki veriyor anlayışlı mı anlayışsız mı:)) kendime çok kızıyorum neydi acelem, neden çok incelemedim bu insanı hemen evlenmeyi kabul ettim diye.. ama nasipten öte yol gitmiyor.. yaşanacak varmış. bundan sonra hayırlısyla karşılaşmak için dua ediyorum

Son düzenleme:
amannn boşver
biz seni seviyoruz bak

biz neyine yetmeyeceğiz ayollll

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…