Nişanlımdan ayrılıyorum galiba

çok güzel açıklamışsınız. teşekkürler.. çevremdeki insanlar yüzüme direkt böyle diyemiyo. internet güzel bişey..
ben de zamanla unutucam tabi.. ama şuan, çevremdeki insanlar sordukça ne zaman düğün vs. daha çok hatırlıyorum. dışarı çıkmasamda olmuyo...
inşallah sizin dediğiniz gibi olur ne diyim. bitti zaten. benim zorlanmamın sebebi, bunların bir anda olması, çünkü bu olaylardan önce bir kaç hoşuma gitmeyen davranışı olmuştu, sonra konuşunca özür dileyip bir daha yapmıycam demişti ve konu kapanmıştı. evlilik hayalleri kurarken bir anda böyle olaylarla karşılaşınca duruma adapte olmakta zorlanıyorum heralde..
alıştıra alıştıra olmadı.

Çevreyi boş verin mantıklı olanı yapın, zaten yapmayıp bu işe devam etseydiniz hem kendinin hem ailenizin gururunu ayaklar altına almış olurdunuz.
bir anne baba için en kötü olan şey çocuğunun başkaları için emeklerini ve gururunu hiçe saymasıdır. Sizde anne olunca ne demek istediğimi anlayacaksınız.

o hastalığı söylediğin zaman araştırdım ve sanki var gibi geldi. bi doktora sorum oda sen onun teşhisini koyamazsın dedi. ama o belirtileri gösterdiğini hissettim ve çok soğudum aslında o zaman.
ama evden dışarı çıkınca daha çok acı çekiyorum işte. geçcek inş. resmi nikah olmasaydı şimdiye kadar unutmuştum o insanı belkide. boşanma işlemleri falan daha çok hatırlatıp üzüyo insanı
inşallah hiç bir kararımdan hiç pişman olmam

birde canım çok samimi olmadığın kimseye akarabalarınızda dahil çok ayrıntılı anlatma.Ortak tanıdıklarınıza özellikle....Bazıları laf götürür getirirdaha kötü olur.Seni aileni herkes bilir zaten.Yakında iftiraları başlayacak gör bak...

canım yaaaa (( tüylerim diken diken oldu bende buna benzer bir konuda 3aylık nişanlımla ayrıldım oda dik kafalıydı inatçıydı bi an kendimi gördüm sende .ben oluruna gittikçe o tepeme çıktı benden ayrılamak istedi o an dünya başıma yıkıldı ben yine ayrılmak istemedim çok çabaladım ( sanki bulunmayan hint kumaşıydıda)ve en sonunda ayrıldık benim için hayat bitmişti, çünkü hayatıma ğiren ilk erkek, ilk elini tutugum erkekti .yemeden içmeden kesildim psikolojim bozuldum anlatamam yaşadıklarımı ayrıldıktan 9 ay sonra şimdiki eşim karşıma çıktı ve dünyam değişti iyiki karşıma çıkmış ve şimdi 1,5 yıllık evliyim :) diğeriyle 2007 de nişanlanmıştım:S o hala bekar ve çok pişman ve ben çok mutluyum size tavsiyem oluruna bakın fazla taviz vermeyin belki ilerde sizde çok mutlu olursunuz içtenlikle söylüyorum:)

Kandırmaya çalıyor,sakın kanma.Zaten bunları nikah var rahatlığıyla yapmadımı?Şimdi barışırsanız eminim aynı eve girene kadar iyi olacak ama sonra tırnaklarını çıkaracak bu çok belli.Kafa yapısı belli değiştiremezsiniz!Asla değişmez!

artık aramıyo, zaten daha fazla ısrar etmeyi gruruna yediremezzz

aramayınca daha rahatım..

tşkler tavsiyeleriniz içinn

31 martta boşanma davası var. daha erken bir güne verselermiş. 2 ay çok zor geçicek benim için...

bende azçok yazılanları okudum ama ben en çok senin aldığın net kararından dolayı kutluyorum arkadaşım bir yerde doğru karar verebiliyorsan sen gerçekten de ayakları yere sağlam basan ve pişmanlıklarıyla ah vah etmeyecek birisin ve çok daha iyilerine layıksın .Senin aldığın kararı almayıp evlenip üstüne bir de çoluk çocuk sahibi olup bu vaziyetlere kadar taşıyanlarıda görüyoruz sen bir tüy kadar hafif yaşantınla çekersin kolayca süngeri üzülen o olsun bırak ailesiyle alt alta otursun hatta anası hastalansın başka dr gitmesin hep oğlu baksın oğlunu alsın günlere götürsün ) az morel verim dedim
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.

amiin canım tşklerr.. ah vah etmiyorum çünkü Allah ın takdiri.. yüzünü şimdi gösterdi
31 mart çook uzak geliyo.. dua ile...

Onun içi daha rahattır ozamana kadar barışacağınızı zannediyodurondan aramıyodur,huyu ya sen pişman ol yalvar diye bekliyodur.Aman dikkat bu saatten sonra bir kere taviz verdinmi birdaha kurtulamazsın..Sen kendinden emin olduktan sonra 2 ayı boşver hiç düşünme.Düşünmezsen birden geçer.Bu iş bitti de haytına bak.Hayırlısı olsun canım senin için.Eminim Allah çok daha iyileriyle karşılaştıracaktır.Bir kapı kapanmadan diğeri açılmazmış ne de olsa.

canım maddi zorluklar aşılabilir, sadece ailesi problem olsa belki aşılabilir, tembel ve dağınık olsa belki dişini sıkabilirsin ama böyle biri sana ömür boyu kan kustururdu.Boşan ve hemen bir fakir öğrencini sevindir.Burada gelişmeleri haber ver tatlım; senin o hasta ruhludan kurtulduğunu duymak istiyorum

haklısın.. ruh hasta olunca düzelme umudu olmuyor.onun için ben de kafamda daha çabuk bitirdim. daha doğrusu onun sayesinde oldu. hep hata yaptı. ben hatasını düzeltsin istedim başta,o daha beter yaptı herşeyi.. ama artık onu görmek dahi istemiyorum.
inşallah o gün gelir de ben de söylerim, ilk duruşmada bitse bari ..

saolasın.
kesinlikle benim yalvarıp pişman olacağımı zannediyodur.facebookta durumu hala nişanlı olarak duruyor. ama daha çok bekler.. kendisi pişman olup yalvarsa bile yaptıkları affedilcek cinsten değil. ben eminim kararımdan, Allah şaşırtmasın.ama onun soyadını 2 ay taşımak çok zor geliyo..
bir an önce bitsin istiyorum.
düşünmemeye çalışcam.
Allah hayırlısını ve daim olanını versin

senı almıs oldugun karardan dolayı tebrık edıyorum arkadasım
hıc uzulme . ılerde daha buyuk acılar cekebılırdın
bu olay senın onu tanımana sadece bır sebep olmus
ne dıyeyım Allah ın sevgılı kuluymussun

bu konuyu takip ediyordum arkadaşım çok doğru ve zamanında bir karar aldın... Daha çok ilerlemeden bitmeliydi,, derler yaa ki kişi evlenmez ailelerde evlenir çok doğru , sen onunkilerle görüşme o seninkilerle görüşmesin nereye kadar geride kötü anılar olucaktı bitsin gitsin ... Üzülme herşey olacağına varır hakkında herşeyin hayırlısı arkadaşım

ben de inanamadım ya hayatta neler oluyor Allah sabır versin ben de bitek benim sanıyordum böyle nişanlanınca dünyası başına yıkılan. ben de nişan attım pişmanım ama sevdiğm için. eski nişanlım pişman değil hiç( sevilmediğini anlamak çok acı...

Son düzenleme:
saolun arkadaşlar.. bitiverdi 1 haftada ve üzerinden 1 ay geçti. bazen kendimi çok iyi hissediyorum, bazen de çok kötü. bazen ondan nefret ediyorum iyiki bitti diyorum, ama bazan de niye böyle yaptı diye düşüünüp çok üzülüyorum. sonuçta ben ona en ufak bir hakarette dahi bulunmadım. Hep sevgi gösterdim,oda her zaman beni çok sevdiğini söyleyip, dünyada senin kadar iyi birisi çok azdır heralde diyodu. ben de çok inanmıştım ona.. ama sadece laftaymış sevgisi.. inşallah hayırlsı böyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…