amiinhakkında hayırlısıy ne ise rabbim onu versin canım durumun zor ama zamanla üstesinden gelebilirsin çalışan ayakları üzerinde duran bi eğiticisin ailen en yakın desteği veriyorlar zaten ne güzel..kendisine haber verdiğinde nasıl bir tutum sergiledi canım hala agrasif mi yoksa kaybettiğini anlayınca üzüntü varmıydı gerçi üzülse ne yazar kendisi hazırladı bu sonu..
ben de nasıl bir aile olduklarını anlamadım. kendileri çok kıymetli bi tane, biz onlara hizmet için,ezilmek için yaratılmışız gibi davranıyolar.
babası bunlar olurken bir kere telefon edip dünür ne oluyo ne bitiyo demedi. annesini hiç demiyorum bilee
kendiside mesaj atmış, ben aramayınca umudu tükeniyomuş fln...
bugün açıkladım mesajla bitirmek istediğimi..
gece aradı. biz niye bu hale geldik dedi. ağlıyo gibiydi. ben de uykuluydum. demek eninde sonunda ayrılcaktık. Allah erkenden bunu bize gösterdi dedim. boşancakmıyız dedi. ben de evet dedim. peki nasıl yapcaz dedi. ben de sen bu haftaiçi davayı aç dedim. başka soracağın bişey yoksa kapatıyorum dedim. kapattık.
az önce aradı. avukatın yanındaymış. adresimi sordu söyledim. dava açıyormuş.
içim bi tuhaf oldu. acı duydum. kafamda bitirmeme rağmen. daha evlenmeden boşanmak tuhaf bir duygu...
arkadaşım keşke senin yerinde olsaydım buna şaşırma bende sorunlarımı yazdım.ne güzel evlenmeden çoluk çocuğa karışmadan ne olduğunu göstermiş.ve boşanıyosunuz.hiç üzülme ben 8 yıllık birlikteliği bitirme noktasındayım.ve hiç üzülmüyorum.sewnin adına çok sevindim.gazan mübarek olsun.aileni asla bırakma ve üzme.onlar birtane.
Uzun bir yazıydı soluksuz okudum. Bunu hayatımızın her alanında sıkça yapıyoruz biz. bizler aslında olayların ne olduğunu gayet iyi biliyor ama içimizde duygusal yönde ağır gelen hissiyatlarımızın yaşanabilirliği için motiveye gereksinim duyuyoruz. bu durumun ,yaşananların nişanlının tepkisinin seni nerelere götüreceğini,ne gibi durumlarla karşılaşacağını sen bizden daha iyi biliyorsun canım. bunu sorun görmesen bu denli içten yazmazdın sorununu. "ailem seni sildi zaten" diyip herhangi bir konuda seni onlarla muhatap etmezken sen neden kendi aileni onunla muhatap ediyorsun...... özür diletiyorsun. bulunmadık bursa kumaşı değil bu şahıs. yaşadığın olaya istinaden yazıyorum,yazdıklarına karşılık... bu çocuktan sana hayır gelmez.
canım geçmiş olsun. inşallah fazla yara almadan boşanma aşamasını da atlatırsınız. hakkınızda hayırlısı olsun.size bi örnek vereceğim. bir tanıdık öğretmen arkadaşımız da nişan döneminden kısa bir süre sonra nikah yapmıştı tayin için. ikisi de öğretmendi. bu dönemde o adamla ve ailesiyle yaşayamayacağını anladı, kavgalar gürültüler vs.. her türlü yobazlıklar... kızın çekmediği kalmadı. sonra naptı, gitti boşandı. üstelik doğudaki oldukça kapalı bir çevrede yaşıyordu.bi iki sene geçmeden hiç evlenmemiş başka biriyle evlendi. sonuçta ilk yaptığı sadece formaliteydi, kimseye hesap vermek zorunda deildi. şimdi çok tatlı bi bebişleri de var. darısı başına canım, seni hakeden ailene ve saygı duyan bi adamla evlenip mutlu olursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?