Nişanlımdan ayrıldım :( Yardımınıza ihtiyacım var.

Biz bittik 1 haftadır ağlamaktan gözlerim şişti geçen hafta birisi ile görüştüğünü öğrendim Pişmanlığı şimdi daha kötü yaşıyorum. Benim üzerime titreyen , hastalandığımda başımda duran , moralim bozukken neşelendirmek için türlü türlü komiklikler yapan , büyükşehirde ailemden uzak tek başıma çalışırken beni sahiplenip ailem olan insanı kaybettim
Kapıma gelişleri , sarılışı , elimi sımsıkı tutuşu , gözleri ,gülümsemesi Bana ayrılık döneminde 100 yıl sonra ben ve sen dahil şu an çevrende gördüğün kimse olmayacak değer mi böyle yapmaya kalp kırmaya kıymet bilmemeye. Şimdi anlıyorum bu cümleleri daha iyi anlıyorum. Kıymetini bilemedim annemin oyununa geldim bir daha birisi beni böyle sever mi bilmiyorum ama nasıl birsiini seveceğim ilişkilerin rezil kepaze olduğu bir dönemde ( kısacası artık bitti.

Onca zaman geçse de sizi hala unutamayacağını düşünüyordunuz ama hayat işte o kendi için doğru olanı yaptı. Sizde kendiniz için doğru olanı yapıp önünüze bakın. Hiçbir acı sonsuza kadar sürmez

Konunuzu uzun zaman önce okumuştum ve herşeyi arkanızda bırakıp ona giderseniz elinizi tutacağını düşünmüştüm. Hiç mi çıkmadınız karşısına

Tüh. Yeni gördüm mesajını. Geri döndürecek merciyi biliyorum ben. Zamanında olsa söylerdim (

Yeterince sevmiyordu demek ki yoksa başkasıyla görüşmezdi ama bana kalırsa yine de son bir kez ne kadar üzgün olduğunu anlat eğer umursamazlar hayırlısı de geç canım

Hiçbirşey yazma kendi yazdığını okusun dursun

Bence evlenseydin yine uyumlu çift olamazdınız arada 10 yaş fark var nişanlınla, adam sürekli seni çocuk gibi idare edecekti, İyiki evlilik olmamış, sen kendini tanımıyorsun ki, annenin lafına kulak asıyorsun, sana sormak lazım, senin için olmazsa olmazların nedir diye, ayol buna cevap verecek cevabın olduğunu sanmıyorum neden çünkü, Kendini tanımadan, evlenmiş olmak felakettir, çünkü çoğu kadın evlendikten sonra aslında evlendiği adamla uyuşmadığı anlamış oluyor ama şu aşk tuzağına düşmüş oluyor, e bu aşk işlerin sonu oluyor, çıplak gerçekler o vakit yüze vuruyor

ailen ne yapti o kadar boyle adama ki

Yani adam haklı
Karşısında ne gördüğüne bak yalanlar söyleyen bir kız sinir hastası bir kayınvalide
İster miydin böyle evlenmeyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…