Sen gercekten sacmalamissin, bence ne yap ne et adami ikna et, böyle adamlar kolay bulunmuyo ve sakin birdaha yalan söyleme, biraz kendi iraden olsun, anne babalar herzaman hakli diye birsey yok, bundan daha kötü biriyle evlensen annen rahat mi edicek acaba
Sen gercekten sacmalamissin, bence ne yap ne et adami ikna et, böyle adamlar kolay bulunmuyo ve sakin birdaha yalan söyleme, biraz kendi iraden olsun, anne babalar herzaman hakli diye birsey yok, bundan daha kötü biriyle evlensen annen rahat mi edicek acaba
Lütfen yanlis anlama ama bu adam sana fazla gelmis sanki. Yani o sana herseyini vermeye hazirmis ama bence sen onun degerini bilememissin. Belki evlililge hazir degildin. Belki de yeterince sevmedin. Sevseydin, hazir olsaydin bunlarin olmasina izin vermezdin cünkü. Hep onun seni ne kadar saevdigini saydigini anlatmissin ama sen? Sen gercekten icten seviyor muydun onu? Bence hayir.Annem söz günü onun akrabalarına kafayı taktı.İsteme sonrası dua edilmesi hoşuna gitmedi ve bir gün sonra benimle onu görüştürmedi telefonda o da farklı bir şehirde yaşıyordu anneme telefon açıp saygılı şekilde bir sorun mu var acaba diye sordu annem telefonda bu soruyu sorduğu için ona hakaretler etmeye başladı ve annem babama baskı yaptı nişanı bozması için.Babam telefonda onu aradı nişanı bozduk dedi saygısını bozmadı şok oldu cevap veremedi babama.Sonra annem telefonumdan onu ve ailesini engellettirdi bana ulaşamaması için.Bana mail attı seni çok seviyorum ayrılmak istemiyorum diye.Annem bu maili görüp onu incitecek kelimeleri benim ağzımdan yazılmış gibi yazdı hayatım çık dedi.Sonra babamı aradı biz birbirimizi seviyoruz problem ne ise konuşalım dedi ama babam biz bitirdik artık bu iş bitti dedi.Beni ailemi ikna etmem için 8 ay bekledi fakat ben korkumdan ona hep yalanlar söyledim en sonunda bıraktı.Ben üzerine yine onu suçladımdayanamadı artık ve şimdi ben pişmanım o hayatına devam ediyor annemde mutlu gayet.
Lütfen yanlis anlama ama bu adam sana fazla gelmis sanki. Yani o sana herseyini vermeye hazirmis ama bence sen onun degerini bilememissin. Belki evlililge hazir degildin. Belki de yeterince sevmedin. Sevseydin, hazir olsaydin bunlarin olmasina izin vermezdin cünkü. Hep onun seni ne kadar saevdigini saydigini anlatmissin ama sen? Sen gercekten icten seviyor muydun onu? Bence hayir.
Ailenin sagliksiy davranamayacagini bile bile onlara uymussun ki cok kücük de degilsin, kendi kararlarini verebilecek yastasin. Aci ama bence o simdi daha mutludur. Cok büyük hayal kirikligi yasatmissin... ve bunu yasatan ailen degil sensin cünkü hic araya girip engellememissin. O kisi bunlari gercekten haketmiyor bence. Böyle bir aileye sahipken, ve kendi kararlarini alamazken baska bir insanla mutlu olamazsin zaten.
Bir anda neye uğradığımı şaşırdımsavunamadım onu bir türlü.Bugün instagramda gördüm onu ödül almış çok elit adamdı annemden nefret etmeye başladım resmen.Üzerime çok geldiler en sonunda ne yaparsanız yapın dedim.Bana inandırlar namaz kılıyor yok seni denize girdirmez yok seni kapatır gibi saçmalıklarla.Annesi bile kapalı değil modern insanlar.Hep ön yargılı davrandılar beni bastırdılar.Yani çıldıraacğım artık. Ailem pişman oldu annem konuşun artık dedi ama iş işten geçti kavga yaptım onunla o kadar şey yaşattılar bize saygısını bozmadı diyor bide.
Hayır mezheplerimiz aynı.Ailem pek inançlara önem veren insanlar değil zatenMezhep ayriligi mi söz konusu? Bundan ötürü mü ön yargilar var?
tıpkı onun gibi artık sende kararlı durmalısın geç bile kalmıssın.. ama bunları telefonda konusma ne yap ne et bulusmya ikna et yüz yüze anlat ben kararımı verdm de.. dönmesi biraz zor gbi duruyo çok sey yasamıs haklı.. hakkınızda hayırlısı olsunBugün cesaretimi toplayıp onu aradım onu özlediğimi onsuz yapamadığımı söyledim bana keşke beni çok özlemek yerine biraz mücadele etseydin bu özlemenden daha çok mutlu ederdi beni.Ben seninle yaşadığım ilişkim boyunca aklımı bir defa bile duygularımın önüne koymadım her şart ve durumda sadece sen dedim.Çoğu yapılan haksızlığı sana olan sadakatim sevgim ve en önemlisi bu ilişkiye olan saygımdan dolayı duymadım ve görmemezlikten geldim.Ailenin bana yaşattığı hiçbir şey senin bana attığın yalanlar kadar acıtmadı.Ben de seni unutamıyorum fakat bu tür durumlarda ailesini ikna edip onların karşılarına çıkartma işi benim değildi buna rağmen aileni arayıp görüşmek istedim.Bir erkeğin sevdiği insanın ailesi tarafından istenmemesinin ne derece insanı yıpratıp üzdüğünü asla bilemezsin.Sen benim hayatımda güzel anılar biriktirdiğim ilk insan olarak kalacaksın asla arkadaş olmayacağım çünkü bir dönemler deli gibi sevdiğim insanla arkadaş olabilecek kadar sınırlarım geniş değil dedi ve teşekkür ederek telefonu kapattı.
Konuşmamızın özeti buydu.Sizce ne yapmalıyım tekrar nasıl kazanabilirim ona ilk buluştuğumuz günü anlattım telefonda duygulandığını anladım.
tıpkı onun gibi artık sende kararlı durmalısın geç bile kalmıssın.. ama bunları telefonda konusma ne yap ne et bulusmya ikna et yüz yüze anlat ben kararımı verdm de.. dönmesi biraz zor gbi duruyo çok sey yasamıs haklı.. hakkınızda hayırlısı olsun
Bilmiyorum ama bana sizin sucunuzmus gibi geliyor 25 yasindasiniz siz kendi kararinizi verebilecek yastasiniz.. ben bile 20 yasimda esimle evlencem dedim evlendim cok direndi ailem ama ben evlendim ve iki cocugum var mutluyum... ailenizi suclayarak vidaninizi rahatlatmayin bence... yanlis yapmissiniz. Aynen arkadaslarin dedigi gibi sizde olgunca veda etmelisiniz en azindan bunu haketti bence..
Anliyorum cnm... ama bisey daha var herseyde bir hayir vrdir demekki siz birbiniz icin yazilmamissiniz..Evet hatalıyım ama aileme direnemedim.Yurt dışında artık yüz yüze konuşma imkanım kalmadı arayacak yüzüm yok.Bir arkadaşıyla buluştuk konuştuk onu sordum arkadaşına birşey anlatmıştır belki diye arkadaşlarına ilişki yaşandı bitti arkasından konuşmak bana yakışmaz demiş başka birşey söylememiş.Kabullenmeye başladım zaten bittiğini aklımda hep pişmanlığım olarak kalacak.Onun hayatında olmak şanstı benim için bir daha öyle birisi zaten bu dönemde imkansız gibi birşey.Kıskanıyorum onun hayatına girecek insanı şimdidenKıymetini bilemedim hatalarımı biliyorum.Anneme hep mutluluğumu elimden alan insan olarak bakacam.Şimdi annemin hiçbir sözünü dinlemiyorum önemsemiyorum ama ne fayda zamanında yapmalıydım.Onun benden ayrılacak birçok sebebi oldu ben bir tane bile sebep bulamıyorum bu beni çok yıpratıyor.Sözleri ders verir gibi konuşurdu sohbeti tavırları sahiplenişi Dinlerken kendimden geçerdim. saygılıydı ilişki boyunca salak bile demedi annem ona edepsiz dedi.Anlatırken bile içim gidiyor keşke 1 kereliğe zamanı geri alabilseydim o günlere geri dönebilseydim annemi konuşturmasaydım ilişkinin arkasında dursaydım.Ona yazacak kelimem bile yok benim yaptığım hatayı yapmasın insanlar artık ne diyeyim.
Bundan sonraki ilişkinizde ailenize direnmelisiniz.
Mantıksız hareketler yapan bi aileniz olduğu için çok şanssızsınız.
Ama belki de bu işin olmayacağı vardı.
Hayırlısı deyin. Ben o adamın yerinde olsam asla size dönmezdim. Böyle mülayim erkekler hep ezilir zaten.
Ama dediğim gibi o sizin kaderiniz değildi belki de. O yüzden anne bahane. Zaten olmayacakmış.
Adamın başını yakma, sen de unutmaya çalış.
Dalga geçme başına gelir üzülürsün.Hahah :))) yazik ya kotu olmus ama isabetli yorum olmus :)