Nişanlımdan ayrıldım :( Yardımınıza ihtiyacım var.

Ya benim bile burdan icimgitti hayirlisiyla insAllah barisirsuniz ve bizi de haber et gelişmeelerden

bence bir yolunu bul ve tekrar kazan ne gerekiyorsa yap pişmanlık bir ömür peşini bırakmaz. ayrıca başka biriyle de evlenirsen ne evlendiğin kişiyi mutlu edersin ne sen mutlu olursun. bütün gücünle koş ona elinden geleni yap. eğer ki yine istemezse o zaman en azından ilerde pişmanlık duymazsın ben elimden geleni yaptım dersin.:KK66: :KK66:

Evet kesinlikle mutlaka şansını dene asla erteleme aradan ne kadar geçerse geçmiş olsun bir selam verip sormak herşeyi filizlendirir inşallah barışırsınız. Sende kendini düşün anne babalar hep doğru söyleyecek diye bir şey yok. Kalbini dinle. Hata yapsan bile ben yaptım diyebil. Başkalarının dayattığı hayatı yaşama. Ömür boyu pişmanlıklarla yaşamak zorunda kalıyor insan

Arkadaşlar ara diyorlar ama hadi aradınız adam tamam dedi devam. Sonrasında ne olacak? 8 ay boyunca ailenizle konuşmayan, ikna edemeyen sizin planınız nedir?

Annem söz günü onun akrabalarına kafayı taktı.İsteme sonrası dua edilmesi hoşuna gitmedi ve bir gün sonra benimle onu görüştürmedi telefonda o da farklı bir şehirde yaşıyordu anneme telefon açıp saygılı şekilde bir sorun mu var acaba diye sordu annem telefonda bu soruyu sorduğu için ona hakaretler etmeye başladı ve annem babama baskı yaptı nişanı bozması için.Babam telefonda onu aradı nişanı bozduk dedi saygısını bozmadı şok oldu cevap veremedi babama.Sonra annem telefonumdan onu ve ailesini engellettirdi bana ulaşamaması için.Bana mail attı seni çok seviyorum ayrılmak istemiyorum diye.Annem bu maili görüp onu incitecek kelimeleri benim ağzımdan yazılmış gibi yazdı hayatım çık dedi.Sonra babamı aradı biz birbirimizi seviyoruz problem ne ise konuşalım dedi ama babam biz bitirdik artık bu iş bitti dedi.Beni ailemi ikna etmem için 8 ay bekledi fakat ben korkumdan ona hep yalanlar söyledim en sonunda bıraktı.Ben üzerine yine onu suçladım :KK43: dayanamadı artık ve şimdi ben pişmanım o hayatına devam ediyor annemde mutlu gayet.

Yok artık, ne aileler var! bu yazdıklarınızı bir başkasının gözünden okusanız eminim pes dersiniz.. anneniz gerçekten normal değil.. bir ebeveyn bu kadar katı olur mu? Sizde hiç doğru yapmamışsınız belki de hayatınızın aşkını kaçırdınız.. şimdi hamle için, her şey için çok geç.. keşke zamanında toparlasaymışsınız. Keskelerin de bi faydası yok ki.. üzgünüm ki ömrünüz boyunca iz kalır adam hakikaten kaliteliymis.. onun da hakkında hayırlısı olsun

Yok artık, ne aileler var! bu yazdıklarınızı bir başkasının gözünden okusanız eminim pes dersiniz.. anneniz gerçekten normal değil.. bir ebeveyn bu kadar katı olur mu? Sizde hiç doğru yapmamışsınız belki de hayatınızın aşkını kaçırdınız.. şimdi hamle için, her şey için çok geç.. keşke zamanında toparlasaymışsınız. Keskelerin de bi faydası yok ki.. üzgünüm ki ömrünüz boyunca iz kalır adam hakikaten kaliteliymis.. onun da hakkında hayırlısı olsun

Normal değil zaten annem mutsuz etmek için sebepler bulmakta üstüne yok çok katı davrandı.Keşkelerle geçiyor günlerim ama alıştım yokluğuna. Unutmak zor hayatımdaki en mutlu günlerimi yaşadığım insandı.

Adam buram buram kalite.geri kazanmak istiyorsan biraz bekle. Erkeklerin bazen geri dönmek için gitmeleri gerekir.hakkında hayırlısı . Bi kere kaliteli adama denk geldiysen diğerinde öyle olur.üzülme canım

M miray_bom bir gelişme oldu mu durumunuzda? İnşallah barışmışsınızdır. Bu durumda ailenizi karşınıza alıp af dielemeniz en doğrusu.

Bir anda neye uğradığımı şaşırdım :KK43: savunamadım onu bir türlü.Bugün instagramda gördüm onu ödül almış çok elit adamdı annemden nefret etmeye başladım resmen.Üzerime çok geldiler en sonunda ne yaparsanız yapın dedim.Bana inandırlar namaz kılıyor yok seni denize girdirmez yok seni kapatır gibi saçmalıklarla.Annesi bile kapalı değil modern insanlar.Hep ön yargılı davrandılar beni bastırdılar.Yani çıldıraacğım artık. Ailem pişman oldu annem konuşun artık dedi ama iş işten geçti kavga yaptım onunla o kadar şey yaşattılar bize saygısını bozmadı diyor bide.

Ne yani kapali insanlar modern degilmi?
Bence dusunce yapin daha yetirince oturmadigi icin ailenin etkisi altinda kaldin.

Annem söz günü onun akrabalarına kafayı taktı.İsteme sonrası dua edilmesi hoşuna gitmedi ve bir gün sonra benimle onu görüştürmedi telefonda o da farklı bir şehirde yaşıyordu anneme telefon açıp saygılı şekilde bir sorun mu var acaba diye sordu annem telefonda bu soruyu sorduğu için ona hakaretler etmeye başladı ve annem babama baskı yaptı nişanı bozması için.Babam telefonda onu aradı nişanı bozduk dedi saygısını bozmadı şok oldu cevap veremedi babama.Sonra annem telefonumdan onu ve ailesini engellettirdi bana ulaşamaması için.Bana mail attı seni çok seviyorum ayrılmak istemiyorum diye.Annem bu maili görüp onu incitecek kelimeleri benim ağzımdan yazılmış gibi yazdı hayatım çık dedi.Sonra babamı aradı biz birbirimizi seviyoruz problem ne ise konuşalım dedi ama babam biz bitirdik artık bu iş bitti dedi.Beni ailemi ikna etmem için 8 ay bekledi fakat ben korkumdan ona hep yalanlar söyledim en sonunda bıraktı.Ben üzerine yine onu suçladım :KK43: dayanamadı artık ve şimdi ben pişmanım o hayatına devam ediyor annemde mutlu gayet.
Yahu kim sevdiğine böyle davranır? Sizinki kaybedince değere binmiş bir anda şimdi seviyordum falan demeyin zamanında kıymet bilecektiniz kusura bakmayın. He dediğinizde hemen ayağınıza gelecek insanlara böyle davranıp sonra da pişmanım diyin. Üzgünüm suçu da ailenize falan atmayın kaç yaşında insansınız tamam herkes hata yapar ama kimse sevdiğine bilerek kötü davranmaz o kadar da değil

Böyle olgun ve saygılı cevap veren birisini şimdiye kadar görmedim. Genelde erkekler ayrılınca küfür ve şiddetten başka bir karşılık vermez. Sevgi kolay bulunmuyor bu hayatta böyle birisi tarafından sevilseydim bırakın ailemi tüm dünyayı karşıma alırdım.Şiir gibi cevaplar vermiş yazdıklarının tümünü tek tek okudum.Çok canı yanmış adamın çok sevmiş.Arkasında duramamışsın onu annenin hakaretleriyle baş başa bırakmışsın. Buna rağmen senden vazgeçmemiş. Yarı yolda bırakmamak gerek büyük ihtimalle artık onu kalbinden soğutmak için hiç sevmemişti ,şöyleydi ,böyleydi gibi kelimelerle kendini avutmaya başlayacaksın ama ileride pişmanlığını fazlasıyla yaşayacaksın arkadaşımdan biliyorum.Senin durumuna benzerini yaşadı aradan 3 sene geçti halen bir telefon bekliyor pişmanlığını anlatacağı kelime bulamıyor. Ailen dengeli davranmamış ne olursa olsun kimsenin bir başkasına böyle bir davranışta bulunma hakkı yok.Kendi dengesizliklerini kızlarının en mutlu zamanlarında törpüleselerdi bari. Öyle çok seven bırakmaz laflarına kanma çok seven içi acıya acıya bırakır sen ne kadar tutabildin onu ? Her davranışınla gitmesinin sağladığın bir kişinin yanında kalmaması gayet normal. Üzerine yalanda söylemişsin bunları sana yapan bir insanla sen devam edermisin ? Haklı olarak oda önüne bakmış ve seni affettim demiş bak bu cümle öyle kolay kurulmaz. Şimdi bu adamın sana dönmesi zor ancak karşısına çıkarsın pişmanlığını yüzüne söylersin baktın ki artık seni istemiyor bu sefer yaşattıklarından dolayı özür dilersin ve sende önüne bakarsın.Ama bunu yap çünkü yapmazsan bir sonraki ilişkinde istediğin kadar mutlu ol en ufak problemde onu hatırlarsın en azından yapmadım deme.Öyle mesajla maille deneme bunları çık karşısına. Bunları yapmadan öncede ailene ciddi bir çizgi çiz ve benim hayatım de. Onların kararının pişmanlığını yaşamak yerine kendi kararının pişmanlığı yaşa. Benim bile içim gitti yazdığı sözlere bu tür adamları kaybetmeyin biz bulamıyoruz bari siz bulunca ezdirmeyin arkasında durun.

Hayatınızın geri kalanında bu adamı kazanmak için uğraşın. Ne yapın edin.
Belki kararlılığınızı görünce uzatır ellerini.

offf be çok iyi konuşmuş
hakikaten haybediilecek birine ait sözler değil
keşke dengeyi korusaydınız
olgun ve mantıklı düşünüp ilişkiyi bitirmiş bravo

X