- 21 Temmuz 2015
- 6.656
- 6.060
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bir yolunu bul ve tekrar kazan ne gerekiyorsa yap pişmanlık bir ömür peşini bırakmaz. ayrıca başka biriyle de evlenirsen ne evlendiğin kişiyi mutlu edersin ne sen mutlu olursun. bütün gücünle koş ona elinden geleni yap. eğer ki yine istemezse o zaman en azından ilerde pişmanlık duymazsın ben elimden geleni yaptım dersin.
Ya benim bile burdan icimgitti hayirlisiyla insAllah barisirsuniz ve bizi de haber et gelişmeelerden
Annem söz günü onun akrabalarına kafayı taktı.İsteme sonrası dua edilmesi hoşuna gitmedi ve bir gün sonra benimle onu görüştürmedi telefonda o da farklı bir şehirde yaşıyordu anneme telefon açıp saygılı şekilde bir sorun mu var acaba diye sordu annem telefonda bu soruyu sorduğu için ona hakaretler etmeye başladı ve annem babama baskı yaptı nişanı bozması için.Babam telefonda onu aradı nişanı bozduk dedi saygısını bozmadı şok oldu cevap veremedi babama.Sonra annem telefonumdan onu ve ailesini engellettirdi bana ulaşamaması için.Bana mail attı seni çok seviyorum ayrılmak istemiyorum diye.Annem bu maili görüp onu incitecek kelimeleri benim ağzımdan yazılmış gibi yazdı hayatım çık dedi.Sonra babamı aradı biz birbirimizi seviyoruz problem ne ise konuşalım dedi ama babam biz bitirdik artık bu iş bitti dedi.Beni ailemi ikna etmem için 8 ay bekledi fakat ben korkumdan ona hep yalanlar söyledim en sonunda bıraktı.Ben üzerine yine onu suçladım dayanamadı artık ve şimdi ben pişmanım o hayatına devam ediyor annemde mutlu gayet.
Yok artık, ne aileler var! bu yazdıklarınızı bir başkasının gözünden okusanız eminim pes dersiniz.. anneniz gerçekten normal değil.. bir ebeveyn bu kadar katı olur mu? Sizde hiç doğru yapmamışsınız belki de hayatınızın aşkını kaçırdınız.. şimdi hamle için, her şey için çok geç.. keşke zamanında toparlasaymışsınız. Keskelerin de bi faydası yok ki.. üzgünüm ki ömrünüz boyunca iz kalır adam hakikaten kaliteliymis.. onun da hakkında hayırlısı olsun
Adam buram buram kalite.geri kazanmak istiyorsan biraz bekle. Erkeklerin bazen geri dönmek için gitmeleri gerekir.hakkında hayırlısı . Bi kere kaliteli adama denk geldiysen diğerinde öyle olur.üzülme canım
Geri dönmesini kafaya takmadığın zaman döner. Yani sana bağlıNe kadar sürede geri döner ?
Keşke barışsanız bende çok üzüldüm adam okumuş birine benziyor yazdıklarına bakılırsa çok olgun, aklı başında ve saygılı sanki şair gibi yazmış inşallah hayatına kimse girmemiştir uzun süre olmuş çünküNe kadar sürede geri döner ?
Bir anda neye uğradığımı şaşırdım savunamadım onu bir türlü.Bugün instagramda gördüm onu ödül almış çok elit adamdı annemden nefret etmeye başladım resmen.Üzerime çok geldiler en sonunda ne yaparsanız yapın dedim.Bana inandırlar namaz kılıyor yok seni denize girdirmez yok seni kapatır gibi saçmalıklarla.Annesi bile kapalı değil modern insanlar.Hep ön yargılı davrandılar beni bastırdılar.Yani çıldıraacğım artık. Ailem pişman oldu annem konuşun artık dedi ama iş işten geçti kavga yaptım onunla o kadar şey yaşattılar bize saygısını bozmadı diyor bide.
Yahu kim sevdiğine böyle davranır? Sizinki kaybedince değere binmiş bir anda şimdi seviyordum falan demeyin zamanında kıymet bilecektiniz kusura bakmayın. He dediğinizde hemen ayağınıza gelecek insanlara böyle davranıp sonra da pişmanım diyin. Üzgünüm suçu da ailenize falan atmayın kaç yaşında insansınız tamam herkes hata yapar ama kimse sevdiğine bilerek kötü davranmaz o kadar da değilAnnem söz günü onun akrabalarına kafayı taktı.İsteme sonrası dua edilmesi hoşuna gitmedi ve bir gün sonra benimle onu görüştürmedi telefonda o da farklı bir şehirde yaşıyordu anneme telefon açıp saygılı şekilde bir sorun mu var acaba diye sordu annem telefonda bu soruyu sorduğu için ona hakaretler etmeye başladı ve annem babama baskı yaptı nişanı bozması için.Babam telefonda onu aradı nişanı bozduk dedi saygısını bozmadı şok oldu cevap veremedi babama.Sonra annem telefonumdan onu ve ailesini engellettirdi bana ulaşamaması için.Bana mail attı seni çok seviyorum ayrılmak istemiyorum diye.Annem bu maili görüp onu incitecek kelimeleri benim ağzımdan yazılmış gibi yazdı hayatım çık dedi.Sonra babamı aradı biz birbirimizi seviyoruz problem ne ise konuşalım dedi ama babam biz bitirdik artık bu iş bitti dedi.Beni ailemi ikna etmem için 8 ay bekledi fakat ben korkumdan ona hep yalanlar söyledim en sonunda bıraktı.Ben üzerine yine onu suçladım dayanamadı artık ve şimdi ben pişmanım o hayatına devam ediyor annemde mutlu gayet.