offf çok fena
konuşma ve cümlelerinden belli adam kaybedilecek biri değilmiş
geri dönme ihtimali yok neredeyse, ancak aileni silersen belki
bu da değer mi düşünülür..
Çok olgun, seviyeli adammış. Keşke bu noktaya gelmeden ailene kabul ettirebilseydin kararını.
Kaç yaşındasinz siz ve o ?Ailemi silemiyorum ama onsuz yapamıyorumİlişkimiz süresince bana çok değer verdi asla kötü sözle konuşmazdı şimdi pişmanlığını yaşıyorum 3 ay geçti.Ona ne zaman yazsam cevap veriyor bana saygısını bozmadan ama ben tekrardan kazanmak istiyorum annem sinir hastası tedavi olmuyor hep zorluk çıkartıyor.Bana hiç unutmuyorum ayrılmaya yakın şunları demişti "hayatım biz seninle mutlu bir yuva kurmak istiyoruz sen annenin bir sözüyle hemen beni yarı yolda bırakırsan ben nasıl güveneceğim sana.Yarın seninle binbir emek ve zorlukla kurduğum çatının altında ezilme riskim olmasına rağmen seni yine istiyorum fakat tek taraflı bir mücadele ile nasıl biz olacağız ? Ben sana çoğu kez ailenin rızasını almanın ne kadar önemli olduğunu söyledim ve gelip seni ailenden istedim.Seni ilişkinin başından sonuna kadar asla yarı yolda bırakmadım.Nazar mı kader mi bu yaşadıklarımız bilemiyorum fakat bazen kader insanların dudaklarının arasında sıkışıp kalıyor.Ben hayatım boyunca hep bir sevgilim olsun ve o insan benim evleneceğim kişi olsun dedim ve bu yaşıma kadar senin dışnda hayatımda kimseye yer vermedim.Evliliğin her anlamda sana daha yakın olabilmek dışında bana çekici gelen bir tarafı yoktu.O yüzden benim bu kararlı duruşumun aynısı senden bekledim her zaman."
Çok yıprandım ne yapacağımı bilemiyorum artıkkkkkk
Ben 25 o 35 yaşındaydı.Kaç yaşındasinz siz ve o ?
Ben 25 o 35
Canım bak bence hayirlisi buymuş de bırak boşver ailemn istemiyosa ilerde de bi çok sorunlar olcak inan ki bak yaşayan biri olarak sölüyorum evlennce hersey degisiyo belki şimdi böle görünen insan evlendikten sora senn burnundan getircek annenlere göndermicek yani herseyiii düşün tart evlilik bambaska bisey ve lütfen uzulme daha çok gençsinnn
Aklımdan bir saniye bile çıkmıyor hiçbirşey yapamıyorumNe kadar naif birisiymiş ya.
Kötü olmuş ama bence sizde ona aynı naiflikte bi veda mesajı yazıp çıkın hayatından . Nişanlılığınız sorunlu olmuş bari ayrılığınız ayıpsız olsun. Aklında güzel kalın en azından.
Ayrıldığımız gün ailemle konuşma konusunda aylardır ona yalan attığımı anlayınca seni engelliyorum çünkü görünce içim kaldırmaz bizim için en doğrusu bu dedi.Ben bu kadar asil bir reddediş görmedim. Çok kararlı görünüyor, geri dönüşü zor gibi. Benim bile içime oturdu kurduğu cümleler ya.
Bi de sormadan edemeyeceğim. Neden mail??
Ama barışırsanız yine aynı şeyler olmayacak mı ?Aklımdan bir saniye bile çıkmıyor hiçbirşey yapamıyorumşimdi beni ayıran annem mutlu ben mutsuzum ve onu kazanmak istiyorum
Son zamanlarda okuduğum en asil nokta koyuş yazısı bu...ne yaptınız bu kadar? Anneniz madem hastaymış neden onun lafıyla hareket ettiniz? Neden sizi seven insana bunları yaptınız? Niye istemedi anneniz biraz detay verseydiniz daha iyi anlardık.
unutmayorumAdamın başını yakma, sen de unutmaya çalış.