Söylediklerine karşı diyebileceğim birşey yok
Diyemedim ve arkasında duramadım.10 ay oldu artık geri dönüp geçen zamana baktığım zaman ne kadar çok hata ettiğimi gördüm.O artık çoğunlukla yurt dışında oluyor ve ona ulaşabilecek yüzümde kalmadı.Ailemin onun hakkında söylediği ne varsa hepsi onun saygılı duruşuyla ve sessiz sedasız hayatımdan gitmesiyle bir bir yüzüme vuruldu.Bana karşı ne hissettiğini zaten bilmiyorum hayatında birisi yok gibi duruyor..Sürekli onunla mutlu olduğumuz dönemlerdeki yazışmalarımıza bakıyorum orada bir bölümde bu günleri hissederek şöyle birşey yazmış aklımdan bir an bile çıkmıyor
" Herşey değişir hayatta şartlar değişir , saatler değişir belki düşünceler bile değişir fakat önemli olan herşeyin değiştiği bir zamanda senin yine yanımda olup değişmemen canım benim..Biz seninle ciddi bir yola giriyoruz ve gelecek planlıyoruz doğal olarak ilişkimizi sağlam temellere inşaa etmeliyiz ki mutlulukla kurduğumuz yuvanın çatısı altında kalmayalım.Kalbimizden ve birbirimizden başka kimseyi dinlemeyelim yarın başkalarının sözlerine onca emeği ve sevgiyi heba etmeyelim.Yarın bunun pişmanlığının izlerini taşıyarak hayatımıza devam etmeyelim."