Nişanlımdan ayrıldım.. desteğe ihtiyacım var

Evet belki de 1 haftaya bile kalmadan olmuyor olmadı bu şansı değerlendiremedi diyeceğim.

Şuan ben de şu satırları birine yazıyor olsam kesinlikle sizin cümlelerinizi kullanırdım.

Hem hak veriyorum size hem de içimde birşey bunu da denedin be bak elinden gelen herşeyi yaotın demek istiyor ya da ben kendimi kandırıyorum bilemiyorum

Konu sahibesi bakın, bu işin ben çok olurunu göremedim

0. Bu aile sana değer vermiyor kendin de yazmışsın
1. Aile cimri
2. Aile yobaz. Kolsuz elbiseye surat asıp nişan gününü rezil etmek yobazlığın da ötesinde kötülük mü desem leşlik mi desem...bilemedim.
3. Aile yapılarınız çok farklı mutlu olamazsınız yol yakınken dön

bu arada her şeye rağmen bu adamla evleneceğim diye tutturursan annenin ablanın da desteğinden olabilirsin
zamanı gelince kötü şeyler yaşayınca onlardan saklamak zorunda kalırsın

Sen niye barıştın? Yani ne değişti? Ailesinin yanında iş kurmaktan mı vazgeçti? Ailesine bakmaktan mı? Bak burada onlarca konu var, eşim maaşını ailesine gönderiyor diye. Bunları kaldırabilecek misin?

Yok ben açıkçası size kızamam görünen köy klavuz istemez değil mi.
Hani son şanstan birşey kaybetmem diye düşündüm açıkçası yine de önemli olan yorumunuzun sert olmasından ziyade niteliği yani beni düşünüp üzülmemem için iyi niyetiniz önemli ben sizde bunu gördüm beni düşündünüz teşekkür ederim
Bencede anneni ablanı dinlemeliydin
Madem içimde kalmasın diye son bi şans verdin, çok kaptırma kendini, bitmesine hazırlıklı ol yani, sonradan fazla üzülme. Bazen olmuyorsa olmuyordur zorlamamak lazım. Hakkında hayırlısı olsun

zamanında annemi dinleyip nişanda bu işi bozsaydım şimdi boşanmış bir kadın olmayacaktım. Bizde de benzer problemler vardı. O adamın öyle dediklerine inanıyorsun ama evlenince işler hiiiiiiç öyle olmuyor canım. Kafasına göre takılacak ailesi kıymetlenecek. Para bile gönderiyor diyorsun. Siz neyle geçineceksiniz hiç düştün mü? Kaldı ki bununla ilgili bile evli üyelerin açtığı konular var bu forumda. Yani bu bir dert haline geliyor ileride. Erkek evlenince ailesi daha da kıymetli geliyor gözüne. Daha bi yapışıyorlar nedense. Yapma etme iyi düşün bak. O babası bile burnunu sokma hakkı bulmuş kıyafetine. Saçma sapan bir aile işte. ayrılmıyorsan bile evlenmek için acele etme lütfen. Umarım yorumları dikkate alırsın.

Ah konu sahibi ne yaptınız? Çok değişti dediğiniz adam yine değişir. Evlenene kadar idare edip evlenince yine eski haline döner. Nişanlınız o ailede, o kültürle yetişmiş. İleride de ailesini haklı görecek. Böyle görgüsüz aileyle ne yapacaksınız?

Kendinizi düşünmüyorsanız annenizi düşünün. Nişanlınız bir kez size verdiği sözleri tutmayacağını söyleyerek sizin güveninizi sarstı. Aynı şeyleri yaşamayacağınızdan nasıl emin olabiliyorsunuz?

Sizi de anlıyorum. Ayrılınca çok acı çektiniz. Barışınca o acı bitti, rahatladınız. Ama ileride çekeceğiniz muhtemel acıların yanında bunlar hiçbir şey.

Hepiniz cansınız ya
Şu an kendni çok kaptrmş pembe hayallrr kuran biri değilim inanın
Yani herşey süper olacak ggüzel olacak aşarız biz canım yaa modunda da değilim.

Kendine çok güvendi ailemle iş kurmayacağım dedi bu hafta 3 kez bulunduğum şehre geldi ve kararlılığımı gördü belki de ne değişti bilmiyorum.

Ama ben bu süreçte zaten mayıs hazirandan önce evlilik olasılğm zaten yok acelemde yok diye bu şansı verdim.

Ben yine de planlarımı ona göre değil kendime göre yapacağm kurslara yazıldım zaten mesela. Devam edeceğim.
Kesinlikle annem ve ablam onunla evlenirsem asla bana destek olmaz bu çok net biliyorum.

O mutlu olacağna inanarak bi şans istedi ben de bnu hakettiğime inandm ve verdim beni yanılttığında pişman da olmayacağım bnu da biliyorum. Çünkü beni yanıltacağı süreyi bile az çok biliyorum maksimum 15 gün

zamanında annemi dinleyip nişanda bu işi bozsaydım şimdi boşanmış bir kadın olmayacaktım. Bizde de benzer problemler vardı. O adamın öyle dediklerine inanıyorsun ama evlenince işler hiiiiiiç öyle olmuyor canım. Kafasına göre takılacak ailesi kıymetlenecek. Para bile gönderiyor diyorsun. Siz neyle geçineceksiniz hiç düştün mü? Kaldı ki bununla ilgili bile evli üyelerin açtığı konular var bu forumda. Yani bu bir dert haline geliyor ileride. Erkek evlenince ailesi daha da kıymetli geliyor gözüne. Daha bi yapışıyorlar nedense. Yapma etme iyi düşün bak. O babası bile burnunu sokma hakkı bulmuş kıyafetine. Saçma sapan bir aile işte. ayrılmıyorsan bile evlenmek için acele etme lütfen. Umarım yorumları dikkate alırsın.
+1000
altın için düğün gününü rezil eden onca kişinin arasında geline hakaret eden kayınvalideyle barışacaksın diye baskı yapıldığını biliyorum
nişanlılıkta o küçük olan sorun bile evlilikte oluyor kocaman
ayrıca konu sahibinin sorunları küçük falan değil

X