Nişanlımdan ayrıldım.. desteğe ihtiyacım var

Gerçekten evlenmeden şanslıymışım aslında dimi.. çok yanlış birini 6 yıl tanıyamadan sevmişim demek ki.. ama cevabınız bu halde beni güldürdü teşekkür ederim çok tatlısınız

siz mutlu olun da :)
benim nişanlım da benden önce 9 yıllık ilişki+nişanlılığını bırakmış.
ben de 3,5 yıllık sevgilimden ayrılmıştım.
O insanlara öyle teşekkür ediyorum ki..
Ya izin vermeselerdi, ya peşimizi bırakmasalardı da biz tanışamasaydık :)

siz mutlu olun da :)
benim nişanlım da benden önce 9 yıllık ilişki+nişanlılığını bırakmış.
ben de 3,5 yıllık sevgilimden ayrılmıştım.
O insanlara öyle teşekkür ediyorum ki..
Ya izin vermeselerdi, ya peşimizi bırakmasalardı da biz tanışamasaydık :)

Zaten o yapı olarak çok karamsar ben de yaşamayı seven mücadeleci bir tipim hani mutlu olmak istiyorum..dilerim benim de karşıma doğru insan çıkar da ben de teşekkür ederim

Nedense artık aşkta falan pek mutlu olacağma inanmıyorm. Belki geçicidir ama.. aslında kafamda bitti kendisinden de soğudum saygım kalmadı ama hala üzülüyorum
Benim konularımı bir oku istersen... Allah'tan umut kesilmez, ben öyle mutluyum ki şu am o zaman nefes alamam diye düşünürken şimdi iyi ki bunları yaşamışım o adamdan ayrılmışım da mutluluğu canım aşkımı buldum diyorum. O adamdan ayrılmak hayatındaki güzel şeylerin başlangıcı olacak güven bana

ayrılman daha hayırlı olmuş birbirinize uygun değilmişsiniz anladığım kadarıyla aile yapısı olarak o yüzden doğru olan olmuş. zamanla gecer su an acın çok taze

Kızlar nişanlım akşam eve geldi.. annemle ablam aldılar karşılarına konuştılar hatta annem sert konuştu.
Olmayacağını olmaması gerektiğini biliyorum ama ona üzüldüm.

Bu saatte içimi dökmek istedim.

Zaten tüm maaşını ailesine yollayan biri hala birikimi yok 3 senedir çalşıyor.
Ailesi kalabalık bi aile durumları çok kötü değil ama işte bu paralar nereye gidiyor bilmiyorum kendisi çok dağ başında çalşıyo kendi harcamıyo eminim çnkü hesap hareketlerini görebliyorum.

Annem mesela taktı ilk bayramda gelim ziyarete gidilir hediye alınır seni kimse takmıyo sana değer veren yok diye kendini parçalıyo.

Dün tamam diyen adam nedsn bugün seviyorum vazgeçmem dedi
Annem asla vermem diyo
Ablam kendni yakma diyo
Benim mantığm istemiyo ama kapıyı da kapatamadım.

Üzülüyorum dağ başında çalışıto ailesi yüzünden kalbi kırılmasın hakkına girmiyim diye.
Keşke kendi biraz daha olgun olsaydı ayrlmak ister miydim

Keşke onu hiç görmeseydim...

Cok hayirli olmus.bir sans adi altinda ki denemelere yer verme artik.üzül elbette bu insani ama inan ki gececek atlatacaksin ve cok sükür erken cikti ortaya her sey diyeceksin

Kurtulmuşsun. Belki acı gelecek ama onun ailesi seni hiç istememiş, babası moralini bozmuş, annesi alma diye gözünün içine bakmış. O da büyük bir ihtimal biz bunu bozarız zaten masraf yapmayalım hiç mantığıyla yapılmıştır ben öyle düşünüyorum. Orda da girdiler aklına biliyorlar gitmek istemediğini Sen burda bizle çalış işin başına geç... Sana değer verecek bir insan ve ailesiyle karşılaşacaksın sende ve iyiki diyeceksin. Balık baştan kokmuş yol yakınken. Senin yapman gereken kendini birşeylere vermen, inançlıysan en önemlisi duaya ve bir kaç hobi edin, 1 dakikanı bile boş geçirme ki aklına gelmesin. Saçma sapan bir oyuna başla hırs yap en birinci ben olcam diye, Ben canım sıkkınken hep oyun oynarım ve dışarıya depresif gözükme, Sen üzgün durdukça sorarlar ve yaranı deşerler

Kızlar nişanlımdan ayrıldğımı demiştim bliyorsunuz
Yeni konu açmak istemedim
Ama nişanlım kendi ailesiyle de benim ailemlede benle de konuştu asla benden vazgeçmeyeceğini kaybetmek istemediğini anlattı.
Son bi şans vermemi istedi

Sevgimden ve içimde kalmasını istemediğimden bi şans daha verdim canlarım

Çok sevindim sizin adınıza :)
Çokta iyi yapmışsınız bu şansı vermekle..
Darısı bize inşallah :)

Mutluluklar dilerim..

Kızlar nişanlımdan ayrıldğımı demiştim bliyorsunuz
Yeni konu açmak istemedim
Ama nişanlım kendi ailesiyle de benim ailemlede benle de konuştu asla benden vazgeçmeyeceğini kaybetmek istemediğini anlattı.
Son bi şans vermemi istedi

Sevgimden ve içimde kalmasını istemediğimden bi şans daha verdim canlarım

git bi hayır kurumuna bağış yap kurtulduğun için diyecektim ki barışmışsın bile.
Çok pişman olacaksın ama iş işten geçmiş olacak. Asla düzelmez boşuna kendini kandırma. Sana sert gelecek yorumlar ama bunlar yaşadıklarının ve yaşayacaklarının yanında bişey değil. Ne diyelim sana senin kararın.

git bi hayır kurumuna bağış yap kurtulduğun için diyecektim ki barışmışsın bile.
Çok pişman olacaksın ama iş işten geçmiş olacak. Asla düzelmez boşuna kendini kandırma. Sana sert gelecek yorumlar ama bunlar yaşadıklarının ve yaşayacaklarının yanında bişey değil. Ne diyelim sana senin kararın.

Yok ben açıkçası size kızamam görünen köy klavuz istemez değil mi.
Hani son şanstan birşey kaybetmem diye düşündüm açıkçası yine de önemli olan yorumunuzun sert olmasından ziyade niteliği yani beni düşünüp üzülmemem için iyi niyetiniz önemli ben sizde bunu gördüm beni düşündünüz teşekkür ederim

Kapat o kapıyı. Geleceğini yakma. Ne üzülüyorsun anlamadım ki bu adama.

Hayatın cehennem olur evlenirsen. Lütfen anneni dinle lütfennnnnnnn.....

Barışmışsın. Yazıkkkk....

Sadece o adamla değil tüm ailesiyle evleneceksin. Üzüldüm adına. Ama kendi düşen ağlamaz.

En geç 6 ay içerisinde pişman olacaksın.

Sana değer vermiyor maalesef bu isler zor işler en ufak puruzde kişiliğini ortaya koymuş şans vermişsiniz ama devam edeceğini sanmıyorum

Evet belki de 1 haftaya bile kalmadan olmuyor olmadı bu şansı değerlendiremedi diyeceğim.

Şuan ben de şu satırları birine yazıyor olsam kesinlikle sizin cümlelerinizi kullanırdım.

Hem hak veriyorum size hem de içimde birşey bunu da denedin be bak elinden gelen herşeyi yaotın demek istiyor ya da ben kendimi kandırıyorum bilemiyorum

Evet belki de 1 haftaya bile kalmadan olmuyor olmadı bu şansı değerlendiremedi diyeceğim.

Şuan ben de şu satırları birine yazıyor olsam kesinlikle sizin cümlelerinizi kullanırdım.

Hem hak veriyorum size hem de içimde birşey bunu da denedin be bak elinden gelen herşeyi yaotın demek istiyor ya da ben kendimi kandırıyorum bilemiyorum
burada kullanılan sevdiğim bir söz var
en fazla iki aylık acı çekmemek için ömürlük acılara evet demeyin
aranıza bir defa soğukluk girmiş iyi düşün
en sonunda herkes sana kendi düşen ağlamaz diyecek

canım kaç yaşındasın tam üzülme kurtılmuşsun diyecektim ki barıştığınızı okudum ama ben hiç şans vermiyorum bu ilişkiye en kısa zamanda pişman olucakmışsın gibi umarım çok üzülmezsin

Boşver, gerçekten hayırlısı olmuş, uzun süreli ilişkiler genelde laçka oluyor, şimdi kafana göre biri çıkar karşına hiç merak etme.

X