nişanlıma mı inanıyım O kıza mı çıldırmak üzereyim .!!!

sana ona güvenmediğin için darılıyor ama ecemidir nedir ne zıkkımsa ondan gelen taciz mesajlarını senden saklayabiliyor.Nasıl güvenilir olduğunu savunuyor?
Bence üste çıkıyor,hatta çıktı...Duru nişanlın iyi film çeviriyor haberin olsun

Nişanlısı yapmıştır veya yapmamıştır bilemem ama hemen ortalığı velveleye verip o kızı aramak büyük hata. Hele hele o kızı aramak onun ekmeğine yağ sürmek büyük büyük büyük hata. Kendisine saygısı olan birisi bu işi nişanlısıyla kendi arasında hallederdi. O kızla muhattap olmazdı. Bu benim fikrim tabi. Herkesin görüşü kendine..

kızın aradığını nasıl gördün ????
benüm bildiğim arayan çıkmıyor dökümanda sadece aranan...çağrı da çıkmıyor :)

O kiza inanmissiniz zaten, daha neyini soruyorsunuz ki?
3. kisilerin bir lafiyla boyle ortalik ayaga kalkan, hemen yikilan iliskilerin cok zayif oldugunu dusunuyorum.
Demek ki zaten nisanliniza guveniniz yokmus, pat diye ne oldugu belli olmayan kizin lafiyla adama yapacaginizi yapmissiniz.
Dogru duzgun iliskiniz olsaydi, once nisanliniza bunlar dogru mu filan diye sakince sorardiniz zaten, direk kizin lafiyla bak boyle boyle yapmissin diye gemileri yakmazdiniz.
Sizin iliski inceldigi yerden kopmus.

Bu mesajınız ile konu tam ters şekilde açılsa ne olacağı ile ilgili mesajınızın alakası yok ama.

Bence de kız aranmamalıydı, direkt nişanlı ispat etmeliydi zaten. Çünkü yalan söylemiş, yanlış bir şey yapan o.

Ekleme: Konu sahibi, nişanlınız size elinde çıktılarla gelmedi umarım?

Güzelim ya keşke buradaki bazı insanların dolduruşuna gelmeseydin. Sonuçta nişanlını sen tanıyorsun kalbinin sesini mantığının sesini dinleseydin. Ama haklısın. böyle durumlarda insan genelde suizanla yaklaşabiliyor. İnşallah başkalarının olumsuz sözlerinden daha kolay etkilenebiliyor. Tüm bunlara sebep olan o kızı da Allah bildiği gibi yapsın. Şuna inanıyorum ki bu çocuk seni çoook seviyor. O yüzden de kırgınlığı bir hayli çok. Uzun süren bir ilişkinin ardından sevginiz bitseydi eğer ayrıldıktan sonra yeniden birleşmezdiniz. Aranızdaki bağ çok kuvvetli ve inşallah barışacaksınız. Bunun için de dua ediyorum. ikiniz de çok masumsunuz.

Üzüldüm keşke o kadar üstüne giymeseydiniz henüz birşey belli değilken.Umarım herşey güzel olur

Dökümanda arayan numaralar gözükmüyor sadece bizim aradığımız numaralar gözüküyor siz nasıl anladınız ki ilk kızım mesaj attığını aradığını filan

Ya nişanlısı elinde çıktılarla geldi diye korkuyorum ben. Bir yandan da çok komik olur bu.

Ya da telefonundan açıp gösterdi, gerçi bu da mantıksız, nişanlı konu sahibinden saklayıp da silmemiş olamaz.

Hepsi görülse bile neden sürekli kısa kısa konuşulsun, bu da mantıksız.

Konu sahibi hep ilk kız aramış yazmış, o kısım da mantıklı değil.

Benim çıkarımım şöyle konu sahibi ya anlatmada sıkıntı yaşıyorsunuz, ya yalan söylüyorsunuz, ya da nişanlınız yalan söylüyor.

aynısını sordum bende :)
sadece aranan ve çekilen msj çıkar
gelenler çıkmıyor
Mesaj atmış kız cevap verilmemis hiç demiş böyle bir şeyin online işlemlerde görülmesi imkansız. Adı üstünde harcama detayı .bizim harcadigimiz liralari dakikalari gosteriyor. Konu Sahibi muhtemelen hala kandiriliyorsun

Nişanlısı kendi aramalarini kız aramış gibi göstermiş olabilir

Bence de kizla konusmus olabilir cunku engelleyebilirdi arayinca ayrica konusmasa napiosun die mesaj atmazdi bastan size solemesi lazimdi eger bole bise olduysa kufur edebiliyorsa ilk aradiginda ayni sekilde tepki verseydi sert bi sekilde

Adamin tepkisi zaten normal degil.
Bir kalemde silip atmis sizi
Kendi popusunu kurtarmis akillica.
Yok güvenemezmis yok bilmem ne
pisssss herif ya asil sen ona güvenmemen lazim
sinirlendim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…