nişanlıma mı inanıyım O kıza mı çıldırmak üzereyim .!!!

Bir ara deli gibi eski sevgilimin ayrıntılarını takip ediyordum bu şekilde
Kadın hisseder dediklerini acısı ile tecrübe etmiş bulundum aldatıldığımı bu şekilde anladım

evet bende anlamak icin kendiminkine baktimmmm umarim kandirilmiyordur

herkes tecrubesinden birseyler paylasıyor işte...
aklın yolu bir,
konu sahibine ulasan bilgilerin dogru oldugunu kabul etsek dahi nisanlısının tavrı guven verici degil,
hatta dokuman olayından once de telefon gorusmeleri konusunda dogru bir tavra sahip degil...

bence cocuk ikisini bir arada idare etmis,
fakat kesin konusabilmek icin daha saglam veriye ihtiyac var,

yine de nisanlımın eskisi yuzunden ben suclanıyorsam oyle ilişki olmaz olsun der,
hatalı olsa dahi uste cıkmaya calısan bu kisiyle bir ömür gecirmek istemezdim...

Her zaman söylerim " yapışkan kız, yüzsüz arsız kız" masalına asla inanmam. Size de inanmamanızı şiddetle tavsiye ederim. Biraz kurcalayınca hiçte hoş olmayan şeyleyle karşılaşacağınızı düşünüyorum. Umarım yanılırım..

4 yıldır ilişkimiz var demişsin. 4 yıl boyunca o insana karşı hiç güvenin oluşmadı mı ki, nişanlını kapmak ve sizi ayırmak için fırsat kollayan kıza bu kadar kolay inandın?
kızın devamlı sevgilini rahatsız ettiğini, ara bozmak için herşeyi yapabileceğini bilmene rağmen evlenmeyi düşündüğün kişiyi değil de onu dinlemen ve sadece kızın sözüyle onu üzmen saçma.
biri benim sevgilimi bununla itham etse, ondan kanıt isterim. iddiayı ortaya atan kişi onu kanıtlamakla yükümlüdür.
görüşüp görüşmediğini kesin olarak bilmemiz mümkün değil ama bana sevgiline haksızlık etmişsin gibi geldi.
aldatmış bile olsa yargısız infaz yaptığın için tavırların yanlış. önce gerçeği öğrenip sonra tepkini vermen gerekirdi.

is
burda herkez doküman demiş .. ama ona inanmayı seçmediğim için ona güvenmedim için ispat etme gereiği duymamıştı
ispat edincede bitirdi herşeyi
pispat olmadan inansaydin icinde bir suphe kalip bu iliskiyi agizdan burundan getirecektin. eher iliskiniz saglam idiyse guclenerek devM eder yok eger degildiyse ilk engelde yikilmis olursubuz. numara degistitip supheli hallere girdcegine basta ispatlasaydi. ayrica bundan sonra gizli is yapmamayi ogrdnir. sakin alttan alip yslvarma. duzelirsiniz..

Aldatılmışsın nişanlın kendini Aklamış bu sahte hat dökümleriyle yada sen hat dökümünde sadece hat sahibinin arama ve sm sleri olduğunu bilmeyecek kadar teknoloji özürlüsün veyahut konu fake bence en sonda ki!

uff hemen de karisirlar...

4 yıldır berabersiniz nişanlınızın herhangi bir güven suistimal edecek bir davranışı oldumu...
nişanlınız gerçekten bunları yaptıysa emin olun hisleriniz doğrultusunda tekrardan barışsanız bile er geç yine ortaya bişeyler çıkacaktır... (barışıp barışmamak sizin kararınız yada zaman gösterir)
eğer nişanlınız gerçekten haklı olsaydı bunu mutlaka size ispat ederdi diye düşünüyorum.... bakın nişanlınız suçlu da demiyorum ama haklı olan bir insan mutlaka ispat çabasına gider.... en azından size söyleyeceği en ağır lafları bunu ispatladıktan sonra suratınıza yapıştırır ve gider....
kimse haklı olduğu bir konu karşısında sen bana güvenmiyorsun diyerek ilişkisini bitirmez...
Eceye gelince... nişanlınızla sizin aranızda nasıl bir rol aldığını bilemiyoruz... ama oda mağdur bir insan olsaydı nişanlınızın yaptıklarını kendisine yediremez ve herşeyi ispat eder nişanlınıza güzel bir ders verirdi yani nişanlınız ikinizi bir idare etseydi... nişanlınızdan korkuyor falan bunlar hikaye öyle insanlar kimseden korkmaz....

Konu sanhibeside diger konusunda sevgilosini sevmedigini yazmis simdi seviyormusunuz ki uzuluyorsunuz offf karmakarisik..

Canım sen ikisine de inanmamış ikisine de atar yapmışsın. Keşke soğukkanlılığını koruyup, ikisine de buluşma teklifi edip, yüzleştirseydin. Üçünüz bir aradayken ortaya çıkardı kim gerçeği söylüyor, kim yalan söylüyor. Ondan sonra kavga ederdin nişanlınla.

Eski konusunda 2 yıldır beraber olduğunu yazmış, aşık değilim vs vs.. ,Bu konuda 4 yıl sevgili olduğunu yazmış ve dün eski konusunda yıl kısmını değiştirmiş.
Konuşmaları boyunca bi nişanlım demiş, bi sevgilim, profilinde bekar yazıyor. Gecenin bir yarısı gelen döküman, ben sürekli netten dökümanıma bakarım gelen arama gözükmüyor, nerde var böyle bir uygulama?
Yanlış düşünüyorum kurgu değildir diycem, mantıklı hiçbirşey yok bu konuda. Adam eski sevgiliyle görüşecek döküman istediği için, kızın ailesi kızı suçlatacak

Son düzenleme:

o kadar da uzun uzun yazmıstım,
"o kızı suclayıp iliskine sahip cıkmaya calısma, bırak nisanlın seni ikna etmeye ugrassın, hem ates olmayan yerden duman cıkmaz" desem sert mi olur acaba diye...
parmakcıklarıma uzuldum simdi.

4yıllık sevgilini sen tanıyosun. Daha önce yalanını yakaladın mı mesela. 4yılda telefon numarasını niye değiştirmedi ki. Ama hiç kimsede napıyosun mesajını onu terslicek birine atmaz.

Yhaa tehtidden korkacak bi tipe benzemio bu kiz sen cok hatalisin anlayip dinlemeden kiyameti koparmissin belki konustular belki nisanlin dogru soyluyor emin olmadan herseyi bozmussun bak kiz mafederim demis sana iki cumleyle de yapmis 4 yil kinse aramaz diye de dusunmeyin arar var boyle manyaklar hem biri bi idda atiyosa ortaya kanitlar simdi. Ben sana gelsem su kadar parami caldin desem sen calmadigini mi kanitlamak zorundasin senin nisanlina yaptigin da bu yazik cocuga iki psikolojik bozugun arasinda kalmis uzuldum valla

Bu kadar tantanaya ne gerek vardı yahu?
Kızı aramak sadece seni küçük düşürür.
En baştan bu kadar olay çıkarmayıp arama dökümüne bakacaktın.
Şifresini alıp internetten bakabiliyorsun.
Eğer böyle bir şey varsa o zaman tepesine binerdin (kızı aramadan).

Kızla nişanlın görüşmüyo olsalar, nereden bilecekler sizin bir dönem ayrı kaldınızı?

yukarda arkadaşımızın dediği gibi internetten girip dökümana bakabiliyorsunuz beni arahatsız eden bi yabancı no vardı telimden silmiştim eşim netten girip noyu buldu sizde böyle yapabilirsiniz tek kanıt bu olabilir çok düşünmeden bunu yapın bide kıza size için küfür etmiş siz kızıp gitmişsiniz ne yapmalıydı belliki lafdan anlamıyor.

artık alamam sanırım çünkü hattını değştirmiş bu hattından birdaha aramadı
tanımadıgımbir numara arayp durdu
O sonraki mesajlaşmalarından sonra bence nişanlınız doğru söylüyor. Kız belalı siz güvensizsiniz ne yapsaydı adam. Dediğiniz gibi rahatsız ediyor dese yine de kıyameti koparacakmışmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…