nişanlıma mı inanıyım O kıza mı çıldırmak üzereyim .!!!

Aynı durumun bir farklısını gelmişti ilişkimin başlarından nişanlı değiliz şuanda hala sevgiliyiz ama Sevgilimin eski sevgilisi sürekli mesaj atardı arardı,rahatsız ederdi.Birgün benim yanımda aradı gene ses tonu değişti benimkinn sabahtan beri tuaftı zaten süt dökmüş kedi gibi bakıyodu suratıma her sorduğumda bişeyim yok hayatm sana öyle gelmiştir dedi.Yanımda aradı bida beni arama dedi kıza kapadı kim o dedim.Anlattı dün akşamda aradı msj attı görüşmek istemediğimi söyledim anlamadı dedi şimdid buluşmak için aramış dedi ben o anda sinirden ağlamaa başladım.Kızın ev numarasını,adresini,cep numarasını alevi tüm bilgilerini buldum aradım kızı erkek açtı.Yemedi konuşmayı kız.Ayırmaya çok çalıştı bizi annesi bile oğlana demiş gel damadım ol diye arsız bayan ! Canım diyeceğim o ki ya arkadaşların dediği gibi dökümü alabilme şansın varsa git al yada Nişanlına güven ara bozan çok ama yapan yoktur.Nişanlını senden başka kmse tanıyamaz Hakkında hayrlısı olsun üzülme ve o kıza sevinmesi için sakın fırsat verme derim

en mantıklısı görüşme detaylarını almak.
bak bakalım kim kimi arıyor.
bi kere erkek adam istemiyorsa hatun onu neden arasın?

Bir sürü kişiyle konuşmuş olabilir ama bunun konuyla ilgisi yok. Neden hiç bir şey yokken napıyosun diye mesaj yazsın ki . Ben çok benzerini arkadaşım yaşadığı için önyargılı bakıyorum sanırım olaya. Arkadaşıma o kadar mesaj atan kişi diğer Kızın yanında beni arama Demişti . Bilmiyordu tabi kız Arkadaşı olduğunu benim arkadaşım. Bir de o kız bizi ayırmaya Çalışıyor diye laf çıkartmıştı. Tüm suç erkekteyken benim arkadaşım üzülen taraftı. Bence içiniz rahat etsin. Eğer doğru söylemiyorsa bu kadar entrika Çeviren insandan Koşarak kaçın derim ben.

Açıkcası ben nişanlının senden neden ayrıldığını anlayamadım,sonuçta ilk başlarda bunu senden saklamış eşin olacak insan,saklananalıydı.
Kız o kadar rahatsız etmiş neden gidip şikayet etmemiş.
Kanıt istemen çok normal bu senin hakkın ve güven kendiliğinden oluşmuyo.

Kız yalan söylüyor olabilir elbette ama nişanlın telefon numarasını değiştirmeyi akıl edememiş mi?
Beni birisi rahatsız etse bir yolunu bulur bana ulaşmasını engellerim.

4 yıl numarasını değiştirmeye tenezzül bile etmemiş. 4 yılda kız hiç mi bıkmamış? 4 yıl ulaşamadığın yalvardığın bir insana "npysn" diye mesaj atar mısın? Hadi kız o kadar zeki diyelim. Artık her telefonda operatör uygulaması var iki dokunmayla girip kimlere mesaj atılmış görebiliyorsun. Bağırıp çağırmak yerine açıp bakarsın öyle yapacağını yaparsın. Npysn yazan bir kızın zeki olma ihtimalini eliyorum direk, nişanlı da çok büyük problemler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…