Aynı durumun bir farklısını gelmişti ilişkimin başlarından nişanlı değiliz şuanda hala sevgiliyiz ama Sevgilimin eski sevgilisi sürekli mesaj atardı arardı,rahatsız ederdi.Birgün benim yanımda aradı gene ses tonu değişti benimkinn sabahtan beri tuaftı zaten süt dökmüş kedi gibi bakıyodu suratıma her sorduğumda bişeyim yok hayatm sana öyle gelmiştir dedi.Yanımda aradı bida beni arama dedi kıza kapadı kim o dedim.Anlattı dün akşamda aradı msj attı görüşmek istemediğimi söyledim anlamadı dedi şimdid buluşmak için aramış dedi ben o anda sinirden ağlamaa başladım.Kızın ev numarasını,adresini,cep numarasını alevi tüm bilgilerini buldum aradım kızı erkek açtı.Yemedi konuşmayı kız.Ayırmaya çok çalıştı bizi annesi bile oğlana demiş gel damadım ol diye arsız bayan ! Canım diyeceğim o ki ya arkadaşların dediği gibi dökümü alabilme şansın varsa git al yada Nişanlına güven ara bozan çok ama yapan yoktur.Nişanlını senden başka kmse tanıyamaz Hakkında hayrlısı olsun üzülme ve o kıza sevinmesi için sakın fırsat verme derim