nişanlıma mı inanıyım O kıza mı çıldırmak üzereyim .!!!

O da sacmalamis. Tamam gururu incinmistir, ama senin de hep aklinda suphe olucakti. Buna boyle tepki vermemesi gerekirdi. Ayni sey senin basina gelse o da gormek isterdi.
Birak zamana bence.
zamana bırakacak bir şey kalmadı artık o gitti mi asla geri adım atmaz
cok gururludur grurundan ölsede gelmez..

burda herkez doküman demiş .. ama ona inanmayı seçmediğim için ona güvenmedim için ispat etme gereiği duymamıştı
ispat edincede bitirdi herşeyi

Erkek arkadasin yanlis davraniyor. Su an onu haksiz yere sucladigin icin pismansin, kendine kiziyorsun. Ancak basina gelen olay da herkesin kafasinda acabalar olusturur. Bos yere gurur yapacagina, "bana kayitsiz sartsiz guveneceksin" diye dayatacagina senin icini rahatlatip, sonra da sana simsiki sarilmaliydi. Bak biraz once konuya ne yaziyordum;

"Eger bir insan haksiz yere suclaniyorsa kalbi cok kirilabilir. Oyle kirilir ki artik kendisine inanmayan insanla olmak dahi istemeyebilir. Ancak bir insan gercekten haksiz yere suclaniyorsa, once bunu elinden gelen her turlu yontemle kanitlar, kendini akladiktan sonra da "benden bu kadar, gule gule" der. Senin erkek arkadasinin yaptigi ise tamamen uste cikmak. Sana kendini suclu hissettirecek, o arada da asla kendini aklamaya yanasmayacak cunku cok kirildi ya hani, haksiz yere suclandi, sen gidip ondan ozur dileyeceksin, hatta ona yalvaracaksin, o da lutfedip affedecek seni."

Bu yazdiklarimin da arkasindayim. Erkek arkadasin gercekten sucsuz olabilir, ama bu durumdaki tavri cok yanlis. "Ispat etme geregi duymamak" gibi bir seyi kabul etmiyorum ben iliskide. Taraflarin birbirine karsi sorumluluklari var her seyden once.

"Bana guvenmeyene hicbir sey ispatlamaya ugrasmam" gibi bir sey kabul edilemez, bir kere sacma. Guven nasil kazanilir? Ortada hicbir sey yokken "Eh hadi ben sana guvendim" demeyle mi saglaniyor guven? Karsimizdaki insanin guven duymasini "saglariz", gerektiginde tekrar ve de tekrar. Bu bir kacis cumlesidir.

Eger ilk basta sorgular gibi hesap sormasaydiniz, kiz bunu bunu dedi diye belkide kendiliginden döküm gosterirdi.
Bende olsam affetmezdim.

Fakat isi yemin etmeyr kadar getirmis. Ortalikdurulunca bu konudan vurun onu.
Sakin ustune gitmeyin simdi.

nişanlınız hem suçlu hem güçlü. kesin bu işin içinde bir iş var yoksa hiç kimse 4 yıl önceki sevgilisinin peşine falan düşüp sapıklık etmez. eğer nişanlınızdan hiçbir şekilde karşılık görmeseydi bu konu buralara gelmezdi. Öyle adamlar duyuyoruz görüyoruz ki o kıza sizin yanınızda küfür falan etmesi hiçbir şeyi kanıtlamıyor maalesef. Aksini düşünmek saflık olur. ama o kişiyi de yine en iyi siz tanırsınız.
siz şimdi suçlu psikolojisine girmeyin, yanlış bir şey yapmamışsınız bence. Böyle bir durumda sakin olmanızı kimse bekleyemez.

Üzüldüm. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Yazıları kısmen okudum. Yok erkek milleti değil mi de şöyle böyle demiş hanımlar. Bu forumda kadının kadına yaptıklarını görmüyoruz sanki... Kayınvalidesi, eltisi, görümcesi ayrı bir dert. Evli adamlarla birlikte olan kadınlar ayrı bir dert...

ben onu dinlemedim bile ama

zamana bırakacak bir şey kalmadı artık o gitti mi asla geri adım atmaz
cok gururludur grurundan ölsede gelmez..
Merak etme birsey olmaz. Donmezse de sunu unutma. Ilerde buna benzer birsey olsa demek ki boyle kolayca koyup gidicekmis. Evlenince cekip gidicegine simdi gitmis dersin. Ama bitecegini sanmiyorum.

tavsiyem tamamen alttan alma, omrun boyunca basina kakabilir ve uste cikabilir, senin hakli oldugun durumlarda ilerde.
Sogukkanli ol su an biraz.

cok kötüyüm su anda.. kız kardeşi aradı şimdi duru sen ne yaptın size böyle dedi.
abim cok kötü bir şekilde geldi eve bu işi bitirmiş ne olacak şimdi
neden yaptın bunu hiç mi tanımadın onu bilmem ne haklısınız dedim.. ama ben böyleyim yapacak bir şey yok diyerek kapattım telefonu

Allahaskina fatura dokumu olmadan inanabilecek miydiniz nisanliniza? Hayir. Bunu yapmak zorundaydiniz cunku ayni durumda siz olsaniz o da ayisini yapardi. Kimse kimseye koru korune inaniyorum veya inanmiyorum diyemez. Eger ortada bir celiskili durum, belirsizlik varsa ve bu sizin kalan hayatinizi etkileyecekse ki kesinlikle etkileyecek, bu durumu ispatlamak icin elinden geleni nisanlinizin yapmasi gerekirdi. Bak ispati burda ben sucsuzum diyip isleri yoluna sokmaliydi. Uzulmeyin cunku burda yaptiginiz gayet normal.

Allahim yaa, Durucum hic politik deyilsin sen yahu. Erkek arkadasin da bunu senden 4 sene saklamakla cok buyuk hata etmis. Sen onun yerinde olsa eminim ki o da cok uzulurdu senin gibi. Fevriligini kabul et tamam ama tum hatayi ustune alma. Delimisin yahu ?

bence bir kendinizi toplayın önce. biraz sakin olmaya çalışın. nişan atmak öyle kolay değil. çocuk oyuncağı değil bu iş. yarın yüz yüze görüşürsünüz , konuşursunuz. eğer tamamen suçsuz olduğuna gerçekten inanıyorsanız , zaten bir şekilde gönlünü alırsınız merak etmeyin.

Acaba burada bir bayan konu açıp "bana eski sevgilimden mesaj geldi, nişanlım onunla görüşmediğime inanmıyor" diye bir konu açsaydı hanginiz telefon görüşmelerini al nişanlına göster, onun sana olan güvenini tazele ondan sonra da ona sımsıkı sarıl diye akıl verirdi? Çok merak ediyorum. Yorumların yüzde doksan dokuzu "terk et ayrıl - sana güvenmiyorsa bu ilişkinin bir anlamı yok" yönünde olurdu..

ya ben gerçekten inanamıyorum sana, nişanlın kız ile başka türlü bir ilişkinin içinde olmasa dahi kızın aramalarını, mesajlarını sizden saklamamalıydı. bence nişanlınız güvenilir biri değil, siz de kendinizi böyle ezdirirseniz daha çok böyle durumlarla karşılaşırsınız.. özür dilemediğiniz kalmış bir, gerçi onu da yapmışsınızdır muhtemelen.. yazın aynı durumu babamla yaşadım. telefonunda hangout sık görüşülenler de bir kadın ismi çıktı. kim dedim tanımıyorum dedi, benim şüphelendiğimi hissedince ortalığı ayağa kaldırdı. kadının ismini soruşturdu öğrendi, kalktı telefon hattının dökümlerini bana göndertti, hatta dökümlerde kadının numarası çıkmayınca teknosaya gidip orada çalışanlara niye benim telefonumda tanımadığım biri gözüküyor diye bütün gün uğraştı. en son iş sebebiyle mail attığı biri çıktı, (kardeşim ve benim dışımda kimseye mail atmadığı için sık kullanılanlarda 3.numara olarak o kadının numarası kalmış) maili atarken, adresin sahibinin kim olduğunu bilmediği için de kadın olduğunu düşünememiş.. o da çok kırılmıştı, 1 hafta afra tafra yaptı ama önce kendini temize çıkardı. hayatta kimseye %100 güvenmem, kimse de bana güvenmesin. bunun için de özür dileyecek değilim.

Neden seni suçluyorlar onu anlamadım "sen yaptın" falan ne yapmışsın ki? Kim olsa huzursuz olur böyle bir durumda açıklama ister. İnanmıyorum, güvenmiyorum deyip terk etmiş olsan neyse ama sen ispat istedin sadece. Evli değilsiniz, nişanlısınız. Güveninizin tam oturması için de böyle sınavlardan geçmeniz gerekiyor. "Ya ben sana sonsuz güveniyorum hiçbir şey ispat etmene gerek yok" diye bir şey yok yahu. İnsanlar eşlerinden bile şüpheleniyor yeri gelince. Haklısınız demişsin bir de. Söz konusu senin eski sevgilin olsaydı o aileden neler duyuyor olurdun şimdi kim bilir.

O kadar yapmacık ve dramatize edilmiş tepkiler vermiş ki nişanlınız ve kardeşi, oradan bile anlamak mümkün olay nişanlınızın anlattığı gibi mi, değil mi diye.

Bir de hep ilk kız aramış yazmışsınız, ne demek ilk kız aramış? İlk kız aramış sonra nişanlınız aramışsa ne farkeder? Kısa kısa konuşmalar neden olsun aynı numaraysa? 1 kere konuşup anladıktan sonra telefonu neden açsın nişanlınız?

Cidden inanılmaz mantıksız bir olay

Ben verirdim. Ustume aliniyorum cunku nisanlisinin tam olarak bunu yapmasi gerektigini yazan bendim. Eger bu konu aynen bu sekilde, bu kadar ayrintili olarak acilmis olsaydi, sadece kadin ve erkek yer degistirseydi ben yine aynen bunu yapmasini soylerdim. Siz bunu yapmadan "Tamam ben sana inandim, kapansin bu konu diyebilirim" diyorsaniz orasini bilemem. Ya da rollerin degismesi durumunda nisanliniza "Inanmazsan inanma, bir sey kanitlamak zorunda degilim sana diyebilirim" diyorsaniz da o kisinin en basinda niye "nisanli" sifatina sahip oldugunu dusunurum.

Ben cogu zaman (her zaman degil, bazen bazi rollerin kadin ya da erkege ozel oldugunu da dusunmusumdur) kadin/erkek ayrimi yapmadan yazarim yorumlarimi, az biraz takip etmis olan varsa gormustur.

Ben cevap vereyim, çünkü çok oldu böyle konu.

Konu sahibi 2 haftadır arayıp mesaj atıyordu, kibar olduğum için tersleyemiyordum yazsaydı, herkes sen ne biçim nişanlısından girer hemen nişanlına anlatmalıydından çıkardı.

Hep de böyle oldu.

Konu sahibinin nişanlısı da aynısını yapmış, kızın aradığını anlatmamış, kızı da tersleyememiş.

Ay bide senin sucluluk duymani istiyor.
Hem suclu hem güclü bey efendi
Daha önce anlatsaymis sana madem masum madem birsey yapmadi?
Ben nedense hala inanmiyorum..
Benimde basima geldi böyle bi olay.
Ve sonuna kadar inkar ederdi yeminler ederdi ..bende kendimi suclardim aptal gibi.
Onunda vicdani sizlamazdi hatta magdur rölünde banyo ederdi ben kendimi suclarken izlerdi acimasizca
Ha benimkide kagitlar gösterdi kendini temize cikarmak icin cabaladi ..sirf görüntü yapmis.
Ta ki ben kendim baktim hat gecmisine ozaman cikti hersey ortaya.
Ve seni bir kalemde silmisse bir aya kalmaz o kizla aya ciktigini görürsen hic sasirma.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…