zamana bırakacak bir şey kalmadı artık o gitti mi asla geri adım atmazO da sacmalamis. Tamam gururu incinmistir, ama senin de hep aklinda suphe olucakti. Buna boyle tepki vermemesi gerekirdi. Ayni sey senin basina gelse o da gormek isterdi.
Birak zamana bence.
burda herkez doküman demiş .. ama ona inanmayı seçmediğim için ona güvenmedim için ispat etme gereiği duymamıştı
ispat edincede bitirdi herşeyi
ben onu dinlemedim bile amanişanlınız hem suçlu hem güçlü. kesin bu işin içinde bir iş var yoksa hiç kimse 4 yıl önceki sevgilisinin peşine falan düşüp sapıklık etmez. eğer nişanlınızdan hiçbir şekilde karşılık görmeseydi bu konu buralara gelmezdi. Öyle adamlar duyuyoruz görüyoruz ki o kıza sizin yanınızda küfür falan etmesi hiçbir şeyi kanıtlamıyor maalesef. Aksini düşünmek saflık olur. ama o kişiyi de yine en iyi siz tanırsınız.
siz şimdi suçlu psikolojisine girmeyin, yanlış bir şey yapmamışsınız bence. Böyle bir durumda sakin olmanızı kimse bekleyemez.
Merak etme birsey olmaz. Donmezse de sunu unutma. Ilerde buna benzer birsey olsa demek ki boyle kolayca koyup gidicekmis. Evlenince cekip gidicegine simdi gitmis dersin. Ama bitecegini sanmiyorum.zamana bırakacak bir şey kalmadı artık o gitti mi asla geri adım atmaz
cok gururludur grurundan ölsede gelmez..
cok kötüyüm su anda.. kız kardeşi aradı şimdi duru sen ne yaptın size böyle dedi.Üzüldüm. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Yazıları kısmen okudum. Yok erkek milleti değil mi de şöyle böyle demiş hanımlar. Bu forumda kadının kadına yaptıklarını görmüyoruz sanki... Kayınvalidesi, eltisi, görümcesi ayrı bir dert. Evli adamlarla birlikte olan kadınlar ayrı bir dert...
cok kötüyüm su anda.. kız kardeşi aradı şimdi duru sen ne yaptın size böyle dedi.
abim cok kötü bir şekilde geldi eve bu işi bitirmiş ne olacak şimdi
neden yaptın bunu hiç mi tanımadın onu bilmem ne haklısınız dedim.. ama ben böyleyim yapacak bir şey yok diyerek kapattım telefonu
bence bir kendinizi toplayın önce. biraz sakin olmaya çalışın. nişan atmak öyle kolay değil. çocuk oyuncağı değil bu iş. yarın yüz yüze görüşürsünüz , konuşursunuz. eğer tamamen suçsuz olduğuna gerçekten inanıyorsanız , zaten bir şekilde gönlünü alırsınız merak etmeyin.cok kötüyüm su anda.. kız kardeşi aradı şimdi duru sen ne yaptın size böyle dedi.
neden yaptın bunu hiç mi tanımadın onu bilmem ne haklısınız dedim.. ama ben böyleyim yapacak bir şey yok diyerek kapattım telefonu
cok kötüyüm su anda.. kız kardeşi aradı şimdi duru sen ne yaptın size böyle dedi.
Acaba burada bir bayan konu açıp "bana eski sevgilimden mesaj geldi, nişanlım onunla görüşmediğime inanmıyor" diye bir konu açsaydı hanginiz telefon görüşmelerini al nişanlına göster, onun sana olan güvenini tazele ondan sonra da ona sımsıkı sarıl diye akıl verirdi? Çok merak ediyorum. Yorumların yüzde doksan dokuzu "terk et ayrıl - sana güvenmiyorsa bu ilişkinin bir anlamı yok" yönünde olurdu..
Acaba burada bir bayan konu açıp "bana eski sevgilimden mesaj geldi, nişanlım onunla görüşmediğime inanmıyor" diye bir konu açsaydı hanginiz telefon görüşmelerini al nişanlına göster, onun sana olan güvenini tazele ondan sonra da ona sımsıkı sarıl diye akıl verirdi? Çok merak ediyorum. Yorumların yüzde doksan dokuzu "terk et ayrıl - sana güvenmiyorsa bu ilişkinin bir anlamı yok" yönünde olurdu..