kusura bakmayın ama konudaki acıklamanıza gore 3unuz de hatalısınız...
siz neden o kızla muhatap oluyorsunuz? hatta yetmiyor kendi kendinize arıyorsunuz?
nisanlınız neden eskileri iliskisine karıstırıyor, noktalamayı bilmiyor, durumu size yansıtıyor?
(eger ki kadın sapıklık derecesinde rahatsız ediyorsa ve bir sekilde karsınıza cıkıyorsa size bu konuda tamamen seffaf olmalıydı bence)
ve o kadın da ne unutmayı biliyor ne de aldatmaya meyilli birinin yakasını bırakmayı.
yıllar once başıma gelen birseyi anlatayım...
konunuzla benzer yanları var.
biriyle beraberdim, gayet guzel flort ederken ben bir sureligne sehirdısındaydım, uzaktan iliskiye devam ettik,
1-2ay sonra geri geldigimde beyfendinin sehirdısına yaptıgı is seyahatleri yetmiyormus gibi geldiginde de "iş yogunlugundan" ötürü gorusemez olmustuk...
ben artık usanmaya baslamıstım bu durumdan, bitsin yoruluyorum artık demistim,
yanımda olamayıp elini tutamadıgım adamı ben neyleyim kafasındaydım...
o gun mesai saatlerine aldırıs etmeden anında izin alıp kapıma gelmiş, bir de saatlerce elinde ciceklerle beklemis
eve gelince gordum, adresimi nasıl ogrendin falan diye ben sorarken hala ondan beklenmeyecek davranısın şokunu yasıyordum...
romantik bir hatun hic olamadım ama öküzlügünü anlayan kisiye karsı da yumusayacak kadar da saftım
neyse biz barıstık,
barıstıktan sonra yine "gorusememe" durumu devam edince güle güle
diyip yolladım...
bir onceki tavrın işe yaradıgnı zanneden beyfendi aynı taktikle tekrar kapımdaydı,
derdini sordugumda ailesinin ona gorucu bir kız buldugunu, kafasının karısık oldugunu, onları ikna edemedigini falan anlattı, ay bir de "senden vazgecemiyorum
" aglaklıgı cok dramatikti...
(o an ayrı dunyaların insanı oldugumuz kanısı bende iyice guclenmisti artık
)
bir daha gormedim, o da aramadı zaten, ancak sosyal medyadan silmek ne aklıma gelmisti ne de orada ekli oldugumuzu hatırlıyordum, o derece sallamıyorum yani...
ancak tesadufen bir arkadasımla geyik yaparken ne goreyim beyfendi aylar oncesinde nişanlanmıs...
o an kendimin aldatılmıs oldugumu ogrendigime mi kızayım yoksa o gencecik saf kıza mı uzuleyim bilememistim
once uyarmak istedim sonra amaaan ne halleri varsa gorsunler dedim,
ancak bu durumun uzerine düşen arkadasım "ver şu hesabı inceleyeyim" diyince ortaya cıkan şuydu, ben sehirdısındayken bu kızla tanısıp nisanlanmıs gorucu usulu olarak,
ne hikmetse eleman bu durumdan haberim varmıs gibi çaaat hemen üstüne beni aradı (hafızam soylemesi ayıptır fena degil... bazı numaralarla fazla ugrastıysam ezberimde kalır)
"bulusalım, seninle konusmak istedigim seyler var, surekli hesabına girip bakıyorum, seni unutamıyorum bla bla.... "
yüzsüzlügü oyle sinirimi bozmustu ki kız da ogrensin artık, amma pislikmis bu herif diyerek anında ortak paylastıkları fotografa yorum döşemiştim,
saniyesinde sildi,
tekrar geri aradı, "sen nasıl yazarsın da bilmem ne de, beni ayırmaya mı calısıyorsun da... " agzından tukurukler sacaraka konusuyordu sanki, insan birazcık utanır yahu!!! o sozleri duyunca aha
böyle kala kalmıstım.
(cocuk aklı bendeki de, neden yazarsın neden ilk gun engellemezsin veya geri aradıgında acarsın ki? ustelik ilk sevgilim de degildi hani. her yasanmıslık sacma da olsa tecrube işte... )
bu hikaye burada biter mi tabi ki bitmedi.
sonuc olarak, benimle alakası var mıydı bilmiyorum ama daha sonra kulagıma geldi ki ayrılmıslar...
dunya küçük, onun baska baska pisliklerini de ogrendim...
hatta cok daha sonra işine son verildigini de.
yani direkt "nisanlıma sarkan kadın" muamelesi yapmadan once neden baglarının kopmadıgını arastırın...
kadın ısrarla arıyorsa hatalı tabi ki,
ama benim olayımda oldugu gibi kendisi arayıp yuz bulamadıkca nisanlıya giden kisi gibi olmasa dahi nisanlınız da bu duruma zemin hazırlıyorsa veya iletisim kurmaya devam ediyorsa daha cok hatalı.