nişanlıma mı inanıyım O kıza mı çıldırmak üzereyim .!!!

Herkes hat kapatmak mumkun degil demis ama adam hat kapatmamıs numara degistirmis..ve numara degistirmek 5-10 lira karsılıgı 5 dakikada yapılıyor 24 saat..adam nosunu degistirmis..her durumda dökümlere ulasılır..

Ben olsam nisanlımla kızı yüzlestirirdim..tabi kızın "ispat" larını da yanında getirmesini isterdim..ak g.t kara g.t o zaman cıkar meydana.

Kimi kizlar seytandan beter olabiliyor. Sevgililerin nisanlilarin arasini bozup sonra adamla evlenen niceleri var bence nisanlinizi da dinleyin yok yere iliskinizi yipratiyor da olabilirsiniz

İçinizi bulandırmak istemem fakat nişanlınız masum değil gibi ece denen şahıs onu rahatsız ediyorsa telefondan engelleyebilirdi. Bundan size bahsedebilirdi kormasına gerek yoktu erkeklerin klasik cevaplarındanbirini kullanmış. Ben senin yerinde olsam telefon dökümünü isterdim ne sıklıkla konuşup mesajlaşmış ordan anlardım samimiyetini. Ömrünü bbirleştireceksin arkadaşım balık baştan kokmuş işte iyi araştır

Evet zaten bunu anlatmak istedim ben. Kapatması mümkün değil bu kadar kısa sürede, en fazla numara değiştirmiştir o da hatla ilgili hiçbir imkanı değiştirmiyor ki.

Sorun konu sahibinin öğrenmek istememesinde. Yoksa saçmasapan bir blöf mesajından sonra nasıl diyebilir nişanlıma da soramam diye.

Konuyu sayfa sayfa okumadım ama eski sevgilimle beraberken geldi başıma böyle birşey bi müddet salak gibi kıza inanmadim daha sonra kız ileri gitti bende sabirkalmadi haliyle birde bir söz vardır "ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN TUTMEZ" eski erkek arkasima yalan olduğunu ispatla savcıya ver ne yaparsan yap dedim kem küm etti kaçtı hep o zaman anladım doğru olduğunu ve ayrıldım.

Bence siz kızın doğru söyleme ihtimalinden korktuğunuz için bahaneler üretiyorsunuz nisanliniza sormamak için

Şimdi konuyu okuyorum olayı yazmıssın ama her parantezde kızı suclayıp nısanlını savunan bı tavrın var..Bu şüpheyle evlenıılmez..GERÇEGI bılmeyı ıstıyorsan sen ılk önce hat dökumu alcaksın yuzyuze nısanlınla konusacaksın kızdan da kanıt ısteyeceksın göstersınler dökumlerını ...Ancak oyle olayı kapatırsınız..Yoksa ömur boyu acılır o konu..

nişanlınızın telefonuna gelen ilk mesajda ne yazdığı da yok ortada değil mi?

* senin derdin ne, benim bir derdim yok ki?! kısmını ayrıca manidar buluyorum konuşmanın. devamlı görüşen insanlardan biri, diğerine; derdin ne senin diye haşin giriş yaparsa; derdim yok ki?? (neden illa derdim olsun? sanki sadece dertliylen mi görüşüyoruz cınım) diye cevabını alır ama bu kadarcık ipucundan ispat çıkmaz tabi.

* dengesizlik derseniz kız için, o karaktersizle hayatını heba edeceksin vs. işlerine girmez diye düşünüyorum ama nişanlınız sizin hakkınızdaki olumsuz düşüncelerini de onla paylaşmış olabilir klasiklerden gidersek biriyle sohbet edip, hayallerinizi paylaşıyorsanız, daha önce eski sevgilinle de bu hayalleri mi kurdunuz? sorusu gelir, kadınlardan ne abuk sabuk sorular gelir biliyoruz :) erkek de bırak yae onu der genelde. Kızın bunu size söylemesi de mantıklı, olayın heyecanıyla "ece bu arada sana karaktersiz dedi" demeyi düşünmeyeceksiniz, şeytani bir plan

* nişanlınıza güvenmeyin, benim bu olaydan çıkardığım o.

Son düzenleme:
Daha nisanlinizi dinlemeden hemen suclamissiniz. Ben olsam affetmezdim sizi.
Bence kiz yalan söylüyor.

Konuşmadık diye yemin etmis. Bu detayi gormedim. Yalan girmis isin içine, o zaman denilen gibi tabiki janit gostermek zorunda.

Diyelim ki kız doğru söylüyor o zaman basarsınız tekmeyi ayrılırsınız ama diyelim ki nişanlınız suçsuz o zaman da tekmeyi yemeye hazır olun. Şahsen ben bana güvenmeyen birine hiç birşey ıspat etmeye çalışmazdım. Zor bir durum gerçekten.

kızlar kusura bakmayın çıkmak zorunda kaldım.. yazdıklarınızı tek tek okudum
nişanlımı aradım.. o dökümanları göstereceksin bana ya deyse ben yokum artık bu şüpeyle yaşayamam dedim
Duru o dökümanları eğer sana gösterirsem hayatında artık ben olmam
son kararın mı dedi ?
Evet gel göster dedim
geldi gösterdi.. hep kız aramış onu hep kız rahatsız etmiş ilk arayan o olmuş konuşmalar kısa kısa olmuş
gördüm ispat ettii.. mesaj atmış kız cevap verilmemiş hiç..
Sana yazıklar olsun 4 yıldır hiç mi tanıyamadın beni ?
Bana değil o kıza inanmayı tercih ettin bir kere olsun dinlemedin
birkere olsun fuat ben sana inanıyorum yanındayım diyemedin.
o kız benim hakkımda atıp tutarken sen beni savunamadın bile dedi
yüzükleri verdi ve gitti

nişanlım doğru söylüyormuş ve gitti.. ona inanmadım için yannda olmadım için gitti yüzüklerimizi bırakıp gitti..

burda herkez doküman demiş .. ama ona inanmayı seçmediğim için ona güvenmedim için ispat etme gereiği duymamıştı
ispat edincede bitirdi herşeyi

nişanlım doğru söylüyormuş ve gitti.. ona inanmadım için yannda olmadım için gitti yüzüklerimizi bırakıp gitti..
O da sacmalamis. Tamam gururu incinmistir, ama senin de hep aklinda suphe olucakti. Buna boyle tepki vermemesi gerekirdi. Ayni sey senin basina gelse o da gormek isterdi.
Birak zamana bence.

Bu kızla konuştuğunu ispatlarsan ayrı Bi yıkılacaksın. Ama ispatlayamayıp da devam edersen hep aklında soru işareti kalacak aklını bulandırack gerçekten zor bi durum nisanlılık evresinde..

herşey bitti.. ona inanmadığım için onun yannda olmmadıgım için
kız onun hakkında atp tutarken savnmadım için bitti..
ben onun eşi olamazmışım artık
eve geldim aglyarak herkez bana yüklendi annem babam abim.. herkez beni suçlu buldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…