nişanlıma mı inanıyım O kıza mı çıldırmak üzereyim .!!!

cok uzuldum yaa ama dokuman
olsa bile bu kisa gorusmelerin
olmamasi lazimdi nosunu faln
degistirenilirdi bence nisanlin
dada suc var yuzuk faln atmis
ama ck abartmis seni seviyosa
geri gelir sakin yalvarma hata be
nde affet falan die bekle bakalm

cok uzuldum yaa ama dokuman
olsa bile bu kisa gorusmelerin
olmamasi lazimdi nosunu faln
degistirenilirdi bence nisanlin
dada suc var yuzuk faln atmis
ama ck abartmis seni seviyosa
geri gelir sakin yalvarma hata be
nde affet falan die bekle bakalm

Konu sahibinin adı suçlu kalmaz umarım, eski sevgilisini yeni ilişkisine taşıyıp ben halledicem deyip hala bir işi bitiremeyen erkek suçlu burda, ablası istediği kadar konuşsun duru sen ne yaptın ühüh diye, duru bir şey yapmadı ki, erkek kardeşinin yapmadığını yapıp yeniden bir araya geldiklerini kıza söyledi.

Son düzenleme:
Konu sahibinin adı suçlu kalmaz herhalde, eski sevgilisini yeni ilişkisine taşıyıp ben halledicem deyip hala bir işi bitiremeyen erkek suçlu burda, ablası istediği kadar konuşsun duru sen ne yaptın ühüh diye, duru bir şey yapmadı ki, erkek kardeşinin yapmadığını yapıp yeniden bir araya geldiklerini kıza söyledi.
nişanlının gözünde duru ona güvenmediği için suçlu ya şu an....ey allahım
benim bildiğim taraflardan biri güven sorunu yaşıyorsa bir olay karşısında
diğer taraf suçsuzsa onu ikna etme ve ispatlamakla mesuldur....
ve bu irite eden bir şey olmamalı
aksine çok şey katar ilişkiye...

kusura bakmayın ama konudaki acıklamanıza gore 3unuz de hatalısınız...
siz neden o kızla muhatap oluyorsunuz? hatta yetmiyor kendi kendinize arıyorsunuz?
nisanlınız neden eskileri iliskisine karıstırıyor, noktalamayı bilmiyor, durumu size yansıtıyor?
(eger ki kadın sapıklık derecesinde rahatsız ediyorsa ve bir sekilde karsınıza cıkıyorsa size bu konuda tamamen seffaf olmalıydı bence)
ve o kadın da ne unutmayı biliyor ne de aldatmaya meyilli birinin yakasını bırakmayı.

yıllar once başıma gelen birseyi anlatayım...
konunuzla benzer yanları var.

biriyle beraberdim, gayet guzel flort ederken ben bir sureligne sehirdısındaydım, uzaktan iliskiye devam ettik,
1-2ay sonra geri geldigimde beyfendinin sehirdısına yaptıgı is seyahatleri yetmiyormus gibi geldiginde de "iş yogunlugundan" ötürü gorusemez olmustuk...
ben artık usanmaya baslamıstım bu durumdan, bitsin yoruluyorum artık demistim,
yanımda olamayıp elini tutamadıgım adamı ben neyleyim kafasındaydım... :KK14:
o gun mesai saatlerine aldırıs etmeden anında izin alıp kapıma gelmiş, bir de saatlerce elinde ciceklerle beklemis :KK57:
eve gelince gordum, adresimi nasıl ogrendin falan diye ben sorarken hala ondan beklenmeyecek davranısın şokunu yasıyordum...
romantik bir hatun hic olamadım ama öküzlügünü anlayan kisiye karsı da yumusayacak kadar da saftım:KK45:
neyse biz barıstık,
barıstıktan sonra yine "gorusememe" durumu devam edince güle güle :KK59: diyip yolladım...
bir onceki tavrın işe yaradıgnı zanneden beyfendi aynı taktikle tekrar kapımdaydı,
derdini sordugumda ailesinin ona gorucu bir kız buldugunu, kafasının karısık oldugunu, onları ikna edemedigini falan anlattı, ay bir de "senden vazgecemiyorum:cry:" aglaklıgı cok dramatikti... :KK70:
(o an ayrı dunyaların insanı oldugumuz kanısı bende iyice guclenmisti artık :cool: )

bir daha gormedim, o da aramadı zaten, ancak sosyal medyadan silmek ne aklıma gelmisti ne de orada ekli oldugumuzu hatırlıyordum, o derece sallamıyorum yani...
ancak tesadufen bir arkadasımla geyik yaparken ne goreyim beyfendi aylar oncesinde nişanlanmıs... :KK57:
o an kendimin aldatılmıs oldugumu ogrendigime mi kızayım yoksa o gencecik saf kıza mı uzuleyim bilememistim :KK43:
once uyarmak istedim sonra amaaan ne halleri varsa gorsunler dedim,
ancak bu durumun uzerine düşen arkadasım "ver şu hesabı inceleyeyim" diyince ortaya cıkan şuydu, ben sehirdısındayken bu kızla tanısıp nisanlanmıs gorucu usulu olarak,
ne hikmetse eleman bu durumdan haberim varmıs gibi çaaat hemen üstüne beni aradı (hafızam soylemesi ayıptır fena degil... bazı numaralarla fazla ugrastıysam ezberimde kalır)
"bulusalım, seninle konusmak istedigim seyler var, surekli hesabına girip bakıyorum, seni unutamıyorum bla bla.... "
yüzsüzlügü oyle sinirimi bozmustu ki kız da ogrensin artık, amma pislikmis bu herif diyerek anında ortak paylastıkları fotografa yorum döşemiştim,
saniyesinde sildi,
tekrar geri aradı, "sen nasıl yazarsın da bilmem ne de, beni ayırmaya mı calısıyorsun da... " agzından tukurukler sacaraka konusuyordu sanki, insan birazcık utanır yahu!!! o sozleri duyunca aha :KK57:böyle kala kalmıstım.
(cocuk aklı bendeki de, neden yazarsın neden ilk gun engellemezsin veya geri aradıgında acarsın ki? ustelik ilk sevgilim de degildi hani. her yasanmıslık sacma da olsa tecrube işte... )

bu hikaye burada biter mi tabi ki bitmedi.
sonuc olarak, benimle alakası var mıydı bilmiyorum ama daha sonra kulagıma geldi ki ayrılmıslar...
dunya küçük, onun baska baska pisliklerini de ogrendim...
hatta cok daha sonra işine son verildigini de.

yani direkt "nisanlıma sarkan kadın" muamelesi yapmadan once neden baglarının kopmadıgını arastırın...
kadın ısrarla arıyorsa hatalı tabi ki,
ama benim olayımda oldugu gibi kendisi arayıp yuz bulamadıkca nisanlıya giden kisi gibi olmasa dahi nisanlınız da bu duruma zemin hazırlıyorsa veya iletisim kurmaya devam ediyorsa daha cok hatalı.

Siz biraz fevri davrasanız da asıl hata nişanlınızda...Ben nişanlının yerinde olsam numara değiştirene kadar dökümanları bulup önce sana gösterirdim...Ha numara değiştirme işinide kız aramaya başladığı gibi yapardım...

Duru anlatmadıgın blseyler var..ya da yalan soyledigin..yanılıyorsam simdiden affet..

Gecenin bir yarısı nasıl döküman cıkardı da getirdl anlamadım orayı..bilmedigimden belki..dökümanlarda karsıdan arayan numarayı goremezsin..

Biseyleri atlıyorsun..ya da nisanlın bir tiyatro icinde..kız kardesinin araması v.s..bilemlyorum..ortada bir yalan dönüyor..

Uzun sözün kısası, ece amacına ulastı..

pardon ama bi kere konuşmakla bile hata etmiş, yüz vermiş açık kapı bırakmış resmen kısa ya da uzun fark etmez açmayacaktı telefonlarını. hiç mi duymamış "köpek havlar havlar susar" lafını?
Hatalar hiçbir zaman tek taraflı değildir bunu da unutmayın sizde hata olduğu kadar onda da var.
Bu kadar Net!

Baktim simdi online islemlere..
Aradigi numaralari kac saniye konustugu,saat kacta oldugunu ve kime kacta mesaj attigini gorebiliyosun...

Ama netten baktim konu sahibine dokümanmi gelmis acaba umarim kandirilmiyordur.

Duru anlatmadıgın blseyler var..ya da yalan soyledigin..yanılıyorsam simdiden affet..

Gecenin bir yarısı nasıl döküman cıkardı da getirdl anlamadım orayı..bilmedigimden belki..dökümanlarda karsıdan arayan numarayı goremezsin..

Biseyleri atlıyorsun..ya da nisanlın bir tiyatro icinde..kız kardesinin araması v.s..bilemlyorum..ortada bir yalan dönüyor..

Uzun sözün kısası, ece amacına ulastı..

Döküman çıkarılıyor da dediğiniz gibi karşıdan arayan numaralar çıkmıyor çok ince bi noktaya değindiniz. o_O

Aradigi numaralari kac saniye konustugu,saat kacta oldugunu ve kime kacta mesaj attigini gorebiliyosun...

Onu diyorum iste..dokumanı nerden cıkarıyor? İnternet cafeye falan gidip cıktı mı aldı ki? Bilemedim..

yine bir baska aldatılma hikayemden biliyor olmam "kaderin cilvesi" mi bilmiyorum ama...
online islemlerden fatura ayrıntılarını hemen gorebilirsiniz.
dediginiz gibi hat sahibinin aradıgı numaralar saniye saniye cıkıyor.

Evet o dökümanlarda gelen aramalar mesajlar çıkmaz.Sadece aranılan mesaj atılan numaralar çıkar.Gelen arama ve mesajları ise öyle çat diye vermez oparatör.

Gecenin bir yarısı elinde döküman geliyor siz orada anlıyorsunuz Ecenin aradığını nişanlınız elinize yüzükleri tutuşturup gidiyor eve ağlayarak geliyorsunuz herkes sizi suçluyor sonra görümceniz arayıp sen ne yaptın böyle diyor.. bir Allahın kulu da çıkıp demiyor ki bütün bunları bu çocuk neden sakladı, kız durup dururken napıyosun diye mesaj atmaz nişanlında da suç var diye.. Ayrıca siz neden görümceniz aradığında benden saklamakla en büyük hatayı o yaptı ben bunları bilseydim tepkim böyle olmazdı demiyorsunuz.. Ben böyleyim diyerek bütün suçu üzerinize aldınız valla bravo.. Gidip birde özür dileyin de tam olsun.

yine bir baska aldatılma hikayemden biliyor olmam "kaderin cilvesi" mi bilmiyorum ama...

Bir ara deli gibi eski sevgilimin ayrıntılarını takip ediyordum bu şekilde :-)
Kadın hisseder dediklerini acısı ile tecrübe etmiş bulundum aldatıldığımı bu şekilde anladım :KK62:

ekran goruntusu olmaz mı?
ya da pdf cıktısı?

Olabilir..Ama anlamadıgım neden dokuman gitmis? Madem oyle sifresini verseymis online islemlere duru girseymis..ortada bir yalan var..ilk kız aramıs dedi..cıkmaz ki arayan no dokumanda..ya nisanlısı kurguladı ya duru birseyleri yanlıs aktarıyor..

evet bende anlamak icin kendiminkine baktimmmm umarim kandirilmiyordur

X