Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nişanlının gözünde duru ona güvenmediği için suçlu ya şu an....ey allahımKonu sahibinin adı suçlu kalmaz herhalde, eski sevgilisini yeni ilişkisine taşıyıp ben halledicem deyip hala bir işi bitiremeyen erkek suçlu burda, ablası istediği kadar konuşsun duru sen ne yaptın ühüh diye, duru bir şey yapmadı ki, erkek kardeşinin yapmadığını yapıp yeniden bir araya geldiklerini kıza söyledi.
Duru anlatmadıgın blseyler var..ya da yalan soyledigin..yanılıyorsam simdiden affet..
Gecenin bir yarısı nasıl döküman cıkardı da getirdl anlamadım orayı..bilmedigimden belki..dökümanlarda karsıdan arayan numarayı goremezsin..
Biseyleri atlıyorsun..ya da nisanlın bir tiyatro icinde..kız kardesinin araması v.s..bilemlyorum..ortada bir yalan dönüyor..
Uzun sözün kısası, ece amacına ulastı..
Baktim simdi online islemlere..
Aradigi numaralari kac saniye konustugu,saat kacta oldugunu ve kime kacta mesaj attigini gorebiliyosun...
Ama netten baktim konu sahibine dokümanmi gelmis acaba umarim kandirilmiyordur.
Baktim simdi online islemlere..
Aradigi numaralari kac saniye konustugu,saat kacta oldugunu ve kime kacta mesaj attigini gorebiliyosun...
Ama netten baktim konu sahibine dokümanmi gelmis acaba umarim kandirilmiyordur.
ekran goruntusu olmaz mı?Onu diyorum iste..dokumanı nerden cıkarıyor? İnternet cafeye falan gidip cıktı mı aldı ki? Bilemedim..
yine bir baska aldatılma hikayemden biliyor olmam "kaderin cilvesi" mi bilmiyorum ama...
online islemlerden fatura ayrıntılarını hemen gorebilirsiniz.
dediginiz gibi hat sahibinin aradıgı numaralar saniye saniye cıkıyor.
ekran goruntusu olmaz mı?
ya da pdf cıktısı?
evet bende anlamak icin kendiminkine baktimmmm umarim kandirilmiyorduryine bir baska aldatılma hikayemden biliyor olmam "kaderin cilvesi" mi bilmiyorum ama...
online islemlerden fatura ayrıntılarını hemen gorebilirsiniz.
dediginiz gibi hat sahibinin aradıgı numaralar saniye saniye cıkıyor.
çok kötüyüm kızlar maffolmuş bir haldeyim