Nisanlım ve ben yardımmmm. :'(

Evet gecmişinde yaşadgi sorunlar var ailesiyle tek başna birşeyleri başarmş istanbulda ailesinin cok uzak bi akrabasnda buyumus. Sonrasnda zaten okumuş ve tek basna kalmş.. Ayrilik isteyemem şimdiye kadar hiç birseye zorlanmadım ve nikahim olmuşken ben ayrilicam diyemem. Ailemii en onemlisi babami cok seviyorum boyle birseye cok fazla üzülr.. Kaldıramz.. Benim içn elinden gelenin fazlasni yapti babam hem baba hem kaynbaba oldu.. Yani babama nankörlk olur bu durum.. Çözüm bulamiyorum herseyi icimde yasiyorum.. Bir nevi dertleşmek gibi birsey yani. Etrafmdaki kimseyede anlatamiyorum..

Nisanlm 22 ben 20 yaşndaym.. İki uc gun gecince msj atyor.. Yoksa yok yani. Msj atsam cevap verirde istemedigi halde konusmak bende istemiyorum . ve bnmde icime sogukluk geliyo.
Canim, cok kucuk nisanlin. Is ciddiye binince tirsti muhtemelen. Hadi kizlarimizi evlilik, beyaz atli prens masallariyla buyutuyorlar, kucuk yasta evlilik fikri ok geliyor kizlarada ama 22 yasinda bir oglan kolay kolay o kadar sorumluluk altina girmek istemez. Hele su devirde, yasitlari hep gezip tozuyorken... Keske bu kadar acele etmeseniz mi? Bir konus bence, agzini ara.

Canim, cok kucuk nisanlin. Is ciddiye binince tirsti muhtemelen. Hadi kizlarimizi evlilik, beyaz atli prens masallariyla buyutuyorlar, kucuk yasta evlilik fikri ok geliyor kizlarada ama 22 yasinda bir oglan kolay kolay o kadar sorumluluk altina girmek istemez. Hele su devirde, yasitlari hep gezip tozuyorken... Keske bu kadar acele etmeseniz mi? Bir konus bence, agzini ara.

Normal de iki yil sonra evlenecektik o istedi bu tarihte olmasini hatta daha erken de istedi.. Konuśunca hersey normalmiş gibi konuşuyor yani. Bi sıknti yokmus gibi.

Aklima iki sey geliyor
1. Ya evlenmek icin evleniyor aileler uygun görmüs diye senide az cok begenmis evet demis ama sevgi yok ve seni umursamiyor.
2. Seviyor seni ama dindar oldugu icin gorusmek yada fazla konusmak istemiyor..

Her iki durumdada evlilik gibi buyuk bir karari kumar gibi görüp o riski almazdim tanimadan etmeden beni umursamayan biriyle evlenmezdim

Normal de iki yil sonra evlenecektik o istedi bu tarihte olmasini hatta daha erken de istedi.. Konuśunca hersey normalmiş gibi konuşuyor yani. Bi sıknti yokmus gibi.
Onu sen taniyorsun. Insallah bu sorumlulugu alacak kadar olgundur.

O yaslarda benim kardesim var, dusunemiyorum yani. Ama tabi herkes farkli.

Neyse, evleneceksiniz siz, rahat bir sekilde kendini ifade edebilmen lazim. Sen ara ve konus. Endiselerinden emin olmayi istemen en dogal hakkin.

Çözüm arıyorum yazmışsınız ama çözümü yok ki bu durumun, siz bunu göze alarak evlenmişsiniz zaten konuşsan da etki edeceğini sanmıyorum. Kişilik yapısı bu biraz mesafeli ve soğuk sanırım. Bende üzüldüm açıkçası o yaşlarda her çift birbirini sık sık görmek, birbirinin sesini duymak ister.

Yorum yapan herkese çok tesekkur ediyorum ve saygi duyuyorum.. Ama bazi arkadaslarimiz gorucu usulunu biraz fazla yanlış anlamış.. İslamda zorlama diye birsey zaten yok..farkndaysanz gorucu usulunda gelip hemen seni istemiyorlar gorusuyorsn konuşyorsn fikrine uygunsa begendiysen oluyor. Begenmeyen de soyluyor ve olmuyor. Ben gorusmelerimde konusmalarini cok mantikli ve guzel bulmuştum.. Hala da yanlis bi fikrini görmedim ama ilgiyi seven bi insan olarak ilgisi cok az.. Sevmemiş bunu yasamamis bi insan olsam tamam size hak veririm ama sevincedw olmuyor yillarca seviyorm dedgn insan bir msjyla szi yari yolda birakabiliyor

Çözüm arıyorum yazmışsınız ama çözümü yok ki bu durumun, siz bunu göze alarak evlenmişsiniz zaten konuşsan da etki edeceğini sanmıyorum. Kişilik yapısı bu biraz mesafeli ve soğuk sanırım. Bende üzüldüm açıkçası o yaşlarda her çift birbirini sık sık görmek, birbirinin sesini duymak ister.

Hiç bieseyin cozumsuz oldgunu dusunmuyorum dogrusu.. Evet kişilik yerleştimi duzelmesi zor oluyor ama bi yolu olmali.. Bende oyle dusunuyorum demek ki sevgi eksikligi var.. Ya da seviyorum deyip sevmemezlik var.

Dün bir konu vardı, kaba bir eşi olan ve evde hizmetçi muamelesi gören bir kadın derdini yazmıştı.
Umarım eşiniz(nişanlınız değil nikahınız var) size "fazla yüz vermemeye" çalışmıyordur bu tavırları ile.
Babanız daha büyük hayal kırıklıklarına da uğrayabilir. Nasıl tanımadığınız biri ile evlenebildiniz? Bu kararı tümden aileye bırakmak benim aklımın alabileceği bir karar değil.

deli gibi sevip 30lu yaşlarında evlenenler de boşanabiliyor, bu bir kıstas değil bence... ben 18, eşim 19 yaşındaydı evlendiğimizde. gayet de olgundu yani... hatta bilseydim böyle olacağını 14 ümde evlenirdim diyorum bazen :)

ama bende ilgiyi çok seven biri olarak, uzak dururdum sanırım. ya da olan olmuş şimdi. zırt pırt arar konu bulurdum konuşmak için. ama konuşurken de soğuk konuşuyorsa yapacak pek bir şey kalmıyor. çekiniyor da olabilir arada aileler var diye.

bence bir gün mutlaka konuşmamız lazım deyip, açık açık sor. beklentilerini anlat. bunların nikahtan önce konuşulması gerekiyordu ama en azından çocuktan önce konuşmuş olursunuz. çocuk olduktan sonra ilgisizlikten bıktım deyip boşanırsanız eminim babanız daha çok üzülecektir...

mutluluklar diliyorum size....

Dün bir konu vardı, kaba bir eşi olan ve evde hizmetçi muamelesi gören bir kadın derdini yazmıştı.
Umarım eşiniz(nişanlınız değil nikahınız var) size "fazla yüz vermemeye" çalışmıyordur bu tavırları ile.
Babanız daha büyük hayal kırıklıklarına da uğrayabilir. Nasıl tanımadığınız biri ile evlenebildiniz? Bu kararı tümden aileye bırakmak benim aklımın alabileceği bir karar değil.

Kaba biri degil dedigim gibi konuştugumuz zamanlarda gayet normal.. Ama sadece bir kac gunde bir oda.. Yoksa cok guzel seyler soyledigide oluyor.. Cunku ailesi yok benm hayattaki herseyim sensin diyor.. Kotu biRi degil ya da kaba.. Ama ben neden konusmak istemedigni anlayamıyorum.. Özleyelim flan diyor..

Canım ben bir kez nikahlandigim nisanlimdan ayrıldım 2009 da iki gün öncede sekiz ay nişanlı kaldığım kişiden ayriildim aslında sorunumuz ayni ilgi beklemek değerli olduğunu hissettirmek ama adamlara bu fazla geliyor arkadaş ilgi gostermiycrksen sevgi vermwyeceksen niye nisanlanirsin çok bunalimdayim bende

deli gibi sevip 30lu yaşlarında evlenenler de boşanabiliyor, bu bir kıstas değil bence... ben 18, eşim 19 yaşındaydı evlendiğimizde. gayet de olgundu yani... hatta bilseydim böyle olacağını 14 ümde evlenirdim diyorum bazen :)

ama bende ilgiyi çok seven biri olarak, uzak dururdum sanırım. ya da olan olmuş şimdi. zırt pırt arar konu bulurdum konuşmak için. ama konuşurken de soğuk konuşuyorsa yapacak pek bir şey kalmıyor.

mutluluklar diliyorum size....

Yorumunuza katilıyorum.. Teşekkürler...

Canım ben bir kez nikahlandigim nisanlimdan ayrıldım 2009 da iki gün öncede sekiz ay nişanlı kaldığım kişiden ayriildim aslında sorunumuz ayni ilgi beklemek değerli olduğunu hissettirmek ama adamlara bu fazla geliyor arkadaş ilgi gostermiycrksen sevgi vermwyeceksen niye nisanlanirsin çok bunalimdayim bende

Bu durumda normal degil ki ama dimi bak şimdi bunalımdasn.. Çok zor dönemlerde yaşadm artk ayrılıgı kaldirablcgmi sanmyorm cnku nisanlm diyorm hala alisamdm cnku eşimi seviyorum... Tek sorum ilgi.. :'(

bence bir gün mutlaka konuşmamız lazım deyip, açık açık sor. beklentilerini anlat. bunların nikahtan önce konuşulması gerekiyordu ama en azından çocuktan önce konuşmuş olursunuz. çocuk olduktan sonra ilgisizlikten bıktım deyip boşanırsanız eminim babanız daha çok üzülecektir...

Bende kaldiramiyorum tatlım ggerçekten elimden gelenin fazlasını yaptım her ikisi içinde çok fedakarlıklar ama hep ben üzüldüm düşünüyorum tasiniyorum bir insan neden ilgi göstermez neden soğuk davranır su an aldatildigumi ddüşünüyorum çünkü whatsapta sürekli online durumda ama onunda bir kız evladı var .... Rabbim görüyor ....

Dügünümz olmadi daha konuşmayi dusunuyorum ama ona nasil açarim tam olarak konuyu bilmiyorum cunku ilgisiz oldugunu dusunmuyor. Bir konunun ustunde cok durunca sinirleniyor...

Bu ilişkiyi istediğin havaya sen sokamaz mısın?

Yani uzun uzun mesajlaşmak istemiyor madem telefonda konuşun.

Sen ona şarkı söyle gönder senden de bekliyorum canım de..

Sesini duyayım da günüme neşe gelsin istedim diye ara.

Örnek ol yani belki gerçekten bilmiyordur, düşünemiyordur.

Mesajı sevdirmek bile mümkün inan. Konuşacak konu yok diye düşünüyordur belki. Değişik sorularla ilgi uyandırman mümkün..

Istersen daha ayrıntılı yardimci da olurum. Bu konularda iyiyimdir. Kendime mesajlarla aşık etmisligim var :oops::-)

X